Gratis Rijbewijs Online
homepage theorie proefexamens reacties van jongeren praktijk films forum rijscholen in Vlaanderen contactgegevens en varia

GRATIS RIJBEWIJS ONLINE REACTIESLEES HIERONDER
REACTIES FEBRUARI 2015


RIJBEWIJS B - 47/50
Beste,
Maandag ben ik beginnen leren met jullie boek en als ik iets nog niet duidelijk begreep, dan keek ik naar het filmpje van de betreffende les. Dat waren trouwens maar 2 filmpjes aangezien het boek heel overzichtelijk is en de leermethode die jullie aanbevelen de beste manier is (had mss op school ook zo moeten doen).
De woensdagvoormiddag heb ik dan de laatste lessen geleerd en proefexamen gedaan. En omdat ik mij er zo goed bij voelde ben ik maar gelijk naar het examencentrum gegaan waar ik dan geslaagd met 47/50 buiten ging.
(FORUM / 28 februari 2015 / Sarah S. uit St-Martens-Latem)

RIJBEWIJS B - 49/50
Beste,
Voor het afleggen van mijn theorie examen heb ik handig gebruikt gemaakt van jullie site.
Ik ben hier zeer tevreden mee aangezien ik een bijna maximale score behaald had: 49/50.
Met vriendelijke groeten.

(FORUM / 28 februari 2015 / Dina D. uit Merksen)

RIJBEWIJS B - 44/50
Hallo,
Ik heb mijn rijbewijs behaald op 23 februari 2015. Dit dankzij de alles - code van jullie site. De site is goed en niet duur om met de alles - code drie dagen lang de oefenvragen en proefexamen te mogen doen. Die drie dagen heb ik zeer nuttig gebruikt!!

(FORUM / 28 februari 2015 / Kim S. uit Rumst)

RIJBEWIJS B - 46/50
Ik ben 47 jaar en 25 jaar na een mislukte poging heb ik er mezelf toe gedwongen om er alsnog werk van te maken en eindelijk die stap te zetten. Geslaagd, met 46/50 geslaagd in het examencentrum Roeselare op 27/02/2015.
Uw boek laat je toe om op korte termijn te slagen op de theorie. De oefenvragen zijn een must vóór je aan de examenvragen begint.
Bedankt!
Mvg,
(FORUM / 28 februari 2015 / Mario D.)

RIJBEWIJS B - 48/50
Hallo,
Dankzij jullie site heb ik vandaag mijn theoretisch examen behaald en dit met een score van 48/50! Jullie lessen zijn echt fantastisch, na één weekje studeren (en vooral oefenen) was ik klaar om het examen af te leggen. Ik raad jullie site aan iedereen aan!
Bedankt!

(FORUM / 26 februari 2015 / Iona V. uit Merchtem)

RIJBEWIJS B - 46/50
Beste,
Eerst kocht ik het boek 'Wees Wegwijs' om de theorie onder de knie te krijgen. Helaas vond ik de theorie in het boek veel te saai dus ging ik al snel op zoek naar leukere oplossingen online. Hierbij kwam ik terecht op jullie site en betaalde ik 3.5 euro voor 3 dagen te leren en te oefenen met alle oefenvragen en proefexamens en één week later stuurde ik nog eens een sms'je voor 2.5 euro maar deze keer enkel om de proefexamens in te oefenen. Hierdoor ben ik geslaagd met 46/50!
Dank u!

(FORUM / 27 februari 2015 / Justien D. uit Beveren)

RIJBEWIJS B - 48/50
Beste,
Ik vind jullie boek zeer duidelijk en overzichtelijk om te studeren. Ook de oefeningen en oefenexamens op de website zijn een goede voorbereiding. Met de filmpjes erbij was het makkelijker om dingen te begrijpen. Ik heb 48/50.
(FORUM / 27 februari 2015 / Kevin D.V. uit Brecht)

RIJBEWIJS B - 46/50
Beste,
Ik wil jullie bedanken! Ik ben een filipijnse vrouw die nog niet zeer goed nederlands kunnen spreken een verstaan maar toch voor de eerste keer examen ben ik geslaag daarom ben ik heel dankbaar! jullie website zijn echt gebruikbaar ik heb hier veel geleerd daarom ben ik voor de eerste keer geslaag met mijn Theorie examen.46/50! Ik vind het echt tof, jullie website is simpel en duidelijk en al de informatie zet daar in.
Hartelijk bedankt!!!!
Groetjes!

(FORUM / 27 februari 2015 / Victoria M. uit Herzele)

RIJBEWIJS B - 48/50
Hallo,
Dankzij jullie site heb ik vandaag mijn theoretisch examen behaald en dit met een score van 48/50! Jullie lessen zijn echt fantastisch, na één weekje studeren (en vooral oefenen) was ik klaar om het examen af te leggen. Ik raad jullie site aan iedereen aan!
Bedankt!

(FORUM / 26 februari 2015 / Iona V. uit Merchtem)

RIJBEWIJS B - 45/50
Handig boek als voorbereiding voor een theorie-examen!
(FORUM / 26 februari 2015 / Jeroen V. uit Elewijt)

RIJBEWIJS B - 47/50
Heel goed dat er zoveel oefeningen op de site staan (47/50).
(FORUM / 26 februari 2015 / Gauthier V. uit De Pinte)

RIJBEWIJS B - 50/50
Hey!
Echt geweldig jullie boek en site! Ik ben vandaag mijn examen gaan afleggen en dankzij jullie site en boek heb ik 50/50 geslaagd! Ik heb het boek in de standaardboekhandel gekocht en die code gebruikt voor 7 dagen en het heeft echt gewerkt.
Het is een aanrader voor iedereen!
Echt geweldig!
(FORUM / 26 februari 2015 / Jani M. uit Erps-Kwerps)

RIJBEWIJS B - 49/50
Beste,
Dankzij jullie fantastische filmpjes ben ik geslaagd voor mijn theoretisch rijexamen. Door de vele oefenvragen/examens ben je het systeem al gewoon en is het appeltje eitje. 49/50!

