Reacties, geslaagd voor het GOCA theorie examen

Duizenden anderen gingen je voor

PERMIS DE CONDUIRE B – 47/50

Bonjour,
Je m'appelle Aurian et j'ai 17 ans. Grace à votre méthode d'apprentissage, j'ai réussi du premier coup en obtenant la note de 47/50.
Un conseil pour les suivants, ne pas stresser. Je vais enfin pouvoir commencer à conduire, je suis très impatient.
Je vous salue et vous remercie !!

FORUM / woensdag 30 augustus 2023 / Aurian S

RIJBEWIJS B – 42/50

Dank zij jullie ben ik 23/8 om 09:00u geslaagd voor me theorie examen.
Ik had eerder examen gemaakt en 2 keren niet geslaagd. Ik had geoefend via die site van VAB. Daar heb ik theorie lessen 12 uurtjes gevolgd. Ik begreep letterlijk niets
2e keer na dat ik thuis ben gekomen heb ik besloten om te oefenen via een andere online site. Ik ben op het net gegaan en zag jullie siteIk heb alle theorie lessen doorgenomen en begreep alles.
Ik heb nu 42/50 punten en geen enkel zware over tredding. Dank zij jullie site is mijn dag vandaag goed gestart.
Groetjes,

FORUM / maandag 28 augustus 2023 / Marelva D. uit Erembodegem

RIJBEWIJS B – 50/50

Beste,
Ik ben van de eerste keer geslaagd door non-stop oefeningen en theorie te overlopen. Op het proefexamen had ik nooit meer dan 48/50, maar tot mijn grote verbazing en goed studeerwerk kreeg ik op het einde van het maken van mijn examen een 50/50 op mijn scherm. De leermethode was geweldig. Ik legde dus door deze site een foutloos examen af en ben hier heel trots op. Nu kan ik beginnen met mijn theorie om te zetten in praktijk en kijk er erg naar uit.
Groetjes en bedankt!

FORUM / maandag 28 augustus 2023 / Indira L. uit Kruisem

RIJBEWIJS B – 45/50

Ik ben de Dylan C. uit de gemeente Sleidinge en ik ben geslaagd met 45/50 dankzij jullie boek en de oefenvragen op het internet!!
Ik vind jullie leermethode super omdat alle vragen dikwijls veranderen en je bij een fout antwoord direct een uitleg krijgt waarom het fout is!
Ik ben een persoon die moeilijk kan studeren maar met jullie manier van werken is het toch nog aangenaam en makkelijk te verstaan!
Dikke merci!

FORUM / maandag 28 augustus 2023 / Dylan C. uit Sleidinge

RIJBEWIJS B – 50/50

Ik ben zeer tevreden over de leermethode die de website mij heeft aangeboden. De theorie is erg duidelijk dankzij de filmpjes en tekstjes en als je daarna alle oefeningen maakt tot je ze kunt heb je het volledig onder de knie. Ook de verschillende proefexamens zijn erg representatief, Zelfs de receptioniste was onder de indruk van mijn score: 50/50!

FORUM / maandag 28 augustus 2023 / Matteo F. uit Brugge

RIJBEWIJS B – 44/50

Naam: Ilyas E.B.
Gemeente: Sint niklaas, 9100
Punten: 44/50 (zie bijlage)
Mening: Ik zweer het, dit is de beste leermethode. Ik heb andere apps en sites geprobeerd maar ik bleef steeds falen en de vragen waren ingewikkeld. Maar op gratisrijbewijsonline.be krijg je de beste vragen. Dus gratisrijbewijsonline.be is de beste manier om te leren voor het theoretisch examen

FORUM / maandag 28 augustus 2023 / Ilyas E.B. uit Sint Niklaas

RIJBEWIJS B – 48/50

Beste
Ik heb mijn theorie examen afgelegd en ben geslaagd dankzij jullie website en leermethode met 48/50. Met deze leermethode is het makkelijk om alle theorie te onthouden en het examen goed af te kunnen leggen.

FORUM / maandag 28 augustus 2023 / Mathias G. uit Messelbroek

RIJBEWIJS B – 43/50

Dag
Mijn naam is Marcel M. en ik woon in Tremelo. Ik heb 43/50 gekregen op mijn echt theorie exam en ik heb altijd gebruik gemaakt met jullie website. De website zelf gaf me alles wat ik wist voor de exam dus ik vind dat de website echt een basis en uitgebreid kennis geeft dat iemand nodig heeft om op het rijbewijs b theorie examen te slagen. echt merci.
Met Vriendelijke groetjes.

FORUM / maandag 28 augustus 2023 / Marcel M. uit Tremelo

RIJBEWIJS B – 49/50

Beste,
Ik ben geslaagd met 49 op 50 voor mijn theoretische examen.
Ik vond jullie site zeer nuttig en leuk om te oefenen met de filmpjes erbij. Ik heb de extra code ook aangekocht om de examenvragen te kunnen oefenen. Ik zal deze site aan iedereen aanraden.
Met vriendelijke groeten.

FORUM / maandag 28 augustus 2023 / S. Th. uit Gent

RIJBEWIJS B – 44/50

Beste
Ik heb 44/50 voor mijn theorie gehaald.
Ik ben er van de eerste keer door en ik heb alleen met uw site geleerd. Na elke les maakte ik de oefeningen. Dit heeft enorm geholpen. Alles is erg duidelijk en je kan telkens na je oefeningen, je fouten opnieuw bekijken met de uitleg ervan. Echt een aanrader!
Met vriendelijke groeten

FORUM / maandag 28 augustus 2023 / Shahdia C. uit Shahdia C.

RIJBEWIJS B – 49/50

Beste
Mijn naam is Dario V, ik voor mijn theoretisch rijbewijs geslaagd met een score van 49/50 in het examencentrum van Alken. Gratis rijbewijs online heeft me hierbij erg geholpen. De oefenvragen en oefenexamens zijn de perfecte voorbereiding op het echte examen. De theorie is ook zeer duidelijk uitgelegd aan de hand van de video's.
Met vriendelijke groet

FORUM / maandag 28 augustus 2023 / Dario V.

