Reacties, geslaagd voor het GOCA theorie examen

Duizenden anderen gingen je voor

RIJBEWIJS B – 48/50

Beste,
Mijn naam is Niels J. Ik kom uit Pelt.
Dankzij jullie lesmethode ben ik direct geslaagd voor het theorie-examen met 48/50.
Het boek is goed opgebouwd, zeer overzichtelijk en alles wat erin moet staan, staat erin. Zeer leuk ook om elke les in te leiden met een filmpje.
Ik zou iedereen aanraden jullie leermethode te volgen!
Met vriendelijke groeten,

FORUM / dinsdag 17 september 2019 / Niels J. uit Pelt

RIJBEWIJS B – 47/50

Beste,
Examen afgelegd op: 11/09/2019. Behaald resultaat: 47/50.
Ik heb jullie leermethode gebruikt en ben daardoor vandaag met schwung geslaagd op het theorie examen!
De lessen met bijbehorende filmpjes waren heel erg duidelijk, op niveau en to the point. Ook de bijbehorende oefeningen en oefenexamens hebben mij erg geholpen!
Wel vond ik het jammer dat enkele, weliswaar minder belangrijke, details pas in de oefeningen/oefenexamens voor het eerst aan bod kwamen. Het zou voor mij minder verwarrend zijn geweest wanneer deze meteen in de lessen opgenomen zouden zijn.
Erg bedankt voor jullie low budget en toch kwaliteitsvol platform.
Vriendelijke groeten.

FORUM / dinsdag 17 september 2019 / Janne L. uit Mechelen

RIJBEWIJS B – 48/50

Beste mevrouw/meneer,
Ik vind de manier de theorie te leren aan de hand van de filmpje een grote meerwaarde. Ik ben begonnen met de theorie te leren aan de hand van een boek en zelfstudie maar dit bracht soms wat onduidelijkheid let zich mee en aan de hand van jullie vragen en lessen werden deze onduidelijkheden duidelijk.
Ik haalde een score van 48/50 en deed mijn examen dinsdag 10 september 2019.
Met vriendelijke groeten,

FORUM / dinsdag 17 september 2019 / Lindsay H. uit Anzegem

RIJBEWIJS B – 49/50

Beste,
Ik heb gisteren op 9 september 2019 mijn theoretisch examen rijbewijs B gedaan en haalde een score van 49/50, dankzij jullie website.
Ik vind jullie methode echt fantastisch, omdat jullie werken met filmpjes. Die maken het leren veel aantrekkelijker en makkelijker. Ook heb ik dan de laatste dagen voor het echte examen een ALLES-code gebruikt om goed te oefenen.
Met vriendelijke groeten,

FORUM / dinsdag 17 september 2019 / Kiara V. A. uit Deinze

RIJBEWIJS B – 48/50

Ik heb vandaag het theorie-examen afgelegd en dankzij de relevante vraagstelling van jullie website heb ik het examen snel en met succes kunnen afleggen. Resultaat 48/50.

FORUM / dinsdag 17 september 2019 / Abri H. uit Merksem

RIJBEWIJS B – 46/50

Geweldige website, bedankt voor je hulp!
Ik ben geslaagd op de theorie examen voor het rijbewijs 46/50.

FORUM / dinsdag 17 september 2019 / Kevin D. uit Antwerpen

RIJBEWIJS B – 48/50

Beste
Dankzij jullie website ben ik gemakkelijk geslaagd op het theoretisch rij-examen. Hiervoor wil ik jullie graag bedanken!
Het systeem dat jullie toepassen, met video, mooi gestructureerde tekst met afbeeldingen en de testjes per onderwerp, heeft het leren zeer aangenaam gemaakt!
De testjes hielden me alert en weerhielden me ervan om te snel door te cursus te scrollen. Hierdoor werd ik er attent op gemaakt dat ik de eerste les i.v.m. parkeren tot driemaal toe moest bestuderen. Uiteindelijk kende ik deze (volgens het testje) wel perfect.
Daarnaast wil ik mijn bewondering uitspreken voor de man die filmpjes becommentarieert. Zijn aangename, accentloze, rustige en vertrouwen inboezemende stem heeft het leren bijna een plezier gemaakt.
Tenslotte haal ik nog de kleine onnauwkeurigheden aan (twee of drie keren wordt er gesproken over "dit zag je in een eerdere les") die er voor zorgen dat de perfectionist in mij óók werd geprikkeld. Hierdoor werd mijn aandacht verhoogd op deze punten en was concentreren nog aangenamer.
Examen afgelegd op 05/09/2019 te Kontich met 48/50
Met vriendelijke groeten.

FORUM / dinsdag 17 september 2019 / Joachim Vd A.

RIJBEWIJS B – 49/50

Ik ben door het volgen van jullie lesmethode geslaagd van de eerste keer op het theoretish examen met 49/50 punten.
Met vriendelijke groeten,

FORUM / dinsdag 17 september 2019 / Benny J. uit Maasmechelen

RIJBEWIJS B – 44/50

Hallo! Vandaag 9/9 heb ik mijn theoretisch rijbewijs B behaald! 44/50.
Via jullie site ben ik er van de eerste keer door! Ik vond de proefexamens heel erg goed om jezelf te testen en je leert er ook veel uit. Ik heb eerst de filmpjes gekeken, daarna de tekst gelezen, de oefeningen gemaakt en tot slot de proefexamens gemaakt. Ik bleef de proefexamens maken en leerde uit mijn fouten. Ik zou het iedereen aanraden!

FORUM / dinsdag 17 september 2019 / Febe D. uit Kluisbergen

RIJBEWIJS B – 44/50

Beste,
Op woensdag 4 september ben ik geslaagd met 46/50 voor het theorie examen rijbewijs b te Sint-Denijs-Westrem. Ik vond de methode van het boek heel goed. De code in het boek was zeer handig om te gebruiken en om te oefenen voor het echte examen. Alles staat mooi gestructureerd en goed uitgelegd in het theorieboek. Ik raad dit boek zeker aan!

FORUM / dinsdag 17 september 2019 / Ellyn D.R. uit Deinze

RIJBEWIJS B – 48/50

Beste,
Dankzij jullie site ben ik voor de tweede maal geslaagd, na verval van mijn eerste theorie waar ik in 2015 ook van de eerste keer geslaagd was met 48/50 dankzij jullie site.
Mijn behaalde punten voor mijn theorie rijbewijs B: 48/50.