(FORUM / 26 februari 2015 / Cedric D.C. uit Beervelde)

RIJBEWIJS B - 50/50
Beste
Doordat ik via jullie leermethode 50/50 behaalde op mijn theoretisch examen zou ik jullie graag willen bedanken! De filmpjes en oefenvragen zijn super handig!
Bedankt!

(FORUM / 26 februari 2015 / Liesje H. uit Kalmthout)

RIJBEWIJS B - 46/50
Beste
17 jaar sinds begin februari en vandaag met succes mijn theorie-examen afgelegd in het examencentrum Anderlecht.
Ik begon de theorie te leren rond begin februari met de cursus en het boek van Wees Wegwijs dat mijn nicht gekregen had via Rijbewijs op School. Dit was voor mij niet de ideale manier! Te saai, niet altijd duidelijk, niet interactief genoeg.
Al gauw vond ik jullie website en dan enkel gestudeerd met jullie website (2 x een code aangevraagd) waar ik elke dag de oefeningen en proefexamens nagekeken heb en geslaagd met 46 op 50! En dit van de eerste keer!
Superblij en heel blij met de aangeboden manier via jullie site.

(FORUM / 26 februari 2015 / Joni R. uit Halle)

RIJBEWIJS B - 50/50
Nadat we in januari met rijbewijs op school de theoretische voorbereiding kregen op het rijexamen, was het vanmorgen eindelijk zo ver. Bij het oefenen op jullie website wist je na elke vraag direct of je al dan niet juist geantwoord had, maar nu was het concentreren en afwachten tot je de 50 vragen doorlopen had.
Een spannend moment... '50/50, je bent geslaagd' verscheen op mijn scherm.
Ik ben ervan overtuigd dat jullie website mee heeft bijgedragen tot dit resultaat.
Super hard bedankt!

(FORUM / 26 februari 2015 / Lauranne H. uit Boechout)

RIJBEWIJS B - 48/50
Ik heb gestudeerd via gratisrijbewijs.be en was van de eerste keer geslaagd voor het theorie-examen te Geel op 24 februari 2015
Het is een overzichtelijke site en goed vooropgestelde vragen. Veel makkelijker leren als uit een handboek. Ik had het boek "Wees Wegwijs" maar voor het rijbewijs A. Ik weet dat dit niet het juiste boek was maar het heeft me geholpen voor de verschillende verkeersplaten te leren. Kon dat gewoon vanuit de zetel lezen zonder de pc aan te zetten. Het probleem was de weinige motivatie daarin en daarom het boek maar enkele keren open gehad.
Bedankt.

(FORUM / 26 februari 2015 / Ilse G. uit Haacht)

RIJBEWIJS B - 43/50
Ik heb heel veel op jullie site geoefend want ik vind dat de site geweldig is en makkelijk te leren is. Vooral met de filmpjes heb ik heel wat bijgeleerd. Ik had ook wel het boek van Wees Wegwijs gekocht maar dat lukte niet zo goed omdat ik vond dat er daar te veel tekst was en soms onduidelijk omdat er zoveel instond. Maar met jullie website ging dat veel beter en gaf ook resultaat want door jullie ben ik geslaagd !
Ik heb op mijn school (Don Bosco Halle) ook 3 lessen gekregen van rijbewijs op school en dan heb in Don Bosco Halle mijn examen afgelegd in een busje. Ik vind persoonlijk dat rijbewijs op school super is want anders stel je het altijd maar uit en daar op school was je verplicht op die dagen te komen anders mocht je niet mee doen met het examen.

(FORUM / 26 februari 2015 / Jordi R. uit Sint-Pieters-Leeuw)

RIJBEWIJS B - 48/50
Enkele dagen intensief op jullie site studeren en het theoretisch rijexamen wordt een lachertje! 48/50, zo hoog had ik mijn score nooit verwacht en dat allemaal dankzij jullie.
Een dikke merci!

(FORUM / 26 februari 2015 / Jeroen v.W. uit Antwerpen)

RIJBEWIJS B - 45/50
Beste site !
Ik heb eerst via andere site geoefend en was niet geslaagd.
Dan heb ik via jullie geoefend en was met 45 geslaagd.

(FORUM / 25 februari 2015 / Samira T. uit Bornem)

RIJBEWIJS B - 45/50
Allerbeste mensen van deze site,
Ik bedank jullie met heel mijn (en mijn moeders) hart om deze site op te richten!
Ik stelde het leren steeds uit, omdat het zo saai leek met behulp van boeken en moeilijke sites te leren. Ik heb ook op een andere site vragen gemaakt, maar deze waren heel ingewikkeld en dubbelzinnig uitgelegd. Ook de foto’s waren onduidelijk. Ik heb letterlijk van alles geprobeerd op internet tot ik uiteindelijk op jullie site terecht ben gekomen!
Jullie site is zo leuk en simpel om te leren, het is makkelijk om te begrijpen en om het te blijven onthouden!
Ik ben vandaag dus direct na school naar het examencentrum gegaan (nadat ik de code van 3 dagen heb kocht en veel heb beantwoord) en heb hiermee 45 op 50 gehaald vanaf de eerste keer!
Ik heb het tot nu toe minimum 50 mensen aanbevolen of naar doorgestuurd haha, waaronder er zelfs al 3 mee zijn geslaagd!
Ik zal het nog steeds iedereen aanraden tot op de dag dat de site niet meer zal bestaan (hopelijk blijft deze natuurlijk voor altijd! Haha).
Dit zou nooit zonder jullie gelukt zijn, dus namens mij (en zeker nog vele anderen) Erg bedankt !!

