Reacties, geslaagd voor het GOCA theorie examen

Duizenden anderen gingen je voor

RIJBEWIJS B – 47/50

Punten: 47/50.
Mening: Ik vond het een zeer fijne methode om te leren en heb jullie plan gevolgd. Uiteindelijk ben ik met glans geslaagd. Ik vond het zeer handig dat je niks vanbuiten hoefde te leren en gewoon de leerstof in je opnam door het 3 keer op een verschillende manier te herhalen.

FORUM / vrijdag 30 juni 2017 / Zyna V. uit Maasmechelen

RIJBEWIJS B – 46/50

Enkele avonden geleerd via de website en de oefenvragen en de proefexamens.
Het is een eenvoudige en goede manier om te leren.
Geslaagd met 46/50. Examen gedaan op 23/06/2017

FORUM / vrijdag 30 juni 2017 / Wouter Y.

RIJBEWIJS B – 43/50

Mijn zoon heeft ADHD en ASS (autisme spectrum stoornis), hij had met rijbewijs op school al theorielessen gekregen en een examen afgelegd maar dit bleek niet voldoende te zijn om te slagen.
Door jullie video’s te bekijken en vele oefeningen te maken, is hij vandaag 29/06/2017 geslaagd met 43/50.
Hij heeft 3 dagen constant oefeningen gemaakt en proefexamens afgelegd (3,5€ zeker waard) waardoor hij ook leerde omgaan met de tijdslimiet want stress is een slechte leermeester.
Bij de oefeningen kan je je fouten onmiddellijk bekijken. Er zijn heel veel verschillende vragen zodat het niet steeds dezelfde foto’s zijn die terugkeren waarop je het antwoord na een aantal keer van buiten kent.
De video’s zijn duidelijk en aangepast aan de nieuwe wetgeving. Super!

FORUM / vrijdag 30 juni 2017 / Niels D.C. uit Londerzeel

RIJBEWIJS B – 47/50

Beste,
Dank zij jullie website én zeer duidelijk uitgelegde filmpjes en voorbeelden ben ik er in minder dan 2 dagen in geslaagd om alles in te studeren en te slagen voor mijn theorie-examen met 47 op 50!
Ik raad deze site echt aan iedereen aan!
vele groetjes,

FORUM / dinsdag 27 juni 2017 / Jasmina J. uit Ternat

RIJBEWIJS B – 49/50

Bij deze mijn review over jullie service:
Ik leerde eerst de theorie via de KBC app. Na consistent 45+ op 50 te halen voelde ik me zelfzeker genoeg om aan het theoretisch examen deel te nemen. Ik schrok me te pletter toen ik een negatieve uitslag van slechts 37/50 terug in handen kreeg. De vragen waren erg anders en volgens mij ook een beetje verouderd.
Na wat research en goede reviews kwam ik op jullie website terecht. Ik betaalde 3,50 voor het gehele leerpakket en wist na een volledige dag dat dit het echte werk was. De informatie is even duidelijk als correct en de leermethode is daarnaast ook erg vanzelfsprekend en aangenaam. Ik behaalde de dag nadien mijn theoretisch examen met een score van 49/50. Iedereen die de aanbevolen stappen hier volgt en de tekst aandachtig leest is perfect voorbereid om met glans te slagen. Het echte examen is in principe net iets makkelijker waardoor deze voorbereiding zeker de 3.50 waard is. Een aanrader voor iedereen.

FORUM / dinsdag 27 juni 2017 / Arne V. uit Ninove

RIJBEWIJS B – 47/50

Wow dankzij jullie heb ik op 3 dagen mijn theorie gehaald met 47/50.
Jullie site is fantastisch en werkt zeer goed. Eerst goed je hoofdstuk lezen en hierna oefeningen maken is toch wel een zeer goede methode, misschien dat ik deze ook eens moet toepassen op mijn examens op de hogeschool.
Dank jullie wel en op naar de praktijk.

FORUM / dinsdag 27 juni 2017 / Nele D. uit Turnhout

RIJBEWIJS B – 50/50

Beste heer, mevrouw,
Ik willen jullie bedanken voor de schitterende methode die jullie hebben.
Jullie site is goed overzichtelijk, zeer duidelijk en niet vermoeiend uitgelegd.
Ik heb op 26/05/2017 een examen gedaan voor rijbewijs B en heb 50/50 behaald in her examencentrum te Heverlee-Haasrode.
Vriendelijke groeten,

FORUM / dinsdag 27 juni 2017 / Carlo L. uit Landen (Walshoutem)

RIJBEWIJS B – 44/50

Beste,
Ik vind jullie leermethode fantastisch, het is de hoofdzakelijke reden waarom ik door ben. Hier onder vindt u wat informatie over mij terug:
Datum van examen: 20/06/2017 en ik heb 44/50.
Met vriendelijke groetjes,

FORUM / vrijdag 23 juni 2017 / Irina K. uit Zoutleeuw

RIJBEWIJS B – 48/50

48/50 Merci, mooie website. https://www.facebook.com/cedrictylleman/videos/682395955293149/

FORUM / vrijdag 23 juni 2017 / Cedric T.

RIJBEWIJS B – 49/50

Beste,
Dankzij jullie handboek, website, en leermethode legde ik op maandag 29 mei 2017 een succesvol theorie examen af (examencentrum Haasrode).
Ik heb het theorie examen al drie keer afgelegd: de eerste keer nét erdoor, maar dan voorlopig rijbewijs laten vervallen en de tweede keer lukte het niet opnieuw.
Voor de derde keer heb ik voor het eerst jullie leermethode geprobeerd en slaagde ik met een glansprestatie van 49/50. Leren via jullie methode ervaarde ik als een veel minder grote last dan de andere keren. Ik had ook de hele tijd het gevoel dat ik de leerstof veel beter in me opnam, dat ik ze veel beter onthield en dat ik veel meer het overzicht bleef behouden in het grotere geheel.
Ik zou jullie leermethode dus zeker aan anderen aanraden.
Bedankt!
Met vriendelijke groeten,

FORUM / vrijdag 23 juni 2017 / Steven V.E. uit Tienen

RIJBEWIJS B – 47/50

Beste,
Ik behaalde een 47/50, dit allemaal door jullie site. Deze site leunt heel dicht bij het echte theorie-examen. Dit is de beste leerschool, om goed voorbereid naar je examen te vertrekken. Ik raad het zeker iedereen aan. Ikzelf heb ook de site gevonden door vrienden. Ik heb mijn examen 24 mei 2017 afgelegd. Super hard bedankt!
Met vriendelijke groeten,

FORUM / vrijdag 23 juni 2017 / Chelsea L. uit Baal

RIJBEWIJS B – 44/50

Jullie site is super! Met de ALLES code en het bekijken van de filmpjes, ken je de wegcode in 1 2 3!
Dag examen: 26/05/2017. Behaalde: 44/50.
Dankjewel!