FORUM / dinsdag 17 september 2019 / Esmeralda V.D. B. uit Schelle

RIJBEWIJS B – 48/50

Beste
Ik ben vandaag (6/9) mijn theoretisch examen gaan afleggen en heb een score van 48/50 behaald. Dit is gebeurd dankzij jullie top website. Ik vond de filmpjes heel goed. Die hebben mij het meest geholpen. Ik heb heel veel oefenvragen opgelost en zo mijn fouten ook beter begrepen dankzij de uitleg die je erbij krijgt. Dus wie met jullie site oefent, slaagt zeker!
Met vriendelijke groeten,

FORUM / dinsdag 17 september 2019 / Damra C. uit Bree

RIJBEWIJS B – 47/50

Beste
Ik vind jullie leermethode zeer goed. De enige opmerking die ik heb is dat bij het maken van de oefeningen ik soms vragen kreeg waarover ik niks heb geleerd bij de theorie, maar na het maken van de oefening en de juiste oplossing te hebben bekeken lukte het mij om de vraag in te vullen. Ik vond zelf ook dat de vragen op jullie site moeilijker waren dan het echte examen. Dit zorgde ervoor dat het examen zeer makkelijk en snel verliep.

FORUM / dinsdag 17 september 2019 / Benjamin P. uit Kontich

RIJBEWIJS B – 42/50

Geachte,
Ik heb via jullie site voor mijn theorie examen geleerd. Jullie site is heel goed en heel duidelijk! De video’s zijn zeker een voordeel/positief punt van jullie site. Zonder deze site zou ik nooit geslaagd zijn! De lessen zijn heel duidelijk. Dus ik was heel goed voorbereid op het examen. Ik had 42/50 en heb mijn examen afgelegd te Brakel.
Met vriendelijke groeten,

FORUM / dinsdag 17 september 2019 / Sita V.

DRIVING LICENCE B – 46/50

Dear,
I have just passed the exam (46/50) today (5 September).
I read the theory and practice book the theory section in the dutch website ( I used auto translate of google chrome to understand the text). Later I did multiple mock exams and finally, I passed the real one. The only annoying thing in the exam is the different ways of translating the same word from dutch to English. For example, the word information sign is translated to indicated sign.

FORUM / dinsdag 17 september 2019 / Mahdi H. uit Gent

RIJBEWIJS B – 46/50

Ik heb deze site verkregen van m’n broer en die heeft zo ook zijn theorie examen geslaagd in 1 keer!
Vandaag ben ik na het maken van alle oefen vragen en de leerstof goed te begrijpen mijn examen gaan afleggen en ben in 1 keer geslaagd na 10 minuten in totaal stond ik buiten met 46/50!
Ik raad deze website zeker aan!!

FORUM / vrijdag 13 september 2019 / Dangerous

RIJBEWIJS B – 49/50

Dag,
Ik ben vandaag geslaagd voor mijn rijbewijs B theorie met 49/50.
Ik vond jullie leermethode zeer goed. Er was niets op het examen dat ik niet geleerd had op de site.
Bedankt,

FORUM / donderdag 12 september 2019 / Quentin H. uit Brugge

RIJBEWIJS B – 47/50

Filmpjes met uitleg zijn zeer duidelijk en goed gestructureerd. Ook de oefeningen en proefexamens waren een goede spiegeling van het echte examen. Ik zal deze website zeker aan raden aan anderen!
Behaalde punten: 47/50 afgelegd op 2/09/2019.

FORUM / donderdag 12 september 2019 / Vere G. uit Bornem

RIJBEWIJS B – 46/50

Beste,
Op woensdag 4 september heb ik mijn theorie-examen afgelegd. Hierop heb ik 46/50 behaald en ben dus geslaagd.
Ik vond de website zeer handig! Voor een goede prijs kon je al snel alle borden en regels leren. Het heeft me zeker geholpen. Met een kleine moeite kan je snel slagen met deze site.
Met vriendelijke groeten.

FORUM / donderdag 12 september 2019 / Susanne A. uit Wtteren

RIJBEWIJS B – 46/50

Hallo,
Via jullie rmethode heb ik in 4 dagen mijn theorie gehaald. Super bedankt hiervoor. Het echte examen was veel makkelijker dan de proefexamens op de site. Toen ik oefende had ik bij elk proefexamen maximum 43/50. Ik behaalde op het echte examen 46/50.

FORUM / donderdag 12 september 2019 / Justine V. uit Izegem

RIJBEWIJS B – 44/50

Beste,
De eerste keer leerde ik enkel met een ander handboek en dat draaide niet zo goed uit.
Met jullie lesmethode had ik het gevoel dat ik het veel beter kende en had ik ook minder stress dan de vorige keer. Ik vond het ook zeer handig dat elk hoofdstuk een aparte oefenreeks had, zo wist ik ook waar mijn zwakke en mijn sterke punten zaten.
Examen afgelegd 4/09/2019 met resultaat 44/50.

FORUM / donderdag 12 september 2019 / Ellen Vd A. uit Onze-Lieve-Vrouw-Waver

RIJBEWIJS B – 47/50

Goededag,
Ik ben geslaagd voor het examen theorie rijbewijs B.
Ik ben fan van jullie leermethode omdat alles duidelijker wordt des te meer videos je hebt bekeken.
Ik persoonlijk vind de lessen in het begin het minst leuk, omdat je daar een basis herhaalt dat veel mensen al weten, bovenover zijn de onderwerpen naar mijn mening niet zo spannend.
Maar na enkele (2 of 3) video's gezien te hebben, worden, ze steeds interessanter.
Ik heb jullie leermethode niet exact gevolgd. Eerst heb ik over de duur van een paar weken 's avonds 2 lessen per keer gedaan.
Dit deed ik omdat ik weinig tijd had. Nadien heb ik jullie boek gekocht en in 5 dagen alles opnieuw geleerd inclusief de oefeningen met code en nadien de proefexamens. +- 12 dagen later (vandaag) heb ik mijn theoretisch examen afgelegd. Ik had 47/50.
Ik ga jullie zeker aanraden aan vrienden die hun theorie nog moeten leren.
Met vriendelijke groet,

FORUM / donderdag 12 september 2019 / Vincent V. uit Wijnegem

RIJBEWIJS B – 46/50

Beste,
Ik vond jullie boek samen met de filmpjes enorm overzichtelijk en goed uitgelegd! Daar is niets over aan te merken. Ook de extra oefeningen waren goed. Jammer dat ze maar 2 weken bruikbaar waren met de code uit het boek. Voor mijn was dit te kort omdat ik graag tijd neem om iets te leren. Examen 16/08/2019: 46/50.

