Reacties, geslaagd voor het GOCA theorie examen

Duizenden anderen gingen je voor

RIJBEWIJS B – 45/50

Beste.
Ik ben geslaagd voor mijn theoretisch rijexamen B door onder andere jullie site. Ik behaalde 45/50! Ik vind jullie methode met de filmpjes echt een goed systeem. Ik vond het minder saai, doordat er filmpjes zijn. Je kan jezelf ook direct testen door de vragenlijsten per onderwerp in te vullen. Het heeft me super veel geholpen. Ik had zelfs geen boek nodig.
Met vriendelijke groeten,

FORUM / zaterdag 13 augustus 2022 / Hanne B. uit Roeselare

RIJBEWIJS B – 47/50

Goedemiddag,
Mijn naam is Betül T. Ik heb mijn theorie examen behaald en heb het zeker te danken aan jullie en de website met enorm veel oefenexamens. Ik had 3 van de 50 vragen fout en heb mijn examen afgenomen in Deurne (Antwerpen).
Zelf ben ik opgegroeid in Nederland dus het was ook enorm fijn de verkeerregels van België goed te leren kennen, omdat er hier en daar wat verschillen zijn. Vlot, duidelijk en simpel!!
Mvg,

FORUM / zaterdag 13 augustus 2022 / Betül T. uit Vilvoorde

RIJBEWIJS B – 50/50

Ik vond jullie studiemethode handig doordat er op verschillende manieren uitleg wordt gegeven. Je krijgt uitleg via een video maar ook via tekst en uiteindelijk kun je vragen beantwoorden en proefexamens afleggen om te kijken wat je kan en wat nog beter kan. Je krijgt soms ook extra tips voor je examen tussen de theorie door die van pas kunnen zijn. Mijn behaalde punten: 50/50.

FORUM / zaterdag 13 augustus 2022 / Noah D. uit Loppem

RIJBEWIJS B – 43/50

Beste,
Met dit bericht wil ik aan u laten weten dat ik zeer tevreden ben van jullie site. Dankzij de filmpjes, teksten en oefeningen ben ik vanaf de eerste keer geslaagd voor het theorie examen. Ik raad jullie leermethode iedereen aan!
Examen afgelegd op maandag 1 augustus 2022 met 43/50.
Met vriendelijke groeten

FORUM / zaterdag 13 augustus 2022 / Monika A. uit Deurne

RIJBEWIJS B – 49/50

Beste,
Op 1 augustus 2022 heb ik mijn theorie examen afgelegd voor rijbewijs B en was er van de eerste keer al op door. Ik heb gebruik gemaakt van de code die voor drie dagen beschikbaar was en was heel blij met deze (goedkope) aankoop. Ik heb de extra oefenvragen en een aantal proefexamens gemaakt, met als resultaat dat ik op mijn echte test vandaag, een 49/50 behaalde. Deze site ga ik voortaan aanbevelen aan mensen waarvan ik weet dat ze hun theorie test willen afleggen. Het niveau van de proefexamens kwam goed overeen met die van de echte theorie proef. Als je een aantal keer geslaagd bent voor de proefexamens, is de kans dus heel groot dat je er op de echte test ook door bent,
Bedankt!
Met vriendelijke groeten,

FORUM / zaterdag 13 augustus 2022 / Ariane G. uit Bierbeek

RIJBEWIJS B – 47/50

Beste,
Ik heb 1/8 mijn theorie-examen voor de eerste keer afgelegd en ben geslaagd (47/50) dankzij jullie website. Ik vond jullie methode zeer handig en vooral de filmpjes hebben me zeer goed geholpen bij het begrijpen van de leerstof. Ook de proefexamens waren zeer accuraat en hebben me goed geholpen. Bedankt hiervoor!
Met vriendelijke groeten,

FORUM / zaterdag 13 augustus 2022 / Sabrina A. uit Koekelberg

RIJBEWIJS B – 49/50

Beste,
Bij deze wil ik jullie laten weten dat ik ben geslaagd dat ik geslaagd ben voor mijn theorie examen.
Ik vind jullie handboek zeer handig om te leren. De filmpjes waren zeer duidelijk en alles werd goed uitgelegd.
Bovendien behaalde ik een score van 49/50 op 18/07/2022 te Gent
Met vriendelijke groet

FORUM / vrijdag 12 augustus 2022 / Rane V.B. uit Gent

RIJBEWIJS B – 46/50

Beste,
In deze mail laat ik weten dat ik zeer tevreden ben over uw site. Ik heb eerst de theorie van mijn rijbewijs B geleerd via de site www.mijnrijbewijsB.be van de Vlaamse overheid. Dit was echter veel te theoretisch.
Ik heb dan op uw site oefenexamens gemaakt en dit heeft mij enorm geholpen. Door deze oefeningen heb ik een 46 op 50 gehaald.
Met vriendelijke groet,

FORUM / vrijdag 12 augustus 2022 / Stijn O. uit Meise

RIJBEWIJS B – 45/50

Beste,
Ik ben geslaagd voor het rijbewijs B theorie examen. Alle leerstof heb ik geleerd via de website gratisrijbewijsonline.be Zowel de theorie als de oefen examens hebben mij heel goed voorbereid op het echte examen. Dit was voor mij de eerste keer dat ik het examen ging maken en ik ben geslaagd met 45/50.
Met vriendelijke groeten.