FORUM / vrijdag 23 juni 2017 / Lore N. uit Schoten

RIJBEWIJS B – 46/50

Beste,
Ik mag met veel trots zeggen dat ik geslaagd ben voor het theoretisch examen voor het rijbewijs B met 46/50 en dit op de laatste dag vooraleer de wetswijzigingen van kracht zouden gaan! De website gratis rijbewijs online werd me door velen aangeraden nadat ik niet geslaagd was voor het rijbewijs op school examen.
Aanvankelijk, twijfelde ik over het gebruik van deze website. Er zijn immers duizenden websites die je beloven om op een snelle en gemakkelijke manier je voorlopig rijbewijs te behalen. Desondanks gaf ik het toch een kans! Ik leerde de theorie en de filmpjes bekeek ik op de website. Ook voor de oefeningen en de oefenexamens raadpleegde ik de website van gratis rijbewijs online. Dit werd beloond met een 46/50! Dank u!
Jullie methode is zeer goed! Ik raad daarom iedereen aan om bij het studeren alle mogelijke hulpmiddelen te laten vallen en enkel deze website te gebruiken!
Overigens wens ik jullie te danken voor het maken van deze website, de duidelijke uitlegging van de theorie en de vele diverse oefeningen!
Met vriendelijke groeten,

FORUM / vrijdag 23 juni 2017 / Bahar A. uit Hasselt

RIJBEWIJS B – 50/50

Beste,
Ik heb de leermethode op gratisrijbewijsonline gevolgd en op 16/06/2017 mooi punten gehaald: 50/50.
Groetjes,

FORUM / vrijdag 23 juni 2017 / Zeidi B. uit Evergem

RIJBEWIJS B – 42/50

Beste,
Ik ben geslaagd voor mij theoretisch examen. Ik heb bij het leren voor het examen gebruik gemaakt van jullie online oefeningen.
De leermethode vond ik zeer aangenaam. Er wordt echt gestreefd je zoveel mogelijk aan te leren, dit mede door bijvoorbeeld de handige geheugensteuntjes (zoals PICS).

FORUM / vrijdag 23 juni 2017 / Joris L. uit Maasmechelen

RIJBEWIJS A – 45/50

Beste,
Hierbij wil ik laten weten dat ik zonet geslaagd ben voor mijn theoretisch rijexamen A.
Met de proefexamens ging dit erg vlot.. Super examen afgelegd! 45/50.
Met vriendelijke groet,

FORUM / vrijdag 23 juni 2017 / Koen C. uit Hulshout

RIJBEWIJS B – 48/50

Beste,
Ik heb via jullie site geleerd voor het theoretisch examen voor rijbewijs B. Ik vind jullie site heel goed en het is ook allemaal duidelijk. De site is zeker aan te raden om voor je rijbewijs B te leren. Leren via jullie site is veel leuker dan uit het boek.
Ik heb het examen afgelegd op 30/05/2017 in Bree. Ik had 48/50 op het theoretisch examen van rijbewijs B.
Met Vriendelijke Groeten.

FORUM / vrijdag 23 juni 2017 / Lore S. uit Balen

RIJBEWIJS B – 42/50

Deze week elke avond een paar uurtjes filmpjes bekeken, notities gemaakt en de leerstof doorzwommen. Gisteren dan een smsje gestuurd en deze voormiddag volledig los gegaan met de code voor de proefexamens. 'k Ben begonnen met +-40/50 en kort na de middag draaide ik rondjes van 48-49/50. Volgens jullie site zou het dan wel moeten lukken. Maar 'k was er toch echt niet gerust in op weg naar het examen.
Ok .. de score was nu wel redelijk close maar ik heb blijkbaar ergens een zware fout gemaakt. Na het examen zag ik dan die "Geslaagd", begon ik te zweven en vond ik het blijkbaar nodig om niet naar mijn fouten te kijken en af te ronden. Nadat ik terug op planeet aarde was geland, vroeg ik de juffrouw aan het onthaal waar ik dan een zware fout zou kunnen gehaald hebben en zij heeft opgezocht dat het om een vraag ivm een woonerf ging. Ik weet nog dat ik daar super hard heb zitten twijfelen. Maar geen van de 3 opties leek me een zware fout. Raar.
Dus alles bij elkaar heb ik 4 fouten gegeven op 50 vragen.
Goed genoeg vond ik om me speciaal te registreren en jullie te bedanken voor de hulp want zonder deze site was dat echt niet gelukt. Het zit me nog altijd niet lekker dat ik een zware fout heb gescoord. Maar die "Geslaagd" die erbij staat maakt veel goed!

FORUM / vrijdag 16 juni 2017 / tommii

RIJBEWIJS B – 44/50

Hallo Gratis Rijbewijs Online,
Ik ben geslaagd voor mijn examen!
Samen met mijn vriendin zijn we 's morgens (25/05/2017) aan het ontbijt begonnen met het bekijken van de video's, het leren van de theorie en maken van de oefeningen tot in de avond en volgende dag (26/05/2017) is het ons gelukt! Trouwens mijn vriendin is ook geslaagd!! Alles is duidelijk en eenvoudig uitgelegd, dus niet slagen was onmogelijk!
Bedankt om dit ons aan te bieden aan een heel budgetvriendelijke prijs!
Met vriendelijke groeten,

FORUM / vrijdag 16 juni 2017 / Hanifenur D. uit Wondelgem

RIJBEWIJS B – 45/50

Beste,
Dankzij jullie uitermate handig leerboek kon ik in een mum van tijd de nodige kennis opdoen voor het theoretisch examen rijbewijs B. Na een paar dagen het boek doorgenomen te hebben en de oefeningen op de website gemaakt te hebben, voelde ik mij klaar voor het examen aangezien ik elke keer opnieuw slaagde voor het oefenexamen op jullie website. En inderdaad: het échte examen bleek bijzonder representatief te zijn, want ik slaagde vlot met een score van 45 op 50! Zonder jullie had ik het waarschijnlijk nog meer op de lange baan geschoven.
Bedankt!
Met vriendelijke groet,

FORUM / vrijdag 16 juni 2017 / Rens C. uit Brugge

RIJBEWIJS B – 47/50

Beste,
Punten examen B: 47/50.
Mening: Ik vond het een super goede methode. Ik dacht nooit dat ik het zo makkelijk en zo snel allemaal kon leren. het werd allemaal zeer goed en duidelijk uitgelegd.
Met vriendelijke groeten,

FORUM / vrijdag 16 juni 2017 / Lies G. uit Heist op den Berg

RIJBEWIJS B – 47/50

Hallo,
Ik heb uw boek theorie rijbewijs B geschreven door Eugeen Van Aerschot en Flor koninckx gebruikt. Ik heb mijn theoretisch rijbewijs behaald bij de eerste poging met een score van 47/50. Ik vind het een heel goed boek. Het legt alles duidelijk uit en de proefexamens zijn ook heel handig.
Datum examen: 31/05/2017.

