Reacties, geslaagd voor het GOCA theorie examen

Duizenden anderen gingen je voor

RIJBEWIJS B – 44/50

Beste
Ik vond jullie methode zeer goed, hierdoor heb ik mijn examen zonder veel moeite gehaald. Doordat vragen meerdere keren terugkomen tijdens het oefenen gaat het leren van de theorie zeer vlot. Ook de moeilijkheid en de manier van vragen zijn zeer representatief aan het echte examen. Dit heeft dus zeker ook goed geholpen. Examen afgelegd op 06/01/2023, 44/50, in Sint-Niklaas 9100,
Bedankt voor de handige website!

FORUM / zondag 22 januari 2023 / Walid H.

RIJBEWIJS B – 50/50

Beste,
Mijn naam is Thibaut V,L. en woon in Oostkamp. Ik gebruikte jullie website om mij voor te bereiden op het theoretische rijexamen B. Ik heb het afgelegd in Brugge en behaalde 50/50. Ik vind de leermethode van de site zeer goed. De lessen zijn niet te lang en altijd duidelijk. De oefeningen en proefexamens helpen echt enorm, want zo leer je de vraagstelling van het echte examen. Bedankt voor de duidelijke lessen!!!
Met vriendelijke groeten,

FORUM / zondag 22 januari 2023 / Thibault V.L. uit Oostkamp

RIJBEWIJS B – 46/50

Beste,
Het was het helemaal waard om te betalen op deze website. Geweldige leermethode, aandacht houdende filmpjes en veel oefeningen hebben mij zeer goed geholpen. ik haalde 46/50 op het examen.
mvg

FORUM / zondag 22 januari 2023 / Aymane A.

RIJBEWIJS B – 48/50

Beste,
Mijn naam is Felix D. en ik woon in Zulte. Ik heb mijn theoretisch rijexamen afgelegd en behaalde 48/50.
Ik wil jullie bedanken voor de site, want daardoor ben ik geslaagd. De videos waren zeer handig en de vragen waren goed representatief voor het examen. De vele proefexamens die ik heb gemaakt hebben mij goed klaargestoomd voor het werkelijke examen. Dankzij jullie kon ik met weinig stress naar het examen. Bedankt daarvoor.
Met vriendelijke groeten

FORUM / zondag 22 januari 2023 / Felix D. uit Zulte

RIJBEWIJS B – 45/50

Beste
Ik vind de leermethode van de site supper. Door het filmpje is het ook duidelijker. Het proefexamen kwam ook goed overeen met het echte examen. Ik hebaalde op 6 januari 45/50. Hiervoor wil ik jullie bedanken
MVG,

FORUM / zondag 22 januari 2023 / Thomas W. uit Kapellen

RIJBEWIJS B – 45/50

Beste
Ik vind de leermethode van de site supper. Door het filmpje is het ook duidelijker. Het proefexamen kwam ook goed overeen met het echte examen. Ik hebaalde op 6 januari 45/50. Hiervoor wil ik jullie bedanken
MVG,

FORUM / zondag 22 januari 2023 / Thomas W. uit Kapellen

RIJBEWIJS B – 48/50

Beste,
Ik ben ervan overtuigd dat ik door jullie efficiënte en gestructureerde leermethode geslaagd ben voor mijn theoretisch examen rjbewijs B (48/50). De leerstof is zeer helder en begrijpbaar geformuleerd. De vele oefenvragen en proefexamens zijn een grote hulpmiddel om de leerstof achteraf in te oefenen.
Met vriendelijke groeten

FORUM / zondag 22 januari 2023 / Emine C. uit Lubbeek

RIJBEWIJS B – 45/50

Beste,
Ik ben geslaagd voor het theorie examen rijbewijs B, ik heb een 45/50 gehaald in het examencentrum in Haasrode.
Jullie leermethode heeft me goed geholpen.
Mvg

FORUM / zondag 22 januari 2023 / David G. uit Heverlee

RIJBEWIJS B – 46/50

Beste,
Ik ben geslaagd voor het theoretisch examen van rijbewijs B. Ik las het boek een keer en maakte vervolgens veel oefeningen op de site.
ik legde het examen vandaag 5 januari 2023 af en behaalde 46/50.

FORUM / zondag 22 januari 2023 / Victor L. uit Destelbergen

RIJBEWIJS B – 45/50

Ik ben geslaagd voor het echte examen theorie rijbewijs. Ik behaalde 45/50 (zie bijlage). Het oefenen met jullie leermethode was super.
met vriendelijke groeten

FORUM / zondag 22 januari 2023 / Arne D. uit Ardooie

RIJBEWIJS B – 44/50

Punten: 44/50
Door alle filmpjes te bekijken en erna alle vragen hier rond te maken + veel oefen examens te maken, ben ik in 1 keer geslaagd.
Ik raad zeker iedereen aan om te betalen voor de code, want op die manier kan je zo veel proefexamens maken als je wil, en ben je enorm goed voorbereid voor je examen.
Ik raad deze leermethode aan iedereen aan.

FORUM / zondag 22 januari 2023 / Cara W. uit Lochristi

RIJBEWIJS B – 47/50

Geachte heer/mevrouw,
Op 3 januari 2023 legde ik het theoretisch examen af voor het voorlopig rijbewijs b. Ik slaagde van de eerste keer met een score van 47/50. Door de duidelijke en gestructureerde uitleg bij de video's op uw website ging ik met veel vertrouwen naar het examen en had ik geen enkel moment het idee dat het niet zou lukken. De korte samenvattingen onder de video's zijn zeer handig en zorgen ervoor dat de leerstof echt blijft hangen nadat je deze gelezen hebt. Naast de gratis leerstof heb ik voor 3,50 euro ook een code gekocht zodat ik eventueel niet geziene leerstof toch beheerste. Er zijn nog een tal van vrienden die binnenkort hun examen moeten afleggen en ik raad hen ook sterk aan om gebruik te maken van uw website.
Met vriendelijke groet

FORUM / dinsdag 10 januari 2023 / Emir M. uit Temse

RIJBEWIJS B – 46/50

Beste
Dankzij uw website, ben ik met 46/50 geslaagd voor mijn theorie.
Met vriendelijke groeten

FORUM / dinsdag 10 januari 2023 / Camille O.