FORUM / vrijdag 12 augustus 2022 / Joyce O. uit Maaseik

RIJBEWIJS B – 48/50

Beste meneer.
Beste mevrouw,
Toen ik 17 was deed ik voor de eerste keer mee aan het theoretisch rijbewijs en slaagde ik, maar spijtig genoeg heb ik dat toen laten verlopen. Daarna heb ik het jaren uitgesteld om opnieuw te ondernemen.
Nu, vier dagen geleden zette ik dan toch de stap. Ik koos voor jullie website omdat de theorie op een leuke en gestructureerde manier werd aangeboden en in combinatie met de oefenvragen kon ik op een mooi tempo vooruitgaan. Ik heb jullie leermethode tot op de letter gevolgd en gisteren (27/7) mijn kans gewaagd voor het échte examen.
Resultaat: 48/50. Enorm bedankt aan iedereen die deze website aanbiedt, up-to-date houdt en last but not least aan iedereen op het forum die op constructieve wijze vragen beantwoordt.
Gegevens:
• Naam: Ilyasse Boukraa
• Gemeente: 9080 Lochristi
• Punten: 48/50
Met vriendelijke groeten

FORUM / vrijdag 12 augustus 2022 / Ilyasse B. uit Lochristi

RIJBEWIJS B – 49/50

Beste,
Na het gebruiken van jullie site ben ik vlot geslaagd voor het theorie-examen, 49/50 als score.
Ik ben woonachtig te Tervuren.
hartelijke groeten,

FORUM / vrijdag 12 augustus 2022 / Petrus M. uit Tervuren

RIJBEWIJS B – 47/50

Dag!
Gemeente: Gent
Punten: 47/50
Je leermethode heeft me echt geholpen om in het Nederlands te oefenen en voor te bereiden om het examen in het Nederlands te kunnen schrijven, aangezien ik alleen kennis van het Nederlands op niveau 2 heb.
Dankuwel!

FORUM / vrijdag 12 augustus 2022 / Nwokoro P. uit Gent

RIJBEWIJS B – 45/50

Beste,
De oefenexamens hebben me zeer goed voorbereid op het examen. De lessen waren ook heel informatief met de juiste klemtonen op belangrijke informatie die nodig is voor het examen. Resultaat: 45/50.
Vele groeten.

FORUM / vrijdag 12 augustus 2022 / Diego F. uit Schoten

RIJBEWIJS B – 47/50

Hey,
Leren aan de hand van het boek gaat erg vlot. De online oefeningen erbij zorgen dat je er helemaal klaar voor bent. Score: 47/50.
Groetjes,

FORUM / vrijdag 12 augustus 2022 / Wout V.R. uit Merksplas

RIJBEWIJS B – 47/50

Hallo!
Ik ben gedaan met mijn theorie exam in Kontich en wel geslagd met 47/50 na 5 dagen studeren. Ik ben super blij ermee. Jullie website, boek en forum zijn fantastich, juist perfect combinatie van text, visual en referentie links naar andere videos. Niet te overweldigend maar ook geen belangrijke informatie gemist.
Dus bedankt
Ter info: mij woon gemeente Antwerpen 2020.
Groetjes,

FORUM / vrijdag 12 augustus 2022 / Lan D. uit Antwerpen

RIJBEWIJS B – 47/50

Beste,
Ik ben met 47/50 geslaagd voor mijn examen, dankzij jullie site. De oefenvragen en proefexamens waren een grote hulp. De filmpjes bij de lessen waren nuttig bij het leren en maakten het onthouden makkelijker. Heel erg bedankt!
Vriendelijke groeten

FORUM / vrijdag 12 augustus 2022 / Sharon D.R. uit Lauwe

RIJBEWIJS B – 48/50

Beste,
Ik ben er van de eerste keer door met een 48/50 dankzij jullie site! De oefenvragen zijn representatief van de echte examenvragen en de theorie wordt op een beknopte maar volledige wijze gegeven (en volledig geupdate met rechtspraken enal ook!) Dankjewel aan mijn familie en vrienden om deze site aan te raden.
Groetjes,

FORUM / zondag 7 augustus 2022 / Barbara A. uit Wijnegem

RIJBEWIJS B – 48/50

Beste,
Dankzij jullie handboek ben ik in het examencentrum te Haasrode met grote onderscheiding geslaagd in het theoretisch rijexamen: 48/50! (Zie adres + punten op foto).
Het is een super leermethode die een ideale voorbereiding is op het examen, en dit vooral door de vele oefenvragen en proefexamens die worden aangeboden.
Dank!

FORUM / zondag 7 augustus 2022 / Paul D. uit Blanden

RIJBEWIJS B – 47/50

47/50. Dit was voor mij de perfecte leermethode. Eerst goed de filmpjes kijken en daarna blijven die proefexamens maken en dan komt dit zeker in orde.

FORUM / zondag 7 augustus 2022 / Amelie A. uit Sint-Niklaas

RIJBEWIJS B – 49/50

Dankzij jullie lessen en het maken van de oefenvragen heb ik deze prachtige score kunnen behalen voor mijn theorie rijbewijs B. Score: 49/50. Heel erg bedankt daarvoor!!!
Met vriendelijke groeten,

FORUM / zondag 7 augustus 2022 / Gabrielle D. uit Scherpenheuvel

RIJBEWIJS B – 45/50

Beste,
Mijn naam is Nienke P, Ik woon in Sint- Rita Damme en ik heb voor mijn rijbewijs B op jullie site geleerd voor het theorie examen. Ik heb ook het boek gekocht en op die manier optimaal gebruik kunnen maken van de site. Ik ben vandaag mijn theorie gaan afleggen en ben geslaagd met een score van 45 op 50.
Ik vind de methode heel goed door afwisseling tussen de korte duidelijke video’s, het leren in het boek en de oefeningen. Ook de proefexamens zijn heel handig en leerrijk.
Met vriendelijke groeten