RIJBEWIJS B – 43/50

Beste,
Ik heb mijn theorie examen afgelegd in Moorsele en ik ben geslaagd met een score van 43/50. Ik raad deze online site zeker aan plus de extra oefeningen.
Een vriend van mij had deze website aangeraden.
Hartelijk bedankt!
Groetjes

FORUM / maandag 28 augustus 2023 / Alexia O. uit Boezinge

RIJBEWIJS B – 45/50

Beste
Ik ben Kourosh K. uit Borgerhout. Ik ben met 45/50 geslaagd voor mijn theorie examen. Ik heb gebruik gemaakt van jullie website en het heeft me veel geholpen. Zeker de extra oefenenvragen.
Met vriendelijke groeten

FORUM / maandag 28 augustus 2023 / Kourosh K. uit Borgerhout

RIJBEWIJS B – 44/50

Beste,
Ik wil hierbij mijn oprechte dankbaarheid aan jullie geven voor het oprichten van de site en deze steeds up-to-date houden! Ik heb verschillende sites geprobeerd en jullie site was hetgeen dat me liet slagen voor mijn theoretisch examen voor rijbewijs B met een 44/50! Nogmaals dank!!! Ik vond het handig dat er zowel video's waren over de theorie en dat deze ook nog eens eronder bij elke les schriftelijk erbij stond met bovendien nog oefeningen die je kon maken als een afsluitertje na elke les.
Ik heb het examen afgelegd in Antwerpen (Deurne). In de bijlage vinden jullie ook mijn resultaten.
Met vriendelijke groeten

FORUM / maandag 21 augustus 2023 / Elina A. uit Deurne

RIJBEWIJS B – 44/50

Beste,
Ik eb 17/8 geslaagd door jullie oefenvragen, ze waren heel waardevol en heb er veel van geleerd.
Examen afgelegd in Sint-Niklaas met 44/50.

FORUM / maandag 21 augustus 2023 / Arno V.D. uit Sint-Gillis-Waas

RIJBEWIJS B – 49/50

Beste heer, beste mevrouw
Bij deze stuur ik jullie een mail om toch wel met trots te laten weten dat ik geslaagd ben voor mijn theoretisch examen rijbewijs B! Ik legde 14/08 het examen af en haalde een 49/50! Ikzelf woon in Everberg.
Ik vind jullie leermethode top. Voor ik begon met leren moest ik natuurlijk mijn strategie voor het leren bepalen, ik moest kiezen of ik voor een site ging opteren, of voor een boek, en welke site of welk boek dan ook. Ik moet zeggen dat ik begonnen was met 2 gedateerde handboeken, maar dat ging eigenlijk niet echt vooruit; omdat je het leest en je dan niet meer weet of het nu echt in je hoofd zit of niet. Dus daar ben ik vrijwel na 1 uur vanaf gestapt en toen ben ik overgeschakeld op jullie site. Ikzelf ben een rechtenstudente en mijn strategie voor het verwerken van die leerstof is eigenlijk heel parallel aan die van gratis rijbewijs online: ik ga naar de les, daarna herlees ik m’n notities en daarna los ik casussen op moesten deze er zijn. Dat is een methode die ‘effortless’ voelt aangezien je niet het gevoel hebt dat je aan het leren bent en het toch goed in je hoofd zit. Daarom voelde de methode, zeker dankzij de filmpjes, als de perfecte methode voor mij. Hierdoor heb ik ook niet het idee dat ik alle leerstof heb opgeslagen in mijn korte termijn geheugen, maar dat er ook dingen gaan blijven steken op lange termijn. Ook behoudt jullie site de perfecte balans tussen het kort en bondig houden, zonder af te zien van de nodige details. Wat zeker voor me een hulp was was dat het heel duidelijk was welke cijfers we moesten kennen en welke niet.
Bij deze wil ik jullie dus bedanken voor de up-to-date site, voor de bondige filmpjes, voor de oefenexamens met voorleesstem (die zijn er niet op andere sites)… het werkte perfect voor mij!
Met vriendelijke groeten

FORUM / maandag 21 augustus 2023 / Cleo C. uit Everberg

DRIVING LICENCE B – 44/50

Hello team,
I purchased your book and followed it for my theory test (cat: B), passed with a score of 44 out of 50. The teaching method is fantastic, I only used this one book for preparations (along with your website practice questions).
Best regards,

FORUM / maandag 21 augustus 2023 / Shashank D. uit Herselt

RIJBEWIJS B – 46/50

Beste,
Enorm bedankt voor uw materiaal online. Ik heb het examen 2 keer gedaan want de eerste keer heb ik gewoon via mijnrijbewijsB van de overheid gestudeerd en natuurlijk was het niet genoeg.
Nu heb ik met jullie 46/50 behaald.
Als toevoeging wil ik graag zeggen dat de lessen heel begrijpelijk zijn. Ik zeg dat als buitenlander die net een jaar geleden naar België is verhuisd (Ik ben Mexicaanse) en in maart-april heb ik B2 behaald in de taal.
Met vriendelijke groeten,

FORUM / zaterdag 19 augustus 2023 / Erike P.

RIJBEWIJS B – 50/50

Beste meneer/mevrouw,
Acht jaar geleden behaalde ik al eens een voorlopig rijbewijs, nipt erdoor met 41/50 maar toen had ik totaal niet het gevoel dat ik de wegcode goed beheerste. Dat wilde ik deze keer (ouder, wijzer maar nog steeds zonder rijbewijs) wel anders doen.
Na enkele dagen stevig oefenen (alle filmpjes bekijken, theorie goed doornemen en samenvatten, alle oefeningen maken en dan tientallen proefexamens oplossen), ging ik vanmiddag naar het examencentrum. Het examen ging naar mijn gevoel oké en ik was blij verrast toen bleek dat ik geen enkele fout had gemaakt.
De methode van gratis rijbewijs werkte prima voor mij. Nu kan het echte werk beginnen...
Groetjes

FORUM / zaterdag 19 augustus 2023 / Elena M. uit Gent

RIJBEWIJS AM – 35/40

Hallo, ik heb dankzij jullie proefexamen mijn echte theorieexamen AM behaald vandaag 14/08 met 35/40, ik vind het een zeer goede site.

FORUM / zaterdag 19 augustus 2023 / Muhammed K. uit Oostakker

RIJBEWIJS B – 48/50

Beste,
Ik ben geslaagd voor het examen theorie rijbewijs B (48/50).
Review:
Jullie hebben me echt geholpen om heel effectief te studeren het ging zeer vlot en was aangenaam. Het forum was zeer handig om extra uitleg te krijgen over bepaalde onderwerpen.
Met vriendelijke groet

FORUM / zaterdag 19 augustus 2023 / Luva V. uit Destelbergen

RIJBEWIJS B – 45/50

Beste mijnheer/ mevrouw
Dankzij jullie methode ben ik in één keer geslaagd voor mijn theoretisch rijexamen.
Ik vond het een zeer goede methode door de combinatie van verschillende manieren om te leren, waardoor ik het goed opnam. Lezen, audiovisueel en dan oefenen. Meestal werkt enkel lezen niet bij mij maar dankzij de filmpjes en de proefexamens ging het er vlot in.Ik maakte ook enkele proefexamens van andere websites, maar ik vond dat die van jullie het meest op het examen leek.
Mijn resultaat was 45/50.

FORUM / zaterdag 19 augustus 2023 / Jolan V. uit Brugge

RIJBEWIJS B – 47/50

Naam: Baran Sa.
Gemeente: Kontich
Punten: 47/50
Mening leermethode: Ik vond het perfect doenbaar omdat de site volledig opbouwt vanaf nul, ik had veel schrik voor het examen maar het was perfect doenbaar doordat ik de proefexamens en extra vragen meermaals had gemaakt.