(FORUM / 25 februari 2015 / Chahrazad H. uit Geel)

RIJBEWIJS B - 47/50
Beste.
Ik wil u melden dat ik met grote onderscheiding door mijn theoretisch examen ben! Met 47 op 50, en dit allemaal door jullie site. Door een medeleerling van school kwam ik uit op deze site ik was zo blij dat, want ik was heel gestrest en heb veel traantjes gelaten. Jullie site is een echte aanrader voor IEDEREEN jong en oud. Alles is heel goed uitgelegd door filmpjes. Jullie hebben me zeer veel geholpen, als ik ooit de vraag krijg hoe ik gestudeerd heb geef ik direct jullie site op.
Duizendmaal bedankt!!
Met vriendelijke groeten,

(FORUM / 25 februari 2015 /Anne-Sophie V. uit Nazareth)

RIJBEWIJS AM - 33/40
Ik vond het een goede leerervaring. Ik had 33/40 en was dus geslaagd.
(FORUM / 25 februari 2015 / Esma A. uit Kuringen)

RIJBEWIJS B - 46/50
Beste Gratisrijbewijsonline,
Eindelijk ben ik geslaagd voor men theorie-examens,
Ik heb het boek Wees wegwijs nog gehad in het verleden, daar was ik echt niet content van, de uitleg was moeilijk en langdradig. En ik heb rijbewijs op school gehad, maar dat vond ik ook maar niks. Ze legden niet alles tot in detail uit.
Nu geslaagd met een score van 50/50!!!!.Een score waar ik alleen maar van had kunnen dromen, maar nooit verwacht had.
Ik vind jullie leerwijze de beste. Als je alles kent en begrijpt hoe het in jullie site allemaal is vermeld, mag je er inderdaad vrij zeker van zijn dat je slaagt!
Mvg,

(FORUM / 25 februari 2015 / Astrid P. uit Houthalen)

RIJBEWIJS B - 46/50
Beste.
Het was heel handig en gemakkelijk om via jullie site te leren! Ik heb een paar dagen geleerd en heb 46/50 behaald! Ik wou voor meer gaan maar dat is ook goed natuurlijk zonder de site had ik het nooit geleerd! De beste leermethode ever!!
Daarvoor mijn dank!

(FORUM / 24 februari 2015 / Esma A. uit Kuringen)

RIJBEWIJS B - 46/50
Geachte,
Ik had voordien al 2 maal deelgenomen aan het theoretisch rijexamen en was er net niet door door 1 foutje teveel.
Dan moest ik 12 uren les volgen in een rijschool en kreeg daar jullie boek 'theorie rijbewijs B' met gratis code XNTTGIGRDH en oefende veel met jullie website.
Ik heb veel bijgeleerd door jullie oefeningen en tips die ik meekreeg van jullie filmpjes en het was veel beter uitgelegd dan voordien.
Ik heb dan achter een week mijn theoretisch examen afgelegd en behaalde een score van 46/50.
Met vriendelijke groeten.
(FORUM / 24 februari 2015 / Kimberly R. uit Zonnebeke)

RIJBEWIJS B - 48/50
Hallo,
Ik heb op 14 november 2014 mijn theoretisch rijbewijs B behaald aan de hand van jullie handboek en website tijdens de lessen van rijbewijs op school.
Ik was al een hele week aan het stressen maar dankzij jullie goede website, waar ik vele momenten op ben bezig geweest, ben ik met glans geslaagd voor mijn theoretisch rijbewijs B!
Groetjes
(FORUM / 24 februari 2015 / Imma N. uit Moorslede)

RIJBEWIJS B - 46/50
Dit is de 2e keer dat ik jullie site gebruik om te leren en te oefenen voor het echte examen.
Zowel voor AM als B en op beide had ik maar 4 fouten.
Jullie methode is super!

(FORUM / 24 februari 2015 / Mats M. uit Schoten)

RIJBEWIJS B - 48/50
Hey Gratisijbewijsonline.be,
Bedankt voor de topbegeleiding! Deze heeft mij een score van 48/50 opgebracht.
Ik had 5 jaar geleden mijn rijbewijs op school gehaald, maar daar weet ik amper nog iets van.
Laten vervallen en nu opnieuw gedaan. Ik heb enkel jullie site gebruikt en in een speedtempo alles geleerd.
Ik ben heel tevreden en zal jullie zeker aanraden aan andere chauffeurs-in-spé!

Groetjes,

(FORUM / 24 februari 2015 / Karen F. uit Dilbeek)

RIJBEWIJS B - 47/50
Hallo,
Ik heb op jullie website alle theorie geleerd. Ik vond jullie lesmethode heel handig en dankzij al jullie duidelijke filmpjes ben ik wel geslaagd voor mijn theorieexamen met 47/50.
Ik wil gewoon zegen heel erg bedankt.