FORUM / zondag 7 augustus 2022 / Nienke P. uit Sint-Rita Damme

RIJBEWIJS B – 45/50

Beste,
Ik ben voor de tweede keer mijn theoretisch rijexamen gaan afleggen. De eerste keer had ik enkel gestudeerd en geoefend met mijnrijbewijsb.be, een site die nochtans wordt aangeraden door de overheid. Helaas bleek daar heel veel informatie te ontbreken.
Na het eerste examen bben ik beginnen leren op jullie site en ben 2 dagen later gelukkig wel geslaagd met 45/50. Bedankt voor de duidelijke en volledige informatie!
Vriendelijke groeten

FORUM / zondag 31 juli 2022 / Fien B. uit Ranst

RIJBEWIJS B – 49/50

Beste,
Dankzij te leren op jullie site ben ik geslaagd voor mijn theorie examen. Ik heb 49 op 50 gehaald! Zeer goede uitleg en goede proefexamens!
Bedankt!

FORUM / zondag 31 juli 2022 / Arvid W. uit Itterbeek

RIJBEWIJS B – 45/50

Beste meneer/mevrouw,
Bij deze wil ik jullie laten weten dat ik officieel ben geslaagd voor mijn theorie-examen rijbewijs b.
Ik vond de aanleermethode zeer handig. Belangrijke zaken werden zowel in de filmpjes als in de oefeningen nog eens herhaald. Bovendien scoorde ik 45/50 op mijn examens. Theorie-examen op 15/07/2022 te Bree.
Met vriendelijke groeten

FORUM / zondag 31 juli 2022 / Mamadou D. uit Hamont-Achel

RIJBEWIJS B – 47/50

Beste,
Door jullie hulp ben ik er door voor mijn theoretisch examen dus dank daarvoor.
De online lessen zijn zeer duidelijk en daarmee kan je op een snelle manier u examen doen.
Ik heb gewoon gevolgd wat ze vroegen van mij en in 4 dagen was ik geslaagd.

Dit is een zeer goede manier op leren.
PUNTEN: 47/50
Nog is bedankt.
Met vriendelijke groet

FORUM / zondag 31 juli 2022 / Jelle B. uit Putte

RIJBEWIJS B – 47/50

Beste,
Vandaag heb ik mijn eerste poging gedaan voor het theoretisch examen rijbewijs B. Ik ben hiervoor met een score van 47/50 geslaagd.
Eerst heb ik uit het boek van autorijden van A tot Z geleerd, maar jullie online theorie met filmpjes heeft me nog meer geleerd. De oefenvragen waren ook handig om eens te testen of ik de leerstof wel begreep en dit hielp me verder.
Ik heb mijn examen op 20/07/2022 afgelegd in het examencentra van Brakel (9660). Ik had een score van 47/50.
Met vriendelijke groeten,

FORUM / zondag 31 juli 2022 / Femke D.B. uit Brakel

RIJBEWIJS B – 44/50

Ik ben tevreden met de lessen en examen die jullie aanbieden. Tijdens het examen waren er enkel twee vragen die ik fout had. Ik ben heel dankbaar voor jullie hulp. Geslaagd voor theorie-examen B met 44/50. Dank u!

FORUM / zondag 31 juli 2022 / Tiago B. uit Hoogstraten

RIJBEWIJS B – 48/50

Beste,
Ik heb mijn theorie geleerd zonder handboek. Ik ben geslaagd met 48/50. Dit komt dankzij jullie goede website die ik heb gebruikt. Ik heb voor de oefeningen ook betaald.
Jullie methode heeft verschillende voordelen. Dankzij de filmpjes is het goed en duidelijk uitgelegd. Daarna kan je voor jezelf nog eens herhalen aan de hand van de tekst. Ook waren er veel verschillende oefeningen, dit zorgde ervoor dat ik goed voorbereid was op mogelijke vragen.
Ik heb jullie site ook al aan verschillende vrienden aangeraden.
met vriendelijke groeten

FORUM / vrijdag 29 juli 2022 / Sytse H. uit Beveren

RIJBEWIJS B – 46/50

De leermodule is perfect up to date en zeer concreet. De perfecte cursus om te slagen voor het examen {46/50).

FORUM / vrijdag 29 juli 2022 / Jarne S. uit Aarschot

RIJBEWIJS B – 48/50

Yuppie, ik ben geslaagd met 48/50. Deze website was super goed om te oefenen voor het examen. Het boek was ook goed om uit te studeren.

FORUM / vrijdag 29 juli 2022 / Tuur W. uit Boom

RIJBEWIJS B – 46/50

Hallo mijn naam is sabri!
Ik heb het examen afgelegt en 46/50 gehaald,
De proef examens/uitleg met videos etc op jullie website heeft mij ongelooflijk veel geholpen! Heb de voorbije 3 dagen zitten studeren en ik wist zo goed als alles op het einde.
Heel erg bedankt!

FORUM / vrijdag 29 juli 2022 / Sabri G.

RIJBEWIJS B – 45/50

Beste,
Via jullie site ben ik geslaagd met 45/50. Ik wil jullie hartelijk bedanken voor all de goede uitleg en de oefeningen.
Mvg

FORUM / vrijdag 29 juli 2022 / Laureta M. uit Eeklo

RIJBEWIJS B – 45/50

Het is een zeer goede leermethode. Ik heb de methode van het boek gevolgd en ik ben direct geslaagd. 45/50.