FORUM / zaterdag 19 augustus 2023 / Baran S. uit Kontich

RIJBEWIJS B – 46/50

Dankzij jullie website ben ik van de eerste keer geslaagd met een 46/50. Bedankt voor de hulp,

FORUM / zaterdag 19 augustus 2023 / Jesse M. uit Schoten

RIJBEWIJS B – 44/50

Beste,
Op 07/08/2023 heb ik Julie W. het theoretische rijbewijs behaald met een score van 44/50. Ik heb de lessen online gevolgd en met de proefexamens geoefend. Dit was voor mij een goede methode. Ik had zo al een goed beeld hoe de vragen op een examen gesteld worden. Ik heb het examen afgelegd in Brugge.
Met vriendelijke groeten,

FORUM / zaterdag 19 augustus 2023 / Julie W. uit Herent

RIJBEWIJS B – 46/50

Beste,
Dankzij jullie website ben ik geslaagd voor het theorie-examen. Ik heb een week vantevoren geleerd met jullie website en het is zeer vlot verlopen. Alles werd heel duidelijk en kort uitgelegd, wat ik superfijn vond. Ik heb 46/50 behaald!
Met vriendelijke groeten

FORUM / zaterdag 19 augustus 2023 / Hedil K.

RIJBEWIJS B – 49/50

Beste,
Dankzij jullie website ben ik geslaagd voor mijn theorie-examen met 49/50. Via de oefeningen en de proefexamens kreeg ik de leerstof onder de knie en behaalde ik een fantastische score. Jullie website ga ik zeker aanraden bij vrienden.
Met vriendelijke groeten

FORUM / dinsdag 15 augustus 2023 / Elien H. uit Wervik

RIJBEWIJS B – 43/50

Beste
Ik ben geslaagd voor mijn theorie met 43/50.
Ik vind deze site zeker geslaagd. Het studeren ervan liep zeer snel, want de theorie is op een zeer makkelijke en handige manier uitgelegd, wat het leren dus eenvoudig maakt. Ook bevat deze leermethode voldoende oefeningen waardoor je ook genoeg kan oefenen. Op het einde is er ook een oefenexamen waardoor je zeker goed bent voorbereid voor het echte examen.
Met vriendelijk groeten

FORUM / dinsdag 15 augustus 2023 / Alize K.

RIJBEWIJS B – 47/50

beste,
Ik ben geslaagd voor het theorie-examen. Ik behaalde daarbij 47/50. Ik vond de leermethode van de site heel goed.

FORUM / dinsdag 15 augustus 2023 / Elias S. uit Jabbeke

RIJBEWIJS B – 48/50

Beste rijbewijshelden,
Dankjewel! Na men tweede keer is het eindelijk gelukt dankzij jullie.
Bij de eerste keer had ik geen boek en studeerde ik enkel door vragen te maken via websites die ik vond online, maar dit was meer dan tijdverlies. Nadat ik jullie boek had gekocht en de leermethode volgde met de vragen online haalde ik met glans 48/50!
Ik vind de leermethode enorm goed! Wou dat mijn leerkrachten op school dit ook zo deden, helemaal niet saai en herhaalt zichzelf. Normaal doe ik er lang over om iets te studeren, maar dankzij jullie deed ik dit niet. Ik had ook even schrik dat de nieuwe regels die waren bijgekomen er niet bijstonden, maar doordat er online ook les is kon ik deze updaten in het boek, super! Heb ondertussen ook jullie leermethode aan vrienden en familie zelfs geadviseerd.

FORUM / dinsdag 15 augustus 2023 / Amy E. uit Sint-Niklaas

RIJBEWIJS B – 45/50

Ik vind jullie leermethode zeer goed. Door telkens oefeningen te maken na ieder hoofdstuk wordt de leerstof opgesplitst en is de leerstof makkelijk te verwerken. De proefexamens maken hebben mij zeker en vast geholpen. Ze leunen dicht aan bij de vragen van het echte examen.
Datum examen: 08/08/2023. Score: 45/50.

FORUM / dinsdag 15 augustus 2023 / Phebe D. uit Leffinge

RIJBEWIJS B – 46/50

Beste,
Ik vond de leermethode van de site zeer leerrijk en daardoor haalde ik op 7 augustus mijn theorie examen en behaalde ik 46 op 50!!!

FORUM / dinsdag 15 augustus 2023 / Enya C. uit Jabbeke

RIJBEWIJS B – 49/50

Beste,
Jullie leermethode is zeer gemakkelijk om te volgen en efficiënt om snel je theoretisch rijbewijs te halen.
Ik heb alle theorie geleerd op twee dagen en nog een derde dag oefenexamens gemaakt. Nadien heb ik mijn examen afgelegd en 49 op 50 behaald.
Zoals jullie zelf vermelden wordt het afleggen van het examen een fluitje van een cent met de aangeboden leermethode.
Hartelijk dank!
Met vriendelijke groeten

FORUM / dinsdag 15 augustus 2023 / Hannes V.L. uit Mariakerke

RIJBEWIJS B – 47/50

Beste,
Van de eerste keer geslaagd voor mijn theorie-examen dankzij jullie boek. Score: 47/50.
Ik studeerde steeds een hoofdstuk en maakte daarna de oefeningen.
Het studeren verliep vlot omdat alles duidelijk in het boek vermeld staat.
Ik raad het boek aan iedereen aan.
Grtjs

FORUM / dinsdag 15 augustus 2023 / Warrw D.S. uit Dessel

RIJBEWIJS B – 46/50

Dag gratisrijbewijsonline,
Ik heb mijn theorie-examen afgelegd en ik ben er voor geslaagd (46/50)! Ik had er ongelofelijk veel stress voor omdat ik het al eens heb afgelegd, maar er toen niet door was. Ik heb het deze keer anders aangepakt en heb aan de hand van de website en de ongelofelijk duidelijke uitleg en oefeningen heel goed geoefend en me ook echt gefocust op begrijpen in plaats van puur “kennen” en het is me gelukt!
Ik ben jullie ongelofelijk dankbaar!!
Groetjes,

FORUM / dinsdag 15 augustus 2023 / Jackie-Rose P.

PERMIS DE CONDUIRE B – 50/50

Votre methode d'apprentissage m'a beaucoup aide, j'ai reussi avec 50/50 du premier coup!! Ca m'a pris seulement une semaine d'etude intesive, et 3 jours ou j'ai fait que des questions d'examen ! merci beaucoup!!!

FORUM / maandag 14 augustus 2023 / V.Y.

RIJBEWIJS B – 47/50

Beste
Ik heb mijn theorie examen met 47/50 van de eerste keer kunnen behalen dankzij jullie leermethode! De oefenvragen waren zeer handig, het proefexamen heb ik ook meerdere keren gemaakt en deze was zeer representatief. Ik zal deze website zeker aan anderen aanraden.
Met vriendelijke groeten

FORUM / zaterdag 12 augustus 2023 / Alima A. uit Aalst

RIJBEWIJS B – 45/50

Beste
Ik vond jullie leermethode top.
De eerste keer mijn theorie afgelegd zonder jullie site was er niet door met 33/50.
Op 3 augustus 2023 voor de 2de keer geweest na 2 dagen leren via jullie site met glans geslaagd! Ik behaalde 45/50.
Mvg

FORUM / zaterdag 12 augustus 2023 / Ines V.B.