FORUM / donderdag 12 september 2019 / Davinia D. uit Langemark- Poelkapelle

DRIVING LICENCE B – 48/50

Dear,
I succeeded through your book / site from the first time with 47/50 on 3rd September 2019. It is a very clear explanation at all the times with many images to make them more clear. The exercises also clarify a lot and got many important factors to see a unique questions in different ways. The book has a nice structure and therefore anyone can lean theories logically. At the exam I was very confident and achieved the pass marks without any issues. Last but not least, online forum helps me a lot to clarify many grey areas and I got clear answers in efficient way. Thanks again for all the admins and other site owners who helped me to achieve this target with minimum effort.

FORUM / donderdag 12 september 2019 / Hasitha T. uit Gent

RIJBEWIJS B – 48/50

Beste,
Ik heb vandaag (nadat ik eindelijk het examencentrum gevonden had) mijn theorie-examen gedaan en ben geslaagd met 48/50. Ik ben heel tevreden van jullie site en raad hem zeker aan iedereen aan! Ik vond vooral ook de filmpjes super handig, omdat ik het persoonlijk nogal moeilijk vind om mij te concentreren op lange stukken tekst. Ook vind ik het goed dat de belangrijke stukken theorie vaak herhaald worden bij verschillende lessen.
Ik was wel niet helemaal op mijn gemak voor ik mijn examen ging doen omdat ik ergens had zien staan dat de minder belangrijke stukken theorie weggelaten zijn uit de lessen, dus ik was een beetje bang dat ik een vraag ging krijgen waarvan ik de theorie niet had gezien, maar dat was blijkbaar niet nodig om bang te zijn. Ik zou dus wel een lijstje met mogelijke vragen over die stukjes handig vinden, zoals de lijst met overtredingen van de derde en vierde graad en de lijst met alle borden waar ik heel blij mee was.
Groetjes,
Lore D.W. uit Nieuwpoort

FORUM / donderdag 12 september 2019 / Lore DW. uit Nieuwpoort

RIJBEWIJS B – 45/50

Beste,
Ik ben geslaagd voor mijn theorie examen en heb 45/50 behaald dankzij jullie site.
ik heb mijn examen afgelegd in het examencentrum te Sint-Denijs op 2/09/2019.
Met vriendelijke groeten.

FORUM / donderdag 12 september 2019 / Xhevahire U.

RIJBEWIJS B – 49/50

Hallo,
Dankzij jullie studiemethode heb ik zeer vlot mijn theoretisch examen kunnen afleggen. De filmpjes op de site waren zeer duidelijk en de aanvullende tekst vormde al een zeer mooie herhaling. De oefenvragen en het proefexamen waren zeer representatief voor het echte examen.
Score: 49/50. Behaald op 29/08/2019.
Groeten,

FORUM / donderdag 5 september 2019 / Toon B. uit Tienen

RIJBEWIJS B – 49/50

Beste
Ik ben 2/09/2019 geslaagd aan de hand van jullie oefenexamens (49/50)
Bedankt!
Groeten.

FORUM / donderdag 5 september 2019 / Lotte D.J.

RIJBEWIJS B – 48/50

Beste,
Na 2 dagen leren met jullie site heb ik vandaag 2-09 mijn examen afgelegd! Geslaagd met 48 op 50! Ik raad jullie site zeker aan iedereen aan. De ideale manier om je voor te bereiden op het examen.
Met vriendelijke groeten,

FORUM / donderdag 5 september 2019 / Sarah M. uit Antwerpen

RIJBEWIJS B – 42/50

Beste,
Op 30.8.2019 ik heb de theorie exam B gehad
Ik heb 42 punten gehaald met Nederlands taal.
Ik vind dat Gratis rijbewijs online de beste site is.
Bedankt !
Met vriendelijke groeten,

FORUM / donderdag 5 september 2019 / Dang T. uit Oostende

RIJBEWIJS A – 45/50

De leermethode van jullie site is zeer goed. De site gebruikt voor rijbewijs AM - B en nu A en altijd geslaagd na de eerste keer geslaagd.
Examen afgelegd: 30/08/'19. Behaalde punten: 45/50.

FORUM / donderdag 5 september 2019 / Thibault R. uit Menen

RIJBEWIJS B – 46/50

Beste
Ik stuur u een mail i.v.m het theoretische examen B.
Ik heb 30/08/2019 mijn theoretisch examen afgelegd. Hierbij wil ik laten weten dat de site heel goed is ! Je blijft voortdurend de leerstof herhalen en je leert uit je fouten ! Het is ook aangenaam om in het boek te lezen door de vele foto's.
Ik heb 45/50 behaald voor mijn theoretisch examen.
MVG

FORUM / donderdag 5 september 2019 / Johan D. uit Oostnieuwkerke

RIJBEWIJS B – 50/50

Beste,
30/08/2019: 50/50
Ik heb mij een kleine week voorbereid door dagelijks wat lessen te lezen en daarna oefeningen te maken op jullie website. Ik heb zowel het boek gehanteerd als de website. Dit bleek de perfecte combinatie te zijn om de theorie onder de knie te krijgen. Ik ben blij dat ik voor jullie methode heb gekozen.

FORUM / donderdag 5 september 2019 / Julot D.S. uit Wtteren

RIJBEWIJS B – 46/50

Beste
Ik heb 28/08/2019 mijn theoretisch rijexamen afgelegd en ik ben geslaagd met 46/50. Jullie methode is de beste die ik heb gebruikt en er is geen betere site te vinden die de leerstof zo efficiënt en duidelijk overbrengt. Ik zal deze site zeker aan iedereen aanraden.
Bedankt en met vriendelijke groeten,

FORUM / donderdag 5 september 2019 / Sander V. uit Hasselt

RIJBEWIJS B – 47/50

Beste,
Ik vond de methode van de site voor het rijbewijs bij jullie heel goed en makkelijk. Na enkele dagen geslaagd voor mijn examen.
(29/08/19 47/50).