FORUM / vrijdag 29 juli 2022 / Lore W. uit Brugge

RIJBEWIJS B – 48/50

Na de eerste poging meteen geslaagd met 48 punten.
Ik had eerst de website www.mijnrijbewijsb.be gebruikt om de theorie onder de knie te krijgen. Maar, na wat proefexamens kreeg ik toch het idee diepgang te missen. Ik ging daarom aan de slag op www.gratisrijbewijsonline.be en was na het snel opnieuw overlopen van de theorie, oefenvragen en proefexamens er sterk van overtuigd dat ik zou slagen. Dit was dan ook het geval, na slechts 3 dagen leren! Fantastisch!

FORUM / vrijdag 22 juli 2022 / Jeremie B. uit Riemst

RIJBEWIJS B – 47/50

Beste,
Ik slaagde op mijn theoretisch rijexamen met 47/50. Dit dankzij gebruik te maken van jullie geweldige site die mij werd aangeraden door vrienden.
Vriendelijke groeten

FORUM / vrijdag 22 juli 2022 / Kjell N. uit Ursel

RIJBEWIJS B – 45/50

Hey,
Jullie leermethode is zeer goed. De filmpjes zijn zeer handig om alle leerstof makkelijk te onthouden. Score: 45/50.
Groetjes

FORUM / vrijdag 22 juli 2022 / Filip D.B.

RIJBEWIJS B – 48/50

Yuppie, ik ben geslaagd met 48/50. Jullie website was super goed om te oefenen voor het examen. Het boek was ook goed om uit te studeren.

FORUM / vrijdag 22 juli 2022 / Tuur W. uit Boom

RIJBEWIJS B – 46/50

46 punten.
Ik ben heel tevreden van u methode, over je manier van lesgeven. Daarna is het echte examen makkelijker. Bedankt voor zo'n kans.

FORUM / vrijdag 22 juli 2022 / Diana S. uit Oostende

RIJBEWIJS B – 48/50

Beste
Ik vind jullie methode zeer goed en goedkoop. De filmpjes zijn ook super handig, want zo krijg je beter inzicht in de vragen.
Ik heb vrijdag 8 juli 2022 mijn theorie gehaald van het rijbewijs B. Ik heb een score behaald van 48/50.
Ik woon in de gemeente Diksmuide.
Met vriendelijke groeten.

FORUM / vrijdag 22 juli 2022 / Julie F.

RIJBEWIJS B – 46/50

Beste,
Dankzij jullie ben ik op mijn theoretisch examen geslaagd. Ik behaalde 46 op 50. Jullie methode is gewoonweg super.
Ik heb het examen afgelegd te Brakel. Zelf afkomstig uit Geraardsbergen.

FORUM / vrijdag 22 juli 2022 / Kenny V. uit Geraardsbergen

RIJBEWIJS B – 48/50

Beste team,
Ik behaalde een score van 48/50 op mijn theoretisch rijexamen B. Ik wil jullie bedanken voor jullie helder handboek en voor de handige oefenvragen en oefenexamens. In combinatie met de filmpjes had ik slechts enkele dagen nodig om het examen tot een goed eind te brengen. Ik zou jullie pakket zekere aanraden aan anderen! Bedankt!

FORUM / vrijdag 22 juli 2022 / Daan D.R.

RIJBEWIJS B – 45/50

Beste,
Ik heb de leermethode gevolgd en ben er zeer tevreden mee! De filmpjes en uitleg zijn duidelijk. Punt: 45/50.

FORUM / vrijdag 22 juli 2022 / Sofie M. uit Middelkerke

RIJBEWIJS B – 47/50

Beste,
Ik vond jullie methode heel overzichtelijk en duidelijk. Je bouwt geleidelijk de theorie op waar bij andere methodes alles meteen samen komt. Echt een aanrader ook om het boek te nemen zodat je ook een papieren versie hebt! Theorie behaald met 47/50.

FORUM / vrijdag 22 juli 2022 / Lotte V.G. uit Vosselaar

RIJBEWIJS B – 50/50

Hey,
Dankzij jullie leermethode en de excellente en representatieve oefenexamens (waarvan ik er zeer veel gemaakt heb) 50/50 behaald.
Het is echt de moeite waard om een weekje één of meerdere codes aan te kopen en goed in te oefenen.
Het boek en de theorie is goed gestructureerd.
(deze reactie mag op de website)

FORUM / vrijdag 22 juli 2022 / Jeroen B. uit Leuven

RIJBEWIJS B – 45/50

Beste,
Graag wou ik laten weten dat ik dankzij jullie leermethode, van de eerste keer geslaagd ben voor mijn theoretisch rijexamen B. Behaalde score van 45 op 50.
Jullie website is door verschillende mensen aan mij aangeraden en ik zou hem zelf zeker aan anderen aanraden.
Er is een goed evenwicht tussen de instructiefilmpjes en de uitgeschreven uitleg.
Ook de oefenvragen sluiten zeer goed aan met diegene op het examen.
Heel hard bedankt!

FORUM / vrijdag 22 juli 2022 / Lisa M. uit Duffel

RIJBEWIJS B – 44/50

Beste,
Hier het bericht dat ik geslaagd ben. Punten: 44/50.
Mening: Goede oefeningen, zeer overzichtelijk dat je kan oefenen les per les en het oefenexamen is ook zeer goed opgebouwd met duidelijke vragen.
Met vriendelijke groeten

FORUM / vrijdag 22 juli 2022 / Wouter D.B. uit Lebbeke

RIJBEWIJS B – 49/50

Beste,
Ik ben Maite H. uit Balen. Ik heb mijn theoretisch rijexamen gehaald met 49/50 met behulp van jullie website, de proefexamens en filmpjes.
Met vriendelijke groeten,