RIJBEWIJS B – 49/50

Beste,
Ik heb het theoretisch examen afgelegd (op 31/07) en behaalde 49/50 in Alken. Jullie studiemethode is zeer nuttig en maakt dat ik van de eerste keer door was.
Met vriendelijke groeten

FORUM / zaterdag 12 augustus 2023 / Frédéric V. uit Zonhoven

RIJBEWIJS B – 48/50

Hallo,
mijn naam is Ayko G, ik ben van de gemeente Bornem en ik ben 17 jaar. Ik heb het boek van gratisrijbewijsoline gebruikt, de manier van leren samen met de website is is een hele effectieve en motiverende manier van leren. Ik heb mijn theorieexamen rijbewijs B afgelegd in Sbat in Sint-Niklaas. Dit was de eerste keer dat ik een examen aflegde en kwam met veel trots en een score van 48/50 thuis. Je zou perfect kunnen slagen als je enkel de middelen op gratisrijbewijsonline gebruikt maar ik heb op andere websites nog extra proefexamens gemaakt voor extra te oefenen.

FORUM / zaterdag 12 augustus 2023 / Ayko G. uit Bornem

RIJBEWIJS B – 43/50

Beste,
Ik vond jullie leermethode echt fantastisch! Er was veel variatie in de vragen en je kon uw fouten achteraf ook weer bekijken (wat ik ook belangrijk en gemakkelijk vond). Behaalde punten: 43/50. Gemeente waarin examen afgelegd: Brakel.

FORUM / zaterdag 12 augustus 2023 / Jinte V.C. uit Vloesberg

RIJBEWIJS B – 46/50

Beste,
Dankzij jullie website ben ik voor de eerste keer geslaagd voor mijn theoretisch examen rijbewijs B met 46/50. De theoretische vragen en de proefexamens hebben mij heel hard geholpen. Door het veel te herhalen en meerdere keren mijn fouten te zien begon ik de leerstof te kennen. Ook de video's kijken bij de verschillende hoofdstukken gaf mij inzicht. Deze website is massa's handig en zeer aan te raden!
Groetjes

FORUM / zaterdag 12 augustus 2023 / Manon M. uit Brugge

RIJBEWIJS B – 49/50

Beste
Mijn naam is Ilias T, ik ben 17 jaar en woon in Halle. Ik heb het theoretisch examen B afgelegd en ben geslaagd met 49/50. De enige fout die ik maakte ging over parkeren, maar ik wist dat ik dit onderdeel het minst goed kon. Ik vond jullie leermethode heel goed want zoals jullie zelf al aangaven je herhaalt de regels vaak en het wordt als maar makkelijker naar het einde toe.
Met vriendelijke groeten

FORUM / donderdag 10 augustus 2023 / Ilias T. uit Halle

RIJBEWIJS B – 47/50

Ik vond jullie leermethode perfect, ik heb veel oefen examens gemaakt en deze hebben mij enorm geholpen bij het behalen van mijn theoretisch examen. Examen op 2/8: 47/50.

FORUM / donderdag 10 augustus 2023 / Tibo H. uit Ham

RIJBEWIJS B – 44/50

Beste,
Op 1 augustus 2023, ben ik geslaagd voor mijn theorie-examen met 44 punten! Ik heb jullie site gebruikt om alle theorie in te studeren en om oefeningen te maken.
Ik ben heel tevreden van de leermethode! Ik leer meestal uit tekst, maar af en toe heb ik meer aan een filmpje waarin alles uitgelegd is. Het is fijn om te kunnen kiezen tussen de twee methodes en zeker te zijn dat je niets mist.
Ik merkte ook dat de site alle vlakken goed raakte en alles besproken heeft, wat niet het geval is bij de andere leerplatformen/boekjes.
Met vriendelijke groeten,

FORUM / donderdag 10 augustus 2023 / Simon T. uit Sint-Katelijne-Waver

RIJBEWIJS B – 45/50

Hallo
Op maandag 31/07/2023 ging ik mijn theoretisch examen afleggen zonder dat ik jullie site had gebruikt, en ik was er niet door (37/50).
Ik baalde er heel hard van en ik had die dag nadat ik terug thuis was van een vriendin nog een berichtje gekregen die jullie site aanraadde. Ik had dan jullie leermethode gebruikt en de volgende dag was ik geslaagd met 45/50. Dus dit toont wel aan dat jullie leermethode echt goed is om te gebruiken en het is gemakkelijker om te snappen. Dankuwel hiervoor.
Mijn postcode is 3040 en mijn naam is Brent L.

FORUM / donderdag 10 augustus 2023 / Brent L. uit Huldenberg

RIJBEWIJS B – 47/50

Beste,
Deze site heeft me geholpen met een efficiënte leermethode van de eerste keer te slagen (47/50)!
Met vriendelijke groeten,

FORUM / donderdag 10 augustus 2023 / Jonas L. uit Meerbeek

RIJBEWIJS B – 48/50

Beste,
Ik laat weten dat jullie methode mij enorm geholpen heeft.
Ik behaalde op 31/07/23 48 op 50. Ik legde het examen af in Roeselare.
Ik woon in Poperinge.
Bedankt,
Mvg

FORUM / donderdag 10 augustus 2023 / Julie D. uit Poperinge

DRIVING LICENCE B – 45/50

Dear Manager,
I am Rawad A.H., I have passed my theoretical exam 31/07/2023 from my first trial in Deurne exam center with a result 45/50.
I only studied with your website and I have bought the 8 days package. It was enough for me to practice all the questions and understand my mistakes as per the traffic rules.
Thank you very much.
Sincerely yours

FORUM / donderdag 10 augustus 2023 / Rawad A.H. uit Antwerpen

RIJBEWIJS B – 47/50

Beste,
Ik heb jullie website gebruikt om voor mijn theoretisch examen te oefenen. De filmpjes en de teksten hebben mij een duidelijk samenvatting gegeven en een overzichtelijke manier om alles te leren.Ik heb hierna een code gekocht en proefexamens gemaakt waarmee ik dan nog de laatste puntjes herbekeek. Ik heb mijn examen afgelegd in het examencentrum in Roeselare en behaalde een score van 47/50.
Met vriendelijke groeten

