Reacties, geslaagd voor het GOCA theorie examen

Duizenden anderen gingen je voor

RIJBEWIJS B – 44/50

Beste,
Bij deze laat ik jullie weten dat ik op vrijdag 14 April mijn theorie examen behaald heb.
Ik vond het zeer leuk en aangenaam om te leren via jullie methode. Het is (zoals ook in het boek wordt aangegeven) niet echt vanbuiten leren dat je moet doen, maar eerder alles aandachtig bekijken, lezen en maken. De herhalingsmethode werkt zeer goed en je kunt leren wanneer je wilt. Het is minder werk dan ik had gedacht en dit is waarschijnlijk ook door dit boek. Ik liet al enkel vrienden weten dat ze jullie boek moeten gebruiken bij het leren van hun theorie.
Mijn behaalde score was 44/50

FORUM / woensdag 3 mei 2023 / Giotto L. uit Beselare

RIJBEWIJS B – 46/50

Beste,
Ik had veel online tools gebruikt om mij te helpen maar ze deden niks tot ik jullie website vond. Het had mij heel hard geholpen bij het slagen van de exam. Ik heb mijn exam afgelegd in Kontich en ik had een score van 46/50. Datum: 21/04/2023.
Mvg,

FORUM / woensdag 3 mei 2023 / Destiny O. uit Kontich

RIJBEWIJS B – 48/50

Beste,
Ik vind de leermethode van deze site heel goed. Ook het proefexamen was heel handig om je goed te kunnen voorbereiden op het echte examen.
Datum examen: 26/04/2023 en resultaat: 48/50.
Mvg,

FORUM / vrijdag 28 april 2023 / Bas P. uit Maldegem

RIJBEWIJS B – 46/50

Beste
De oefenvragen van jullie site waren up-to-date en representatief voor de echte vragen en de enorme hoeveelheid oefenvragen zorgde ervoor dat het resultaat ook representatief was. Dankzij het gebruik van jullie site en boek ben ik geslaagd voor mijn theoretisch examen. Ik heb op 25/04/2023 mijn theoretisch examen voor rijbewijs B afgelegd en ben geslaagd met 46/50. Ik woon in Bierbeek.
Met vriendelijke groeten

FORUM / vrijdag 28 april 2023 / Hanne-Sara J. uit Bierbeek

RIJBEWIJS B – 47/50

Beste,
Mijn naam is Naomi uit Roosdaal. Ik slaagde op het theorie-examen met 47/50. Jullie website (en dan zeker de examen en oefen modules) heeft me super hard voorbereid op het effectieve theorie-examen. Je wordt gewoon aan de tijdstress, de vraagstelling en kan feedback lezen na het invullen van een examen, waardoor je altijd uit je fouten leert. Ik raad deze website aan aan iedereen die voor zijn rijbewijs wilt gaan.
Met vriendelijke groeten

FORUM / vrijdag 28 april 2023 / Naomi B. uit Roosdaal

RIJBEWIJS B – 46/50

Beste,
Ik, Joke V.C. behaalde op 24/04/2023 in Erembodegem mijn theoretisch examen rijbewijs B met 46/50 punten.
Ik heb voor het behalen van mijn theoretisch rijbewijs B gebruik gemaakt van jullie lessen en betaalde oefenvragen. Ik vind jullie site zeer handig in gebruik, duidelijke theorie en leerrijk met de filmpjes en foto's erbij.
Bedankt!
Mvg,

FORUM / vrijdag 28 april 2023 / Joke V.C.

RIJBEWIJS B – 48/50

k ben Marieke en woon in Harelbeke. Ik ben geslaagd voor mijn rijbewijs B theorie examen. Ik heb 48/50 gehaald op dit examen, door veel oefenexamens te maken op deze site. De theorie was zeer duidelijk uitgelegd.

FORUM / vrijdag 28 april 2023 / Marieke P. uit Harelbeke

RIJBEWIJS B – 46/50

Beste,
Mijn naam is Lukas en ik heb jullie online methode gebruikt voor mijn theorie examen, ik behaalde 46/50 en ben er heel trots op, ik wist niet hoe ik ermee moest starten en gratisrijbewijsonline heeft mij veel geholpen!
Ik vind het leuk en zag dat het aangepast wordt als er nieuwe regels zijn en de oefenvragen helpen echt, na een paar keer boven de 48 behalen op de examen online voelde ik me klaar voor de echte examen

FORUM / vrijdag 28 april 2023 / Lukas V. uit Depanne

RIJBEWIJS B – 45/50

Beste,
Ik ben Jesse en ik slaagde op 24.04.2023 met 45/50 dankzij jullie cursus bij mij eerste poging mijn examen. Ik heb mijn theorie examen in Haasrode afgelegd.
Ik leerde met jullie boek en de website met oefenfragen en examen en daarna voelde me echt zeker om het examen successvol te kunnen aflegen. Na het studeren met behulp van uw duidelijke instructies, voelde ik me zeker om mijn examendatum te vervroegen. Ik vond uw leermethode ideaal en vond de herhaling van informatie bijzonder goed gestructureerd.
Bedankt,

FORUM / vrijdag 28 april 2023 / Jesse O.

RIJBEWIJS B – 49/50

Beste,
Ik vond de leermethode werkelijk fantastisch, alles ging heel vlot. Eerst de filmpjes bekijken en dan de theorie leren (ik had het handboek aangekocht). Alles was up-to date. Examen afgelegd op 18-04-2023, 49/50.

FORUM / vrijdag 28 april 2023 / Jolien E. uit Sint-Job-in-'t-Goor

RIJBEWIJS B – 48/50

Arend B. uit Melle geslaagd met 48/50.
Ik vond het zeer aangenaam leren, zeker met de video's die alles nog eens visueel konden verduidelijken. De proefexamens vond ik ook zeer handig aangezien ik op het einde mijn kennis al eens kon testen zonder de stress van het examencentrum te hebben.