FORUM / woensdag 6 juli 2022 / Maite H. uit Balen

RIJBEWIJS B – 47/50

Beste,
Ik vond de aanleermethode zeer handig. Belangrijke zaken werden zowel in de filmpjes als in de oefeningen nog eens herhaald. De dag voor het theorie examen heb ik verschillende keren de proefexamens herhaald tot ik meerdere keren na elkaar slaagde. Ook de extra filmpjes ter illustratie waren zeer duidelijk. De website werd aangeraden door vriendinnen en ik zou het ook verder aan iedereen aanraden!
Datum: 01/07/2022. Punten: 47/50.
Met vriendelijke groeten

FORUM / woensdag 6 juli 2022 / Amber V. uit Geraardsbergen

RIJBEWIJS B – 48/50

Beste Team,
Heel erg bedankt voor jullie perfect methode zodat ik vandaag ben geslaged. Ik heb 48/50 behaalde.
Als ik kan dat doen dan mogeljik voor iedereen.
Nog eens hartelijke bedankt,

FORUM / woensdag 6 juli 2022 / Alia R. uit Hasselt

RIJBEWIJS B – 45/50

Beste Gratisrijbewijsonline.be,
Dankzij jullie site ben ik eindelijk geslaagd voor mijn theorie-examen! Het heeft me 3 weken genomen om alle verkeersregels goed te kennen. Met behulp van jullie proefexamens en video’s, kreeg ik heel veel moed om de uitdaging aan te gaan voor het echte examens! Bovendien scoorde ik 45/50 op mijn examens. Ik kon mijn eigen ogen niet geloven…
Allemaal dankzij jullie !
Examencentrum: Sbat Brakel. Datum examen: 02/07/2022. Score: 45/50.
Met vriendelijke groeten

FORUM / woensdag 6 juli 2022 / Nathan M. uit Geraardsbergen

RIJBEWIJS B – 47/50

Beste,
Dankzij jullie website ben ik in 1 keer geslaagd voor het theoretisch rijbewijs B.
Behaalde score: 47/50. Examen afgelegd op 01/07/2022.
Met vriendelijke groeten

FORUM / woensdag 6 juli 2022 / Ulrike U. uit Oudenaarde

RIJBEWIJS B – 49/50

Beste,
Ik legde op 30/06 mijn examen af en ben geslaagd met een score van 49/50.
De filmpjes zijn zeer duidelijk en eenvoudig uitgelegd en gestructureerd opgebouwd in verschillende lessen, de oefenvragen zijn accuraat.
Met vriendelijke groeten

FORUM / woensdag 6 juli 2022 / Mehdi P. uit Bilzen

RIJBEWIJS B – 41/50

Goeddag,
Mijn namen zijn Tamutan B.F. en ik woon in 2390 Westmalle. Ik heb het examen op 01/07/2022 geschreven en ik heb gescoord 41/50.
groetjes

FORUM / woensdag 6 juli 2022 / Tamutan B.F. uit Westmalle

RIJBEWIJS B – 47/50

este,
Bedankt, jullie website maakte het zeer gemakkelijk en vlot om de nodige theorie te leren.
Ik heb het examen afgelegd op 28/06/2022 en behaalde 47/50.

FORUM / woensdag 6 juli 2022 / Emile R. uit Gullegem

RIJBEWIJS B – 46/50

Beste,
jullie leermothode was zeer effectief en alles was goed uitgelegd. Ik heb 46/50 gehaald op 29/06.
Mvg

FORUM / woensdag 6 juli 2022 / Tanzila D.

RIJBEWIJS B – 47/50

Beste,
Ik heb de voorbije week met jullie boek gestudeerd en ik ben mijn examen gaan doen van de eerste keer ben ik geslaagd met 47/50.
Ik vind jullie methode van leren echt goed ik heb er veel van geleerd met de filmpjes en dan leren in de boek en dan de vragen dankuwel.
Met vriendelijke groeten

FORUM / woensdag 6 juli 2022 / Caro V. uit Hemiksem

RIJBEWIJS B – 49/50

Beste,
Ik vond jullie methode en site zeer handig. Ik legde mijn examen af en behaalde een score van 49/50.
Met Vriendelijke groeten,

FORUM / maandag 4 juli 2022 / Jolien W. uit Roosdaal

RIJBEWIJS B – 45/50

Beste
Ik heb 27/6 mijn theoretisch examen voor rijbewijs B afgelegd in Haasrode en ben geslaagd met 45/50. Ik vond het gemakkelijk om voor het examen te leren door de goede video’s en uitleg. Ik vind het ook heel goed dat het slechts 3 euro 50 is voor alle oefeningen en oefenexamens.
Bedankt voor de website.

FORUM / maandag 4 juli 2022 / Viktor T. uit Oud-Heverlee

RIJBEWIJS B – 50/50

Beste gratisrijbewijsonline,
Ik heb jullie leermethode gebruikt die staat beschreven in het handboek. Het is erg fijn om via de video’s op de website uitleg en voorbeelden te krijgen over de theorie. Het handboek is een mooie aanvulling op deze video’s. Ook de oefenvragen en proefexamens zijn erg up-to-date.
Bedankt voor jullie duidelijke handboek en website!
Theorie-examen afgelegd op: 27/06/2022. Behaalde score: 50/50!

FORUM / maandag 4 juli 2022 / Hanne S. uit Aarschot

RIJBEWIJS B – 47/50

Beste
Ik ben geslaagd met jullie theorie boek en oefenvragen en proefexamens!
Ik wist bijna alles en vind jullie leermethode heel goed en ben er heel tevreden van. Ik geef men boek nu aan men zus zo zal ze zeker ook slagen! Mijn broer en zus deden het met een ander boek en behaalden minder.
Ik behaalde 47/50 op 23/06/2022.
Met vriendelijke groeten

FORUM / maandag 4 juli 2022 / Mathisja V. uit Hoouthulst

RIJBEWIJS B – 45/50

Beste,
Dankzij jullie leermethode ben ik bij mijn eerste poging direct geslaagd geweest voor mijn theorie. Ik had 45 op 50 punten.
Mijn naam is Stan D., ik woon in Oosterzele.