FORUM / zaterdag 31 augustus 2019 / Tom V. uit Diepenbeek

RIJBEWIJS B – 48/50

Beste,
Ik ben vandaag mijn theoretisch examen gaan afleggen. Dankzij jullie site heb ik een score behaald van 48/50. 3,5€ voor de volledige theorie en bijhorende filmpjes en vragen is zeker de moeite waard.
Groetjes,

FORUM / zaterdag 31 augustus 2019 / Femke M. uit Heusden

RIJBEWIJS B – 48/50

Ik heb mijn theorie voorbereid adv jullie handboek in combinatie met de oefenvragen en een aantal keer het examen gemaakt.
Op relatief korte tijd kon ik me perfect voorbereiden op het examen. De oefenvragen zorgen ervoor dat je onder ogen krijgt wat je al dan niet kent van een hoofdstuk. Door dit te noteren en na te lezen net voor je examen aflegt zorgt ervoor dat je alles goed begrijpt en eventuele valkuilen herkent.
Examen afgelegd 30/08/2019 met resultaat 48/50

FORUM / zaterdag 31 augustus 2019 / Margot V. uit Leuven

RIJBEWIJS B – 47/50

Geachte,
Ik, Laura M. ben afkomstig uit Wilrijk en heb via jullie handboek en bijhorende site gestudeerd voor het theoretische rijexamen en ben geslaagd met een score van 47/50.
Ik vond jullie aanleermethode enorm handig omdat de hoofdstukken niet te groot waren en je dus niet snel verveeld werd. Je kon makkelijk en op je eigen tempo studeren. De oefeningen en proefexamens geven ook de moeilijkheidsgraad van het echte examen heel goed weer waardoor je goed voorbereid naar het examen vertrekt.
Met vriendelijke groet,

FORUM / zaterdag 31 augustus 2019 / Laura M. uit Wilrijk

RIJBEWIJS B – 44/50

Beste,
Punten: 44/50.
Heb vandaag mijn rijbewijs theorie gedaan en ben zeker geslaagd dankzij jullie TOP website.
Met maar 2 dagen te hebben gestudeerd van ongeveer 6-8 uur per dag was het echt een fluitje van een cent.
Ik was echt verbaasd hoe snel ik op het examen alle vragen heb beantwoord . Kon het zelf even niet geloven. Binnen en buiten onder 10 minuten. Echt dank u wel en om de website up-to-date te houden!
Met vriendelijke groeten.

FORUM / zaterdag 31 augustus 2019 / Charles A. uit Brasschaat

RIJBEWIJS B – 48/50

Beste mensen van gratisrijbewijsonline.be
Door jullie effectieve studiemethode en handige combinatie van handboek/site ben ik zonder problemen voor mijn theoretisch examen de eerste keer met 48/50 geslaagd. Alles was duidelijk en volledig aangehaald in het boek. De proefexamens waren zeer goed en bereidden je goed voor op het echte examen. Enorm bedankt!
Met vriendelijke groet

FORUM / zaterdag 31 augustus 2019 / Bram vd V. uit Keerbergen

RIJBEWIJS B – 49/50

Beste,
Dankzij jullie methode ben ik meteen geslaagd voor het theorie-examen van rijbewijs B.
Ik heb op jullie site eerst alle theorie geleerd, dan alle oefenvragen per theorieles gemaakt, om dan verschillende oefenexamens te maken. waardoor ik heb 49/50 kunnen halen!
Groetjes

FORUM / zaterdag 31 augustus 2019 / Arnaud R. uit Schoten

RIJBEWIJS B – 45/50

Beste,
een paar uur geleden ben ik geslaagd voor mijn theoretisch rijexamen met 45/50. Ik ben heel erg tevreden over jullie site, omdat het heel gestructureerd was en duidelijk. Eerst de video bekijken en dan de neergeschreven theorie herhalen was zeer praktisch. De afwisseling tussen het lezen en bekijken van de leerstof maakte het leren aangenaam. De oefenvragen na elke les en tenslotte de proefexamens vond ik zeer handig om me voor te bereiden. De leerstof was zeer goed en overzichtelijk.

FORUM / zaterdag 31 augustus 2019 / Chloé C. uit Genval

RIJBEWIJS B – 43/50

Dag gratisrijbewijsonline.be,
Ik vind jullie studiemethode super! Ik heb vandaag ( 30 aug 2019) mijn theoretisch examen behaald van de eerste keer, in Kontich! Met 43/50.
ik heb 1 super domme grote fout gemaakt waardoor ik geen 48 heb, maar 43/50.
De oefeningen en proefexamens op jullie site zijn super goed. Ook het bijhorende handboek is heel duidelijk.

FORUM / zaterdag 31 augustus 2019 / Aline V.A. uit Kapellen

RIJBEWIJS B – 49/50

Hallo,
Eerlijk gezegd zag ik er tegenop om aan die materie te beginnen, omdat het mij allemaal nogal saai uit zag. Maar eens de motivatie gevonden viel het allemaal best mee, door de manier waarop het gebracht wordt. Op het einde vond ik het zelfs plezant om te leren, met als gevolg: geslaagd met 49/50!

FORUM / zaterdag 31 augustus 2019 / Paulien M. uit Gullegem

RIJBEWIJS B – 45/50

Beste,
Ik vond de leermethode via jullie site heel makkelijk. De filmpjes maakten ook heel veel duidelijk.
Geslaagd voor theorie op 29/08 met 45/50.
Met vriendelijk groeten.

FORUM / zaterdag 31 augustus 2019 / Jill B. uit Maasmechelen

RIJBEWIJS B – 49/50

Beste,
Ik ben vandaag mijn theorie-examen voor rijbewijs B gaan afleggen en ben geslaagd met 49/50. Dankzij jullie boek en website is dit gelukt.
Bedankt!
Mvg.

FORUM / zaterdag 31 augustus 2019 / Nick H. uit Schoten

RIJBEWIJS B – 49/50

Beste,
Ik heb vandaag 29 augustus 2019 mijn examen theorie gedaan en ik ben geslaagd met 49/50.
Ik raad deze methode zeker aan iedereen aan ! Ik heb op meerdere sites proefexamens gemaakt en jullie oefeningen waren zeer gevarieerd. Ik ben blij dat ik voor jullie boek gekozen heb!
Bedankt !!!
Mvg

FORUM / zaterdag 31 augustus 2019 / Bieke V. uit Tienen

RIJBEWIJS B – 46/50

Goedenavond.
Vandaag ben ik mijn theorie examen gaan afleggen en haalde hierbij 46/50 dankzij jullie methode.
Over al wat werd gevraagd kwam aan bod op jullie site.
Ik kijk alvast naar uit naar jullie tips over het praktijk examen.
Mvg

FORUM / zaterdag 31 augustus 2019 / Gregory S. uit Antwerpen

RIJBEWIJS B – 48/50

Beste meneer/mevrouw,
Gisteren heb ik op het theoretisch examen in Deurne 48/50 gehaald, een uitstekende score om trots te zijn.
De leermethode is volgens mij heel innovatief en gepast om voor het examen te kunnen slagen. De theorie is mooi gestructureerd en duidelijk, met overtuigende afbeeldingen en interessante examentips die ik in geen ander boek heb gevonden. De oefeningen die op de site staan helpen heel veel om de leerstof te onthouden en te begrijpen, de filmpjes zijn dan weer de kers op de taart. De proefexamens hebben me dan weer een stapje verder geholpen!
Als de redactie nog 30 jaar zou bestaan, dan zal ik het zonder twijfel aan mijn kinderen aanraden, zodat ze ook succesvol kunnen slagen.
Met vriendelijke groeten,

FORUM / zaterdag 31 augustus 2019 / Alexandru T. uit Antwerpen

RIJBEWIJS B – 49/50

Beste
Ik vond dat deze cursus zeer volledig en duidelijk met de leerstof omgaat. De filmpjes verduidelijken de leerstof op een goede manier.
De oefeningen en proefexamens zijn een goede voorbereiding voor het examen.
Mijn examen was 28/08/2019 en mijn resultaat: 49/50.