FORUM / vrijdag 28 april 2023 / Arend B. uit Melle

RIJBEWIJS B – 46/50

Beste
Ik ben Mohammad W. Ik Woon in Mechelen.
Ik heb alle jullie lessen van theorie B gevolgen. Op 19,04,2023 was mijn examen bij het examencentrum van Kontich. Ik ben geslaagd voor het examen theorie B. Ik behaalde 46 punten. Ik vind je site zeer goed.
Met vriendelijke groeten

FORUM / vrijdag 28 april 2023 / Mohammad W. uit Mechelen

RIJBEWIJS B – 47/50

Beste,
Ik ben geslaagd voor mijn theoretisch rijexamen met 47/50 ik heb 2x de sms code genomen en heb dus 6 dagen gestudeerd eerst de lessen overlopen filmpjes bekeken alle oefen vragen gedaan erna begonnen met de proef examens en dan het gaan maken.
Vriendelijke groeten

FORUM / vrijdag 28 april 2023 / Magalie B, uit Borgloon

RIJBEWIJS B – 43/50

Beste,
Met veel plezier wil ik jullie laten weten dat ik dankzij jullie leermethode geslaagd ben voor het theoretisch rijexamen B. Ik vond de leermethode zeer passend en de proefexamens op jullie website waren zeer representatief voor het werkelijke examen bij het examencentrum (behalve dan de vrouwelijke stem.
Graag wil ik jullie laten weten dat ik het examen op 19/04/2023, heb afgelegd en daarbij een score van 43/50 heb behaald. Ik woon in Keerbergen en ben ontzettend blij met dit resultaat.
Met vriendelijke groet,

FORUM / vrijdag 28 april 2023 / Leysen M. uit Keerbergen

RIJBEWIJS B – 48/50

Hallo allemaal!
Bij deze wil ik laten weten dat ik vandaag geslaagd was op mijn theorie examen met een mooie score van 48/50. Ik wil jullie heel erg bedanken dankzij de website met duidelijke info, heel leerrijke filmpjes en oefeningen is het mij gelukt. De oefeningen en proefexamens hebben me goed voorbereid op het echte examen. Ik raad iedereen aan om jullie website te gebruiken, als je alles goed leest em begrijpt en oefeningen kan, ben je 100% klaar voor het echte examen.
Ik heb mijn examen afgelegd in Alken.
Groetjes

FORUM / dinsdag 25 april 2023 / Nathalie H.

RIJBEWIJS B – 47/50

Beste,
Ik ben 18/04/2023 geslaagd voor het theorie-examen. Cijfers: 47/50.
Veel dank aan uw site. De site is geweldig. het heeft elk onderwerp in detail behandeld. De mockup-tests waren geweldig, ze hebben me enorm geholpen. Ik zal je site aan iedereen aanbevelen.

FORUM / dinsdag 25 april 2023 / Aman T. uit Brussel

RIJBEWIJS B – 50/50

Beste,
Mijn naam is Sieben en ik ben met 50/50 geslaagd voor het theoretisch examen op 17/04/2023.
Ik vond het heel handig om de oefenvragen en het proefexamen te kunnen maken want dat gaf mij een goed beeld van hoe het echte examen er zal uitzien en toonde mij ook aan waar ik de dingen niet zo goed begreep. De site is goed gestructureerd en geeft een duidelijke uitleg. Ik was ook verrast van hoe snel de wijzigingen in het verkeersreglement werden aangetoond op de site, ik had een boek van september 2022 waar die nog niet gewijzigd waren maar kon duidelijk op de site zien wat precies gewijzigd is. Dankjewel voor de grote hulp!
Met vriendelijke groeten,

FORUM / dinsdag 25 april 2023 / Sieben VDS uit Meerbeke

RIJBEWIJS B – 49/50

Beste,
De leermethode die jullie gebruiken werkt erg goed, ik ben namelijk geslaagd voor het theoretisch examen rijbewijs B met 49/50. Hiervoor heb ik veel aan jullie te danken. Door de opdeling van de leerstof in kleine stukjes, aparte lessen voelt het niet als zooo veel aan en kun je dit goed gespreid leren. De oefenvragen bij iedere les en de proefexamens zijn natuurlijk mega handig. De enige functie die misschien nog toegevoegd zou kunnen worden, is dat je op een manier alle 1000 vragen kunt krijgen. Met de ad random methode heb je ze niet allemaal gehad.
Datum examen afgelegd: 14 april 2023. Examen afgelegd in Brugge.
Heel erg bedankt!
Met vriendelijke groeten

FORUM / dinsdag 25 april 2023 / Drée V. uit Kortemark

RIJBEWIJS B – 45/50

Hallo Mevrouw/ Meneer
Ik heb een paar dagen geleden mijn theoretisch examen afgelegd en behaald. Jullie website heeft mij hier enorm bij geholpen. De proefexamens zijn enorm accuraat, hierdoor heb ik mij zeer goed kunnen voorbereiden en behaalde ik een score van 45/50.
De combinatie van de video's en de tekst is een goede leermethode. Het visuele en auditieve werkt heel goed bij mij. Bedankt hiervoor!
Met vriendelijke groet,

FORUM / dinsdag 25 april 2023 / Charlotte F. uit Overijse

RIJBEWIJS B – 45/50

Beste,
Ik heb op donderdag 13/04 mijn theoretisch examen afgelegd in Haasrode en behaald een 45/50.
Eerst en vooral dank ik jullie, want ik heb jullie website voor over een maand gebruikt om te trainen op het examen. De methode die op jullie website wordt toegepast is zeer realistisch en de proefexamens zijn vergelijkbaar met het echte examen.
Met vriendelijke groeten,

FORUM / dinsdag 25 april 2023 / Timothée C. uit Vilvoorde

RIJBEWIJS B – 49/50

Beste,
Ik ben Louis D. en woon te 8750 Zwevezele in België. Ik heb jullie website gebruikt om te oefenen voor het theoretisch examen. Ik heb 4 euro betaald om de extra oefeningen te maken. Voor mij heeft dit goed geholpen om te leren. Ik vind jullie site een echte must-to-have. Het heeft een logische opbouw en duidelijke oefeningen met het correcte antwoord. Dankzij jullie behaalde ik 49 op 50.
Bedankt

FORUM / maandag 24 april 2023 / Louis D. uit Zwevezele

RIJBEWIJS B – 48/50

Beste,
Ik ben Belanna D, en ben dankzij het handboek geslaagd voor mijn theorie. Ik heb op 14 april 2023 mijn theorie examen afgelegd en heb 48/50 gehaald. Ik woon in Beveren-Waas.
Met vriendelijke groeten.