RIJBEWIJS B – 45/50

Beste,
Ik heb mijn examen gehaald door de lessen te bekijken, oefeningen erbij te maken en de proefexamens van jullie te maken. Ik vond dit echt wel een zeer goede manier van leren, op die manier weet je al hoe ze het vragen op het echte examen en vond dit dan ook zeer representatief. Zelf was ik zeer opgelucht toen ik hoorde dat het op deze manier kon, omdat ik anders niet echt goed wist hoe eraan te beginnen en ben daarom zeer blij met jullie leermethode. Zo ben ik ook geslaagd met 45/50.
Mvg,

FORUM / dinsdag 10 januari 2023 / Stefanie D.K. uit Meerbeke

RIJBEWIJS B – 45/50

Geachte,
Op 26/12/2022 heb ik mijn examen vanaf de eerste keer gehaald (45/50) dankzij jullie uitgebreide theorielessen. Deze gingen zeer vlot en kunnen zeker op 1 dag doorgenomen worden,
Ik raad deze website zeker aan aan anderen!
Met vriendelijke groeten

FORUM / dinsdag 10 januari 2023 / Gio

RIJBEWIJS B – 48/50

Beste,
Ik ben geslaagd voor mijn theorie-examen met 48/50! Ik ben zo blij want een vriendin raadde jullie aan. Jullie website is zo goed en ik zou het aan iedereen aanraden.
Met vriendelijke groeten,

FORUM / dinsdag 10 januari 2023 / Alysia L.N.R. uit Deerlijk

RIJBEWIJS B – 43/50

Beste,
Ik zou u heel hard willen bedanken voor de geweldige website dat velen helpt hun theorie en praktijkexamen af te leggen.
In een paar dagen had ik spontaan besloten om mijn theorie-examen af te leggen voor mijn rijbewijs B en na veel advies werd jullie website doorverwezen. Ik heb elke les gevolgd en zelfs een code aangekocht dat het echt makkelijk maakte om bijvoorbeeld al een paar keer een proefexamen af te leggen.
Op 2 januari 2023 ben ik mijn theorie-examen gaan afleggen en heb ik mijn voorlopige rijbewijs behaald met een score van 43/50.
Nogmaals bedank ik u voor deze leerrijke site!

FORUM / dinsdag 10 januari 2023 / Euricx M. uit Mol

RIJBEWIJS B – 46/50

Beste,
Na gebruik te maken van jullie leerstof en oefenexamens kan ik met trots meedelen dat ik geslaagd ben voor het theorie examen.
Ik behaalde op 30/12/2022 in Oostende een nette 46/50.
Jullie leermethode zit goed in elkaar en ik had zeker het gevoel dat ik goed voorbereid was voor het examen. Ik heb de theorie gelezen maar het handigste vond ik jullie proefexamens. Door veel proefexamens te maken, leerde ik het best uit mijn fouten.
In een 3-tal dagen kon ik de theorie al, en ik vond de prijs voor de SMS code het zeker waard. Ik zal jullie zeker aanraden aan vrienden die in de toekomst voor hun rijbewijs willen gaan.
Met vriendelijke groeten,

FORUM / dinsdag 10 januari 2023 / Aram S. uit Oostende

RIJBEWIJS B – 46/50

Beste,
Dankzij jullie website en jullie methode, ben ik geslaagd op mijn theorie examen met een 46/50, heeft me heel goed geholpen om te slagen voor mijn examen zeker een aanrader deze site, heel erg bedankt.

FORUM / dinsdag 10 januari 2023 / Sude N.K. uit Hamma

RIJBEWIJS B – 47/50

Beste,
Ik heb vandaag het theoretisch examen afgelegd en ben hiervoor geslaagd met 47/50. Met behulp van jullie handboek en site kreeg ik heel vlot en zonder al te veel moeite te leerstof onder de knie. Doordat de belangrijkste delen van de leerstof regelmatig herhaald werden, kon ik alles gemakkelijk onthouden. Een super voorbereiding. Dank u wel!
Met vriendelijke groeten

FORUM / dinsdag 10 januari 2023 / Fien T.

RIJBEWIJS B – 48/50

Naam: Nabil E.Y.
Gemeente: Mechelen
Dankzij jullie website heb ik mijn theorie examen gehaald. Behaalde punt: 48/50.

FORUM / zondag 8 januari 2023 / Nabil E.Y. uit Mechelen

RIJBEWIJS B – 47/50

Beste,
Jullie leermethode was fantastisch. Ik had voor mijn eerste examen geleerd op een andere gratis website. Toen had ik 37/50. Een vriend vertelde over jullie boek waarna ook ik het kocht.
Op een paar dagen had ik het boek uit en scoorde ik al goed op de proefexamens. In de week erna heb ik nog vaak door het boek gebladerd en alles herhaald. De tweede keer dat ik het echte examen deed, was ik er wel door en scoorde 47/50.

FORUM / zondag 8 januari 2023 / Joshua V. uit Berlare

RIJBEWIJS B – 46/50

Beste,
Ik heb 46/50 behaald op het examen van de eerste keer. Ik vind de leermethode zeer goed en elke les heeft telkens een korte video ter verduidelijking.
De website is ook erg handig en praktisch. Ik heb ook 3,5 euro betaald voor de verschillende proefexamens en sommige vragen kwamen ook op het echte examen.
Kortom ik ben echt heel blij met jullie website, anders zou ik denk ik niet geslaagd zijn.
Ik ben Elma O. en woon in Antwerpen.
Met vriendelijke groeten,

FORUM / zondag 8 januari 2023 / Elma O. uit Antwerpen

RIJBEWIJS B – 46/50

Beste,
Ik heb 29/12 mijn examen afgelegd en ben vanaf de eerste keer geslaagd. 46/50
Ik heb heel veel oefenvragen gemaakt en daarna de code gekocht voor 4 dagen en veel examens gemaakt. Ik raad dit zeker aan.
Dit examen is in Bree (3960) afgelegd.
Hartelijke bedankt!
Met vriendelijke groeten

FORUM / zondag 8 januari 2023 / Kyara V.