FORUM / vrijdag 16 juni 2017 / Piet H. uit Nieuwpoort

RIJBEWIJS B – 46/50

Beste,
De eerste keer probeerde ik te leren via een handboek... helaas! Ik behaalde 34/50!
Daarna vond ik jullie site, veel makkelijker uitgelegd! Enorm veel voorbeelden en een zeer goede site om te oefenen!
Op 31/05/2017 behaald 46/50.

FORUM / vrijdag 16 juni 2017 / Elke V. uit Hoegaarden

DRIVING LICENCE B – 48/50

I was so worried about studying the theory, reading books and going to classes to learn. I visited a driving school to get some information and they suggested to learn via your site. I bought your English book from them, read it once and did the tests and after that I did all the tests online. And to make myself extra prepared I went through the Dutch version as well to learn all the words etc.
I thought it was great, simple and easy to learn! Everything was well explained and the movies made it even better, not as complicated I had imagined it would be.
Thank you!

FORUM / vrijdag 16 juni 2017 / Caroline N. uit Hoboken

RIJBEWIJS B – 47/50

Ik ben Elmer en ben met behulp van jullie leermethode van de eerste keer door op de theorie. Ik had 47/50!
Ik had ook jullie handboek gekocht en dit was voor mij echt een geweldige manier om de theorie te leren. Jullie leermethode is heel duidelijk en alles wordt duidelijk uitgelegd, gewoon een perfecte manier!

FORUM / vrijdag 16 juni 2017 / Elmer V. uit Genk

RIJBEWIJS B – 48/50

Beste,
Bedankt uw website voor heel zinvole oefeningen! Persoonlijk vind ik dat verschillende modules en categories heel duidelijk op uw website zijn.
Ik ben geslaagd voor mijn theorie exam op 7 Juni 2017 in Turnhout met 48 punten.
Met vriendelijke groeten.

FORUM / vrijdag 16 juni 2017 / Trieu N. uit Turnhout

RIJBEWIJS B – 43/50

Beste,
Ik ben geslaagd voor het theorie rijexamen B met 43/50 punten.
Door jullie site is dit voor mij heel goed gegaan.
Ik zal het aan iedereen aanraden om deze methode te gebruiken.
Met Vriendelijke Groeten,

FORUM / vrijdag 16 juni 2017 / Mani A. uit Heverlee-Haasrode

RIJBEWIJS A – 50/50

Voor rijbewijs A, perfecte score, woohoo

FORUM / vrijdag 9 juni 2017 / SITH

RIJBEWIJS B – 48/50

48/50! Met behulp van jullie leermethode was ik meteen van de 1ste keer door op de theorie. Voor mij was dit de beste manier om de theorie te leren.

FORUM / woensdag 7 juni 2017 / Mara M. uit Genk

RIJBEWIJS B – 45/50

Hallo,
Eerst had ik mijn theoretisch examen via rijbewijs op school gedaan. Spijtig genoeg was ik gebuisd.
Een vriendin van mij stelde GratisRijbewijsOnline voor aangezien zij geslaagd is door deze site te gebruiken. Ik heb dan ook deze site gebruikt, 3 volle dagen heb ik lessen geleerd en oevragen gemaakt. Ik heb dan de een na het ander proefexamen na elkaar ingevuld. En ik was er de dag nadien er dik door met 45/50.
Gratisrijbewijsonline is een echte aanrader!!!
Mvg,

FORUM / woensdag 7 juni 2017 / Anouck P.

RIJBEWIJS B – 44/50

Beste,
De leermethode van uw site is goed. Het was handig dat de info eerst in de filmpjes gezegd werd en nadien nog eens eronder stond geschreven. Zonder deze site had is waarschijnlijk niet van de eerste keer geslaagd geweest. Ik behaalde 44/50.
mvg,

FORUM / woensdag 7 juni 2017 / Maya D. uit Halle

RIJBEWIJS B – 45/50

Beste,
Ik heb een tijdje geleden het theorie boek Autorijden gekocht maar vond dat ik me niet goed kon concentreren en dat de regels soms te abstract waren uitgelegd.
Toen hoorde ik van een vriendin dat zij alles op jullie website had geleerd dus ben ik een kijkje gaan nemen. Het was echt een mooie verrassing!! Alles is heel duidelijk uitgelegd en door de filmpjes is alles uiteindelijk heel simpel. Ik heb alle leerstof goed geleerd en alle oefenvragen goed gedaan. De dag voor het examen heb ik de examenvragen enkele keren gedaan en ik had elke keer 45-47/50. Zo kon ik met een gerust hart en zelfzekerheid op vrijdag 26/05/2017 mijn examen gaan afleggen. Mijn resultaten waren dan ook heel mooi. De eerste keer geslaagd met een 45/50 waar ik heel fier op ben. En dit dankzij jullie fantastische website!!!
Heel erg bedankt!!

FORUM / woensdag 7 juni 2017 / Julie K. uit Antwerpen

PERMIS B – 44/50

Bonjour;
J’ai déjà mon provisoire permis de conduire grâce a votre site, Il est vraiment intéressent et très efficace vraiment vous êtes les meilleur. j’ai eu 44/50.
Merci bien,

FORUM / woensdag 7 juni 2017 / Fedia M. uit Houthalen-Helchteren

RIJBEWIJS B – 49/50

Beste,
Ik ben geslaagd met 49/50. Jullie boek is zeer overzichtelijk en dankzij de oefenvragen en oefenexamens ben je zeer goed voorbereid op het examen.
Mvg,

FORUM / woensdag 7 juni 2017 / Justine M. uit Destelbergen

RIJBEWIJS A – 48/50

Beste,
Op 1/6/17 ben ik in Kontich geslaagd voor het theoretisch examen voor rijbewijs A, met 48/50. Voor mijn voorbereiding, dacht ik na 20jaar autorijden nog steeds perfect op de hoogte te zijn over alle verkeersregels, en dat was ij grote lijnen ook nog zo, maar ik schrok toch enorm van de vele details en uitzonderingen en toch ook wel enkele nieuwigheden, waarvan ik niet meer op de hoogte was. Dankzij uw site heb ik me super goed kunnen voorbereiden, op een hele aangename wijze, en dus ook met het gewenste resultaat tot gevolg.
Sinds deze studie ben ik nu wel heel de tijd gefixeerd op alle borden en regels, waar ik vroeger toch iets minder attent op was. Het valt nu ook op dat er veel borden dubbel of overbodig en soms zelfs foutief langs de weg staan.
Nogmaals mijn dank. Op naar de praktische rijopleiding
Mvg,

FORUM / woensdag 7 juni 2017 / Koen V. uit Breendonk

RIJBEWIJS B – 44/50

Jullie site is echt TOP!!! Via jullie site heb ik men theorie geleerd en van de eerste keer geslaagd met 44/50.
Ik ben superfier en blij en dat dankzij jullie!!
Bedankt!