FORUM / maandag 24 april 2023 / Belanna D. uit Beveren-Waas

RIJBEWIJS B – 46/50

Hey,
Ik heb donderdag 13 april mijn theorie examen afgelegd in Asse.
Dankzij jullie leermethode ben ik geslaagd met een 46/50. Ik ben heel blij dat ik heb gestudeerd met behulp van jullie site. Alle aanpassingen worden aangegeven op de site, er zijn altijd filmpjes waar alles van de les heel goed in uitgelegd is. Nadien kan je ook per les vragen beantwoorden om te testen of je de les goed kent. Ten slotte kan je ook nog een proefexamen afleggen. Ik vind jullie leermethode fantastisch.

FORUM / maandag 24 april 2023 / Yhida F. uit Vilvoorde

RIJBEWIJS B – 45/50

Beste,
Op 12 april heb ik op jullie website de code gekocht om oefenexamens te maken. Na elk hoofdstuk heb ik de oefenvragen gemaakt en aan het einde heb ik geoefend op de proefexamen. Ik vond de website erg prettig om te gebruiken, omdat alles echt up-to-date is en de vragen vergelijkbaar zijn met het examen, waardoor ik alles goed begreep. Ik ben blij om te kunnen melden dat ik op 15 april mijn theorie-examen heb gehaald met een score van 45/50 in het examencentrum Kontich. Ik woon zelf in Antwerpen-Zuid.
Met vriendelijke groet,

FORUM / maandag 24 april 2023 / Yasmina G. uit Antwerpen=Zuid

RIJBEWIJS B – 48/50

Hey,
Ik ben Denis F. en ik ben van de gemeente Boom. Ik heb net mijn examen afgelegd en ik heb een 48/50 door middel van jullie cursus. Daarvoor wil ik jullie bedanken. jullie methode met eerst de les dan de oefenvragen helpt echt:
Mvg

FORUM / maandag 24 april 2023 / Denis F. uit Boom

RIJBEWIJS B – 46/50

Beste
Sarah F, Dendermonde, 46/50 op 14/04/2023
Ik leerde met jullie boek, website en oefenvragen en voelde me zeker om het examen succesvol te kunnen afleggen. De voorbeeldvragen zijn een goede representatie van de vragen op het examen. De methodische opbouw zorgt ervoor dat de theorie beter blijft hangen.

FORUM / maandag 24 april 2023 / Sarah F. uit Dendermonde

RIJBEWIJS B – 48/50

Hallo
Ik ben 13/04/2023 geslaagd voor mijn theoretisch examen rijbewijs B (48/50). Dit had ik zeker niet kunnen doen zonder jullie site.
Ik kocht de code om oefenvragen te maken op aanraden van mijn nicht. Zij vertelde me dat jullie site een grote hulp was geweest. Dit deed ik dan ook en ik stond versteld hoe snel ik de info opsloeg. Deze methode zorgt dat wat je hebt gelezen en gehoord in het filmpje en de tekst je direct inoefent a.d.h.v. een aantal oefeningen.
Met vriendelijke groeten

FORUM / maandag 24 april 2023 / Laura C. uit Harelbeke

RIJBEWIJS B – 46/50

Beste,
ik ben geslaagd voor mijn theoretisch examen door jullie lessen, oefeningen en proefexamens. Ik vind jullie methode zeer goed, de lessen met video zijn makkelijk te volgen en de oefeningen worden goed uitgelegd door een stem. Ik behaalde door jullie site 46/50 en ben dus zeer tevreden. Ik ga jullie website zeker aanraden bij vrienden/familie.
mvg

FORUM / maandag 24 april 2023 / Imad N. uit Tienen

RIJBEWIJS B – 47/50

Beste
Onze zoon, Bjarne H, is vandaag geslaagd voor zijn theoretisch examen rijbewijs B en dit van bij de eerste poging.
Dit is de tweede maal dat we jullie leermethode gebruiken, aangezien onze dochter eerder dit jaar haar vast rijbewijs B behaalde. Het is dus ook de tweede boek die ik aankocht, aangezien de codes beperkt geldig zijn.
Ik vind jullie theoretisch stuk heel goed en mooi gestructureerd. In combinatie met de oefening is dit heel goed bruikbaar en helpt dit zeker om te slagen.
Misschien 1 minpuntje, de code zou iets langer dan 14 dagen mogen geldig blijven, bijvoorbeeld een maand. Het is niet altijd mogelijk om gedurende 14 dagen, elke dag te studeren (denk maar aan examens school, studentenjob, intensieve hobby's...).
Verder alle lof.

FORUM / maandag 24 april 2023 / Bjarne H. uit Lubbeek

RIJBEWIJS B – 48/50

Naam : Stan D.S.
Gemeente : Liedekerke
Punten : 48/50
Opinie : Mijn vrienden hebben mij dit aangeraden en ik snap nu waarom ! Op deze site kan je zoveel voor maar zo weinig geld, dit is echt de moeite waard.

FORUM / maandag 24 april 2023 / Stan D.S. uit Liedekerke

RIJBEWIJS B – 46/50

Beste
Dankzij jullie site ben ik na 2 dagen grondig sturen geslaagd op mijn theorie examen rijbewijs B. Ik behaalde 46/50. Ik heb meerdere methodes gebruikt om te studeren en al snel merkte ik dat ik via de methode van jullie site de verkeersregels een stuk beter kon onthouden. Erg hard bedankt hiervoor!