RIJBEWIJS B – 44/50

Beste,
Ik ben in 1 keer geslaagd voor mijn theorie examen. Een vriendin van mij heeft mij jullie website aangeraden en het heeft geloond. Punten: 44/50. Ik ben er zeker van dat zonder jullie methode het me niet was gelukt. Jullie methode is zeer gestructureerd en je ziet alles stap voor stap. Mij heeft het zeer hard geholpen!
Met vriendelijke groet

FORUM / zondag 8 januari 2023 / Sterre vG. uit Sint-Lenaarts

RIJBEWIJS B – 47/50

Beste,
In deze mail laat ik weten dat ik dankzij jullie leermethode van de eerste keer geslaagd ben voor het theoretisch rijexamen B. Resultaat: 47/50. Elk onderdeel was duidelijk uitgelegd met video's en onderaan vond je diezelfde uitleg maar dan uit geschreven met soms nog extra informatie. Hier en daar waren er zelfs tips voor op het officiële examen zelf. Als je de vragen via de site kan beantwoorden, kan je het officiële examen ook. Ook het drie dagen systeem is zeer fair. Op drie dagen heb je zeker alle lessen apart gedaan en dit voor een mooie prijs.
Vriendelijke groeten

FORUM / zondag 8 januari 2023 / Charlotte B. uit Molenstede

PERMIS DE CONDUIRE B – 47/50

Un tout grand merci pour vos vidéos et pour votre système pédagogique d’entraînement grâce aux simulations d’examens. Mon copain m’avait recommandé votre site et je suis vraiment satisfaite. J’ai réussi avec facilité mon permis théorique mercredi dernier avec la note de 47/50.
Encore merci!

FORUM / zondag 8 januari 2023 / Lorène

RIJBEWIJS B – 49/50

Goedemiddag
Hieronder vindt u mijn mening over de website: www.gratisrijbewijsonline.be. Ik ben geslaagd voor de theorie.
De website en proefexamens zijn een zeer goede leermethode. Door de filmpjes heb je een visueel beeld en snap je het ingewikkelde ‘verkeerstaaltje’ goed. En door de proefexamens weet je hoe de vragen gesteld zullen worden. Dit is de perfecte voorbereiding!
Ik heb mijn theoretisch examen afgelegd en behaalde 49/50. Ik heb het examen afgelegd in Brakel en ik woon in Anzegem.
Met vriendelijke groet

FORUM / vrijdag 6 januari 2023 / Eva D. uit Anzegem

RIJBEWIJS B – 44/50

Geachte,
Ik ben heel blij en dankbaar want dankzij jullie studiemethode ben ik in één keer geslaagd voor het theorie-examen. Deze methode is zeer goed en makkelijk te begrijpen, ook voor mensen die niet zo goed Nederlands spreken. Deze methode maakt gebruik van gemakkelijk te begrijpen woordenschat en de video's zijn zeer grafisch en leggen elk detail perfect uit.
Bovendien zijn de oefeningenreeksen erg nuttig en maken ze het leren nog gemakkelijker. Als je alle lessen hebt bestudeerd, kun je dankzij de modelexamens veel oefenen en twijfels wegnemen. Deze voorbeeldexamens hebben me enorm geholpen om vertrouwd te raken met een echt examen.
Nogmaals bedankt voor het beschikbaar stellen van deze studiemethode. Ik raad het ten zeerste aan aan alle native mensen of niet, die veel willen leren en het theorie-examen in één keer willen halen.
Hartelijk bedankt,

FORUM / vrijdag 6 januari 2023 / Marbella P. uit Menen

RIJBEWIJS B – 46/50

Beste,
Ik ben zeer tevreden van jullie site.
Ik was er de eerste keer niet door en nu heb ik alles met jullie site gedaan en ik ben er zeker van dat het daardoor is dat ik geslaagd ben.
Ik ben Stanse. Ik legde mijn examen af en ik behaalde 46/50 en ik woon in Aalter.
Met vriendelijke groeten,

FORUM / vrijdag 6 januari 2023 / Stanse V.S. uit Aalter

RIJBEWIJS B – 48/50

Mijn naam is Khadija. Ik ben geslaagd voor het theorie examen. Ik vind jullie boek echt zalig om uit te studeren. Ik heb alles vlot kunnen leren en begrijpen. Zoals op de voorkant van het boek geschreven staat ‘ direct slagen’. Das inderdaad gebeurt. Na mijn eerste poging al meteen een 48/50. Ik wil jullie bedanken voor jullie uitleg, oefeningen en oefenexamens. Examen afgelegd in Asse.

FORUM / vrijdag 6 januari 2023 / Khadija A.L. uit Vilvoorde

RIJBEWIJS B – 47/50

Beste,
Dankzij jullie methode ben ik van de eerste keer geslaagd voor mijn theoretisch rijexamen (rijbewijs B )met een score van 47/50. Ik heb me bijna volledig aan jullie planning gehouden en was daardoor goed voorbereid. Het examen verliep zeer vlot en zonder enige problemen. De fouten die ik gemaakt heb, waren eigenlijk (heel) stomme stressfouten. Hier dus een zeer tevreden klant, en zou andere mensen ook zeker aanraden om het boek of de code (de code is echt handig! Alle belangrijke zaken worden uitgelegd via de filmpjes in zgn "lessen") aan te schaffen en meer kans te maken om direct te slagen.
Groetjes en heel erg bedankt voor de goede lessen, oefenexamens en theorieboek.
Evelien S. ik kom uit Hoevenen

FORUM / vrijdag 6 januari 2023 / Evelien S. uit Hoevenen

RIJBEWIJS B – 45/50

Beste,
Ik hou van jullie manier van lesgeven. Samen met jou heb ik het theorie-examen gehaald met 45'/50.
Bedankt.

FORUM / vrijdag 6 januari 2023 / Ali G. uit Genk

RIJBEWIJS B – 44/50

Beste
Ik ben Aylin G. en ik woon te Antwerpen.
Ik ben in 1 keer geslaagd met een score van 44! Mijn mening: De methode is goed. Met de video’s en de samenvatting op de site moest ik zelfs niet in het boek kijken. Ik was heel goed voorbereid en wist welke soort vragen eraan kwamen. Heel erg bedankt!
Met vriendelijke groeten

FORUM / vrijdag 6 januari 2023 / Aylin G. uit Antwerpen

RIJBEWIJS B – 46/50

Beste,
Mijn naam is Stefan S. en ik heb mijn theorie afgelegd ik heb 46/50 behaald. Ik zou het niet kunnen doen door jullie site, bedankt. Ik vind dat jullie methode super goed.
Stefan S., 46/50, 1800 Vilvoorde.