FORUM / woensdag 7 juni 2017 / Jes DK uit Hamme

RIJBEWIJS B – 44/50

Behaalde punten: 44/50.
Mening. Naar aanleiding van de recensies heb ik beslist om geen boek te kopen.
Ik heb enkel een opmerking: ik had een vraag gekregen ivm met het telefoneren en sms'en tijdens de file. Dit was iets dat niet in de cursus stond. Maar dit werd dan al snel opgelost door logisch na te denken. Voor sommige mensen kan dit natuurlijk twijfels wekken.
Ik heb eigenlijk niets anders op te merken.
Zal zeker iedereen die een examen wil afleggen de online versie aanraden, dan hoeven ze niet voor niets het boek te kopen.
Groetjes,

FORUM / woensdag 7 juni 2017 / Sacide G. uit Antwerpen

RIJBEWIJS B – 44/50

Goed georganiseerd website. Ik ben geen Nederlandstalige, maar toch eerst keer geslaagd door de oefening van de site. Score: 44 punten.
Dank u wel!

FORUM / woensdag 7 juni 2017 / Kato N. uit Galmaarden

RIJBEWIJS B – 47/50

Beste,
Jullie website heeft mij enorm goed geholpen met het theorie examen! Ik ben 01/06 begonnen met leren en heb het 02/06 afgelegd.
Superbedankt voor deze makkelijke leerwijze! Theoretisch examen afgelegd op 02/06/2017. Eindscore: 47/50.
Mvg,

FORUM / zondag 4 juni 2017 / Kenneth F. uit Gent

RIJBEWIJS B – 47/50

Hey hey,
Ik kan met trots zeggen dat ik geslaagd ben voor mijn theoretisch examen. Ik dacht ik ga nog snel de laatste dag, maar dat viel even tegen want er stond een lange wachtrij. Ik zette door en wachtte meer dan 2,5 uur in de hitte toen ik eindelijk examen mocht doen. En jawel hoor 47/50 en direct geslaagd. Ik heb geoefend met jullie theorie op de website. Deze combinatie was ideaal want ik wist precies wat ik kon verwachten op het examen. Dankjewel!
Groetjes,

FORUM / zondag 4 juni 2017 / Nele H. uit Overpelt

RIJBEWIJS B – 42/50

Beste,
Ik ben op dinsdag 30 mei 2017 geslaagd voor mijn theorie examen B dankzij jullie website. Ik haalde 42/50 (examencentrum Bree)
Ik ben jullie zeer dankbaar voor de hulp. Het systeem om met filmpjes en geschreven theorie online te leren is zeer goed maar het beste zijn de proefexamens. Ik heb deze tientallen keren gemaakt en was zo zeker van mijn slaagkans. Het proefexamen is zeer goed opgesteld en te vergelijken met het echte examen. Ik ga iedereen aanraden om via jullie site te leren!
Nogmaals bedankt.

FORUM / zondag 4 juni 2017 / Sam D. uit Overpelt

RIJBEWIJS B – 45/50

Beste,
Ik heb met behulp van jullie site op 31/05/2017 mijn theoretisch rijbewijs gehaald (45/50).
Ik was al eens geweest voor het examen maar zonder met jullie site te leren, ik leerde toen uit een handboek en was toen gebuisd.
Maar door met jullie site te leren ben ik er toch door geraakt!
Met vriendelijke groet,

FORUM / zondag 4 juni 2017 / Christine B.

RIJBEWIJS B – 45/50

Hallo,
Ik ben vandaag mijn theoretisch rijexamen gaan afleggen en ben verheugd om u te mogen mee delen dat ik geslaagd ben met een score van 45/50.
Jullie site voor de theoretische kennis is zeer duidelijk en gestructureerd. Het is een hulpmiddel om de theorie goed onder de knie te krijgen. Vooral de examens die men met een code kan maken zijn zeer leerzaam. Ik heb met plezier gebruik gemaakt van jullie site.
Met vriendelijke groeten.

FORUM / zondag 4 juni 2017 / Mourad L. uit Lebbeke

RIJBEWIJS B – 46/50

Ik vond jullie boek heel handig om mee te leren. Elk hoofdstuk was duidelijk opgedeeld en na elke hoofdstuk waren er ook nuttige testen. Dankzij jullie hulp heb ik in vrij korte tijd alles kunnen leren en behaalde ik een 46/50 op 31 mei 2017.

FORUM / zaterdag 3 juni 2017 / Laura M. uit Lommel

RIJBEWIJS B – 47/50

Beste
Op 30/5/2017 was ik geslaagd voor mijn examens theorie B, ik scoorde 47/50.
Ik ben de website gratisrijbewijsonline heel dankbaar. Want ik begon pas 5 dagen voor mijn examen te leren.
In het eerste instantie heb ik alle filmpjes/uitleg bekeken en gelezen. Dit herhaalde ik voor 2 dagen.
De resterende 3 dagen heb ik de online code gekocht via sms. En bij elke onderdeel maakte ik de vragen, herhaalde nogmaals de les. Wat mij meer vertrouwen gaf was de oefeningen randum vragen. Dit heb ik zeker meer dan 10 keren gedaan.
Telkens scoorde ik tussen 44/47 op 50. Dat is een hele grote pluspunt.
Ik hoop dat voor mijn praktijk dat de website me ook grote hulp zal bieden.
Met vriendelijke groeten,

FORUM / zaterdag 3 juni 2017 / Arina O. uit Antwerpen

RIJBEWIJS B – 44/50

Ik ben jullie website echt dankbaar! Op31/05/’17 ben ik geslaagd voor mijn theorie-examen! Ik heb alle video’s bekeken, teksten gelezen, oefen- en proefexamens gemaakt. Het was de moeite waard.
Gratis rijbewijs online is gewoon super… 44/50 behaald op theorie rijbewijs B.

FORUM / zaterdag 3 juni 2017 / Happy A. uit Antwerpen

RIJBEWIJS B – 46/50

hi!
Ik heb op 31 mei de laatste dag voor het theorie examen verandert mijn theorie gehaald! Met een 46 op 50 ben ik geslaagd.
Ik vind dat jullie site super is! Door alle filmpjes te bekijken, vragen en proefexamens te maken is het me gelukt. Ik raad iedereen jullie site aan!