FORUM / maandag 24 april 2023 / Jenne S. uit Brasschaat

RIJBEWIJS B – 47/50

Beste,
Ik ben Souline A. Ik woon in Poperinge en ik ben geslaagd voor het echte theorie examen B. Ik denk dat de leermethode van gratisrijbewijsonline.be heel efficiënt is. Ik heb alle oefeningen en oefenexamen gemaakt en daardoor heb ik 47/50 gekregen. Bedankt.
Met vriendelijke groeten

FORUM / maandag 24 april 2023 / Souline A. uit Poperinge

RIJBEWIJS B – 46/50

Beste,
Ik heb 13 april mijn theorie-examen afgelegd en had 46/50.
Jullie leermethode heeft me enorm geholpen want eerste keer deed ik het zonder en had maar 36/50

FORUM / maandag 24 april 2023 / Milan V. uit Herentals

RIJBEWIJS B – 50/50

Beste,
Ik ben geslaagd voor mijn theorie rijbewijs B en heb dankzij jullie fantastische website 50/50 behaald!
Mvg,

FORUM / maandag 24 april 2023 / Axelle V. uit Roeselare

RIJBEWIJS B – 44/50

Beste
Bij deze laat ik even weten dat ik gelaagd ben voor mijn theorie examen dankzij jullie boek, oefeningen en filmpjes. Ik behaalde een score van 44/50.
Ik wil jullie hiervoor heel hard bedanken aangezien dit mijn 2e keer was dat ik het theorie examen heb afgelegd, de eerste keer had ik jullie leermethode met video’s oefeningen en de teksten in het boek niet gebruikt waar ik nu wel spijt van heb anders was ik er na de eerste keer door.
Super dankjewel!
Met vriendelijke groeten

FORUM / maandag 24 april 2023 / Jolien D.K.

RIJBEWIJS B – 48/50

Hey!
Gisteren last minute nog een code aangekocht en tot laat in de nacht nog geoefend, vanochtend naar het examencentrum en geslaagd!!! maar liefst 48/50.
Super handige leermethode doordat de vragen worden voorgelezen zoals op het echte examen!
Met vriendelijke groeten en hartelijk bedankt

FORUM / maandag 24 april 2023 / Merlijn S.

RIJBEWIJS B – 44/50

Beste,
Ik ben Shiada A. uit Beringen dankzij jullie website ben ik geslaagd op mijn theorie examen en ik heb 44/50 gehaald. Jullie leerplatforum is super goed, alle uitleg is heel duidelijk en tis up to date met de nieuwe regels.
Mvg

FORUM / maandag 24 april 2023 / Shiada A.

RIJBEWIJS B – 48/50

Beste,
Ik behaalde dankzij jullie boek een 48/40! Het is zeer duidelijk: door de filmpjes, tekst in het boek én de vele oefenexamens ging het studeren zeer vlot! Bedankt!
Mvg,

FORUM / maandag 24 april 2023 / Fleur L,

RIJBEWIJS B – 50/50

Ik kreeg jullie website van een aantal vrienden aanbevolen, ze waren er enorm lovend over, dus dacht ik: “Waarom niet?”
Ik heb maar 2 uur per dag gestudeerd, op deze manier heb ik alle hoofdstukken doorgrond. De aangewezen leermethode is fantastisch, door het niet vanbuiten te blokken maar door alle oefeningen te maken, is het begrijpen en onthouden van de leerstof eenvoudig. Na alle hoofdstukken geleerd te hebben (filmpje kijken, tekst aandachtig lezen, oefeningen maken) heb ik ook enkele proefexamens gemaakt de dag voor het examen.
Mijn behaalde score was 50/50. Naar mijn mening is dit dé beste leermethode.

FORUM / donderdag 13 april 2023 / Olivier W. uit Mechelen

RIJBEWIJS B – 44/50

Beste,
Bij deze wil ik laten weten dat ik geslaagd ben op mijn theorie examen rijbewijs B met een score van 45/50. Vooral het maken van de oefeningen en de examens op jullie site hebben me hierbij geholpen, dus dank daarvoor!
Met vriendelijke groeten.

FORUM / donderdag 13 april 2023 / Asia B.

RIJBEWIJS B – 49/50

Beste
Hierbij wil ik melden dat ik mijn theorieexamen heb afgelegd en hiervoor ben geslaagd met 49/50.
Dit dankzij jullie site. Hiervoor ben ik zeer dankbaar. Het is zeer duidelijk uitgelegd en heel handig dat je met elk hoofdstuk de oefeningen afzonderlijk kan uitvoeren.
Mvg

FORUM / donderdag 13 april 2023 / Hannah J.

RIJBEWIJS B – 44/50

Beste,
Ik haalde 44/50 door jullie testen opnieuw en opnieuw te doen op 1 dag tijd. Ze zijn dus een groot success!
Het enige wat misschien nog een idee zou kunnen zijn is de verbetering van een fout die je maakt tijdens het proefexamen al kunnen zien voor je naar de volgende vraag gaat.
Vriendelijke groeten,

FORUM / donderdag 13 april 2023 / Stef T. uit Duffel

RIJBEWIJS B – 4750

Dankzij de aanleermethode van de website ben ik 07/04/2023 geslaagd na 1 poging met 47/50.

FORUM / donderdag 13 april 2023 / Jessika K. uit Harelbeke

RIJBEWIJS B – 44/50

Beste,
Ik legde op 7/4 mijn theorie examen af voor rijbewijs B en ik scoorde 44/50.
Dankzij jullie boek ben ik met glans geslaagd. Jullie leermethode zit erg goed in mekaar en de online examens zijn erg goed opgesteld. De vragen zijn erg gevariëerd. Een dikke pluim aan zij die het boek + examens opstellen.
mvg,

FORUM / donderdag 13 april 2023 / Roman L. uit Schilde

RIJBEWIJS B – 47/50

Beste gratisrijbewijsonline,
Ik ben Sion D.J., woon in Kluisbergen en behaalde 47/50 voor mijn theoretisch rijbewijs.
Ik begon mijn studies met het lezen van jullie boek, dit boek vond ik zeker een aanrader om te lezen, door het feit dat het makkelijk te lezen was, veel informatie gaf en makkelijk te onthouden was. Daarna ging ik over naar enkele gratis online voorbeeldexamens, maar deze waren niet zo uitgebreid als deze van jullie. Ik heb dan jullie oefeningen website voor een goede 2 weken gebruikt. Hierbij begon ik met de driloefeningen, deze waren uitdagend, maar zorgden ervoor dat ik meer inzicht kreeg in het verkeer en de oefeningen. Deze driloefeningen heb ik allemaal 2 keren gedaan, omdat sommige thema's er eenmaals beter inzaten dan andere. Hierna stapt ik over naar de proefexamens deze waren een groot stuk makkelijker dan de driloefeningen en lijken veel meer op het theoretisch examen. Deze proefexamens deed ik 1-3 keer per dag tot het de dag van het theoretisch examen was. Ik was er helemaal klaar voor en slaagde hier dus gemakkelijk door!
Bedankt voor jullie services!