FORUM / vrijdag 6 januari 2023 / Stefan S. uit Vilvoorde

RIJBEWIJS B – 49/50

Geachte,
Naam: Kaydee S.
Gemeente: 2170 Merksem
Punten: 49/50
Mening over jullie leermethode: Ik ben ervan overtuigd dat ik dankzij uw website geslaagd ben voor mijn theoretisch examen. De leerstof uit alle lessen en proefexamens waren even moeilijk als het echte examen. Ik raad het iedereen aan om te betalen voor de code zodat je alles uit de website kan halen en je nog nauwkeuriger en meer kan leren! Ik raad uw website zeker aan aan vrienden/familie!
Met vriendelijke groeten,

FORUM / dinsdag 20 december 2022 / Kaydee S. uit Merksem

RIJBEWIJS B – 46/50

Beste,
Ik vond jullie methode zeer goed, hierdoor heb ik mijn examen zonder veel moeite gehaald. Doordat vragen meerdere keren terugkomen tijdens het oefenen gaat het leren van de theorie zeer vlot. Ook de moeilijkheid en de manier van vragen zijn zeer representatief aan het echte examen. Dit heeft dus zeker ook goed geholpen. Examen afgelegd op 19/12/2022, 46/50,
Bedankt voor de handige website!

FORUM / dinsdag 20 december 2022 / Joris H. uit Wilsele

RIJBEWIJS B – 48/50

Beste,
Ik vond het echt een heel duidelijk en leerzaam programma.
Ik heb met de code 2 weken volop geleerd met de oefeningen en de boek, uiteindelijk examen vragen blijven doen tot ik 10 keer geslaagd was.
Dan mijn theorie examen gaan doen en had 48/50. In kontich afgelegd op 16/12. Was super content. Nu nog aan praktijk beginnen.
Dank u

FORUM / dinsdag 20 december 2022 / Catherine B.

RIJBEWIJS B – 44/50

Beste
Ik ben Naomi D. en ik woon te Ingelmunster. Ik ben in 1 keer geslaagd met een score van 44!
Mijn mening over de leermethode:
De methode is goed. Met de video’s en de samenvatting moest ik zelfs niet in het boek kijken. Ik was heel goed voorbereid en wist welke soort vragen eraan kwamen.
Heel erg bedankt!
Mvg

FORUM / dinsdag 20 december 2022 / Naomi D. uit Ingelmunster

RIJBEWIJS B – 45/50

Bedankt voor deze prachtige site, ik heb veel kennis opgedaan via deze geweldige site en ik raad iedereen die in België een rijbewijs wil halen aan om van deze gerenommeerde site te leren.
Datum van examen: 15/12/2022. Punten: 45/50.
Met vriendelijke groeten

FORUM / dinsdag 20 december 2022 / Majd M. uit Avelgem

RIJBEWIJS B – 47/50

Beste,
Dankzij jullie website en jullie leermethode, ben ik geslaagd op het examen met een 47/50. Datum examen: 17 november 2022.
Het leren verliep erg vlot en het is super efficiënt! Ik kan het alleen maar aanraden!
Heel erg bedankt!
Met vriendelijke groeten,

FORUM / dinsdag 20 december 2022 / Rania B. uit Beerzel

RIJBEWIJS B – 45/50

Beste,
Super duidelijke uitleg zowel in het boek als online.
Heb eerst het boek goed gelezen dan wat online oefeningen gemaakt en uiteindelijk het proefexamen online. Een 2 dagen telkens het proefexamen doorgenomen en waar ik merkte dat ik nog moeilijkheden had dan heb ik mij daar wat op gefocust tot ik het onder de knie had. Op het moment dat ik telkens slaagde op het proefexamen online heb ik beslist om voor het échte theorie examen te gaan.. en jawel! Van de eerste geslaagd met 45/50.

FORUM / dinsdag 20 december 2022 / Yella L. uit Hamme

RIJBEWIJS B – 46/50

Na een weekje oefenen en proefexamens is het gelukt om te slagen. Het is een zeer vlotte manier om te leren en zeer makkelijk te onthouden op deze manier en de prijs is heel goed. Punten 46/50.
Mvg

FORUM / dinsdag 20 december 2022 / Maxim B. uit Aalter

RIJBEWIJS B – 44/50

Beste Gratis Rijbewijs Online,
Afgelopen weken heb ik jullie site en leermethode gebruikt om mij voor te bereiden op het theorie-examen voor Rijbewijs B. Ik volgde alle lessen chronologisch en maakte zoveel mogelijk proefexamens.
Woensdag 14 december 2022, legde ik mijn echte theorie examen, om 16u in examencentrum Alken (ikzelf woon in Genk), met succes! 44/50.
Dankzij jullie platform kreeg ik de motivatie om door te zetten met het leren. De filmpjes zijn een ideale manier om een les te starten, waarna je extra informatie eronder kan lezen en voorbeeldvragen maken. Die voorbeeldvragen zijn mijn redding geweest, want je weet zo wat belangrijk is.

FORUM / dinsdag 20 december 2022 / Elena M. uit Genk

RIJBEWIJS B – 44/50

Beste
In 2020 had ik Directslagen gedaan maar was niet geslaagd. Het was niks voor mij.
In 2022 heb ik besloten om via jullie site te studeren en het was de beste keuze dat ik kon maken voor mezelf. Ik had 44/50 allemaal dankzij deze fantastische site.
Mvg

FORUM / zaterdag 10 december 2022 / Choukri A.

RIJBEWIJS B – 47/50

Beste,
Vandaag 8 december 2022 ben ik geslaagd voor mijn theorie examen te Alken in Limburg.
Ik behaalde een resultaat van 47/50 punten, met 3 kleine foutjes.
De leermethode van de site is perfect. De oefeningen met verbetering zijn leerrijk en motiverend.
Fijne dag nog,

FORUM / zaterdag 10 december 2022 / Lucy B. uit Lanaken

RIJBEWIJS B – 47/50

Beste,
Bij deze wou ik laten weten dat ik met behulp van jullie website ben geslaagd voor mijn theorie. Examencentrum Geel. Punten: 47/50.
De filmpjes met bijhorende oefenvragen per onderdeel waren SUPER!
Met vriendelijke groeten

FORUM / zaterdag 10 december 2022 / Annette P. uit Turnhout

RIJBEWIJS B – 44/50

Beste,
Ik ben 7/12 met heel veel blijschap geslaagd voor mijn voorlopige rijbewijs B.
De leermethode en de overzicht van jullie schitterende vragen met de duidelijke uitleg erbij maakt het zo simpel om te slagen voor het theoretische examen. Behaalde Punten: 44/50
Met de beste groet,

FORUM / zaterdag 10 december 2022 / Hadri E. uit Antwerpen-Deurne

DRIVING LICENCE B – 46/50

Hi,
I have just passed my theory exams using your book and online practice questions :) I got 46/50 points and took it today, 6 December 2022 in Asse - I live in Grimbergen.