(FORUM / 24 februari 2015 / Kevin O.G. uit Sint-Genesius-Rode)

RIJBEWIJS B - 49/50
Hallo
Ik heb op jullie website alle theorie geleerd om mijn voorlopig rijbewijs te behalen.
Ik ben geslaagd en heb 49/50 gehaald. Jullie site heeft heel veel geholpen bij het examen.
Mvg,

(FORUM / 23 februari 2015 / Charline H. uit Genk)

RIJBEWIJS B - 49/50
Mijn naam is Fadoua en heb een heel fijn en makkelijke ervaring gehad met het leren van het theorie examen. Was super snel klaar met het examen en heb 49 op 50 punten behaald.
Ik heb eerst eenandere site gecontracteerd maar dat was zever en toen heb ik verder op google gekeken en kwam ik deze site tegen en dat was gewoon fantastisch. Er ging een hele grote deur voor mij open. De manier van leren is gewoon top.
Echt hartstikke bedankt voor al jullie inzet. Raad het Iedereen aan.

(FORUM / 23 februari 2015 / Fadoua N. uit Evere)

RIJBEWIJS B - 46/50
Ik vond jullie methode heel handig en dankzij al jullie duidelijke filmpjes ben ik geslaagd voor mijn theorie-examen met 46/50 en dat op een paar dagen tijd.
Heel hard bedankt!

(FORUM / 23 februari 2015 / Camille C. uit Keerbergen)

RIJBEWIJS B - 49/50
Hallo,
Ik ben vrijdag 20/2 geslaagd voor mijn theorie met 49/50 en dit heb ik volledig te danken aan deze site. De oefeningen zijn in de aard met die van het examen waardoor dit zeer vlot ging.

(FORUM / 22 februari 2015 / Ines E. uit Tessenderlo)

RIJBEWIJS B - 45/50
Ik ben door deze site geslaagd op mijn theoretisch rijexamen (45 op 50).
Deze site is echt geweldig!

(FORUM / 22 februari 2015 / Kiara C. uit Heusden-Zolder)

RIJBEWIJS B - 47/50
Ik vind het goed dat er in uw handboek staat hoe je de leerstof moet verdelen.
Ik vind het ook een hele goede methode, want je maakt niet elke oefening in 1 keer.
Nooit gedacht dat ik 47/50 zou kunnen halen.
(FORUM / 22 februari 2015 / Phaedra T. uit Lebbeke)

RIJBEWIJS B - 50/50
Ik had het theorie boek Autorijden van New Traffic Books gekregen maar het lukte me niet om hier uit te leren. Ik heb de rijbewijs op school niet gevolg omdat die uren zeer slecht zouden uitkomen voor mij.
Dus ben ik op jullie site terecht gekomen en ik ben GESLAAGD 50/50! Ik vind jullie aanleermethode geweldig. De filmpjes zijn super duidelijk en alles wordt goed uitgelegd. Jullie proefexamens zijn super duidelijk opgesteld. Als je op de site goede punten haalt ben je er inderdaad gegarandeerd door.
Ik vind jullie site ECHT een aanrader !Ik ga hem aanraden aan iedereen die ik ken om hem ook te gebruiken.
Jullie zijn diegene die gezorgd hebben dat ik kans maakte om te slagen !!! SUPER !!!
Bedankt voor alles aan de makers van deze site en de mensen die hem onderhouden. Jullie zijn super !

(FORUM / 22 februari 2015 / Janne V.G. uit Schoten)

RIJBEWIJS B - 46/50
Beste,
Ik was super blij met mijn examen uitslag van 46/50. Dit had ik nooit behaald zonder jullie zeer praktische methode (zowel de theorie, de oefenvragen en examen) die mij – ik heb namelijk dyslectie – in staat stelde om dit helemaal alleen grondig in te studeren via de computer en de gsm .
Met vriendelijke groet.

(FORUM / 22 februari 2015 / Freija B. uit Heusden)

RIJBEWIJS B - 46/50
Geachte,
Ik ben geslaagd voor mijn theorie examen met 46/50! Dankzij jullie heb ik met gemak dit examen afgelegd!
Het systeem met de code die 3 dagen geldt, vind ik goed gevonden. De filmpjes én de oefenvragen waren super en ik heb veel kunnen oefenen. Ben blij dat ik het via jullie site heb gedaan!
Ik heb ook theorie lessen van rijbewijs op school gehad. Deze lessen waren wel handig en nuttig, maar die lessen waren 2 jaar geleden. Ik heb het examen toen afgelegd maar ik was er toen niet door met mijn examen, omdat ik niet veel had geoefend.
Met vriendelijke groeten.

(FORUM / 22 februari 2015 / Salima M. uit Deurne)

RIJBEWIJS B - 44/50
Geachte,
Dankzij jullie behaalde ik een score van 44/50. Misschien niet de meest perfecte geslaagde score, maar één waar ik jullie heel dankbaar voor ben. Ik heb voor het examen jullie boek gekocht en de bijhorende code gebruikt. De oefeningen en proefexamens hebben me enorm geholpen om de faalangst en de stress voor de secondenteller te kunnen overwinnen.
Mijn school biedt ook theoretische lessen aan, maar ik heb deze niet gevolgd. Van andere hoorde ik dat ze niet veel "aanleren", maar dingen zeggen in de trant van: "Als je 1,6 tussen de antwoorden ziet staan, dan is dat het goede antwoord".
Heel erg bedankt en doe zo verder!
(FORUM / 22 februari 2015 / Elisabeth B. uit Wemmel)

RIJBEWIJS B - 45/50
Ik ben vandaag geslaagd voor mijn theoretisch examen dankzij deze website!
Ik heb alle oefeningen gemaakt en het was een zeer goede voorbereiding op het examen zelf.
Ik heb hiervoor ook rijbewijs op school gedaan en daarmee examen gedaan en toen was ik niet geslaagd. Die website was niet overzichtelijk en ook werd niet alles vermeld. Dus ik vind jullie site echt veel beter!
Dankjewel!! Ik heb trouwens 45 op 50 gehaald.