FORUM / donderdag 13 april 2023 / Sion D.J. uit Kluisbergen

RIJBEWIJS B – 44/50

Javier N. Antwerpen. 44/50.
In begin wou ik niet betalen voor een code maar daardoor vond ik dat ik de leerstof veel te traag binnen kreeg en toen ik dan had betaald kon ik met de code oefeningen maken en begreep ik de leerstof vele sneller en heb ik mijn examen gehaald.

FORUM / donderdag 13 april 2023 / Javier N. uit Antwerpen

RIJBEWIJS B – 45/50

Ik vond de leermethode van de site zeer geschikt en uiterst leerrijk!
06/04/2023: 45/50.

FORUM / donderdag 13 april 2023 / Roderick T. uit Kruisem

RIJBEWIJS B – 47/50

Beste,
Ik heb enkel en alleen jullie website gebruikt om te studeren en het is gelukt van de eerste keer, ik raad het iedereen aan.
Ik heb het examen op 4april gedaan in Haasrode en behaalde 47/50.
Mvg

FORUM / donderdag 13 april 2023 / Tim A. uit Huldenberg

RIJBEWIJS B – 42/50

Ik ben Thymme uit Wambeek en op 6/04 slaagde ik voor het examen met een 42/50.
De leermethode was fantastisch omdat het zeer simplistisch en goed werd uitgelegd en ook up-to-date blijft met de wegcode.
Met Vriendelijke Groeten,

FORUM / donderdag 13 april 2023 / Thymme M.

RIJBEWIJS B – 42/50

Ik ben Thymme uit Wambeek en op 6/04 slaagde ik voor het examen met een 42/50.
De leermethode was fantastisch omdat het zeer simplistisch en goed werd uitgelegd en ook up-to-date blijft met de wegcode.
Met Vriendelijke Groeten,

FORUM / donderdag 13 april 2023 / Thymme M.

RIJBEWIJS B – 45/50

Goedendag,
Ik ben heel blij dat dit platform bestaat, de lessen zijn enorm uitgebreid en de proefexamens helpen heel goed. Ook het forum is handig wanneer ik een vraag toch niet helemaal snapte. Punt: 45/50.
Met vriendelijke groeten,

FORUM / donderdag 13 april 2023 / Lana V uit Blanden

RIJBEWIJS B – 45/50

Beste.
Ik ben geslaagd voor mijn theorie
De 1ste keer op 08/03/23 had ik 33/50 maar ik had toen een ander boek en niet het uwe. De bediende van het examencentrum zei me dat ik jullie boek moest aanschaffen en ja hoor nu 3 weken later heb ik het met 45/50 gehaald
Ik raad uw boek overal aan en heb ook een zoon die weldra voor zijn rijbewijs gaat beginnen.
Mvg

FORUM / zondag 9 april 2023 / Nancy V.

RIJBEWIJS B – 48/50

Beste,
Ik heb mijn theorie afgelegd en ben glansrijk geslaagd! 48/50 dankzij de zeer goede methode die jullie aanbieden. De filmpjes zijn zeer duidelijk en jullie proefexamens zijn zeer goed. Zeer hard bedankt!
Mvg,

FORUM / zondag 9 april 2023 / Jarne V. uit Kampenhout

RIJBEWIJS B – 46/50

Beste
Ik las het theorieboek volledig en daarna heb ik enkele proefexamens gemaakt, het ene ging al wat gemakkelijker als het andere.
Ik bekeek de video's van de moeilijke delen en ik heb alle vragen van elk deel gemaakt. Hiervan heb ik mijn fouten nog eens bekeken.
De proefexamens zijn realistisch en er waren veel verschillende vragen. Ik heb eerst met een andere website gewerkt en daar de theorie geleerd en de gratis examens gemaakt, maar het waren op die site vaak dezelfde vragen.
Jullie website is duidelijk overzichtelijk en realistisch naar het echte examen toe. Ik behaalde 46/50.
Met vriendelijke groeten

FORUM / zondag 9 april 2023 / Tabita M. uit Balen

RIJBEWIJS B – 46/50

Beste,
ik ben opgegaan voor de eerste keer en ben geslaagd met 46/50!!!
De filmpjes, uitleg en oefeningen bereiden je perfect voor op het examen. Dankjewel voor deze geweldige up-to-date leermethode.
MVG

FORUM / zondag 9 april 2023 / Kaylee V.E.

RIJBEWIJS B – 43/50

Beste,
Ik Femke W. ben op 30/03/23. geslaagd voor mijn theorie examen met 43/50. Ik woon in Zelzate.
Jullie leermethode heeft me geholpen om in 1 keer te slagen. Ik had enorme stress en heb daardoor kleine fouten gemaakt. Ik zou de methode aan iedereen aanraden!!
Met vriendelijke groeten,

FORUM / zondag 9 april 2023 / Femke W. uit Zelzate

RIJBEWIJS B – 48/50

Eveline B. uit Maldegem heeft 48/50.
Dankzij dit boek en deze leermethode heb ik eindelijk de moed gevonden om ervoor te gaan (ik ben al 34). Het boek leest vlot en alles staat heel duidelijk uitgelegd.
Ik had niet verwacht om van de eerste keer te slagen maar mijn resultaat was heel goed!

FORUM / zondag 9 april 2023 / Eveline B. uit Maldegem

RIJBEWIJS B – 45/50

Beste,
Ik heb 29/03/23 mijn theorie examen afgelegd en behaalde een score van 45/50.
Dankzij jullie leermethode en proefexamens, is het mij gelukt om dit examen tot een goed einde te brengen.
Bedankt!
Mvg

FORUM / zondag 9 april 2023 / Aline G.