I am very thankful that your book is available in English and in Dutch. I wanted to do my theory exams in English, but there were no more dates to do it with the translator. So I told myself to try in Dutch, my proficiency is good enough, but I was very scared to answer questions incorrectly due to understanding questions wrong. But I told myself to try, even if I failed I could then do it in English. So I was learning everything from the English book and simultaneously reading the Dutch book which helped me retain information and learn the correct expressions in Dutch. The practice questions online were particularly helpful as I really got a good grasp of the words and phrasing of the questions as well as repeated definitions if I got something wrong.
I was super super excited to pass as it just speeds things up and brings me closer to having my driving license. Thank you!

FORUM / zaterdag 10 december 2022 / Michaela V. uit Grimbergen

RIJBEWIJS B – 43/50

Beste,
Ik heb 43/50 gehaald voor mijn theorie examen, ik was er van de 1e keer door en heb jullie boek gebruikt en veel jullie proefexamens opnieuw gemaakt. Ik vind jullie leermethode heel goed en ik ben blij dat ik jullie boek met site heb gebruikt.
Met vriendelijke groeten

FORUM / zaterdag 10 december 2022 / Tessa L. uit Aalst

RIJBEWIJS B – 46/50

Beste,
Ik wou laten weten dat ik de combinatie van het boek en de videos alsook de proefexamens bij elk hoofdstuk een zeer fijne leermethode vind en ik raad het anderen zeker aan.
Ik heb mijn theorie examen gehaald met 46/50.
met vriendelijke groeten

FORUM / zaterdag 10 december 2022 / Flo R. uit Roosdaal

RIJBEWIJS B – 44/50

Beste
Mijn naam is Cyrus K, ik ben 22 jaar oud en woon in Denderleeuw. Ik heb het examen op 01/12/2022 gemaakt en ik ben geslaagd met een score van 44/50.
Ik ben dankzij jullie website geslaagd op mijn examen. Ik had moeite om het leerstof in te studeren maar met jullie leermethode niet. Ik heb alle theoriefilmpjes bekeken en het theorie gelezen. Ik heb dan een week lang aan een stuk, met de code(s), de oefeningen gemaakt tot ik altijd 50/50 had. Dan heb ik exact hetzelfde gedaan maar met de proefexamen.
Bedankt want jullie site heeft me gered!

FORUM / zaterdag 10 december 2022 / Cyrus K. uit Denderleeuw

RIJBEWIJS B – 48/50

Geachte,
Volgens mij is dit website de beste om theorie gemakkelijk te leren en het heeft heel veel informatie.
In de eerste poging geslaagd! Punt 48/50.

FORUM / zondag 4 december 2022 / Aisha C. uit Wilrijk

RIJBEWIJS A

Beste,
Met dit schrijven houd ik u graag op de hoogte van het slagen voor mijn theorie examen van rijbewijs A op 29 november 2022
Ik maakte gebruik van jullie online proef methode en was hier zeer tevreden over. De onderwerpen werden duidelijk uitgelegd en ook de proef examens waren interessant.

FORUM / zondag 4 december 2022 / Galen M. uit Menen

RIJBEWIJS B – 46/50

Beste,
Ik ben geslaagd voor mijn theoretische rij-examen dankzij de methode-studie van jullie boek en online de filmpjes, tekst en oefeningen en de random examens. Ik ben er vrijdag 23 november aan begonnen.
Heb vandaag, 30 november 2022 het examen afgelegd en ben geslaagd met 46/50.
Groetjes

FORUM / zondag 4 december 2022 / Marie-Thérèse V.E. uit Sint-Niklaas

DRIVING LICENCE B

Hi
I'm Nilam from Antwerpen. I got my driving license B ( theory ) on 29-11. This is the first time that I take theory exam and I passed immediately.
The learning method was very pleasant. The practice questions, practice exams and videos have made learning smooth and fun. Thanks for helping me succeed.
Kind regards.
Thank you

FORUM / zondag 4 december 2022 / Nilam V. uit Antwerpen

RIJBEWIJS B – 44/50

Ik vond het leerplang heel goed want het was gestructueerd en je kon het makkelijk volgen. Daardoor ben ik bij het eerste theorie-examen geslaagd met 44 punten.
Avast bedankt ervoor.

FORUM / zondag 4 december 2022 / Hamidou A. uit Gent

RIJBEWIJS B – 48/50

Hallo!
Op 29/11 ben ik geslaagd op mijn theoretisch rijexamen B (48/50). Ik was heel tevreden van jullie site. Heb met ALLES sms-code en goed kunnen oefenen via de theorielessen en oefenvragen op de site. De filmpjes hebben me ook goed vooruit geholpen, zeker die van ABS en ESP. Als ik een vraag fout had, stond er ook steeds bij welke les ik nog eens kon hernemen. Heel handig!
Met vriendelijke groeten

FORUM / zondag 4 december 2022 / Oona V. uit Leuven

RIJBEWIJS B – 46/50

Beste,
Ik heb mij voorbereid op het theorie-examen met de info op jullie pagina 'gratis rijbewijs online' en via de betalende (met bankcode, handig, snel en niet duur!) oefenvragen met code en proefexamens.
Dit heeft prima gewerkt, want ik ben vandaag geslaagd met 46/50. 1 van de fouten wist ik meteen, maar ik had al doorgeklikt dus kon niet meer terug, en aan twee anderen twijfelde ik heel hard. Dus ik was me gelukkig ook voldoende bewust van de zaken die ik niet goed wist.

Jullie oefenvragen en proefexamens geven veel vertrouwen om het examen in te gaan. Aan het eind heb ik ook alle filmpjes uit de verschillende lessen nog eens opnieuw beluisterd, en dan werkt het heel goed als herhaling. Er wordt nl. heel veel verwezen naar stukjes die op verschillende plaatsen aan bod komen. Bij een eerste lezing vond ik dat dan weer eerder lastig. Het was soms wat veel info in 1 filmpje om alles meteen afdoende te capteren. Zeker voor de hoofdstukken waar er geen gratis vragen zijn om al meteen eens door te gaan. In totaliteit, met de oefenvragen en proefexamens, in ieder geval een supergoede leermethode!

FORUM / zondag 4 december 2022 / Karolien P. uit Temse

RIJBEWIJS B – 45/50

Beste,
Deze leermethode vond ik héél goed, zowel het boek als de online lessen geven een goed beeld voor het examen. De extra tips en vele oefeningen en proefexamens hebben mij goed geholpen, waardoor ik er van de eerste keer door ben met 45/50 (examen afgelegd in Kontich).