FORUM / zaterdag 31 augustus 2019 / Dries D. uit Kessel-Lo

RIJBEWIJS B – 46/50

Beste
Door jullie website ben ik 28/8/‘19 geslaagd voor mijn examen! Punten: 46/50!
Het leert vele beter dan uit het boek, voor mij persoonlijk hielpen de uitlegvideo’s het beste.
Bedankt.

FORUM / zaterdag 31 augustus 2019 / Maya C. uit Temse

RIJBEWIJS B – 46/50

Beste,
46/50!
Ik heb vandaag mijn theorie behaald door jullie site. Ik vond het een zeer aangename methode doordat je de theorie kon leren d.m.v. video's. Ook waren er veel oefenvragen die het duidelijk maakten of je alles begreep. Ik zou jullie aanraden aan iedereen die zijn theorie nog moet halen!

FORUM / zaterdag 31 augustus 2019 / Valerie M. uit Lommel

RIJBEWIJS B – 47/50

Beste,
jullie methode werkt echt supergoed want ik ben er van de eerste keer door. Examen 20/08/2019, resultaat: 47/50. Examencentrum: Aalter..
Van vrienden hoor ik dezelfde commentaar.
Dankjewel !!!

FORUM / zaterdag 31 augustus 2019 / Erben D.

RIJBEWIJS B – 45/50

Hallo,
Ik heb d.m.v. jullie site mijn theorie-examen behaald voor Rijbewijs B. De oefenvragen met code helpen echt!!!
Examen afgelegd in Alken op 27/08. Behaalde score: 45/50.
Met vriendelijke groet,

FORUM / zaterdag 31 augustus 2019 / Emir K. uit Heusen-Zolder

RIJBEWIJS B – 46/50

Ik heb 46/50.
Jullie proefexamens waren handig.

FORUM / zaterdag 31 augustus 2019 / Sara M. uit Kessel-Lo

RIJBEWIJS B – 48/50

Beste,
Mijn naam is Fien R. en ik heb op 26/08/2019 mijn theoretisch rijexamen afgelegd.
Met dank aan het super goede boek "Theorie Rijbewijs B" heb ik het examen met glans kunnen afleggen. Mijn score is 48/50, ik ben super blij dat het boek je zo goed voorbereidt op het echte examen.
Ook de oefenexamens hebben mij echt geholpen. Ik woon in Lo in de provincie West-Vlaanderen en ik heb mijn theoretisch rijbewijs afgelegd in Oostende.

FORUM / donderdag 29 augustus 2019 / Fien R. uit West-Vlaanderen

RIJBEWIJS B – 44/50

Geachte,
Ik was erdoor met mijn examen door hulp van jullie code 44/50.
Jullie site was echt goed, hiermee ben ik erdoor gegaan, zonder jullie was het mij nooit gelukt.
Mvg

FORUM / donderdag 29 augustus 2019 / Siebe C. uit Sint-Michiels

RIJBEWIJS B – 48/50

Beste,
ik heb vandaag (26 augustus 2019) mijn theorie examen voor de eerste keer afgelegd en ben met glans geslaagd met 48/50. I
Ik vind jullie boek met site zeer goed en zeer duidelijk echt een aanrader.
ik heb mijn examen afgelegd in Brakel, ik zal jullie boek en jullie site zeker aanraden bij anderen!
Mvg.

FORUM / donderdag 29 augustus 2019 / Bryan W. uit Geraardsbergen

RIJBEWIJS B – 46/50

Beste
Ik ben vandaag geslaagd voor mijn theoretisch rijexamen. Ik heb dit in Bree behaald. Ik vind jullie site heel goed en dankzij deze methode heb ik 46/50 gehaald.
Met vriendelijke groeten

FORUM / donderdag 29 augustus 2019 / Jakke V. uit Pelt

RIJBEWIJS B – 46/50

Beste,
Ik ben geslaagd en ik wilde jullie bedanken voor de geweldige site! Ik ben vandaag (26.08.2019) geslaagd na mijn eerste poging met 46/50!
Ik woon nu nog maar een jaar in België en het is me gelukt om dit examen in het Nederlands te behalen met jullie hulp.
Ik ga jullie zeker aanraden aan kennissen!
Met vriendelijke groeten,

FORUM / donderdag 29 augustus 2019 / Mihaela T. uit Leuven

RIJBEWIJS B – 43/50

Hallo,
Ik vind de site super handig. Alles heel goed uitgelegd! Ik ben geslaagd voor mijn theorie examen. Behaalde score 43/50

FORUM / donderdag 29 augustus 2019 / Celien F. uit Welle

RIJBEWIJS B – 48/50

Beste,
Ik heb een week lang de theorie van rijbewijs B geleerd op de site. De oefenvragen hebben me heel goed geholpen en ik raad iedereen aan om die te maken. Examen 23/08/2019 -- 48/50
Met vriendelijke groeten,

FORUM / donderdag 29 augustus 2019 / Zosime B. uit Balen

RIJBEWIJS B – 45/50

Beste team Gratis Rijbewijs Online,
Hartelijk bedankt! Jullie lessen zijn heel informatief en duidelijk. Ik vond het heel makkelijk om te leren. Ik zal het zeker iedereen aanraden die opgaat voor zijn rijbewijs.
Theorie-examen afgelegd in Geel. 45/50.
Groeten,

FORUM / donderdag 29 augustus 2019 / Natalia N. uit Grobbendonk

RIJBEWIJS B – 46/50

Geslaagd theoretisch rijbewijs B met 46/50. Bedankt!
Prachtige methode en veel oefenvragen en oefenexamenvragen
mvg .