FORUM / zaterdag 3 juni 2017 / Sofie O. uit Kortenaken

RIJBEWIJS B – 43/50

Ik vind deze manier van studeren super, want de eerste keer had ik deze site nog niet gebruikt en was ik er ook niet door. Maar deze site heeft mij super goed geholpen. Resultaat 43/50.

FORUM / zaterdag 3 juni 2017 / Jessica V. uit Sint-Katelijne-Waver ,

RIJBEWIJS B – 47/50

Hallo,
Ik wilde graag laten weten dat ik, na twee dagen oefenen met de alles-code, slaagde voor het examen (47/50) in het examencentrum in Geel. Ik heb het rijbewijs zo lang uitgesteld omdat ik opzag tegen de theorie. De filmpjes zijn een echte meerwaarde! Subliem!

FORUM / zaterdag 3 juni 2017 / Maaike G. uit Turnhout

RIJBEWIJS B – 44/50

Beste,
Vandaag 31/05/2017 heb ik mijn theoretisch rijexamen gehaald. Ik behaalde een score van 44/50.
Deze heb ik zeker te danken aan jullie site die zeer leerrijk was. De vragen op mijn examen waren van net dezelfde moeilijkheidsgraad als die van gratisrijbewijsonline.
Verder waren de lessen op jullie site heel nuttig en ook de filmpjes deden me de theorie veel beter begrijpen.
Ik zou jullie dan ook graag willen bedanken want zonder jullie was het me niet gelukt!
Met vriendelijke groeten,

FORUM / zaterdag 3 juni 2017 / Kaat V.B. uit Reet/ Rumst

RIJBEWIJS B – 47/50

Ben erdoor met 47 op 50.
Julie site is een topper om examen te leren zeker als je ook een sms stuurd om proefexamen af te leggen .
Vriendelijke groeten,

FORUM / zaterdag 3 juni 2017 / Alison C. uit Genk

RIJBEWIJS B – 44/50

Beste,
Ik ben Maria B., ik studeerde en kreeg 44/50 in Moorsele (Wevelgem). Ik kan zeggen dat de website bevat de nodige onderwerpen om het examen, dat als er is om ze grondig te leren kennen. In mijn geval ging ik in de tweede keer, maar het was gewoon omdat mijn moedertaal niet Nederlands is, is het Spaans. En hoewel vandaag aanwezig 31 mei en had de indeling van het systeem nog niet veranderd, kan ik zeggen dat ik al de vragen veranderd. Onderwerpen waren onder tussen wat ik me eens kunnen worden als elektrische auto's.
Heel erg bedankt voor de moeite om de website te maken is zeer behulpzaam.

FORUM / zaterdag 3 juni 2017 / Maria Mercedes B. uit Wevelgem

RIJBEWIJS B – 46/50

Geachte.
Dankzij jullie hulp ben ik vanaf de eerste poging geslaagd op het theorie examen rijbewijs B met 46/50.
De extra oefenvragen in combinatie met de filmpjes en theorie hebben mij echt geholpen.
Het komt veel goedkoper uit met die ene SMS die maar 3.50 euro kost, dan bij een rijschool die de theoriecursus aanbiedt voor ~120 euro.
mvg.

FORUM / zaterdag 3 juni 2017 / Chandler D. uit Brakel

PERMIS DE CONDUIRE B – 43/50

Un tout grand merci pour ce site extraordinaire de permis de conduire Online !
Les vidéos et les résumés de la matière sont super bien expliqués. Les questions d'exercices et les series d'examens blancs sont super bien organisés !
Grâce à vous j'ai obtenu 43/50 pour mon examen théorique !
Merci beaucoup!

FORUM / woensdag 31 mei 2017 / Aurian P.

RIJBEWIJS B – 48/50

Beste,
Ik heb vandaag 31/5 een score van maar liefst 48/50 behaald op mijn theoretisch examen!
Vorige week had ik reeds een eerste poging gedaan, door enkel het theorieboek Wees Wegwijs te bestuderen en online proefexamens op de VAB site op te lossen. Deze methode was duidelijk onvoldoende, want ik had toen slechts een 38/50.
Jullie website, met de filmpjes en vele oefenvragen, heeft mij veel beter voorbereid op dit examen en ik ben heel blij dat ik deze heb gevonden voor het examen weer een pak moeilijker werd!
Bedankt!

FORUM / woensdag 31 mei 2017 / Jana V. uit Antwerpen

RIJBEWIJS B – 50/50

Beste mevrouw, meneer,
Vandaag heb ik mijn theoretisch rijexamen afgelegd en dankzij uw handboek website en website ben ik met glans geslaagd. Zo behaalde ik een topscore van 50/50. Examen afgelegd in examencentrum te Haasrode. Ik kon het zelf niet geloven. De leermethode heeft me zonder twijfel bij dit resultaat gebracht. Waarvoor dank! Hopelijk brengt jullie praktijk CD-rom me even ver.
Met vriendelijke groeten,

FORUM / woensdag 31 mei 2017 / Lisa R. uit Tienen

RIJBEWIJS A – 45/50

Ik behaalde 45/50 voor rijbewijs A en ben dus geslaagd dankzij jullie uitstekende proefexamens.

FORUM / woensdag 31 mei 2017 / Geerts N. uit Lede

RIJBEWIJS B – 49/50

Geachte,
Ik ben erg tevreden met uw site. Ik had enkele jaren geleden geleerd met een handboek en online gratis proefexamens gedaan, maar was toen niet geslaagd. Naar aanleiding van de verstrenging van het examen, heb ik het via uw site geleerd met de filmpjes en daarna alle oefenvragen opgelost met de code via sms. Hierdoor was ik dus geslaagd, en net op tijd!
Examen afgelegd op 31/05/2017 49/50.

FORUM / woensdag 31 mei 2017 / Margot W. uit Sint-Niklaas

RIJBEWIJS B – 46/50

Ik heb 46/50 gehaald.
Deze site is mij door velen aanbevolen om via deze te leren omdat hier alles heel goed op wordt uitgelegd. Dit kan ik alleen maar bevestigen de site is echt SUPER! De filmpjes zijn heel duidelijk en helpen heel veel, ook het examen is zeer handig dan heb je al een idee voor wat je kan verwachten.

FORUM / woensdag 31 mei 2017 / Hanne N. uit Tongeren

RIJBEWIJS B – 43/50

Beste
Op 30/05/2017 ben ik geslaagd voor mijn theoretisch rijexamen en heb ik een 43 op 50 behaald.
Ik vind jullie methode FANTASTISCH en raad het zeker aan aan mijn vriendinnen. Houden zo!
Alvast bedankt.

FORUM / woensdag 31 mei 2017 / Aliza F. uit Antwerpen

RIJBEWIJS B – 48/50

De leermethode van de site was fijn, vooral de filmpjes.
Op 06/05/17 had ik 48/50.