(FORUM / 22 februari 2015 / David V.O. uit Drongen)

RIJBEWIJS B - 44/50
Beste,
Ik ben zeer tevreden over deze GE-WEL-DIG-GE leermethode! Zelf leer ik niet graag in een boek waardoor jullie site heel aantrekkelijk leek en ook bleek te zijn!
In de filmpjes werd alles perfect uitgelegd, waardoor ik snel de verkeersregels onder de knie had. Ik heb bij alle 32 de lessen de filmpjes bekeken en vervolgens beginnen oefenen. Voor ik de filmpjes bekeek wou ik al eens zien hoeveel ik zou halen zonder ze te bekijken dit was amper de helft.
Na het kijken van de filmpjes en de theorie haalde ik al meteen in de 40. Hieruit kunnen we dus concluderen dat het een geweldige leermethode is en hiervoor wil ik jullie ook van harte bedanken. Ik was blij dat ik er van de 1ste keer door was met 44/50
Met Vriendelijke Groeten,

(FORUM / 22 februari 2015 / Eline D.B. uit Sint-Pauwels)

RIJBEWIJS B - 49/50
Hallo,
Ik ben Steffy V. en Ik heb mijn examen vandaag 20/2 afgelegd.
Door jullie behaalde ik mijn voorlopig rijbewijs met 49/50.
Daarom wou ik jullie gewoon eventjes snel bedanken.
Met vriendelijke groeten,

(FORUM / 22 februari 2015 / Steffy V. uit Melsele)

RIJBEWIJS B - 41/50
Beste Heer/Mevrouw,
Ik zou jullie graag bedanken voor jullie website www.gratisrijbewijsonline.be . Ik had namelijk zeer weinig tijd om te studeren voor het theorie-examen, maar dankzij jullie hulp was ik vanaf de eerste keer geslaagd.
Bedankt en met vriendelijke groeten.

(FORUM / 22 februari 2015 / Toon C. uit Bazel)

RIJBEWIJS B - 43/50
Het is een super goede site om van te leren. Veel overzichtelijker en meer motiverend dan uit een boek te leren.
Jullie geven goede tips en de oefeningen zijn super om van te leren.
Bedankt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

(FORUM / 22 februari 2015 / Elise dl H. uit 's-Gravenwezel/schilde)

RIJBEWIJS B - 49/50
Ik vind jullie site en echte aanrader naar iedereen toe, het heeft me goed geholpen. Ik heb 49/50.
Ik ga deze zeker aanraden bij familie en vrienden! Ik vind het een zeer aangename manier om zo alles onder de knie te krijgen.
Met vriendelijke groeten.

(FORUM / 22 februari 2015 / Elise W. uit Steendorp)

RIJBEWIJS B - 44/50
Ik had de lessen met rijbewijs op school gehad en het boek Wees Wegwijs hadden we gratis gekregen maar ik had toen geen intresse en vond het ook wat saai dus was ik ervoor gebuisd.
Ik ben nu beginnen leren op deze site en adrandom 4-5 keer examen gedaan en met een degelijk resultaat het examen gaan afleggen op 20/02/2015 te Geel en met 44/50 geslaagd.
Zeker een aanrader deze site!
Mvg.

(FORUM / 22 februari 2015 / Yannick Y. uit Turnhout)

RIJBEWIJS B - 44/50
Beste,
Ik ben vandaag 20/2 geslaagd met 44/50, wat dus voor mij een zeer goede score is.
Hierbij bedankt voor jullie duidelijke en leuke lesmogelijkheden.
Het was echt leuk om via jullie te leren en ik raad het aan iedereen aan.

Bedankt.

(FORUM / 22 februari 2015 / Bob M. uit Zaffelare)

RIJBEWIJS B - 47/50
Mijn naam is Mustafa en ik woon in Maaseik. Ik heb 47/50 gehaald op mijn theorie examen. De site is makkelijk om uit te leren en de vragen na elk hoofdstuk zijn ook heel handig.
(FORUM / 20 februari 2015 / Mustafa A. uit Maaseik)

RIJBEWIJS B - 48/50
Ik ben super blij, want ik ben vandaag geslaagd voor mijn theoretisch examen rijbewijs B (47/50). Dit kon ik natuurlijk niet zonder jullie handboek en de vele oefenvragen en proefexamens. Jullie manier van uitleggen kan ik iedereen aanbevelen, wat ik ook zal doen.
Dankjewel!!!
(FORUM / 20 februari 2015 / Laura VD uit Lokeren)

RIJBEWIJS B - 42/50
hallo,
Ik heb alleen 2 dagen gestudeerd op de website gratis rijbewijs online en ik was door met 8 fouten. Dat is echt een goeie website. Al mijn vrienden gebruiken ook die site voor theorie oefeningen en oefen examen.
hartelijk bedankt.

(FORUM / 20 februari 2015 / Ibryam B.)

RIJBEWIJS B - 47/50
Bedankt mannen dankzij jullie ben ik er door voor mijn theorie examen met 47/50. Het is dankzij de oefeningen en proefexamens dat mijn examen zo vlot verlopen is. Jullie site is de enige site die ik heb gebruikt.
Nogmaals bedankt!