RIJBEWIJS B – 45/50

Goedendag,
Ik ben heel blij dat dit platform bestaat, de lessen zijn enorm uitgebreid en de proefexamens helpen heel goed. Ook het forum is handig wanneer ik een vraag toch niet helemaal snapte. Punt: 45/50.
Met vriendelijke groeten,

FORUM / zondag 9 april 2023 / Lana V. uit Oud Heverlee (Blanden)

RIJBEWIJS B – 49/50

Dag mevrouw,
Dag meneer,
Ik ben voor de eerste poging zonder jullie website en leermethode examen af gaan leggen zonder succes. Maar de tweede poging op 16/3 heb ik dankzij jullie met bijna volledige excellentie gehaald.
Door alle filmpjes, uitleg, oefenvragen en het proefexamen ben ik met veel zelfzekerheid naar het examen kunnen gaan. Hierdoor heb ik een 49/50 gehaald.
Heel erg bedankt voor het mogelijk maken van deze geweldige up-to-date leermethode.
Met vriendelijke groeten

FORUM / woensdag 29 maart 2023 / Safae C. uit Antwerpen

RIJBEWIJS B – 48/50

Beste
Ik ben Luca E. uit Eke (Nazareth) en ik ben geslaagd met 48/50.
Ik vond het een goede leermethode omdat er veel herhaling was van de leerstof en alles was zeer duidelijk uitgelegd.
MVG

FORUM / woensdag 29 maart 2023 / Luca E. uit Nazareth

RIJBEWIJS B – 45/50

Beste,
Bij deze wil ik laten weten dat ik geslaagd ben op mijn theorie examen rijbewijs B met een score van 45/50. Vooral het maken van de oefeningen en de examens op jullie site hebben me hierbij geholpen, dus dank daarvoor!
Met vriendelijke groeten

FORUM / woensdag 29 maart 2023 / Yenthe C. uit Mechelen

RIJBEWIJS B – 48/50

Geachte,
Ik ben geslaagd voor het examen theorie rijbewijs B dankzij uw site. Ik behaalde 48/50.
Met vriendelijke groeten.

FORUM / woensdag 29 maart 2023 / Caroline M.

DRIVING LICENCE B – 44/50

Hi,
I'm Uli and I have learned the English version of the book and online fore 1 week, then I passed with 44/50.
Everything was so clearly and the test was therefore very easy.
Thank you!

FORUM / woensdag 29 maart 2023 / Uli G.

RIJBEWIJS B – 46/50

Beste,
Ik ben geslaagd voor het theoretisch examen met 46/50 op 26/08/2020.
Ik vind jullie leermethode heel intearctief en duidelijk.

FORUM / woensdag 29 maart 2023 / Patricia V.G. uit Hofstade

RIJBEWIJS B – 48/50

Hallo,
Ik ben Louis P. uit Bertem. Ik heb mijn theorie examen voor auto afgelegd in Haasrode op 24 maart en ik behaalde 48/50. Mijn enige hulpmiddel was de website 'gratisrijbewijsonline.be', ik heb de lessen doorgenomen en een tiental keer het proefexamen gemaakt en ik kon het, ik vind dit een zeer nuttige en goedkope website.

FORUM / woensdag 29 maart 2023 / Louis P. uit Bertem

RIJBEWIJS B – 44/50

este,
Ik heb 44/50 behaald van de eerste keer.
Ik vind de gratis theorielessen zeer gemakkelijk te volgen en te begrijpen en de oefenvragen met de code waren zeer nuttig.
Mvg

FORUM / woensdag 29 maart 2023 / Mabel H. uit Mol

RIJBEWIJS B – 50/50

Beste
IK heb 50/50 gehaald dankzij jullie geweldige methode !
Ik heb eigenlijk alles in 1 sessie gestudeerd doormiddel van jullie theorie met oefenvragen. en daarna enkele proefexamens.
Heb er jaren tegenop gekeken om het te doen. maar als ik eerder geweten had dat deze site bestond had ik waarschijnlijk veel eerder mijn theorie kunnen halen.
Zeer makkelijk om alles te doen op de site alles staat goed uitgelegd in het theorie deel. filmpjes zeer duidelijk. alle informatie is makkelijk te verwerken en mogelijke fouten worden meten verbeterd dus je leert ook als je het verkeerd doet.

FORUM / vrijdag 24 maart 2023 / Robin C uit Hulshout

RIJBEWIJS B – 47/50

Beste,
Ik behaalde 47/50 na één dag alle lessen + vragen op te lossen. Mijn naam is Noah V. wonende te Leuven en heb in Haasrode het examen afgelegd. Heel erg bedankt!
Met vriendelijke groeten,

FORUM / vrijdag 24 maart 2023 / Noah V. uit Leuven

RIJBEWIJS B – 45/50

Beste,
Jullie website heeft mij enorm geholpen om mijn theorie te behalen! Ik heb altijd al moeite gehad met leren maar dankzij jullie filmpjes en tekst eronder was het vele gemakkelijker! Bedankt.
In bijlage vinden jullie een foto van mijn uitslag en mijn gegevens (45/50 op 13/03/2023)
Groeten,

FORUM / vrijdag 24 maart 2023 / Selin A.

RIJBEWIJS B – 50/50

Geachte,
Ik heb het theoretisch examen afgelegd in Kontich en ben dankzij jullie methode direct geslaagd met een perfecte score van 50 op 50. De oefeningen na ieder hoofdstuk en de proefexamens met duidelijke uitleg bij gemaakt fouten hielpen enorm. Heel erg bedankt!
Met vriendelijke groeten,

FORUM / vrijdag 24 maart 2023 / Thomas W. uit Antwerpen

RIJBEWIJS B – 46/50

.Hallo
Na de lessen te volgen van uw website ben ik meteen geslaagd met 46/50.
Ik heb heel veel gehad aan de lessen, oefenvragen en het proefexamen. Bedankt!
Groeten.

FORUM / vrijdag 24 maart 2023 / Jamila S.

RIJBEWIJS A – 49/50

Beste,
Ideale leermethode, veel oefenvragen met een goede uitleg wanneer je een fout maakt.
Examen rijbewijs A: 16/03/2023. Resultaat: Geslaagd 49/50.
Met vriendelijke groeten.

FORUM / vrijdag 24 maart 2023 / Tim V.D. uit Hoevenen

RIJBEWIJS B – 46/50

Beste
Na amper 1 dag alle momenten dat ik kon te studeren op jullie site heb ik 20/03/2023 een score van 46/50 behaald op mijn rijbewijs theorie.
Dankzij jullie super goedkope manier om 1000den vragen te oefenen is het mij gelukt!
Super bedankt.
Groeten

FORUM / vrijdag 24 maart 2023 / Jurre V. uit Oostkamp

RIJBEWIJS A – 45/50

Hoi,
Dankzij jullie site heb ik mijn theorie kunnen halen voor de motor. Datum examen 20/03/2023 en 45/50. Jullie site is echt geweldig om te oefenen. Kortom zeer tevreden.