FORUM / zondag 4 december 2022 / Tom V. uit Edegem

RIJBEWIJS B – 49/50

Beste,
Na enkele dagen vlot leren via jullie leermethode ging ik met vertrouwen naar het theorie examen categorie B.
Ik behaalde 49/50 tijdens mijn eerste poging.
Hartelijk dank voor de goede website en het bijbehorende forum waar alle eventuele twijfels over moeilijke vragen worden weggenomen.
Met vriendelijke groeten,

FORUM / zaterdag 3 december 2022 / Stan W. uit Waregem

RIJBEWIJS B – 44/50

Beste,
Ik ben Mégan S. uit Snellegem en ben op 28 november geslaagd voor mijn theorie.
Dankzij de vele filmpjes en de leermethode was ik van de eerste keer geslaagd.
Ik vind het allemaal heel erg duidelijk uitgelegd, je was goed voorbereid.
Punten: 44/50

FORUM / zaterdag 3 december 2022 / Mégan S. uit Snellegem

DRIVING LICENCE B – 48/50

Hi,
I am so glad with the book and website that you have. I bought the book and did exercise in the website and did exam first time I get 48/50.
Thank you so much.

FORUM / zaterdag 3 december 2022 / Noor U.

RIJBEWIJS B – 48/50

Beste,
Ik (Jente) ben van de eerste keer geslaagd voor het theoretisch examen. Ook mijn broer is meteen geslaagd.
We ervaarden deze leermethode beide als heel goed. We leerden eerst alles online. De filmpjes en uitleg waren heel duidelijk en begrijpbaar. Daarna hebben we met een sms en bankcode de vele vragen en verschillende proefexamens gemaakt. We voelden ons beiden goed voorbereid om naar het examen te gaan.
Jente P. Examen op 25/11/2022 en geslaagd met 45/50
Bauwe P. Examen op 22/11/2022 en geslaagd met 48/50
Vriendelijke groeten

FORUM / zaterdag 3 december 2022 / Jente P. uit Heule

RIJBEWIJS B – 50/50

Beste mevrouw/meneer,
Ik ben Judith J. van Antwerpen. Ik heb een op 24/11/2022 50/50 gehaald voor mijn theorie-examen in het examencentrum in Deurne. Alle dank aan uw website en jullie boek, alles was erg duidelijk en overzichtelijk. Ik heb er echt goed uit kunnen leren, erg bedankt!!
Met vriendelijke groeten,

FORUM / zaterdag 3 december 2022 / Judith J. uit Antwerpen

RIJBEWIJS B – 46/50

Naam: Jess K.
Gemeente: Aalst
Punten: 46/50
Mening: Deze site is de beste en heeft me goed geholpen om alles te begrijpen en te studeren.

FORUM / zaterdag 3 december 2022 / Jess K. uit Aalst

RIJBEWIJS B – xx/50

Beste,
Dankzij jullie cursus ben ik geslaagd met 48/50. De filmpjes zijn zeer overzichtelijk en de bijhorende vragen maken het nog makkelijker. Ik heb mijn examen afgelegd in het examencentrum van SBAT in Sint-Niklaas.
Met vriendelijke groeten

FORUM / zaterdag 3 december 2022 / Yougil R, uit Sint-Niklaas

RIJBEWIJS B – 48/50

Beste
Ik wil jullie eerst en vooral heel hard bedanken voor jullie boek en website, want daardoor ben ik van de eerste keer meteen kunnen slagen, 48/50. Door jullie methode te volgen heb ik dit examen op 3 dagen kunnen leren en vooral efficiënt kunnen leren. Dus ik raad dit handboek en vooral proefexamen sterk aan aan iedereen!
Mvg

FORUM / zaterdag 3 december 2022 / Milan B. uit Hoegaarden

RIJBEWIJS B – 44/50

beste,
ik ben Sjouke S, ik ben van Alken (hier heb ik mijn examen ook gedaan ) en ik had een 44/50. Ik ben via jullie site geslaagd voor mijn theorie examen, Ik vond het heel aangenaam om zo te leren omdat via de boek dat ik had het mij niet lukte en zo heb ik met een weekje leren mijn theorie gehaald.
dankjewel!
Met vriendelijke groeten

FORUM / zaterdag 3 december 2022 / Sjoeke S. uit Alken

RIJBEWIJS B – 45/50

Beste
Ik ben 23 november het theorie-examen gaan afleggen, en heb heb 45/50 gehaald. Ik ben het examen in Deurne (Antwerpen) gaan afleggen.
De methode die jullie hanteren vind ik super goed en ben er heel tevreden mee. Heb zelf 3 dagen gestudeerd en dat was meer als voldoende. De filmpjes zijn super duidelijk en daarnaast is het ook altijd handig om bepaalde stukken opnieuw te bekijken als je iets niet begrijpt.
Alvast bedankt!
Met vriendelijke groeten,

FORUM / zaterdag 3 december 2022 / Francesca C. uit Deurne

RIJBEWIJS B – 50/50

Dankzij jullie site heb ik bij de eerste keer het examen afleggen en 50/50 behaald. Ik raad jullie methode aan iedereen aan!

FORUM / zaterdag 3 december 2022 / Ibtissam El M. uit Halle

RIJBEWIJS B – 46/50

Beste,
Bedankt voor de handige aanbevolen leermethode. Ik ben in 1 keer geslaagd in minder dan een week tijd.
De methode in het boek werkt perfect, de proefexamens zijn zeker van pas gekomen!
Examen gedaan op 21/11/2022. Resultaat: 46/50

FORUM / zaterdag 3 december 2022 / Lucas T. uit Poperinge

RIJBEWIJS B – 46/50

Beste,
Ik ben geslaagd voor de theorie examen voor rijbewijs B. Ik heb jullie methode gebruikt. Het is een zeer goede leermethode waardoor je makkelijk kan slagen. Hartelijk bedankt voor jullie website. Het is echt een aanrader en ik ben jullie eeuwig dankbaar!
Met vriendelijke groeten.
Theorie: Rijbewijs B
Datum: 18/11/2022
Score: 46/50

FORUM / donderdag 1 december 2022 / Alam Leon D. uit Deurne

RIJBEWIJS B – 42/50

Hi,
ik ben Belle en ik heb mijn rijbewijs B afgelegd in Haasrode, Leuven met een score van 42/50.
De methode van de site was zeer gemakkelijk en zeer handig. Ik raad het iedereen aan die wilt slagen voor zijn/haar theorie.