(FORUM / 20 februari 2015 / Abdussamed Y. uit Antwerpen)

RIJBEWIJS B - 45/50
Beste,
Ik ben vandaag mijn theorie examen gaan doen in het examen centrum in Kontich en ben met 45/50 geslaagd! Ik alle lessen en extra oefenvragen geoefend en een paar proefexamens gedaan. De informatie op de website is duidelijk en overzichtelijk en de vragen bij het proefexamen worden op dezelfde manier gesteld zoals het echte examen. Dit stelde mij gerust tijdens het examen. Dankzij jullie website ben ik van de eerste keer geslaagd! De beste investering van 3.5 euro die ik ooit al heb gedaan.
Groetjes,

(FORUM / 20 februari 2015 / Silke T. uit Wilrijk)

RIJBEWIJS B - 44/50
Dag,
Ik ben Lisa L. en ik ben geslaagd met 44op50 voor het theoretisch examen gisteren. De leermethode vond ik heel goed met duidelijke oefeningen!
Dank u!
Vriendelijke groeten,

(FORUM / 20 februari 2015 / Lisa L. uit Gent)

RIJBEWIJS B - 46/50
Beste,
Ik heb alles zelfstandig gedaan, omdat ik op voor rijbewijs op school van het jaar 1997 moest zijn om lessen te volgen, maar ik ben van januari 1998 dus dat mocht niet.
Ik heb jullie website bekeken en 3.5€ betaald voor te kunnen oefenen. Ik heb vandaag, op 19 -02-15 mijn theorie examen afgelegd en behaalde een score van 46 op 50.
Bedankt.

(FORUM / 20 februari 2015 / Kelly B. uit Balen)

RIJBEWIJS B - 50/50
Dankzij jullie extra oefeningen en goede uitleg ben ik zonder problemen door geraakt. Mooie 50/50!
(FORUM / 19 februari 2015 / Sulim D. uit Halle)

RIJBEWIJS B - 47/50
Dankzij deze geweldige site ben ik geslaagd met 47/50 !
De filmpjes en de uitleg eronder waren perfect en daardoor heb ik echt alles begrepen.
Ik had eerst via een boek gestudeerd, maar dat ging maar moeizaam en toen heb ik via jullie
site gestudeerd en heb ik echt zelfvertrouwen gekregen om het examen af te leggen.
Vandaag in het examencentrum herkende ik zo veel vragen van de oefenexamens.
Jullie oefenexamens zijn echt up-to-date!

(FORUM / 19 februari 2015 / Mena)

RIJBEWIJS B - 41/50
Beste
Dankzij jullie website ben ik geslaagd voor het theorie examen. Ik was te lui om te leren voor mijn rijbewijs maar met de alles code liep dat heel goed. Ik vond het heel leuk om de oefeningen te maken. Ik vond het beter dan uit een boek leren. Voor mijn examen heb ik 41/50 behaald maar ik zou beter kunnen door stress heb ik veel domme fouten gemaakt. Maar toch super blij want ik heb het behaald!! Ik raad het aan iedereen om van jullie site leren.

(FORUM / 19 februari 2015 / Tugba K. uit Brussel)

RIJBEWIJS B - 45/50
Goedeavond,
Ik ben van de eerste keer geslaagd voor mijn theoretische rijexamen met 45/50. Jullie methode heeft me goed geholpen. Het is een leuke manier om het te leren. Wat vooral goed is, is dat je onmiddellijk naar de juiste theorie gaat wanneer je een fout maakt. Zo leer je het snel.
Met vriendelijke groeten,

(FORUM / 19 februari 2015 / Berre V. uit Loenhout)

RIJBEWIJS B - 50/50
Kon het niet geloven toen ik mijn resultaat op het scherm zag! 50/50!
Rijbewijs op school vond ik overbodig. Ik beb zelfstandig de theorie geleerd uit het boek Autorijden van A tot Z en dan alle oefeningen gemaakt op jullie site. Ik heb wel gemerkt dat enkele dingen in het boek ontbreken en heb nog veel extra dingen bijgeleerd op jullie site.
De theorie die ik niet begreep nog eens via jullie lessen en filmpjes geleerd waardoor het allemaal heel duidelijk werd en vervolgens verschillende proefexamens gemaakt. Alles wordt op een zeer eenvoudige manier uitgelegd en alle essentie staat er duidelijk in!
Bedankt!

(FORUM / 18 februari 2015 / Hannah J. uit Scherpenheuvel-Zichem)

RIJBEWIJS B - 46/50
Ik heb anderhalve week geoefend voor mijn theorie en dat was via gratisrijbewijsonline en was er van de eerste keer met het examen door met 46/50. Deze manier is super om te oefenen en ik raad het dus zeker aan mensen aan om het via hier te doen!
(FORUM / 18 februari 2015 / Sygnolène O. uit Brecht)

RIJBEWIJS B - 50/50
beste,
dank zij jullie site heb ik mijn theorie gehaald, had 50 op 50 !!! Super site, hele goede site om mee te oefenen.

(FORUM / 18 februari 2015 / Lieve V.D. uit Temse)

RIJBEWIJS B - 46/50
Hallo,
Ik ben van de eerste keer geslaagd op mijn theorie examen. (46/50)
Jullie filmpjes en proefexamens hebben echt geholpen!
Groetjes,

(FORUM / 18 februari 2015 / Eline D. uit Westerlo)

RIJBEWIJS B - 47/50
Ik heb vandaag mijn theorie examen gaan doen. Ik ben geslaagd met 47/50 als mooi resultaat. Dit heb ik te danken aan jullie magnifieke site! Als je het proefexamen op de site goed kunt is het werkelijke examen een futiliteit.
Groeten.