FORUM / maandag 4 juli 2022 / Stan D. uit Oosterzele

RIJBEWIJS B – 45/50

Hello there!!
Ik ben geslaagd dank zij u website 45/50.
U website is heel goed om theorie te leren en is echt goedkoop.
Keep it up!!
Mvg

FORUM / maandag 4 juli 2022 / Halid O.

RIJBEWIJS B – 49/50

Beste mensen achter gratis rijbewijs online,
Bedankt. Ik ben geslaagd voor mijn theorie mede dankzij jullie site. Het geeft heel veel rust om na het studeren jezelf te kunnen testen.
Ik Virginie R. behaalde een mooie 49/50 op 21/06/22 te Roeselare.
Dankjewel.

FORUM / maandag 4 juli 2022 / Virginie R. uit Roeselare

RIJBEWIJS B – 44/50

Beste,
Ik heb uw boek gekocht. Ik vind de informatie nuttig. Uw leermethode is simpel en fantastisch. Ik heb de theorie examen voor het eerst op 22 juni genomen en in een keer geslaagd. Mijn score was 44/50. Ik woon in Borgerhout en ik heb de examen in Deurne genomen.
Dank u wel!
Met vriendelijke groeten,

FORUM / maandag 4 juli 2022 / Michael A.A. uit Borgerhout

RIJBEWIJS B – 43/50

Beste,
Ik wil dit medium gebruiken om u hartelijk te bedanken voor het gebruik van uw platform om mensen zoals wij te helpen. Ik had je filmpjes op YouTube bekeken en de betaalde theorie-examens gedaan en dat was het dan. Ik ging voor het eerst schrijven en ik ben geslaagd. Heel erg bedankt.
Ik raad dit platform ten zeerste aan iedereen aan. Mijn naam is Magdalene I, ik heb mijn examens gedaan en behaald met een score van 43/50.
Bedankt
Kind Regards

FORUM / maandag 4 juli 2022 / Magdalene I. uit Oostende

RIJBEWIJS B – 49/50

Ik heb eerst lessen moeten volgen doordat ik al 2 keer was gebuisd. Na mijn lessen heb ik ook hier de lessen nog eens doorgenomen en ondervond dat ik hier meer uitleg kreeg dan bij de lessen van de rijschool. ZEKER EEN AANRADER. Punten: 49/50.

FORUM / maandag 4 juli 2022 / Benjamin R. uit Oostkamp

RIJBEWIJS B – 47/50

Door jullie site ben ik nu wel door mijn theoretisch examen geraakt.
De eerste keer leerde ik met het boek: "Auto Theorieboek 2022 - België – Vlaams Auto Theorie Leren – Rijbewijs B voor Wagens" Ik haalde slechts 36/50. Nu met de site www.gratisrijbewijsonline.be ben ik geslaagd met 47 punten.
Bedankt.

FORUM / maandag 20 juni 2022 / Carline V.H. uit Brakel

RIJBEWIJS B – 48/50

Beste,
Ik vond jullie methode zeer nuttig. Ik legde afgelopen dinsdag mijn examen af en ben geslaagd. Behaalde score: 48/50.
Vriendelijke groeten,

FORUM / maandag 20 juni 2022 / Julie B. uit Wilrijk

RIJBEWIJS B – 46/50

Dag Gratis-Rijbewijs-Online crew
Ik vond jullie leermethode zeer aangenaam en volledig, met duidelijk nauwe en correcte linken naar de eigenlijke onderliggende wettekst (en hier en daar zelfs rechtspraak!). Uitermate handig waren de veelvuldige kruisverwijzingen en herinneringen aan andere aandachtspunten die gerelateerd waren aan het onderwerp dat momenteel besproken werd: dat geeft een globaler overzicht dat je niet zo gemakkelijk meekrijgt als je droogweg het verkeersreglement begint te lezen van voor naar achter en daarna alle relevante stukjes zelf bij elkaar moet puzzelen per situatie.
Ik ben voor mijn theorie-examen geslaagd (46/50).
Met dankbare groeten

FORUM / maandag 20 juni 2022 / Roald F. uit Kessel-Lo

RIJBEWIJS B – 46/50

Beste,
door gebruik te maken van jullie website, heb ik op 2 dagen alle theorie geleerd. Ik heb mijn examen afgelegd en ik ben in 1x geslaagd met een score van 46/50!.
De lessen zijn heel duidelijk, ook de filmpjes zijn heel handig en de oefenvragen helpen je om te weten of dat je alles begrepen hebt. Top site! Bedankt!
Met vriendelijke groeten

FORUM / maandag 20 juni 2022 / Jessica W. uit Sint-Denijs-Westrem

RIJBEWIJS B – 45/50

Ik heb na het bekijken van elk filmpje telkens de tekst nog eens langzaam doorgenomen. Hierna heb ik ook telkens per les de proefexamens gemaakt. Dit was genoeg om van de eerste keer te slagen met 45/50.

FORUM / maandag 20 juni 2022 / Lejla S. uit Gent

RIJBEWIJS B – 49/50

Beste,
Dankzij jullie leermethode, overzichtelijk handboek, de vele oefenvragen en proefexamens heb ik op 8/06 in het examencentrum van Haasrode het prachtig resultaat van 49/50 behaald op mijn theoretisch examen. Dank daarvoor.
(Deze reactie mag gerust ook op jullie site)

FORUM / woensdag 15 juni 2022 / Maarten G. uit Keerbergen

RIJBEWIJS B – 46/50

Jullie methode is goed en de website is vrij compleet. Score: 46/50.