FORUM / donderdag 29 augustus 2019 / Nathan D.R.

RIJBEWIJS B – 47/50

Ik vond jullie leermethode heel goed. Ben vlot vanaf de eerste keer geslaagd met 47/50.

FORUM / donderdag 29 augustus 2019 / Femke C. uit Kampenhout

PERMIS B – 43/50

Un grand merci pour vos examens blanc ! Grâce à vous j'ai pu le passer serainement et sans aucun soucis ! Je vous recommande vivement ce site, il est incroyable ! Il y'a tout à jour !

FORUM / woensdag 28 augustus 2019 / Mateo

RIJBEWIJS B – 47/50

Beste,
een aantal uur geleden ben ik geslaagd voor mijn theoretisch rijexamen. Ik heb me een kleine week voorbereid aan de hand van de leermethode van jullie boek. Dit vond ik zeer goed, het was zeer handig om te leren en het werd nooit saai (na elk hoofdstuk oefenvragen, niets was langdradig) waardoor ik gemotiveerd was om verder te leren en meer te weten te komen. Niets werd te ingewikkeld uitgelegd, alles was zeer duidelijk en ik heb ook altijd oefenvragen en oefenexamens gemaakt waardoor ik met glans geslaagd ben. Ik ben zeer tevreden!
Behaalde punten: 47/50 op 23/8/2019.
Mvg,

FORUM / woensdag 28 augustus 2019 / Birte J. uit Asse

RIJBEWIJS B – 49/50

Hallo,
Ik vond jullie website zeer goed omdat ik meerdere proefexamens kon maken.
Op 23 augustus 2019: 49/50.

FORUM / woensdag 28 augustus 2019 / Sebbe M. uit Kessel-Lo

RIJBEWIJS B – 42/50

Beste,
Ik weet niet hoe ik aan deze mail moet beginnen, maar ik kan vooral zeggen dat ik jullie eeuwig dankbaar ben !!!
Ik was de eerste keer niet geslaagd voor het theoretisch rijexamen (met een handboek+ proefexamens van een andere site) en toen ik opnieuw begon te leren, was ik bang om nog eens een slechte score te behalen. Maar toen vond ik jullie website en dankzij de filmpjes, extra oefeningen en proefexamens, slaagde ik vandaag in Alken met een score van 42/50. Naar mijn mening wordt de theorie zeer goed uitgelegd en is het, na het lezen van de uitleg die erop volgt, bijna onmogelijk om de leerstof niet te begrijpen ! Ook de voorbeeldvragen gaven een goed beeld van de « echte » vragen.
Ik zou Gratis Rijbewijs Online dan ook zeker aanraden, het is het geld waard !
Met vriendelijke groeten

FORUM / woensdag 28 augustus 2019 / Victoria D. uit Oreye

RIJBEWIJS B – 48/50

Zeer makkelijke leermethode en best goedkoop. Makkelijker dan uit een boek leren vanwege het filmpje dat telkens toegevoegd wordt en de extra oefeningen die het leren gevarieerder en dus interactiever maken. Ik heb deze methode gebruikt voor mijn rijbewijs A en B, voor rijbewijs B: 48/50, voor rijbewijs A: 45/50

FORUM / woensdag 28 augustus 2019 / Tibo DB. uit Ekeren

RIJBEWIJS B – 47/50

Beste
Ik ben geslaagd voor mijn theorie examen voor mijn rijbewijs B. Punten: 47/50.
Mening: Ik vind de theorie met bijbehorende oefeningen zeer goed opgesteld. Ook de oefenexamens zijn goede voorbereidende examens voor het echte theorie-examen.

FORUM / woensdag 28 augustus 2019 / Kierben M. uit Gavere

RIJBEWIJS B – 46/50

Beste,
Eerst en vooral bedankt voor de fantastische site. Het heeft mij enorm geholpen. Ik vond het superfijn dat er eerst een video is waar je een eerste maal alles hoort en dan nog eens alle theorie neergeschreven onder de video. Er was veel herhaling en de relevante oefeningen stonden per hoofdstuk mooi verzameld. Het is echt fijn om zo te leren. Alles overzichtelijk verzameld op 1 site. Ik heb andere sites bezocht voor ik bij jullie belandde, maar dit is echt wel de beste site! Ik ga het zeker aan iedereen aanraden en voor de prijs moet je het ook zeker niet laten. Ik heb rustiger aan gedaan en 2 keer 3 dagen gekocht en ik was er heel goed door met 46/50! Kortom de beste site!

FORUM / woensdag 28 augustus 2019 / Diane V. uit Sint-Niklaas

RIJBEWIJS B – 45/50

Ik ben heel erg tevreden over gratisrijbewijsonline, omdat het heel gestructureerd was en duidelijk hoe je het moest aanpakken. In het begin wist ik niet zo goed hoe ik eraan moest beginnen maar met gratisrijbewijsonline was dat geen probleem.
Geslaagd voor theoretisch rijexamen met 45/50.
Bedankt!

FORUM / woensdag 28 augustus 2019 / Nami D. uit Sint-Amandsberg

RIJBEWIJS B – 48/50

Beste,
Ik ben geslaagd op het theorie examen dankzij jullie site. Ik vind de methode erg goed aangezien ik de filmpjes en de oefenvragen maar 1 keer heb doorgenomen. Toen ik het proefexamen deed was ik meteen door. Jullie methode gaf me zekerheid dat ik ging slagen voor het echte examen.
Op 22/08/2019 ben ik mijn theorie examen gaan doen en slaagde met 48/50,
Met vriendelijke groeten,

FORUM / woensdag 28 augustus 2019 / Lize D. uit Borgloon

RIJBEWIJS B – 49/50

Beste
Ik heb dankzij jullie 49/50 behaald.
Ik had van vrienden gehoord dat je door de filmpjes goed de situaties en regels kon onthouden en dat de oefenvragen en proefexamens ook een goede voorbereiding waren. Dit klopt volledig ik heb wel goed gestudeerd en goed herhaald maar ik vond het heel aangenaam om zo te kunnen studeren.
Het “echte” examen vond ik zelf makkelijker dan jullie proefexamens haha
Alvast bedankt!
Mvg

FORUM / zaterdag 24 augustus 2019 / Stien C. uit Stekene

RIJBEWIJS B – 48/50

Beste,
Ik ben dankzij jullie boek geslaagd op mijn theoretisch examen (48/50). De filmpjes waren zeer duidelijk en de oefenvragen/proefexamens waren zeer goed. Ik zou dan ook deze site en het boek zeker aanraden aan vrienden/familie die ook hun theoretisch examen willen behalen.
Mvg,

FORUM / zaterdag 24 augustus 2019 / Denzel D. uit Vilvoorde

RIJBEWIJS B – 47/50

De site was mijn beste vriend van deze 2 laatste weken. Echt geweldig studiemethode.
Examen: 20/08/2019 resultaat: 47/50.