(FORUM / 18 februari 2015 / Sven V.G.)

RIJBEWIJS B - 47/50
Beste
Ik ben Günther V. Ik ben vandaag geslaagd met 49/50.
Jullie site was veel makkelijker om te leren dan de site die ik meekreeg van rijbewijs op school.
Wij kregen in totaal 8 uren les, dus dat was eigenlijk veel te weinig om alles te zien, dus werd alles er door gejaagd, zodat enkel de hoofdzaken werden uitgelegd. Zij hebben ons aangeraden om via de site van rijbewijsopschool te leren. Deze site vond ik niet zo duidelijk als die site van jullie en daarom had ik mijn eerste keer 40/50 op school. En toen heb ik van een paar vrienden vernomen dat jullie site zo goed is, dus heb ik zo geleerd en heb ik 49/50 gehaald!

(FORUM / 18 februari 2015 / Günther V. uit Diepenbeek)

RIJBEWIJS B - 47/50
Jullie site is een topper! Ik heb op 16/02/2015 mijn theorie afgelegd had 49/50.
(FORUM / 17 februari 2015 / T. Fatima uit Hoboken)

RIJBEWIJS B - 48/50
Beste,
Ik vind de methode van jullie boek zeer handig. Je kijkt naar het filmpje op YouTube. Je overloopt nog even het hoofdstuk in het boek. Dan maak je wat van die oefenvragen tot je een tevreden gevoel hebt! Na 2 dagen was ik al bezig met de proef examens. En na 3 dagen me wat verdiepen in die theorie m'n examen gaan doen. Slechts 2 fouten!!
Ik ben dus heel tevreden en zou iedereen deze methode en dit boek zeker aanprijzen!!
Mvg.
(FORUM / 17 februari 2015 / Jelle H. uit Gent)

RIJBEWIJS C - 42/50
Geachte,
Graag bedank ik u voor het feit dat u deze website heeft ontworpen.
Ik wou initieel een boek kopen maa dit kon ik deze maand niet meer betalen.
Ik heb vroeger mijn rijbewijs B behaald met rijbewijs op school in mijn 6de humaniora. (Don Bosco Halle) Hier had ik een zeer goede ervaring mee. De uitleg die deze persoon gaf was zeer volledig dit alsmede door het feit dat je met deze persoon het kon hebben over reglementering in réele situaties en niet enkel theoretisch. Ik denk ook dat dit mij zal geholpen hebben voor mijn latere rijbewijzen die ik enkel via jullie website te oefenen heb behaald. ( Rijbewijs A2 & nu dus ook C ).
Dankzij jullie heb ik voor 3€50 mijn theorie kunnen behalen op 3 dagen tijd.
Met vriendelijke groeten,

(FORUM / 17 februari 2015 / Yoann F. uit Tubeke)

RIJBEWIJS B - 47/50
Beste,
Ik ben geslaagd voor mijn rijbewijs B, theoretisch examen met 47/50
Vriendelijke groet,

(FORUM / 17 februari 2015 / Pieter-Jan C. uit Heestert)

RIJBEWIJS B - 48/50
Dankzij jullie leermethode was ik geslaagd vanaf de 1ste keer.
Er wordt bij ons op school ook rijbewijs op school gegeven, maar dat is enkel in de 6de jaren. Ik heb ooit eens gedubbeld waardoor ik nog in het 5de zit, ik heb dus helemaal zelfstandig de theorie geleerd.
Samen met jullie theorieboek is dit de perfecte combinatie om te slagen!
Ik heb 48/50 gehaald.
Met vriendelijke groet,
(FORUM / 17 februari 2015 / Joeri V.G. uit Vosselaar)

RIJBEWIJS B - 48 /50
Dankzij de handige filmpjes was het leuk om de theorie te leren, ook de proefexamens kwamen heel goed overeen met het werkelijke examen waardoor ik veel minder zenuwen had!
Thuis behaalde ik een score van gemiddeld 48/50 en dat weerspiegelt zich ook op mijn uiteindelijke resultaat. Geslaagd met een score van 48/50.
Heel fel bedankt dus!

(FORUM / 17 februari 2015 / Lotte D.V. uit Sint-Truiden)

RIJBEWIJS B - 47/50
Jullie site heeft me heel goed geholpen, heel goeie uitleg,
dankjewel!

(FORUM / 17 februari 2015 / C. Yassin uit Beringen Limburg)

RIJBEWIJS B - 48/50
Geachte,
In onze school werd er ons aangeraden jullie site ter voorbereiding van het examen te gebruiken.
Zowel de lessen, oefenvragen als het proefexamen bleken voor mij zeer goede hulpmiddelen tot het bekomen van het gewenste resultaat.
Ik slaagde dan ook zonder noemenswaardige problemen ( 48/50 ).
Hierbij kan ik iedereen dan ook ten stelligste deze site aanbevelen.
Met vriendelijke groeten,

(FORUM / 17 februari 2015 / Guillian D. uit Diest)

RIJBEWIJS B - 46/50
Bedenkt gratisrijbewijsonline. Het examen was super simple (46/50).
(FORUM / 16 februari 2015 / Divine N. uit Leuven)

RIJBEWIJS B - 50/50
Dankzij jullie vraagmethode, die sterk gelijkt op deze van het examencentrum, ben ik geslaagd met alle punten (50/50).
Hartelijk dank, gratisrijbewijsonline.be,