FORUM / donderdag 10 augustus 2023 / Maxim D. uit Gits

RIJBEWIJS B – 45/50

Beste,
Ik ben geslaagd voor de theorie van het rijbewijs met 45/50 (5 kleine fouten).
Mening over de leermethode:
Ik had een week verlof en heb de methode gevolgd zoals jullie aangaven in het handboek (dag 1: les 1-11 + oefenvragen na elke les, dag 2: les 12-22 enz)
Na 3 en een halve dag goed blokken merkte ik dat ik er klaar voor was. Goed dat er tijdens de oefenvragen na elk hoofdstuk soms ook zaken terugkwamen uit eerdere hoofdstukken, op die manier werd dit goed herhaald.
Enige minpuntje vond ik dat er soms vragen waren na een hoofdstuk waarvan het antwoord pas in een later hoofdstuk aan bod kwam. Verder een goede methode om het wat luchtiger te maken met de filmpjes en vragen tussendoor en geen ellelange lijst met theorie of verkeersborden.
Groeten,

FORUM / donderdag 10 augustus 2023 / Lucas B. uit Poederlee

RIJBEWIJS B – 45/50

Beste,
Ik heb dankzij jullie heel wat nieuwe dingen bijgeleerd die ik zelfs in theorieboeken niet heb kunnen vinden. Het is heel duidelijk, compact en geordend. De oefeningen zijn ook enorm handig om jezelf te testen! Zeker deze site gebruiken voor de meest recente informatie! Dankzij deze site heb ik een 45/50 kunnen halen!
Met vriendelijke groeten,

FORUM / donderdag 10 augustus 2023 / Eliza D. uit Mechelen

RIJBEWIJS B – 48/50

Beste,
Jullie theorieboek, de oefenvragen én de proefexamens maken dat het examen heel vlot verliep. De proefexamens zijn heel representatief aan het examen. Ik heb de leermethode gevolgd zoals aangeraden in het boek en dit ging vlot en was zeker haalbaar.
Ik behaalde een score van 48/50 in het examencentrum te Haasrode op 28/07/2023. Ik woon in Leuven.
Met vriendelijke groeten,

FORUM / donderdag 10 augustus 2023 / Rani C. uit Leuven

RIJBEWIJS B – 47/50

Beste,
k ben Sanam S. en ik heb mijn examen afgelegd en ik heb 47/50 behaald. Ik woon in Kessel-lo en heb mijn examen afgelegd in Haasrode.
Deze site heeft mij echt geholpen om mijn examen te halen in eerste keer. Het is echt een aanrader voor iedereen om te leren via deze site. Ik ben heel dankbaar en oefeningen zijn ook heel gelijkaardig.
met vriendelijke groeten,

FORUM / donderdag 27 juli 2023 / Sanam S. uit Kessel-lo

RIJBEWIJS B – 47/50

Beste,
Via jullie boek ben ik van de eerste keer geslaagd in het examencentrum te Deurne met 47/50. Alles heel duidelijk en illustratief uitgelegd. Het heeft me zeker geholpen om van de eerste keer te slagen.
Hartelijk dank,
mvg,

FORUM / donderdag 27 juli 2023 / Björn B. uit Antwerpen

RIJBEWIJS B – 45/50

Beste,
Ik heb de Theorie examen kunnen halen met 45/50 door jullie leermethode.
Alles was makkelijk leesbaar en leerbaar. de oefenvragen hielpen ook veel! De hoofstuk opdeling maakte het duidelijk en leuk.
Mvg,

FORUM / donderdag 27 juli 2023 / Pim J. uit Evergem

RIJBEWIJS B – 47/50

Hallo!
Dankzij jullie website had ik de leerstof heel snel onder de knie. Ik heb in 3 dagen tijd jullie lessen bekeken, de oefenvragen en ook proefexamens gemaakt. Ik had geen zenuwen voor het examen omdat ik wist dat jullie boek en website mij alle leerstof hadden aangeleerd. Ik heb bij mijn eerste poging direct 47/50 gehaald. Bedankt!
naam: Kaatje L.
datum van examen: 24/07
resultaat: 47/50

FORUM / donderdag 27 juli 2023 / Kaatje L. uit Kruishoutem

RIJBEWIJS B

Beste
O24/07/2023 ben ik geslaagd voor mijn theorie examen! Dankzij jullie boek en methode verliep het studeren heel vlot. Merci!
Met vriendelijke groeten

FORUM / donderdag 27 juli 2023 / Zjoske S.

RIJBEWIJS B – 47/50

Beste gratisrijbewijsonline
Dankzij de uitgebreide informatie op de website + de extra oefeningen heb ik op 24/7 een 47/50 behaald. Ook aan de filmpjes had ik zeer veel!!!
Met vriendelijke groeten

FORUM / donderdag 27 juli 2023 / Kobe H. uit Westerlo

RIJBEWIJS B – 50/50

Beste,
Met veel trots en dankbaarheid kan ik zeggen dat ik 50/50 heb gehaald op mijn theoretisch B-examen. (examen afgelegd in Geel)
Het leren via de methode van jullie site heeft dus vanzelfsprekend goed gewerkt,
Mvg

FORUM / dinsdag 25 juli 2023 / Nathan D. uit Balen

RIJBEWIJS B – 42/50

Beste
Ik vond de leermethode heel leerrijk, ik heb er veel gebruik van gemaakt.
Mijn uitslag was 42/50 op 20 juli 2023.
Mvg

FORUM / dinsdag 25 juli 2023 / Isolde W. uit Beernem

RIJBEWIJS B – 46/50

Beste
Ik ben donderdag 20 juli geslaagd voor mijn theoretisch rijexamen B met een score van 46/50.
Dankzij de vele aparte en verschillende oefeningen en filmpjes heb ik alles individueel kunnen overlopen en inoefenen.
De proefexamens gaven mij op voorhand een heel goed beeld van het echte verloop van het theorie-examen.
Met vriendelijke groeten

FORUM / dinsdag 25 juli 2023 / Lisa P. uit Opwijk

RIJBEWIJS B – 49/50

Beste,
Ik heb mijn examen op 12/7 afgelegd en ik behaalde een score van 49/50. Mijn persoonlijke favoriete functie van deze website was de oefentest aan het einde van elk hoofdstuk. Dit gaf me de mogelijkheid om rechtstreeks uit mijn fouten te leren en mijn zwakke punten aan te pakken voordat ik verder ging met het volgende hoofdstuk. Nogmaals bedankt voor jullie uitstekende lessen.

FORUM / dinsdag 25 juli 2023 / Romain B. uit Deurne

RIJBEWIJS B – 45/50

Dankzij jullie methode ben ik meteen geslaagd voor mijn theoretisch examen met 45/50, ook al kende ik op voorhand echt helemaal niets van het verkeer. De combinatie van de filmpjes, het handboek en de proefexamens is effectief en zorgt ervoor dat je de theorie ook echt begrijpt. Ik zou het anderen zeker aanraden!

FORUM / dinsdag 25 juli 2023 / Céline V. uit Veurne

RIJBEWIJS B – 45/50

Ik ben geslaagd voor mijn theoretisch rijexamen B!!! Enkel en alleen met jullie website heb ik 45/50 gehaald! Datum examen: 19/07/2023.
Veel dank!

FORUM / dinsdag 25 juli 2023 / Marie C. uit Diest

RIJBEWIJS B – 47/50

Jullie leermethode heeft mij zonder enige moeite doen slagen op het theorie-examen! 47/50 behaald op 13/07/2023.
Echt fantastisch!