FORUM / zaterdag 24 augustus 2019 / Gaelle D. uit Sint-Stevens-Woluwe

RIJBEWIJS B – 48/50

Beste,
Vorige week was ik begonnen met het leren voor het theorie examen rijbewijs B. Zelf vind ik leren van grote hoeveelheden super moeilijk, maar door jullie tips en leermethode kan ik zeggen dat ik vandaag (20/08/2019) geslaagd ben met 48/50!!
Dikke merci en het is zeker een aanrader voor iedereen!

FORUM / zaterdag 24 augustus 2019 / Kyra S. uit Wolvertem

RIJBEWIJS B – 46/50

Beste,
Ik ben geslaagd theoretisch rijbewijs. Ik legde mijn examen af op woensdag 14/08/2019 en behaalde 46/50.
Ik vond de leermethode zeer goed en overzichtelijk. Vooral de afwisseling tussen het lezen van de leerstof en het bekijken van de video’s was aangenaam.
Met vriendelijke groeten,

FORUM / zaterdag 24 augustus 2019 / Marlies D.G.. uit Kruibeke

RIJBEWIJS B – 48/50

beste,
vandaag mijn theorie afgelegd en geslaagd, 48/50. Heel vlotjes dankzij jullie site, verreweg één van de betere, zoniet de beste site.
mvg,

FORUM / vrijdag 23 augustus 2019 / Agday Z. uit Antwerpen

RIJBEWIJS B – 44/50

Hallo,
Door de vele oefeningen die ik online kon maken was ik van de eerste keer geslaagd voor de theorie met 44/50.
Groeten.

FORUM / vrijdag 23 augustus 2019 / Ruben V. uit Zoersel

RIJBEWIJS B – 45/50

Goed methode, zorgt ervoor dat je de theorie beter onthoud en onder de knie hebt door het gebruik van verschillende manieren (video, tekst onder de video en examens). Mijn examen was op 14/08/2019 met resultaat 45/50.

FORUM / vrijdag 23 augustus 2019 / Sezin Y. uit Heusden-Zolder

RIJBEWIJS B – 47/50

Beste,
Afgelopen week legde ik het theoretisch examen voor rijbewijs B af in Sint-Denijs-Westrem. Dankzij jullie boek, jullie website en de bijhorende proefexamens behaalde ik 47/50.
Het leren verliep vlotter via jullie methode dan op andere websites.De combinatie van de filmpjes en de geschreven theorie werkte voor mij het best.
Door meteen na iedere les de vragen te beantwoorden, en aan het eind verschillende proefexamens te maken, voelde ik me zeker genoeg om het echte examen af te leggen. Dat het niveau van jullie proefexamens best hoog ligt, maakt dat je tijdens het echte examen niet voor verrassingen komt te staan. Heel erg bedankt!
Met vriendelijke groeten,

FORUM / vrijdag 23 augustus 2019 / Charlotte W. uit Gent

RIJBEWIJS B – 46/50

Beste,
Ik heb de theorie van rijbewijs B geleerd in jullie boek en op de site, op de site heb ik ook alle oefeningen en het proefexamen meerdere keren gemaakt en behaalde door jullie 46/50 van de eerste keer voor het echte examen op 10/08/2019. Ik vind jullie leerstof en oefeningen heel goed uitgelegd en up to date, het is een echte aanrader voor iedereen!
Met vriendelijke groeten,

FORUM / vrijdag 23 augustus 2019 / Robbe S. uit Lommel

RIJBEWIJS B – 50/50

Beste
Ik maakte gebruik van de ALLES-code. Door de theorie eerst goed door te lezen en daarna verschillende oefenvragen te maken verliepen de proefexamens zeer goed. Het is bovendien zeer handig dat alle theorie opgedeeld is in verschillende hoofdstukken met elk hun eigen bijhorende oefenvragen. Nadat ik een paar geslaagde proefexamens op rij had gemaakt, ging ik vandaag (16/08/2019) dan ook mijn theoretisch rijexamen afleggen bij de examenschool in Geel.
Ik haalde 50 op 50 op mijn examen!!!
Hartelijk dank voor de goede site.

FORUM / woensdag 21 augustus 2019 / Wout A. uit Beerse

RIJBEWIJS G – 37/40

Goede middag,
Ik wou u laten weten dat ik vandaag mijn theoretisch examen van rijbewijs G heb afgelegd en geslaagd ben, ik had 37 op 40.
Ik vond het een leuke afwisseling om op deze manier te leren !
Met vriendelijke groeten,

FORUM / woensdag 21 augustus 2019 / Mathijs V. uit De Panne

RIJBEWIJS B – 43/50

Beste
Ik ben vandaag 16/8 mijn rijexamen gaan afleggen en ben daarvoor geslaagd met 43/50. Jullie studiemethode was zeer handig om dit examen voor te bereiden.
Mijn manier van leren ging als volgt: ik leerde een les (bekeek het filmpje en las de theorie in mijn handboek), vervolgens maakte ik de extra oefeningen via de code. Ik heb regelmatig de oefeningen overlopen en hermaakt zodat ik de leerstof bleef herhalen.
Nadat ik alle lessen geleerd had, heb ik een aantal proefexamens gemaakt en daarna ben ik mijn theorie gaan afleggen.
Het was een leuke manier en een vlotte methode om te leren, ik zal dankzij jullie de leerstof niet snel vergeten.
Met vriendelijke groeten

FORUM / woensdag 21 augustus 2019 / Hanne J. uit Vilvoorde

RIJBEWIJS B – 48/50

Beste,
Ik heb op 16/08/2019 mijn examen afgelegd en ben geslaagd met 48/50 dankzij jullie.