FORUM / vrijdag 24 maart 2023 / Youssef E.K. uit Houthalen

RIJBEWIJS B – 49/50

Dag meneer Gratis
Ik legde mijn theorie examen af en slaagde ik zonder al te veel moeite dankzij jullie website met 49/50, bedankt daarvoor. De lessen (en dan vooral de tekst onder de lessen) zorgden voor een goede basis en alle oefenvragen + oefenexamens daarbij geven iedereen die bereid is er wat tijdin te steken de kans op slagen.
Over het algemeen een 10/10 voor jullie website, duidelijke video's en teksten met uitgebreide vragen, heel goede slaagkansen.
Groeten

FORUM / vrijdag 24 maart 2023 / Alex P. uit Oostende

RIJBEWIJS B – 45/50

Deze site is gewoon TOP. Ik ben normal engelstalige maar ik heb zonder problem kunnen studeren. Geslaagd op 17/3/2023: 45/50.
45/50.

FORUM / vrijdag 24 maart 2023 / Gloria A. uit Opwijk

RIJBEWIJS B – 43/50

Beste
Ik ben Tine D. Ik heb 43/50 behaald voor mijn theoretisch examen. De oefeningen met de code van het boek waren super handig.
Ik woon in Middelkerke.
met vriendelijke groeten

FORUM / vrijdag 24 maart 2023 / Tine D. uit Middelkerke

RIJBEWIJS B – 47/50

Beste,
Ik ben 17/3 examen gaan doen na dat ik alles zelfstandig had gestudeerd met behulp van jullie boek, filmpjes & oefenvragen. Ik ben er dan ook van de eerste keer door met 47 op 50. Jullie leermethode heeft me geholpen alles zelfstandig te studeren. Ik vond het zeer fijn dat ik telkens na elk hoofdstuk oefeningen kon maken. De herhaling die jullie gebruikte was perfect weggelegd voor mij.
Met vriendelijke groeten,

FORUM / maandag 20 maart 2023 / Luna V.L. uit Nieuwenrode

RIJBEWIJS B – 48/50

Top website van niets te weten en na 9 dagen wist ik alles. Op 16/3 48/50 gehaald. Super site zeker aan te raden.

FORUM / maandag 20 maart 2023 / Chelsey H. uit Schilde

RIJBEWIJS B – 46/50

Hey
Dankjewel voor jullie hulp bij het slagen van mijn theorie examen! Jullie site is zeer overzichtelijk en dankzij deze leermethode voelt het niet alsof je zwaar aan het leren bent. Vooral de oefenexamens gaven mij extra zekerheid, waardoor ik met een goed gevoel naar het examencentrum ben vertrokken.Ik heb 46/50 behaald.

FORUM / maandag 20 maart 2023 / Bente T. uit Willebroek

RIJBEWIJS B – 48/50

Hallo,
Ik ben Stef V. en heb voorbije maandag mijn theoretisch rijexamen gehaald dankzij jullie site!
Ik vind de methode ideaal en heb ze al aan meerdere vrienden aangeraden. De opbouw van de lessen en hoe deze verdeeld zijn, zijn heel duidelijk en geven je zeker en vast de nodige informatie. Heb alle lessen 2 keer doorlopen en heb vele quizjes gemaakt met als mooi resultaat op mijn echt examen een mooie 48/50 in het SBAT Examencentrum in Erembodegem!
Bedankt voor mij te helpen!
Met vriendelijke groeten,

FORUM / maandag 20 maart 2023 / Stef V. uit Lede

RIJBEWIJS B – 50/50

Geachte
Ik ben Zara V. en woon ik in Roeselare. Ik heb theorie geslaagd met 50/50..
De site is super, dank u wel!
Met vriendelijke groeten

FORUM / maandag 20 maart 2023 / Zara V. uit Roeselare

DRIVING LICENCE B – 44/50

Hi Team,
I have passed the real theory exam with 44/50 marks.
The content is really great and is up to the mark. Also the practice exam are actually great stuff to clear the real exam.
Thank you,

FORUM / maandag 20 maart 2023 / Anumala S. uit Leuven

RIJBEWIJS B – 48/50

Hallo,
Dankzij jullie website ben ik geslaagd voor het theoretisch examen.
Ik heb zowel de filmpjes gekeken als de oefeningen gemaakt en deze waren een perfecte voorbereiding! De combinatie boek / internet is perfect. Ik behaalde een score van 48/50 op 12/03/2023 van de eerste keer.
Met vriendelijke groeten

FORUM / maandag 20 maart 2023 / Patrick D.M. uit Boom

RIJBEWIJS B – 46/50

Hallo!
Ik behaalde 46/50 dankzij jullie. Ik vond de leermethode zeer goed. Door de filmpjes en het boek te samen was het niet eentonig en ging het leren goed vooruit!
Ik woon in de Gemeente Willebroek.
Met vriendelijke groeten

FORUM / maandag 20 maart 2023 / Marieke T. uit Willebroek

RIJBEWIJS B – 44/50

Ik ben Jana Vd B. uit Vilvoorde. Ik heb mijn theoretisch rijexamen afgelegd in Asse en had een 44 op 50 door jullie proefexamens! Het was goed om al deze examens per test te doen en daarna het proefexamen.
Bedankt!

FORUM / maandag 20 maart 2023 / Jana Vd B. uit Vilvoorde

RIJBEWIJS B – 49/50

Beste,
Met glans ben ik er eindelijk in geslaagd het theorie-examen rijbewijs B tot een goed einde te brengen in Roeselare (mijn woonplaats), met een resultaat van 49/50.
Mijn eerste poging had zijn vruchten niet afgeworpen, nadat ik bij het instuderen van de leerstof mijnrijbewijsonline.be gebruikte die over onvolledige informatie beschikte.
Met vriendelijke groeten

FORUM / zaterdag 11 maart 2023 / Martijn V. uit Roeselare

RIJBEWIJS B – 47/50

Beste,
Ik wilde laten weten dat ik met een 47/50 geslaagd ben op het echte examen. Ik heb het examen in Deurne afgelegd. Dankzij jullie website heb ik met gemak binnen de 7 minuten het examen afgelegd, danku!
Vriendelijke groet,

FORUM / zaterdag 11 maart 2023 / Andreas V.