FORUM / donderdag 1 december 2022 / Belle N. uit Haasrode

RIJBEWIJS B – 46/50

Ik was de 1ste keer niet geslaagd op de examen dus sprak mijn nicht me aan over jullie site. Die is gewoon perfect om het examen te lukken (46/50). Het examen ging heel makkelijk en vlot DANKU zonder jullie was het niet gelukt
Met vriendelijke groeten,

FORUM / donderdag 1 december 2022 / Mirlinda M. uit Tervuren

RIJBEWIJS B – 46/50

Beste,
Ik heb destijds mijn AM theorie behaald via jullie site met een ALLES code. Nu heb ik voor mijn rijbewijs B ook jullie site geraadpleegd. Beide examens was ik er meteen door. Nu heb ik een 46/50 behaald.
Ik wil jullie hiervoor bedanken.

FORUM / donderdag 1 december 2022 / Tijs S. uit Zaventem

RIJBEWIJS B – 47/50

Beste,
Ik wil jullie hartelijk bedanken voor jullie website: ik, Noëlla L. uit Schaarbeek, heb voor de tweede keer mijn theoretisch examen gedaan en ik ben geslaagd! Voorlopig rijbewijs here I come, met een 47/50 dan nog wel. Ik had voor het eerst volledig geleerd met mijnrijbewijs.be, maar ik was niet geslaagd en ik ben nadien overgeschakeld naar jullie website.
Jullie leermethode is DUIDELIJK, de video’s zijn zo waardevol en de bijkomende tekstuitleg zorgt ervoor dat je niets kan missen.
Door herhaaldelijk de proefexamens te doen, had ik tijdens het examen een verzekerd gevoel… en het resultaat is zichtbaar: ik ben geslaagd!

FORUM / woensdag 30 november 2022 / Noella L. uit Schaarbeek

RIJBEWIJS B – 48/50

Beste,
Dank u wel voor de goede uitlegvideo’s en de nodige informatie om te slagen voor het theoretisch examen! Ikzelf heb een score behaald van 48/50.
Iedereen spreekt vol lof over jullie website en nu snap ik ook waarom. Ik raad iedereen aan om gebruik te maken van gratisrijbewijsonline.be!
Met vriendelijke groeten,

FORUM / woensdag 30 november 2022 / Sab A. uit Liedekerke

RIJBEWIJS B – 46/50

Beste,
Eerst er vooral zou ik jullie willen bedanken voor jullie geweldige website, die mij heel erg heeft geholpen bij het behalen van mijn theorie examen.
De leermethode die jullie hebben op de website is een van de beste! Als jonge mama van een zoontje, had ik weinig tijd om een hele theorieboek door te nemen en jullie oefeningen hadden mij de perfecte oplossing gegeven. De filmpjes, uitleg en oefenvragen waren super duidelijk en makkelijk leerbaar.
Dankzij jullie heb ik mijn theorie kunnen halen in 1x! Datum afleggen examen: 15/11/2022. Behaalde punten examen: 46/50.
Met vriendelijke groeten,

FORUM / woensdag 30 november 2022 / Severina R. uit Deurne

RIJBEWIJS B – 48/50

Als je deze methode op de juiste manier toepast dan ben je sowieso altijd geslaagd op het theorie-examen binnen enkele dagen leren!
Examen gedaan 14/11/2022. Score 48/50.

FORUM / woensdag 30 november 2022 / Timothy V.

RIJBEWIJS B – 45/50

Beste,
Ik ben geslaagd voor de theorie-examen rijbewijs B.
Door het filmpje van elk hoofdstuk vond ik het makkelijk om de theorie te begrijpen. De oefeningen van elk hoofdstuk zijn zeer nuttig, hebben mij heel hard gelopen tijdens het examen.
De eerste keer was ik niet geslaagd, maar daarna heb ik al jullie oefeningen gemaakt van elk hoofdstuk en het is mij gelukt terwijl ik stress had.
Ik had 45/50, spijtig genoeg ik heb paar domme fouten gemaakt omdat ik te snel las!.
Met vriendelijke groeten,

FORUM / woensdag 30 november 2022 / Agnieszka S. uit Brasschaat

RIJBEWIJS B – 50/50

Beste,
Ik ben geslaagd op mijn theorie-examen dankzij jullie website. Punten: 50/50. De leuke afwisseling tussen de theorie en de oefenvragen, maakten het studeren een stuk fijner. De proefexamens, die al de leerstof omvatten, zorgen ervoor dat je vlot de theorie kan toepassen. Jullie leermethode is een zeer goede voorbereiding voor het theorie-examen.
Met vriendelijke groeten,

FORUM / woensdag 30 november 2022 / Anouk V. uit Hasselt

RIJBEWIJS B – 47/50

Hey,
Ik ben geslaagd voor mijn theorie dankzij jullie website. Heel erg bedankt! Ik heb 47/50 behaald.
Met vriendelijk groeten,

FORUM / woensdag 30 november 2022 / Samir S.

RIJBEWIJS B – 44/50

beste,
ik wil jullie met deze mail laten weten dat ik geslaagd ben ik heb namelijk 44/50 gehaald danku wel. ik vind jullie website top ik heb eerst de filmpjes beken en daarna de info en ook alle proefvraagjes gemaakt.
mvg

FORUM / woensdag 30 november 2022 / Olaya l.

RIJBEWIJS B – 44/50

Beste,
Ik had op 3/11 mijn theorie examen rijbewijs B afgelegd en ik slaagde met 44/50. Ik vond jullie website zeer handig en de proefexamens hebben me enorm geholpen. Bedankt hiervoor.
Met vriendelijke groeten,

FORUM / woensdag 30 november 2022 / Makka A. uit Antwerpen

RIJBEWIJS B – 46/50

Beste,
Dankzij jullie site ben ik geslaagd op mijn theorie-examen vanaf de eerste keer. Examen op 10/11/2022. Punten 46/50.
Met vriendelijke groeten.

FORUM / dinsdag 29 november 2022 / Fatima Z. uit Antwerpen

RIJBEWIJS B – 47/50

Beste,
Ik heb mijn theorie rijbewijs B gehaald. Mijn score was 47/50! Theorie examen gedaan in: Geel.
Ik vind het fijn dat je eerst de lessen kan lezen, dat er filmpjes zijn en dat je daarna oefeningen kan maken. Ook het proefexamen was telkens anders en dat is super fijn!