FORUM / woensdag 21 augustus 2019 / Agnieszka S. uit Deurne

RIJBEWIJS B – 44/50

Hallo,
Ik heb mijn theorie examen op 14/08/19 afgelegd nadat ik jullie leermethoden gebruikte en ik behaalde 44/50. Het is een goede site met handige filmpjes en goede examenvragen.
Bedankt!
mvg,

FORUM / woensdag 21 augustus 2019 / Marie D. uit Roeselare

RIJBEWIJS B – 43/50

Beste,
Ik heb het theorie examen van rijbewijs B afgelegd op 14 augustus 2019. Behaalde punten : 43/50
Ik heb theorie geleerd met jullie website gratisrijbewijsonline.be, alles was heel duidelijk uitgelegd. Zeker de forum vond ik heel handig wanneer ik iets niet verstond of extra uitleg wou over iets. Na het leren van de theorie heb ik examenvragen opgelost op de website en enkele vragen kwamen terug tijdens het echte examen!
Met vriendelijke groeten,

FORUM / woensdag 21 augustus 2019 / Burcu O. uit Antwerpen

RIJBEWIJS B – 45/50

Dankzij jullie leermethode en de oefenvragen met code ben ik op 13 augustus van de eerste keer geslaagd voor mijn theoretisch examen categorie B. Ik behaalde 45/50 (geen grote overtredingen, 5 fouten). Jullie website is een absolute aanrader. Bedankt!

FORUM / woensdag 21 augustus 2019 / Esmeè G.

RIJBEWIJS B – 49/50

Beste,
Ik ben enorm blij u te kunnen melden dat ik ben geslaagd voor mijn theorie-examen!
Ik heb heel veel gehad aan de site, vooral de oefenvragen en proefexamens, deze gaven me vertrouwen.
De filmpjes waren ook erg handig, dan had je al een goed idee van wat je die les zou leren, daarna kon ik dan alles nog eens nalezen.
Examen afgelegd op: 13/08/2019 met resultaat: 49/50.
met vriendelijke groet,

FORUM / dinsdag 20 augustus 2019 / Pieter Z. uit Linderoever

RIJBEWIJS B – 49/50

De leermethode van het theoretisch gedeelte was voor mij de beste manier om te leren. Elke dag enkele keren de uitleg gevolgd van de filmpjes en hierbij ook nog eens de onderstaande uitleg was de ideale manier om dit te leren. Hierna heb ik een sms code gebruikt om alle extra oefeningen te maken en nog eens bij fouten de video goed beluisterd. Ook worden deze video's blijkbaar af en toe aangepast wat super is dat deze up to date blijven! Bij het horen van de uitleg onthoud je veel meer dan enkel in een boek te lezen.
Ik ben in Sint-Niklaas mijn theorie examen gaan afleggen, ik behaalde 49/50 (1 dom foutje i.v.m alcohol controle)
Jullie website is echt een super hulpmiddel geweest!
Met vriendelijke groeten.

FORUM / dinsdag 20 augustus 2019 / Annelien DW.

RIJBEWIJS B – 46/50

Beste
Op 14 augustus 2019 ging ik vol met zenuwen naar het examencentrum in Gent waarbij ik slaagde voor mijn theoretisch examen met 46/50.
Toen ik bezig was met mijn examen zag ik voor mij twee mensen zielig afdruipen...
In het begin had ik verschillende andere websites geraadpleegd en andere boeken bekeken. Maar op deze sites vond ik niet wat ik zocht.
Ik ben iemand die zeer snel onthoud dus twee keer dezelfde oefening maken heeft geen nut voor mij. Ik leer de antwoorden gewoon uit mijn hoofd zonder er moeite voor te doen.
Dat kan natuurlijk een voordeel zijn, maar als je een beperkt aantal oefeningen hebt is dat niet bepaald nuttig. Gelukkig heb ik via jullie site genoeg oefeningen kunnen maken.
Dankzij jullie had ik ook totaal niet het gevoel dat ik aan het studeren was in de vakantie en dat vond ik het leukste aan jullie methode.
De filmpjes en de theorie zijn mooi verdeeld en ze blijven boeiend tot op de laatste pagina.
Veel van mijn vrienden moeten nog beginnen met studeren aan hun theorie examen en ik ga ze zeker informeren over jullie leermiddelen.
Ik hoop dat ze met jullie hulp net als mij de eerste keer zullen slagen.
Bedankt voor al de moeite en energie te stoppen in het boek, de filmpjes, de vele oefeningen
Mijn punten: 46/50

FORUM / dinsdag 20 augustus 2019 / Emy T. uit Wetteren

RIJBEWIJS B – 44/50

Dankzij de leermethode van jullie site ben ik van de eerste keer geslaagd voor het theoretisch examen!
De filmpjes zijn zeer handig, je leert bij zonder het te beseffen. Met de oefenvragen test je echt wat je net leerde en het is nog leuk ook!
Ik ben geslaagd met 44/50. Examen afgelegd op 12 augustus 2019.

FORUM / dinsdag 20 augustus 2019 / Frauke E. uit Dendermonde

RIJBEWIJS B – 47/50

Goedemiddag,
Vorige week ben ik geslaagd dankzij jullie handige website, ik had namelijk 47/50 gehaald.

FORUM / dinsdag 20 augustus 2019 / Michael V.d.B. uit Vorselaar

RIJBEWIJS B – 48/50

Geachte mevrouw, meneer
Ik ben voor de eerste keer geslaagd met 48/50. Ik heb er veel voor gedaan, maar dankzij de leermethode van jullie site (filmpjes, oefenvragen,...) begreep ik de leerstof snel.
Met vriendelijke groet,

FORUM / dinsdag 20 augustus 2019 / Lyssa D.W. uit Melle

RIJBEWIJS B – 45/50

Vandaag theoretisch examen gedaan, nadat ik een dag oefende met de oefenexamens. Het was zeer leuk om op die manier te oefenen, je zag je fouten, kreeg uitleg wat fout is en vooral je kan het doen wanneer het voor jou past!
Ik had 45/50.

FORUM / dinsdag 20 augustus 2019 / Kjenta M. uit Koksijde

RIJBEWIJS B – 49/50

Ik behaalde 49/50 op mijn theoretisch examen.
Het is een goede site met voldoende variatie aan vragen, je kan uitgebreid oefenen op deze site, zowel de oefenvragen als oefenexamens zijn voldoende moeilijk met duidelijke afbeeldingen en voldoende uitleg waardoor het theoretische examen zeker lukt.

FORUM / dinsdag 20 augustus 2019 / Yari S. uit Schriek

RIJBEWIJS B – 47/50

Beste,
Ik heb gestudeerd voor het theorie-examen aan de hand van jullie studiemethode op de site. Ik heb bij elke les de oefenvragen ingevuld en het proefexamen meerdere keren afgelegd. Na 4 dagen studeren, was ik voldoende voorbereid om het theorie-examen voor het eerst ooit af te leggen. Ik behaalde uiteindelijk 47/50.

FORUM / dinsdag 20 augustus 2019 / Brandon W. uit Denderleeuw