FORUM / woensdag 31 mei 2017 / Yannick V. uit Bree

RIJBEWIJS B – 43/50

De leermethode was heel goed. Bedankt voor uw methode.
Ik ben geslaagd voor de theorie-examen (29/05/2017) met punten 43/50.
Met vriendelijke groeten.

FORUM / woensdag 31 mei 2017 / Dachi K. uit Sint-Niklaas

RIJBEWIJS B – 45/50

Geslaagd op 29/05/2017 met 45/50.
Ik vind het de perfecte manier om je theorie te leren .

FORUM / woensdag 31 mei 2017 / Dennis S. uit Meerhout

RIJBEWIJS B – 46/50

Hey,
Ik heb net voor mijn 4de keer mijn theorie gaan afleggen en eindelijk ben ik geSLaagd met 46/50.. En dat dankzij jullie geweldige site.
ik had al reeds 8u theorielessen rijbewijs op school gehad en 12u theorielessen gehad in de rijschool maar toch lukte het me steeds niet om het te halen.. Niet omdat het leren me niet lukte maar voornamelijk doordat ik een echte stress kip ben..
En na het aanraden van jullie site ben ik het blijven oefenen waardoor ik de manier van werken steeds beter onder de knie kreeg en minder stress had bij het echte examen vandaag. Ik heb gisteren en deze voormiddag in totaal 30x geoefend waarvan ik 27x door was dus het gaf me een echte boost om mijn theoretisch examen goed af te leggen.
Groetjes,

FORUM / woensdag 31 mei 2017 / Indy D. L. uit Hoboken

RIJBEWIJS B – 48/50

Beste,
Dinsdag 23/05/2017 ben ik mijn theorie gaan afleggen in het examencentrum van Anderlecht.
Ik heb 48/50 behaald dankzij deze website.
Ik heb jullie filmpjes bekeken, het theorie geleerd en dankzij jullie code heb ik de oefenvragen en proefexamens een stuk of 10 keer kunnen maken.
Ik raad deze website aan, aan iedereen die wilt slagen voor zij theorie rijbewijs!
Met vriendelijke groeten.

FORUM / woensdag 31 mei 2017 / Aurelie.V. uit Sint-Pieters-Leeuw

RIJBEWIJS B – 45/50

Ik vind dat jullie de perfecte methode toepassen. Het leert zeer makkelijk en door enkele proef examens te maken lukt het zeker.
Ik behaalde 45/50.

FORUM / woensdag 31 mei 2017 / Emile V. uit Kuurne

RIJBEWIJS B – 46/50

Beste,
Dankjewel! Door jullie formule ben ik geslaagd met 46/50 voor mijn theoretisch examen op 26 mei.
Ik had het examen al een keer gedaan en was helaas gebuisd. Toen had ik jullie site niet gebruikt.
Jullie site heeft mij veel beter voorbereid. De filmpjes hebben me heel erg geholpen. Op deze visuele manier kan je je sommige dingen beter voorstellen. De quizzen waren ook heel veel vragen waardoor je toch wel bijna al he mogelijke eens gezien had voor het examen. Mijn enige minpunt was dat in de filmpjes niets vermeld werd over de nummers op de banden. Deze oefenvragen waren dan ook vrij moeilijk. Maar na enkele keren oefenen wisten ik het dan wel.
Met vriendelijke groeten,

FORUM / woensdag 31 mei 2017 / Elke T. uit Kleine-Brogel

RIJBEWIJS B – 48/50

Gratisrijbewijsonline is een fantastische site! De vragen van de oefenexamens zijn echt up to date met de echte examens. De filmpjes zijn ook heel gemakkelijk te volgen en handig als je moeilijk jezelf kan motiveren om te leren. Ik bekeek alle filmpjes, maakte alle oefenvragen en een aantal proefexamens.
Dankzij deze site ben ik op 26/05/2017 geslaagd! 48/50!

FORUM / woensdag 31 mei 2017 / Fien Sleurs uit Eke-Nazareth

RIJBEWIJS B – 47/50

Beste medewerker van Gratis Rijbewijs Online,
Gisteren ben ik voor de eerste keer mijn theorie examen gaan afleggen en ik kan u mededelen dat ik door jullie geslaagd ben! Behaalde punten: 47/50.
Ik vind jullie site zeer overzichtelijk en duidelijk opgedeeld in de hoofdstukken die gekend moeten zijn voor het examen.
Ik wil jullie graag bedanken voor de enorme hulp die jullie geboden hebben door deze theorie gratis online te plaatsen! Ik zal deze site zeker aanbevelen bij anderen!

FORUM / woensdag 31 mei 2017 / Wannes J. uit Arendonk

RIJBEWIJS B – 45/50

Hallo
Ik behaalde vandaag (26/05/17) mijn theoretisch examen. Dit met 45/50.
Door de goeie manier van uitleggen, filmpjes en vragen ben ik met succes geslaagd. Ik raad het zeker al mijn vrienden aan.
Met vriendelijk groeten,

FORUM / woensdag 31 mei 2017 / Aline A. uit Roeselare

RIJBEWIJS B – 46/50

Beste,
Ik behaalde 46/50 en ben hier de website zeer dankbaar voor.
De manier waarop de leerstof werd aangebracht, was zeer efficiënt.
Ik bekeek alle filmpjes, las de tekst en maakte de oefenvragen & de proefexamens a.d.h.v. de ALLES-code.
Ik deed hier anderhalve dag over.
Bedankt!

FORUM / woensdag 31 mei 2017 / Floor D. uit Roeselare

RIJBEWIJS B – 46/50

46/50, ik vond jullie leermethode heel simpel maar ook heel effectief. Als je het stappenplan goed volgt, heb je de vragen en situaties al zo vaak herhaald dat je er nog amper over moet nadenken.
Danku!

FORUM / woensdag 31 mei 2017 / Mick D.Z. uit Meldert (Hoegaarden)

RIJBEWIJS B – 46/50

Geachte,
Ik heb heel veel gehad aan jullie site, waarvoor dank! Ik heb alle filmpjes bekeken en verstond ze direct waardoor ik het niet nodig vond om ze nog eens te bekijken. Ik heb de oefeningen veel herhaald en met succes. Jullie site is zeer goed!
Mvg,

FORUM / woensdag 31 mei 2017 / Kasper V. uit Roeselare

RIJBEWIJS B – 45/50

Goedenmiddag,
Door op jullie site een dagje filmpjes zitten te kijken en oefeningen te maken heb ik een score van 45 op 50 gehaald merci daarvoor.
Nog een prettige dag verder.