FORUM / dinsdag 29 november 2022 / Chloé vH.

RIJBEWIJS B – 46/50

Beste,
Ik heb mijn theorie voor rijbewijs B afgelegd met behulp van jullie website. Ik vond jullie testjes heel accuraat en leerrijk. De theorie en de instructiefilmpjes omvatte alle nodige informatie! Cijfer: 46/50.
Mvg,

FORUM / dinsdag 29 november 2022 / Dar'ya K. uit Schilde

RIJBEWIJS B – 48/50

Hallo,
Ik heb, na een eerder gefaald theorie examen, hulp gevraagd aan vrienden. Zij raadden me Gratis Rijbewijs Online aan. Ik was 3 dagen druk bezig, heb veel oefenexamens gemaakt en de theorie kort herhaald. Ik haalde al snel 46/50 tot 49/50. Ik ben zelfzeker naar het examen gegaan en ben dan ook geslaagd met een 48/50. Trots op mezelf, maar ook heel blij met jullie leermethode. Zeker een aanrader (vooral de vele oefenexamens)!

FORUM / dinsdag 29 november 2022 / Geena-Lisa G. uit Schepdaal

RIJBEWIJS B – 46/50

Heel duidelijke uitleg en goeie oefeningen online om je goed voor te bereiden op het echte examen. Mijn punten 46/50.

FORUM / dinsdag 29 november 2022 / Victoria D. uit Poperinge

RIJBEWIJS B – 49/50

Beste,
Ik behaalde mijn theorie voor een rijbewijs b met 49/50! Jullie site heeft mij enorm veel bijgeleerd, dankjewel!
Met vriendelijke groeten

FORUM / zaterdag 19 november 2022 / Charlotte V.

RIJBEWIJS B – 47/50

Beste,
Ik ben geslaagd op mijn theoretisch examen op 8/11/2022 met een score van 47/50. Ik vind de site erg duidelijk. In vergelijking met andere sites staat er veel meer informatie op en wordt deze op een duidelijke manier weergegeven. Ook de proefexamens zijn zeker een aanrader en bereiden je goed voor op je echte examen.
Met vriendelijke groeten

FORUM / zaterdag 19 november 2022 / Natalie C. uit Beringen

RIJBEWIJS B – 47/50

Dag!
Na het gebruiken van jullie website heb ik regels snel toegepast. Wat ik vooral fijn vond is dat er altijd uitleg was bij de proefexamen voor de antwoorden. Alles wat ik leerde kwam voor in de toetsen en ik ben geslaagd met 47/50 in.
Ik woon in Houthalen-helchteren en ik heb op 7/11 de toets afgelegd.
Nogmaals wil ik jullie bedanken voor alle hulp
Mvg,

FORUM / zaterdag 19 november 2022 / Maitana K. uit Houthalen-Helchteren

RIJBEWIJS B – 46/50

Dag,
Ik ben geslaagd met 46/50. Dat was de 2de keer dat ik heb geprobeerd de theorie in een andere taal te doen. (Mijn moedertaal is wel roemeens).
Ik heb veel geoefend.
Dank u

FORUM / zaterdag 19 november 2022 / Laura Elena I. uit Kortrijk

RIJBEWIJS B – 48/50

Beste
Ik wil jullie erg bedanken voor de leermethode die jullie aanbieden. Dankzij deze site ben ik van de allereerste keer al geslaagd !
De lessen zijn netjes geklasseerd en alles wordt duidelijk uitgelegd. Ook zijn de proefexamens die je kan maken een geweldige voorbereiding op het echte examen.
Examen afgelegd op 7/11/2022. Geslaagd 48/50.
Met vriendelijke groet

FORUM / vrijdag 18 november 2022 / Tarawat A. uit Maasmechelen

RIJBEWIJS B – 44/50

Beste,
Op vrijdag 4 november 2022, ben ik geslaagd voor mijn Theoretisch rijexamen. Ik heb hiervoor gebruik gemaakt van jullie site en ik vond de lessen en oefeningen erg goed uitgelegd en zo bleef het ook wat beter zitten in mijn geheugen. Ik behaalde 44/50.
Met vriendelijke groeten,

FORUM / vrijdag 18 november 2022 / Zita D.M. uit Koekelare

RIJBEWIJS B – 47/50

Beste,
Ik ben Ali B. kom uit Brussel en heb dankzij jullie site 47/50 gehaald voor mijn theorie examen.
Door jullie leermethode, duidelijke filmpjes en diverse oefenvragen ondervond ik tijdens het examen geen enkele moeilijkheden.
Zeker 1 van de beste en volledigste sites. Heel blij dat ik deze site heb gevonden.
Mvg

FORUM / vrijdag 18 november 2022 / Ali B. uit Brussel

RIJBEWIJS B – 46/50

Beste,
Ik ben Vera S. uit Mortsel en heb mijn examen afgelegd in het examencentrum van Kontich.
Via jullie boek, de online theorie en testen ben ik van de eerste keer geslaagd met 46/50. Ik heb slechts een week nodig gehad om me voor te bereiden. Alles wordt duidelijk en compleet uitgelegd. Veel beter dan een ander boek dat ik voordien al eens doorbladerd heb.
Het aanbod van vragen is zeker ook uitgebreid. Het zorgde voor een goede voorbereiding. Hartelijk dank!
Vriendelijke groet

FORUM / vrijdag 18 november 2022 / Vera S. uit Mortsel

RIJBEWIJS B – 50/50

Beste,
Ik ben geslaagd voor mijn theoretisch rijexamen B, dankzij jullie website. Punten: 50/50.
Echt een super methode om voor je rijbewijs te leren! De filmpjes maakten het interessant, en de cursustekst nadien was goed om bepaalde zaken te herlezen. Ook de proefexamens waren heel accuraat, een echte aanrader!
Met vriendelijke groeten,

FORUM / woensdag 16 november 2022 / Catherine S. uit recht

RIJBEWIJS A – 49/50

Ik ga voor het rijbewijs A nadat ik reeds mijn rijbewijs B heb behaald 2,5j geleden. De leermethode was nuttig voor het heropfrissen van de leerstof met betrekking tot algemene regels rond parkeren etc en voor de nieuwe leerstof over specifieke regels die van toepassing zijn voor het besturen van een motor. Naast de theorie met bijhorende oefenvragen zijn de oefenexamens vanzelfsprekend nuttig geweest. Punten: 49/50.

FORUM / woensdag 16 november 2022 / Cédric A. uit Blanden