FORUM / woensdag 15 juni 2022 / Tibo Vd B. uit Geetbets

RIJBEWIJS B – 47/50

Beste,
Ik heb met jullie website gestudeerd en ik ben geslaagd, ik heb 47 gescoord.
Dit website helpt me zo veel.
Hartelijke bedankt.

FORUM / woensdag 15 juni 2022 / Michael S. uit Hamont-Achel

RIJBEWIJS B – 42/50

Beste,
Jullie de theorie voor het rijbewijs geleerd via de site. Het was leuk en vooral efficiënt. Ben geslaagd voor het theorieexamen met 42 op 50.
Bedankt om dit online te zetten.

FORUM / woensdag 15 juni 2022 / Bram M. uit Overijse

RIJBEWIJS B – 47/50

Beste ,
Ik haalde afgelopen week mijn theorie met een score van 47/50. Dit was mijn tweede keer afleggen , maar deze tweede keer met jullie leermethode. Ik heb alles op 1 dag geleerd met het boek, de video’s en de uitleg op de site en had geen moeite met het examen. Ik raad dit boek zeker aan, aan mijn vrienden!

FORUM / woensdag 15 juni 2022 / Sara V. uit Mechelen

RIJBEWIJS B – 46/50

Beste,
Ik heb 3 dagen lang jullie theorie leerstof geblokt en ik moet echt wel zeggen dat jullie leermethode perfect is. Doordat alles zo ingedeeld is in subcategorieën was het makkelijker voor mij om alles te onthouden. Datum afgelegd theorie examen: 01/06/2022. Score: 46/50.
Bedankt!
Met vriendelijke groeten

FORUM / woensdag 15 juni 2022 / Melissa K. uit Kortemark

RIJBEWIJS B – 46/50

Beste,
De leermethode van gratis rijbewijs online is een duidelijke en leuke manier om de theorie te leren. Ik heb het boek aangeschaft waardoor ik de online vragen en proefexamens kon afleggen en al de theorie bij de hand had, deze hebben ervoor gezorgd dat ik van de eerste keer geslaagd ben. Punten: 46/50.
Mvg,

FORUM / woensdag 15 juni 2022 / Kim D.G. uit Ternat

RIJBEWIJS B – 49/50

Beste,
Ik kan met trots vertellen geslaagd te zijn voor mijn theorie examen met een 49/50 via jullie methode. Ik heb het afgelegd in Antwerpen en heb het behaald van de 1e keer.
Bedankt!

FORUM / dinsdag 7 juni 2022 / Arne D. uit Antwerpen

RIJBEWIJS B – 47/50

Beste
Met jullie hulp ben ik geslaagd voor het examen theorie rijbewijs B. En ik kreeg 50/47 punten van mijn exam theorie B.
Bedankt.
Met vriendelijke groeten

FORUM / dinsdag 7 juni 2022 / Abdulhassan R. uit Oostrozebeke

RIJBEWIJS B – 45/50

Hey!
Beste website! Heeft mij veel geholpen. Ik moest alleen via de website leren en ben direct geslaagd van de eerste keer!
Examen afgelegd: 30/5/2022. Behaalde punten: 45/50.

FORUM / dinsdag 7 juni 2022 / Annah H. uit Leuven

RIJBEWIJS B – 45/50

Beste,
dank u voor uw theorielessen met online oefeningen. Ik ben geslaagd met 45/50.
Mijn naam is Teona D. en ik woon in Heist op den berg (2220).
MVG

FORUM / dinsdag 7 juni 2022 / Teona D. uit Heist op den Berg

RIJBEWIJS B – 48/50

Ik heb de theorie via jullie boek geleerd. Deze stond hierin heel goed uitgelegd.
Daarnaast heb ik alle oefenvragen en verschillende proefexamens gemaakt. Deze waren een goede voorbereiding voor het examen.
Ik ben 27 mei 2022 geslaagd voor mijn theorie met 48/50.

FORUM / dinsdag 7 juni 2022 / Marleen H. uit Diepenbeek

RIJBEWIJS B – 45/50

Beste ,
Ik ben geslaagd voor het theorie-examen en heb 45 van de 50 punten gehaald. Ik ben jullie erg dankbaar voor jullie site. Ik heb veel van jullie leren. Heel erg bedankt.

FORUM / dinsdag 7 juni 2022 / Maissa K. uit Mechelen

RIJBEWIJS B – 46/50

Beste
Ik ben op 27/5 mijn examen gaan afleggen en ik ben geslaagd door gratisrijbewijsonline.be. Ik heb 46/50 behaald. Ik vond jullie theorie heel duidelijk en heel simple te leren.
Mijn naam is Belinda M. en ik woon in Mechelen.
Groetjes

FORUM / dinsdag 7 juni 2022 / Belinda M. uit Mechelen

RIJBEWIJS B – 47/50

Hallo
Ik jinke h. uit kortrijk en heb jullie leermethode toegepast. Ik las jullie boek en per hoofdstuk maakte ik de oefenvragen. Vanaf mijn eerste proefexamen online was ik al met glans geslaagd. Idem voor mijn examen meteen geslaagd met 47/50.
Mvg

FORUM / dinsdag 7 juni 2022 / Jinke H. uit Kortrijk

RIJBEWIJS B – 46/50

Hallo
Ik kan met trots zeggen dat ik ben geslaagd voor mijn theorie examen met een 46/50. Jullie methode heeft me heel erg geholpen en de oefenexamens waren heel goed. Het was een fijne manier van leren.