FORUM / dinsdag 25 juli 2023 / Michiel H. uit Lokeren

RIJBEWIJS B – 49/50

Beste,
Ik ben geslaagd voor mijn theoretisch rijexamen met een score van 49/50. Het oefenen op jullie site heeft me zeer geholpen. Ik heb eerst het boek doorgenomen en daarna heb ik de site overlopen en oefenexamens gemaakt. Ik vond dat zeer overzichtelijk en ook de oefenexamens vond ik super handig. Jullie hebben zeer veel verschillende vragen die ook effectief zo zijn zoals op het rijexamen. Die vragen zijn ook zeer handig om nog tricky dingen die je misschien niet 100% zeker weet goed in te oefenen. Zeer handig dus!
Met vriendelijke groeten

FORUM / zondag 16 juli 2023 / Vincent B. uit Opwijk

RIJBEWIJS B – 45/50

Beste,
Dankzij jullie leermethode behaalde ik een score van 45/50 voor mijn theoretisch examen. Ik vond jullie video's heel duidelijk en de opdeling in de verschillende lessen was zeer handig. Ik zou jullie website zeker aanraden, dankuwel!
Met vriendelijke groeten

FORUM / zondag 16 juli 2023 / Hannah V. uit Locjristi

RIJBEWIJS B – 47/50

Dankzij jullie leer methode heb ik mijn theorie behaald met 47/50. Het was zeker een rendabele investering, die zeker het waard was.
Met vriendelijke groeten.

FORUM / zondag 16 juli 2023 / Yassin T.K. uit Deurne

RIJBEWIJS B – 49/50

De best website voor theorie rijbewijs te oefenen.
Punten: 49/50.
Met vriendelijke groeten,

FORUM / zondag 16 juli 2023 / Sher K. uit Ichtegem

RIJBEWIJS B – 44/50

Beste,
Vandaag 12/7 legde ik mijn theoretisch examen af in het examencentrum in Erembodegem. Ik ben geslaagd en dit van de eerste keer, met 44/50. Ik vond jullie boek een heel goede opbouw hebben. Het leren ging heel vlot. ik denk oprecht dat ik geslaagd ben door de vele oefeningen en oefenexamens op jullie site die ik maakte. Ik raad het boek dus zeker aan iedereen aan.
Met vriendelijke groeten

FORUM / zondag 16 juli 2023 / Julie S.

RIJBEWIJS B – 48/50

Beste,
Ik heet Lisa L, ik ben 17 jaar en komt uit de gemeente Landen. Ik maakte gebruik van jullie leerboek, oefenvragen en oefenexamens om voor mijn theorie (rijbewijs B) te leren.
Jullie handboek is zeer overzichtelijk wat zeer handig was voor het leerproces. Ook was ik meer gemotiveerd om grotere hoeveelheden op een dag te leren, omdat de hoofdstukken vrij kort waren. Het was niet één blok tekst die op je afkwam en die je moest verwerken. De lay-out maaakte het leren enkel aangenamer.
Nadat ik elk hoofdstuk doorgelezen had maakte ik de bijhorende oefenvragen op jullie site. Ik deed dat per hoofdstuk tot ik alle vragen juist beantwoordde. De vragen waren zeer duidelijk en achteraf gezien dé ideale manier om de theorie te leren. Het was goed dat er af en toe een paar instinkers tussen zaten die je scherp hielden.
Wanneer ik dan alle hoofdstukken geleerd en ingeoefend had, heb ik de proefexamens gemaakt. Deze leken zeer sterk op de vragen van het echte examen. Jullie proefexamens zorgvuldig maken heeft enkel in mijn voordeel gespeeld tijdens het afleggen van het echt examen. Mijn score was telkens 48/50, 49/50 pf 50/50. Ik was zeer goed voorbereid.

Ik legde het theoretisch examen rijbewijs B af op 07/07/2023 te Haasrode. Mijn score was 48/50. De twee kleine fouten die ik maakten warem i.v.m. 'Wanneer invoegen op de autosnelweg bij rijstrookvermindering?' en 'Aan wie voorrang verlenen bij een oranje-geel knipperlicht met een stopbord onder?'
Ik ben jullie zeer dankbaar en heb jullie leerboek al aan verschillende vrienden aangeraden!
Met vriendelijke groeten

FORUM / zondag 16 juli 2023 / Lisa L. uit Landen

RIJBEWIJS B – 47/50

Beste,
Ik ben geslaagd!
Ik wil jullie bedanken voor jullie opleiding. Punten: 47/50. Het was een heel lange weg om de leerstof te leren maar het is uiteindelijk gelukt.
Met vriendelijke groeten

FORUM / zondag 16 juli 2023 / Andrei C. uit Steenokkerzeel

RIJBEWIJS B – 47/50

Beste,
Mijn naam is Rania G. Ik woon in Ronse. 17 jaar oud
Ik heb mijn examen vandaag afgelegd en ik behaalde een mooie score van 47/50.
Ik ben zeer tevreden met jullie leermethode, het is allemaal zeer duidelijk uitgelegd in de filmpjes. Jullie website is zeker weten een echte aanrader! Super bedankt voor jullie hulp.
Met vriendelijke groeten,

FORUM / zondag 16 juli 2023 / Rania G. uit Ronse

RIJBEWIJS B – 48/50

Beste,
Ik vind jullie leermethode heel overzichtelijk en duidelijk opbouwend. Er wordt niet te veel informatie in één les gegeven waardoor je de moed niet verliest. Ook de oefenvragen en proefexamens maken dat je door herhaling leert. Ze sluiten bovendien heel goed aan bij het echte examen.
Behaalde punten: 48/50.
Met vriendelijke groeten,

FORUM / zaterdag 8 juli 2023 / Linde V. uit Herent

RIJBEWIJS B – 44/50

Beste,
Ik vind jullie leermethode geweldig en effectief ! De oefeningen en de proefexamens zijn een zeer goede voorbereiding voor het echte examen. Het examen heb ik op 3/7 afgelegd en Ik ben geslaagd met 44/50. Erg bedankt !