FORUM / woensdag 31 mei 2017 / Simon E. uit Hamont

RIJBEWIJS B – 46/50

Beste,
Jullie leermethode is zeer overzichtelijk. De leerstof is duidelijk geformuleerd. Door jullie leermethode heb ik 46/50 behaald op het theoretisch rijexamen. Ik legde het examen af op 24/05/2017
Met vriendelijke groeten,

FORUM / woensdag 31 mei 2017 / Laura D.B. uit Nieuwerkerken

RIJBEWIJS B – 46/50

Beste,
Met behulp van jullie boek, online lessen en oefeningen was ik in een keer onmiddellijk geslaagd met 46/50.
Ik heb met behulp van jullie leermethode de theorie in één dag kunnen leren.
Met vriendelijke groeten,

FORUM / woensdag 31 mei 2017 / Lisa M. uit Ertvelde, Rieme

RIJBEWIJS B – 42/50

Beste,
Ik ben geslaagd voor mijn theoretisch B met 42/50. Ik hield me aan de planning volgens jullie boek en maakte ook meerdere keren de proefexamens en oefeningen. Zo is het me binnen een week gelukt. Alles werd zeer goed uitgelegd in het boek en op de site. Andere websites en boeken waren minder duidelijk.
Dank U,

FORUM / woensdag 31 mei 2017 / Sarah V. uit Gullegem

RIJBEWIJS B – 43/50

Hallo ik ben Emma D.H. en ik heb vandaag mijn examen gedaan.
Ik had het vandaag voor de eerste keer gedaan, en ik was erdoor. Ik had 43/50 en ik vind jullie methode heel volledig!!
Ik had lange tijd bij VAB geprobeerd, maar die bleek niet zo goed en volledig te zijn dus zocht ik verder en vond jullie site.
Alvast Bedankt
met vriendelijke groeten,

FORUM / woensdag 31 mei 2017 / Emma D.H. uit Reet/Rumst.

RIJBEWIJS B – 45/50

45/50!
Mening: Gemakkelijke site om snel je theorie te leren!

FORUM / woensdag 31 mei 2017 / Romy d.O. uit Wuustwezel

RIJBEWIJS B – 47/50

Beste,
Mijn naam is Zoë H. en dankzij deze website heb ik 47/50 gehaald voor mijn theoretisch rijbewijs.
Eerst heb ik het geprobeerd met de website van vab maar hier haalde ik jammer genoeg toch niet voldoende.
Dankzij jullie website heb ik mijn theorie wel meteen kunnen halen. De leermethode is zeer goed en de ondersteunende filmpjes zijn ook een grote hulp. Ik kan deze website dus alleen maar aanraden!

FORUM / woensdag 31 mei 2017 / Zoë H. uit Sint-Katelijne-Waver

RIJBEWIJS A – 49/50

Beste,
Na 2 dagen oefenen op de site met de ALLES-code heb ik op 22/05/2017 een score van 49/50 gehaald voor rijbewijs A.
MVG,

FORUM / vrijdag 26 mei 2017 / Xavier D. uit Bornem

RIJBEWIJS B – 43/50

Ik heb op 24 mei 2017 mijn theorie in één keer behaald met een score van 43/50. Dat zegt dus al heel veel over de gratis theorie die op de website te lezen/zien is. De teksten zijn erg duidelijk en overzichtelijk en je neemt het snel in je op door ook de video's te bekijken. Al met al bedankt voor het gratis toegankelijk maken van de leerstof! Ben benieuwd wat de CD rom te bieden heeft!

FORUM / vrijdag 26 mei 2017 / Sonia P. uit Antwerpen

RIJBEWIJS B – 47/50

Ik heb gisteren mijn theoretisch examen afgelegd en dankzij jullie boek, filmpjes en oefenvragen behaalde ik 47/50.
De lessen waren makkelijk te volgen en ik vond de filmpjes op de site heel handig omdat je de regels zo ook visueel te zien kreeg.
Bedankt!

FORUM / vrijdag 26 mei 2017 / Fatima C. uit Leuven

RIJBEWIJS B – 46/50

Beste,
De leermethode is fantastisch! Ik ben er zeker van dat ik zonder jullie boek en de oefeningen vandaag niet geslaagd zou zijn. Punten 46/50.
Mijn vriendin slaagde de eerste keer niet, maar wel de tweede keer, ook door jullie methode. Daarom besloot ik om meteen voor jullie te kiezen en gelukkig maar.

FORUM / vrijdag 26 mei 2017 / Anouk M. uit Kortrijk

RIJBEWIJS B – 42/50

De èèrste keer met rijbewijs op school gezakt voor het examen. Ik had toen enkel de site van rijbewijs op school gebruikt.
Daarna de code aangevraagd voor gratisrijbewijsonline waar de vragen op verschillende manieren aan bod komen.
Op 24/05/2017 geslaagd voor examen 42/50 te Brugge (examencentra). Vandaag kan ik met trots zeggen dat ik geslaagd ben.

FORUM / vrijdag 26 mei 2017 / Kjenta O. uit Dentergem

RIJBEWIJS B – 45/50

Beste,
Ik ben 24 mei geslaagd (45/50) voor mijn theorie examen B. Met behulp van jullie website ben ik vandaag na de eerste examen poging met gemak geslaagd.
ik heb in 2 keer allle fimpjes bekeken die zeer veel informatie geven en dan veel oefenexamens gemaakt!
Ik vind het een zeer goede leermethode en een fantastische manier of je voor te bereiden op het echte examen. Ik was zeer tevreden van de methode want de oefen examens hebben dezelfde manier van werken en de situatie schetsen zijn gelijkaardig deze methode is kortom fantastisch!
Bedankt voor jullie hulp!
Met Vriendelijke Groeten,

FORUM / vrijdag 26 mei 2017 / Michiel V. uit Meulebeke

RIJBEWIJS B – 44/50

Beste,
Ik haalde mijn theoretisch rijexamen B door jullie super goede website!
De eerste keer had ik de theorie geleerd met een andere website en dat zag je dan natuurlijk ook aan mijn uitslag, 40/50 en er dus net niet door
Nu haalde ik 44/50 door jullie goede website.
Omdat ik een van de eerste ben op school in mijn jaar die de theorie al gedaan heeft zal ik zeker weten iedereen jullie website aanraden!
Met vriendelijke groeten,

FORUM / vrijdag 26 mei 2017 / Meike D.P. uit Wortegem-Petegem (Ooike)

RIJBEWIJS B – 44/50

Goedemiddag,
Ik heb op 23 mei mijn theorie examen afgelegd. Ben geslaagd met 44/50. Ik heb heel veel aan jullie site gehad, vooral het boek dat ik heb aangekocht en de filmpjes. Alles is zeer helder uitgelegd.
Bedankt en nu de praktijk!