RIJBEWIJS B – 44/50

Beste
Ik Shanty L. ben geslaagd voor mijn theorie rijbewijs. Ik heb 44 op 50 gehaald van de eerste keer.
Ik heb geleerd met jullie website en dit heeft mij zeker super goed geholpen ik heb eerst alle video’s bekeken en dan alle oefeningen per video gemaakt, daaarna ben ik begonnen met mijn oefen examens te maken en goed naar mijn fouten te kijken. Dit was voor mij zeker de beste leermethode want het ging super goed.
Met vriendelijke groeten

FORUM / zaterdag 11 maart 2023 / Shanty L. uit Sint-Laureins

RIJBEWIJS B – 45/50

Beste ,
De site is geweldig. Door enkel de examens te maken , leer je heel vlug , en als je echt iets niet begrijpt , is alles heel makkelijk terug te vinden bij de theorie op jullie site.
Ik ben vandag (07/03/2023 geslaagd met 45/50.
Doe zo verder , dikke pluim!!

FORUM / zaterdag 11 maart 2023 / Jelle V. uit Heule

RIJBEWIJS B – 44/50

Geachte heer/mevrouw,
Ik heb het theorie examen gehaald met 44 op 50.
Site was heel handig en duidelijk. Echt om aan te raden.
Alast bedankt.
Mvg

FORUM / zaterdag 11 maart 2023 / Yousra E.A. ( uit Anderlecht

RIJBEWIJS B – 48/50

Héél erg bedankt voor deze fantastische website! Ik was erg zenuwachtig voor het examen maar het viel zó mee! Eigenlijk vond ik het examen zelfs makkelijker dan de oefenvragen. Een absolute aanrader. Resultaat: 48/50 !

FORUM / zaterdag 11 maart 2023 / Lenka B. uit Antwerpen

RIJBEWIJS B – 43/50

Beste,
Mijn naam is Simon B. en ben woonachtig in Huizingen. Ik ben eerder deze week geslaagd voor mijn theoretisch rijexamen met 43/50. Ik heb jullie leermethode stap voor stap gevold en vond dit de beste manier van leren. Alles was van de eerste keer direct duidelijk en was zeer goed uitgelegd. Ik raad deze manier van studeren aan iedereen aan.
MVG,

FORUM / zaterdag 11 maart 2023 / Simon B. uit Huizingen

RIJBEWIJS B – 48/50

Hallo!
Mijn naam is Marie C. en ik kom uit Kalmthout. Ik legde vandaag het theorie examen af om een rijbewijs B te behalen en haalde een 48/50!
Jullie methode heeft me enorm geholpen. Ik volgde het stappenplan van 4 dagen te studeren: de lessen bekijken, oefeningen maken en daarna proefexamens. Bedankt voor de duidelijke uitleg, hopelijk slaag ik ook voor het praktisch examen!
Met vriendelijke groeten,

FORUM / zaterdag 11 maart 2023 / Marie C. uit Kalmthout

RIJBEWIJS B – 44/50

Beste,
Ik woon in Wilrijk (Antwerpen) en behaalde 44/50 op het examen.
Mijn mening: Gratisrijbewijsonline geeft overzichtelijk en to the point weer wat er gestudeerd hoort te worden voor het examen. Vooral de proefexamens zijn een enorme meerwaarde en daarom dus dé manier zijn om je goed voor te bereiden.
Met vriendelijke groeten,

FORUM / zaterdag 11 maart 2023 / Matthias G. uit Wilrijk

RIJBEWIJS B – 48/50

Beste,
Ik ben in de examencenter in Deurne geweest om mijn theorie-examen b af te leggen en ging heel goed 48/50. Ik wilde jullie nog eens bedanken de filmpjes en de oefeningen hebben mij echt goed geholpen.
Met vriendelijke groeten,

FORUM / zaterdag 11 maart 2023 / Mohamed A. uit .

RIJBEWIJS B – 48/50

Beste,
48/50. Jullie leermethode is fan-tas-tisch! De oefenvragen zijn van hetzelfde niveau als het effectieve examen, zo kon ik rustiger naar het examencentrum vertrekken. Ik maakte ook een paar proefexamens op andere sites, maar die gaven me alleen maar stress. Hun niveau was totaal niet representatief voor hoe het er echt aan toe gaat. Jullie boek en site zal ik dus zeker aanraden aan mijn vrienden!
Met vriendelijke groeten

FORUM / zaterdag 11 maart 2023 / Noor V. uit Harelbeke

RIJBEWIJS B – 45/50

Ik ben al eens gefaald voor mijn voorlopig rijbewijs b theorie, dus ik was erg bang om nog eens te falen aangezien ik niet wou betalen voor rijschool. Maar de vorige keer gebruikte ik de website mijnrijbewijsB die me aangeraden was door iemand anders, en het bleek toen dat er een hele boel vragen waren op het examen van wat ik niet eens wist dat ze bestonden.
Toen ik aan mijn vrienden vroeg welke site zij gebruikten was hun antwoord “gratisrijbewijsonline.be” en ik wou het dus ook eens proberen. Na een week angstig oefenen heeft het zich dus toch uitbetaald en ben dus heel dankbaar de 4€ investering was de beste investering die ik had kunnen maken, eerst leek dat veel geld voor gewoon wat extra toegang tot de site maar het betekende dus veel maar dan dat. Uitslag 45/50.

FORUM / dinsdag 28 februari 2023 / Max W. uit Zaventem

RIJBEWIJS B – 46/50

Dag,
Ik heb op 24/02 het theorie examen voor het rijbewijs B afgelegd en ik ben geslaagd met een 46/50. Ik vind deze site zeer goed omdat het is onderverdeeld in lessen en bij elke les vind je oefenvragen terug die jouw kunnen helpen bij het verwerken van de leerstof.

FORUM / dinsdag 28 februari 2023 / Yasmine B. uit Deurne

Wij gebruiken cookies voor het bijhouden van statistieken en om jouw voorkeuren op te slaan. Door op "Alle cookies accepteren" te klikken ga je akkoord met het gebruik van alle cookies zoals omschreven in ons cookiebeleid.

Alle cookies accepteren Alleen noodzakelijke cookies