FORUM / zaterdag 8 juli 2023 / Lisette K. uit Asse

RIJBEWIJS B – 47/50

Beste,
Ik ben op 3 juli geslaagd met mijn theorie examen rijbewijs B. Ik ben dus geslaagd met 47/50 (heb minder dan een week gestudeerd)
Jullie online methode zou ik aan iedereen aanraden! Heel duidelijke theorie en veel oefenmogelijkheid.
Mvg

FORUM / zaterdag 8 juli 2023 / Blimi R. uit Antwerpen

RIJBEWIJS B – 44/50

Geachte,
İk ben geslaagd voor mijn theorie rijbewijs. Ik heb 44/50 behaald. Dankzij jullie website ben ik bij 1ste examen geslaagd.
De website bied echt hulp en het leren ging vlot. Bij mijn fouten werd het goed uitgelegd en ik ben dankbaar voor de oefenvragen en de proefexamen. Ik heb meer zelfvertrouwen gekregen.
Met vriendelijke groeten,
Mijn gegevens:

FORUM / zaterdag 8 juli 2023 / Alper A. uit Laken

RIJBEWIJS B – 43/50

Beste
Ik ben Mohammed W. ik woon in Antwerpen en ik ben geslaagd op theorie examen met behaalde punten 43/50, ik vind die een prachtig resultaat omdat ik slechts 2dagen hebt voorbereid en mijn Nederlandse taal is niet perfect, ik denk dat die website is de beste als je wilt slagen.
Met vriendelijk groenten

FORUM / zaterdag 8 juli 2023 / Mohammed W. uit Antwerpen

RIJBEWIJS B – 49/50

Hey
Ik ben 29 juni mijn theorie examen gaan afleggen.
Ik had het handboek van 2022 aangekocht en heb proberen jullie leermethode te volgen. Ik heb wel niet de juiste aangegeven lessen per dag gedaan omdat ik sommige dagen meer tijd had dan andere.
Ik was wel aan het stressen om alle les geleerd te krijgen.
Ik ging gewoon mijn examen afleggen met we zullen wel zien, wie niet waagt die niet wint want bij de proefexamens was ik niet geslaagd
En bij het examencentrum ging het vrij vlot ik was aan het stressen over de tijd laar ik had meestal ruim genoeg de tijd.
En op het einde bleek dat ik 49/50 had.
Ik was echt mega blij en verschoten want dat had ik niet verwacht.
Bedankt voor de leuke leermethode en dat jullie er voor hebben gezorgd hebben dat ik geslaagd ben. Dank u

FORUM / donderdag 6 juli 2023 / Sara M. uit Arendonk

RIJBEWIJS B – 44/50

Beste Gratis Rijbewijs Online-team,
Mijn naam is Mustafa S. en ik wil graag mijn oprechte waardering uiten voor jullie effectieve leermethode. Ik ben van Wilrijk en ik ben er trots op te delen dat ikop 30/6 een score van 44/50 heb behaald tijdens mijn rijexamen. Jullie leermethode was naar mijn mening de meest lichte en plezierige manier om te studeren. Hoewel de testen en oefeningen moeilijker waren dan het werkelijke examen, beschouw ik dit als een voordeel. Het feit dat ik deze tests met succes heb afgelegd, bevestigt dat ik het echte, wellicht eenvoudigere examen zou kunnen halen.
Met vriendelijke groet,

FORUM / donderdag 6 juli 2023 / Mustafa S. uit Wilrijk

RIJBEWIJS B – 47/50

Hallo,
Ik ben grote fan van jullie leermethode. Ik heb alle filmpjes bekeken en de oefeningen gemaakt en ik had geen probleem met het echte examen. Ik legde het examen af op 30/06/23 en ik behaalde 47/50. Ik woon in Hove.
mvg.

FORUM / donderdag 6 juli 2023 / Sten L. uit Hove

RIJBEWIJS B – 43/50

Beste,
Ik verzend jullie deze e-mail dat ik geslaagd ben met mijn theorie-examen.
Ik heb de les gevolgd van jullie site en ook door jullie theorieboek. Door de les en ook de vragen voor alle hoofdstukken heb ik geslaagd met mijn eerste examen.
Ik heb een week de les gevolgd en dan een dag de vragen van de hoofdstukken gedaan, na de vragen heb ik twee dagen proefexamen gedaan en eindelijk mijn theorie examen gaan afleggen met succes.
Theorie examen 30/06/2023. Score 43/50.
Met vriendelijke groeten,

FORUM / donderdag 6 juli 2023 / Rilana P. uit Gentbrugge

RIJBEWIJS B – 45/50

Beste,
Ik ben Carine F. en woon in Antwerpen. Op Vrijdag 16 juni heb ik 45/50 behaald voor mijn rijexamen theorie.
Ik heb jullie boek eind mei gekocht en ben begonnen door eerst per les de filmpjes te bekijken op YouTube en daarna lezen in het boek en op de website. Per hoofdstuk maakte ik ook een samenvatting. Daarna heb ik 2-3 weken geoefend op het proefexamen. Ik vond dat jullie leerstof makkelijk te onthouden is en de oefeningen op de website waren gevarieerd.
Mvg,

FORUM / donderdag 6 juli 2023 / Carine F. uit Antwerpen

RIJBEWIJS B – 48/50

Beste,
Ik wil je heel erg bedanken voor de geweldige website die je hebt, het is echt een heel goede leerwebsite. Ik wil jullie echt uit het diepst van mijn hart bedanken. Hierna heb ik bijna 70% van de lessen hier gevolgd. Vandaag slaag ik voor het echte examen en kreeg ik 48/50.
Mvg,
Mijn naam is Ahmed A.
Ik heb 28/6/2023 examen gemaakt bij Examencentrum (Examencentrum Deurne). Ik woon in Antwerpen.

FORUM / donderdag 6 juli 2023 / Ahmed A. uit Antwerpen

RIJBEWIJS B – 46/50

Geachte heer, geachte mevrouw,
Ik ben Kazim U. (man 29 jaar) en woon in Maasmechelen (Limburg). .
Ik ben geslaagd voor het theoretisch examen van rijbewijs B met 46/50 op 27 juni 2023.
Ik wil jullie graag bedanken dat ik me goed kon voorbereiden voor het theoretisch examen dankzij jullie website.
De website Gratisrijbewijsonline.be is een zeer handige website met veel recente en nuttige informatie, Zo heeft het mij geholpen als extra steunmiddel in combinatie met mijn leerstof van het theoretisch handboek.
Ik raad iedereen die rijbewijs B wil behalen de website Gratisrijbewijsonline.be zeker aan.
In bijlage vindt u de uitslag 46/50 van mijn theoretisch examen rijbewijs B.
Graag wil ik jullie team bedanken dat jullie website altijd up-to-date is met veel nuttige informatie. Ik wens jullie team een prettige dag.

FORUM / donderdag 6 juli 2023 / Kazim U. uit Maasmechelen

RIJBEWIJS B – 44/50

Beste
Ik vind deze website enorm goed! Alles wordt simpel en duidelijk uitgelegd, en als je toch nog iets niet begrijpt kun je video’s bekijken en de lessen herlezen. Dankzij de vele aparte oefeningen kun je alles goed individueel overlopen en inoefenen, en met de proefexamens ben je echt goed voorbereid voor het echte examen!
Voor het examen dat ik aflegde op 27/06/2023 (bij eerste poging), behaalde ik 44/50. Dus onmiddellijk geslaagd.
Ik zal deze website zeker aanraden aan familie & vrienden! Dank je wel!
Met vriendelijke groeten

FORUM / donderdag 6 juli 2023 / Celestien A.