FORUM / zondag 29 mei 2022 / Lena L. uit Balen

RIJBEWIJS B – 44/50

Beste,
Ik zag het studeren echt niet zitten voor mijn herstelexamen theorie omdat ik ook veel werk, maar dank zij jullie boek en oefeningen online ben ik op 24/05 geslaagd: 44/50. Toppi!!!!!!!
Dank u,

FORUM / zondag 29 mei 2022 / Steven C. uit Wevelgem

RIJBEWIJS B – 47/50

Beste,
Ik behaalde mijn theoretisch rijbewijs met 47 op 50.
Ik vond de de uitleg was duidelijk en ook de oefenexamens heel goed,
Vriendelijke groeten

FORUM / zondag 29 mei 2022 / Helen T. uit Bissegem

RIJBEWIJS B – 45/50

Hy, ik ben ge slaagt voor me exsamen ik had 45/50 ik vind het in goede website om de leeren
Mvg

FORUM / zondag 29 mei 2022 / Milan H. uit Nieuwkerke

RIJBEWIJS B – 49/50

Beste,
Bedankt voor de site gratisrijbewijsonline! De leerstof is logisch opgebouwd en duidelijk verwoord, de filmpjes zijn leuk ter ondersteuning en de oefenexamens zijn een echte meerwaarde.
Ik had eerst gestudeerd via de website mijnrijbewijsB, maar uiteindelijk bleek deze website niet volledig te zijn. Na het afleggen van het theoretisch rijexamen behaalde ik 39/50. Toen kwam ik gratisrijbewijsonline tegen en ik zag dat deze veel uitgebreider was. Ik heb elke les overlopen en heb één dag later (19 mei 2022) opnieuw examen gedaan in Deurne (Antwerpen). De examenuitslag was 49/50.
Met vriendelijke groeten,

FORUM / maandag 23 mei 2022 / Vera V.S.

RIJBEWIJS B – 44/50

Ik heb alle filmpjes meermaals bekeken daardoor kon ik de theorie veer beter onthouden en als er dingen waren die ik niet goed begreep zoals 'wanneer moet je voorrang verlenen' werd het allemaal heel duidelijk.
Ik weet niet wat ik voor de rest nog kan zeggen behalve dat het een hele fijne manier van leren was en dat helemaal gratis. Super bedankt!
Geslaagd: 44/50 op 19/05/22.

FORUM / maandag 23 mei 2022 / Jelle L. uit Schilde

RIJBEWIJS B – 48/50

Beste,
Ik heb mijn theorie examen B afgelegd met succes. Ik volgde de leermethode en maakte heel wat proefexamens, dit heeft zijn werk gedaan. Echt super! Ik behaalde een 48/50
Met vriendelijke groeten,

FORUM / zondag 22 mei 2022 / Emma S. uit Beersel

RIJBEWIJS B – 44/50

Hallo
Ik ben Joke J. en woon in Oostmalle. Ik heb vandaag 20/5 mijn theoretisch rijexamen afgelegd en heb 44/50 gescoord. Ik vond jullie boek en oefeningen heel handig om te studeren.
Vriendelijke groeten

FORUM / zondag 22 mei 2022 / Joke J. uit Oostmalle

RIJBEWIJS B – 48/50

Beste
Ik vond dit een super leervolle site en ben blij dat een vriendin van mij dit had doorgegeven.
Punten 48/50 op 18/5/2022.

FORUM / zondag 22 mei 2022 / Amalia V. uit Ma;degem

RIJBEWIJS B – 46/50

Beste
Met trots kan ik jullie meedelen dat mijn zoon Jasper geslaagd is met 46/50 door gebruik te maken van jullie site.
Mvg

FORUM / zondag 22 mei 2022 / Bert V. uit Snellegem

RIJBEWIJS B – 44/50

Beste,
Ik vond de leermethode van jullie website heel leuk en enorm leerrijk. Het was me nooit gelukt zonder jullie!
Ik slaagde voor mijn theorie-examen met een score van 44/50 en dank jullie van harte!
Met vriendelijke groeten.

FORUM / zondag 22 mei 2022 / Youssef Ch. uit Borgerhout

RIJBEWIJS B – 44/50

Beste,
Met alle hulpmiddelen die ter beschikking staan op jullie site plus de 1000 oefen vragen hebben ervoor gezorgd dat ik er voor mijn theorie er door ben. Mijn score is 44/50. Heb alles in 3 dagen geblokt en de leer methode wekte perfect.
Met vriendelijke groeten,

FORUM / zondag 22 mei 2022 / Kesika R. uit Deurne

RIJBEWIJS B – 49/50

Beste,
De combinatie van video’s, theorie en oefeningen was super. Alles wordt duidelijk uitgelegd en zijn enorm veel vragen. Op 13/05/2022: 49/50. Jullie site is echt een aanrader!

FORUM / donderdag 19 mei 2022 / Dounya G. uit Gent

RIJBEWIJS B – 45/50

Mevrouw/Mijnheer,
Ik ben zeer blij om aan uw te vertellen dat ik geslaagd ben voor mijn theorie-examen. www.gratisrijbewijsonline.be is echt super en als je eens alle leerstof hebt gestudeerd kan je met gemak geslaagd zijn. Punten: 45/50.
Dankje wel!

FORUM / donderdag 19 mei 2022 / Abdul A. uit Brussel

Wij gebruiken cookies voor het bijhouden van statistieken en om jouw voorkeuren op te slaan. Door op "Alle cookies accepteren" te klikken ga je akkoord met het gebruik van alle cookies zoals omschreven in ons cookiebeleid.

Alle cookies accepteren Alleen noodzakelijke cookies