FORUM / vrijdag 26 mei 2017 / Ellen D.B. uit Zoersel

RIJBEWIJS B – 47/50

Beste,
Jullie leermethode is me aangeraden en hierdoor ben ik van de eerste keer met 47/50 geslaagd, zalig Ik heb ze vandaag afgelegd 24/05/2017.
Ik ga dit zeker aanraden naar mijn vrienden die hun theoretisch nog moeten afleggen.
Mvg,

FORUM / vrijdag 26 mei 2017 / Lars W. uit Beringen

RIJBEWIJS B – 43/50

Geachte,
ik behaalde 43/50 Het is mij gelukt om dankzij jullie leermethode te slagen voor het theorie examen rijbewijs B. Ik bekeek eerst de filmpjes, zo kende ik al een deel van de leerstof. Nadien las ik de theorie nogmaals door en lette vooral op de examentips.
Tenslotte kon ik via de ALLES-code ook nog verschillende keren de extra vragen oplossen. Natuurlijk maakte ik,ook verschillende proefexamans.
Bedankt om de leerstof zo volledig en helder uit te leggen.

FORUM / vrijdag 26 mei 2017 / Lise C. uit Lier

RIJBEWIJS B – 45/50

Beste, Ik wou jullie bedanken want dankzij jullie heb ik op een snelle, gemakkelijke, begrijpbare manier mijn theorie examen kunnen behalen. De teksten en videos waren zeer duidelijk en als we met vragen zaten konden we steeds terecht bij de al gestelde vragen. Mijn punten waren 45/50 en ik sloeg voor mijn theorie examen op 22/05/2017.
Met vriendelijke groeten.

FORUM / vrijdag 26 mei 2017 / Emma J. uit Zutendaal

RIJBEWIJS B – 45/50

Beste,
Mijn naam is Charlotte C., ik ben 17 jaar en ik ben op maandag 22/05/2017 mijn theoretisch rijexamen categorie B gaan afleggen in het examencentrum in Alken. Ik behaalde een score van 45/50 nadat ik alle theorie geleerd had via jullie website. Ik heb me zowel gebaseerd op de uitgeschreven lessen als op de filmpjes als op de oefenvragen en proefexamens (ALLES-code). Mijn code was 850431 en 876694 omdat ik graag 6 dagen gebruik maakte van jullie oefenmateriaal.
Jullie lesmateriaal is volgens mijn ondervindingen uitgerust met de nieuwste aanpassingen omtrent het verkeer en alle theorie was zeer aangenaam en makkelijk uitgelegd. Ook de filmpjes waren zeer handig, deze zorgden ervoor dat je alles sneller en beter kon onthouden en dat het aan de hand van voorbeelden extra duidelijk werd uitgelegd.
De oefenvragen en proefexamens waren ook zeer goed opgesteld. Ze waren qua moeilijkheidsgraad erg vergelijkbaar met het echte examen.
Met vriendelijke groeten,

FORUM / woensdag 24 mei 2017 / Charlotte C. uit Alken

RIJBEWIJS B – 42/50

Deze site is top voor te leren en je ziet iedere keer je fouten en je kan ook alles opnieuw leren.

FORUM / woensdag 24 mei 2017 / Ivana H. uit Ingelmunster

RIJBEWIJS B – 45/50

Punten: 45/50!
Mening: Zeer tevreden over de manier van leren, snel en gemakkelijk. 2 Weken van te voren begonnen en een uitstekend resultaat!

FORUM / woensdag 24 mei 2017 / Steven E. uit Essen

RIJBEWIJS B – 50/50

Beste,
Ik ben vandaag 23 mei geslaagd op mijn theorie rijbewijs B met 50/50!
Ik heb eerst les per les overlopen en vooral heel veel geleerd van de oefenvragen. Daarna nog proefexamens gemaakt!
Bedankt.
Mvg,

FORUM / woensdag 24 mei 2017 / Jasper D.

RIJBEWIJS B – 45/50

Beste,
Ik wou jullie bedanken want dankzij jullie heb ik op een snelle, gemakkelijke, begrijpbare en gratis manier mijn theorie examen kunnen behalen.
De teksten en videos waren zeer duidelijk en als we met vragen zaten konden we steeds terecht bij de al gestelde vragen.
Mijn punten waren 45/50 en ik sloeg voor mijn theorie examen op 19/05/2017.
Met vriendelijke groeten,

FORUM / woensdag 24 mei 2017 / Precilia M. uit Genk.

RIJBEWIJS B – 46/50

Beste mevrouw/heer,
Ik vind de combinatie van filmpjes en theorie lessen heel handig. Met de filmpjes onthoud je de theorie ook veel beter omdat je het in de praktijk ziet. De proefexamens zijn ook heel handig en je kan altijd bijleren door je fouten.
op 17/05/2017 examen afgelegd en 46/50 behaald.
Bedankt voor jullie goede leermethode.
Met vriendelijke groeten,

FORUM / woensdag 24 mei 2017 / Kendra V.W. uit Zottegem

RIJBEWIJS B – 47/50

Beste,
Hierbij deel ik u graag mee dat ik op 23/5 geslaagd ben in mijn theoretisch examen dankzij jullie handboek, de oefeningen en de proefexamen.
Het ging zeer vlot en na 4 dagen was ik klaar om het in het echt te gaan doen en haalde ik 47/50 waarmee ik zeer tevreden mee ben.
Ik raad het zeker aan aan mensen die nog opzoek zijn naar een juiste/makkelijke leermethode.

FORUM / woensdag 24 mei 2017 / Jessica M.M. uit Deurne

RIJBEWIJS B – 50/50

Beste,
Ben al ietske ouder en redelijk bekend met het verkeer, maar stond verbaasd van het feit hoeveel kleine dingetjes ik niet wist,
Jullie methode is top. Simpel en overzichtelijk en met amper een paar uurtjes van mijn tijd was ik zelfzeker over het feit dat ik de wegcode beheers en dat blijkt ook wel uit het resultaat van mijn examen: 50/50. Geslaagd is geslaagd, maar die zelfzekerheid en kennis is goud waard.
Site zou verplicht moeten zijn voor iedereen... Zou de veiligheid zeker ten goede komen.
M.v.g.

FORUM / woensdag 24 mei 2017 / Bastian O. uit Riemst

RIJBEWIJS B – 43/50

Geachte Mevrouw/ Geachte heer,
Ik ben geslaagd voor het theoretische rijexamen B. Punten: Ik heb 43 op 50 behaald
Mijn opinie: Uw website was heel nuttig voor mij in termen van de leerstoffen, de filmpjes en de verwante vragen. Dankzij de vragen kon ik de theorie goed begrijpen omdat ik bij elk verkeerd antwoord een uitleg ontving, wat heeft mij geholpen.
Ik raad de anderen om de leerstoffen en de filmpjes goed te studeren en alle de vragen (met code) op te lossen.
Met vriendelijke groeten,

FORUM / woensdag 24 mei 2017 / Muhammad A. uit Antwerpen