RIJBEWIJS B – 45/50

Ik ben geslaagd voor theoretisch examen met 45/50. Examens afgelegd te Haasrode, 3001 Leuven.
Ik heb dit kunnen verwezenlijken dankzij jullie duidelijke uitleg in het handboek en de oefenvragen en oefenexamens via jullie website. Door jullie manier werd ik heel vertrouwd met de wegcode en had ik een duidelijk beeld van hoe het echte examen ging verlopen. Dit bracht veel vertrouwen en ook wel wat zelfzekerheid.
Met vriendelijke groet

FORUM / donderdag 6 juli 2023 / Niki H. uit Rillaar

RIJBEWIJS B – 45/50

Beste,
Ik wil jullie eerst en vooral bedanken, jullie website heeft me enorm veel geholpen.
Eerst en vooral heb ik een video van jullie op YouTube gevonden (2uur lang) en die gekeken, welke al zeer leerzaam was. Vervolgens ontdekte ik de website door een vriend van mij (die ook door jullie website/methode geslaagd is) en heb ik per deel geleerd. Ik heb nog een extra stap toegevoegd, en de dingen die ik vergat/moeilijk vond/ fout had schreef ik neer.
Ik heb de oefenexamens zeer vaak gemaakt, en dit heeft me enorm geholpen op het examen zelf. Ook bevatte de website alle (geüpdatet) informatie, wat niet alle websites hebben.
Ik, Marie-Laure M, ben op 27/06/2023 geslaagd in het examencentrum SBAT in Sint-Niklaas, met een score van 45 op 50! Dit was de eerste keer dat ik het examen deed.
Bedankt!
Met vriendelijke groeten

FORUM / donderdag 6 juli 2023 / Marie-Laure M.

RIJBEWIJS B – 46/50

Hallo,
Ik ben geslaagd voor het theoretisch rijbewijs B. Jullie leermethode is fantastisch, zonder jullie zou ik veel langer moeten hebben gestudeerd en zou alles meer tijd innemen. Via jullie website is het zo praktisch en aangenaam om te leren. Alles is super goed uitgelegd adhv video’s, illustraties en teksten. Super bedankt voor jullie hulp! Jullie website en leermethode is een echte aanrader! Punten: 46/50.
Met vriendelijke groeten,

FORUM / donderdag 6 juli 2023 / Serghei T. uit Sint Jans Molenbeek

RIJBEWIJS B – 46/50

Beste,
Ik vind jullie methode goed, want ik heb veel dingen bijgeleerd die ik op een andere site niet vond.
Datum geslaagd: 19/06/2023 met puntentotaal: 46/50.
Vriendelijke groeten

FORUM / dinsdag 27 juni 2023 / Touraya M. uit Asse

RIJBEWIJS B – 50/50

Hallo,
Ik ben net geslaagd voor mijn theoretisch rijexamen!
Ik heb op 3 dagen alles kunnen leren via jullie leermethode. De filmpjes zijn zeer duidelijk. Door het filmpje 1 keer te bekijken per onderdeel en daarvan de gapaste oefenvragen te maken tot ik de volle punten had op dat onderdeel ben ik met volle vertrouwen naar het examen kunnen gaan. Dankjewel hiervoor.
Datum: 20/06/2023. Punten: 50/50.

FORUM / dinsdag 27 juni 2023 / Paul D. uit Leuven

RIJBEWIJS B – 44/50

Beste,
Ik heb op 14/06/2023 theorie examen afgelegd in Kontich en behaalde 44/50, dankzij jullie leerplatform. Ik vind het een uitstekende leermethode en zou het zeker aanraden. Zeer efficiënt en aanmoedigend. Ben er heel blij mee.
Ik woon in Schelle.
Met vriendelijke groeten,

FORUM / dinsdag 27 juni 2023 / Fi K.O. uit Schelle

RIJBEWIJS B – 47/50

Hallo,
Mijn naam is Wendy F. ben best al op leeftijd (51) maar zo happy dat ik met jullie hulp mijn theorie heb behaald in Bree met 47/50. (Ik voeg bewijs van slagen toe).
Nu op naar de praktijk ...

FORUM / dinsdag 27 juni 2023 / Wendy F. uit Wuustwezel

RIJBEWIJS B – 42/50

Beste,
Ik ben op 22/06/2023 geslaagd voor het theorie- rijexamen B met behulp van jullie website.
Ook heb ik jullie website aangeraden aan een vriend voor zijn theorie- rijexamen A en ook hij is geslaagd.
Uw methode werkt en raad ik zeker aan iederen die een rijbewijs nodig heeft.
Met vriendelijke groeten,
Naam: Albert V.K.
Geslaagd op: 22/06/2023
Score: 42/50 (3 kleine + 1 grote fout)

FORUM / dinsdag 27 juni 2023 / Albert V.K. uit Halle

RIJBEWIJS B – 46/50

Hallo,
Ik ben geslaagd! Met 46/50 punten!
Ik heb exact de leermethide toegepast zoals jullie aandraden, met tekstboek, oefenvragen en oefenexamen! Heel vlot leren. SUPER!
Bedankt

FORUM / dinsdag 27 juni 2023 / Lieve V.D. uit Antwerpen

RIJBEWIJS B – 45/50

Beste,
Mijn vriend oefende via mijn email adres vandaar dat ik deze opnieuw gebruik.
De oefeningen hebben hem super geholpen en ervoor gezorgd dat hij geslaagd is met 45/50.

FORUM / dinsdag 27 juni 2023 / Yonie d.R. uit Merelbeke

DRIVING LICENCE A – 44/50

Hello,
I just passed the test for motorcycle license A in the examcentrum in Alken. I took the test in English and got 44/50.
I saw the videos in your website and used the English subtitles, also read the theory on your site (using the online translation tool) and took all the tests on your site.
The test was very similar to the ones you show here. Thanks for your help.

FORUM / dinsdag 27 juni 2023 / Marta U.

RIJBEWIJS B – 44/50

Beste,
Mijn naam is Habiba B. en ik ben geslaagd op mijn theorie examen dankzij gratis rijbewijs online met 44/50!!
Ik heb mijn examen afgelegd in Kontich maar ik woon in Mechelen.
Ik vond de leermethode van de site super duidelijk en goed op orde. Alles via de videos en de onderstaande uitleg heeft mij tot mijn resultaat geholpen.
Ik ben super dankbaar en ik raad iedereen ten zeerste deze website.
Met vriendelijke groeten

FORUM / dinsdag 27 juni 2023 / Habiba B. uit Mechelen

RIJBEWIJS B – 47/50

Beste
Ik vind deze leermethode super goed, aan al mijn vrienden raad ik jullie boek en extra oefeningen aan. Als je de leermethode zo volgt als aangeraden kan het bijna niet anders dat je slaagt!!
9 juni 2023: 47 op 50.

FORUM / woensdag 14 juni 2023 / Sam L. uit Binkom

Wij gebruiken cookies voor het bijhouden van statistieken en om jouw voorkeuren op te slaan. Door op "Alle cookies accepteren" te klikken ga je akkoord met het gebruik van alle cookies zoals omschreven in ons cookiebeleid.

Alle cookies accepteren Alleen noodzakelijke cookies