(FORUM / 17 februari 2015 / Kenny M. uit Putte)

RIJBEWIJS B - 48/50
Beste,
Na jaren van uitstellen eindelijk geslaagd voor mijn theoretisch rijexamen. Ik ben best wel fier op de score van 48/50 en dat is voor een groot deel aan jullie te danken! De filmpjes maakten het net allemaal wat concreter en na het invullen van de oefenvragen en de proefexamens voelde ik me eindelijk zeker genoeg om naar het examencentrum te stappen!
Ook een vriend van mij aan wie ik jullie site had aangeraden, is vorige week geslaagd op zijn examen!
Heel erg bedankt,

(FORUM / 17 februari 2015 / Annelies L. uit Leuven)

RIJBEWIJS B - 49/50
besten
Mijn naam is ansari ik woon in schoten. ik ben vandag geslagd in deurne 49/50 dank jullie website ik heb een week goed geofend en eerst keer geslagd
ik heb mijn rijbewijs gehad 4 jaar geleden maar door zwaar overtreden moest ik van rechtbank opnieuw exam aflegen ik had ales vergeten maar door jullie website heb ik alles onder knie gekrijgen
heel veel bedankt
grts,

(FORUM / 17 februari 2015 / Jan A. uit Schoten)

RIJBEWIJS B - 47/50
Beste,
Vorige donderdag haalde ik mijn theoretisch rijbewijs. Hiervoor wil ik jullie heel erg bedanken, dankzij jullie website was ik meer dan voldoende voorbereid en haalde ik dan ook een schitterende score van 47/50.
Bedankt,

(FORUM / 16 februari 2015 / Babette V. uit Herent)

RIJBEWIJS B - 48/50
Beste,
Ik had afgelopen donderdag mijn theoretisch examen voor rijbewijs B, ik deed dit met 'Rijbewijs op school'. De leraar tijdens de theoretische rijlessen van VAB raadde ons toen ook aan om eens een kijkje te nemen op jullie site, maar dan moesten we wel een sms sturen die 3.50 euro kostte om oefeningen te kunnen maken. Ik twijfelde echter eerst of ik het zou willen doen omdat ik al het boek rijbewijs van A tot Z had gekocht. Uiteindelijk heb ik toch gekozen om jullie site te gebruiken voor de theorie en de oefeningen.
Ik heb helemaal geen enkel moment spijt gehad met mijn beslissing en dankzij de site ben ik geslaagd voor mijn theoretisch rijexamen met 48/50!

Heel erg bedankt!
Met vriendelijke groet,

(FORUM / 15 februari 2015 / Raymond C. uit Oostakker)

RIJBEWIJS B - 49/50
Beste,
Gratis rijbewijs online is fantastisch! Op 5 februari legde ik mijn theorie examen af en was in één keer geslaagd met 49/50!
Eind januari leerde ik jullie boek kennen en in een paar dagen tijd had ik alles verwerkt en na alle filmpjes bekeken te hebben en tal van oefeningen en proefexamens gemaakt te hebben, legde ik mijn theorie af. De planning vooraan in het boek is heel handig. En het feit dat de gratis code maar een week geldig is, werkt ook motiverend. Voor ik jullie boek had, had ik het boek 'autorijden van A tot Z', maar ik was toen niet gemotiveerd om eraan te beginnen. Het verschil met het ander boek is dat jullie boek heel gestructureerd is en tal van afbeeldingen bevat. De oefeningen en proefexamens zijn ook representatief voor het echte examen.
Ik raad gratis rijbewijs online aan iedereen aan!
(FORUM / 15 februari 2015 / Annelies D. uit Dadizele)

RIJBEWIJS B - 45/50
De leermethode is super! Jullie hebben een groot aantal vragen en dat is net wat nodig is!
Bedankt!

(FORUM / 15 februari 2015 / Kyano Vd B. Wondelgem)

RIJBEWIJS B - 48/50
Hallo,
Jullie boek om te leren rijden is zeer goed geschreven.
De volgorde klopt, de verwijzingen naar reële situaties en zijn goed gekozen en de lay-out maakt het leren een stuk aangenamer. Ook de afwisseling tussen het leren en de online vragen en testen komt ten goede aan de memorisatie van de theorie.

Geslaagd met 48/50 te Brugge.
Bedankt voor de hulp.
(FORUM / 15 februari 2015 / Alec B. uit Brugge)

RIJBEWIJS B - 50/50
Beste,
Graag breng ik u op de hoogte van mijn theorie examen rijbewijs B die ik voorbije woensdag heb afgelegd. Ik heb 50/50 behaald! Geen één fout! Ik heb jullie handboek van Eugeen en Flor gekocht en die gebruikt. De filmpjes en de oefenvragen waren zeer duidelijk op jullie website. Ik heb ook verschillende keren een extra code aangevraagd voor de toegang tot jullie oefenvragen en proefexamens.
Dank hiervoor!
Als bewijs stuur ik mijn resultatenblad van het echte theorie examen.


(FORUM / 14 februari 2015 / Timothy G. uit Leuven)

RIJBEWIJS B - 50/50
Hallo,
50/50 dit toont aan hoe efficiënt jullie boek is!
Gewoon de aanwijzingen volgen.
Echte aanrader!
Groetjes,
(FORUM / 14 februari 2015 / Mai H.)

RIJBEWIJS B - 47/50
Beste lezer van deze e-mail,
Met heel veel trots wil ik u even laten weten dat ik met een eindscore van 47 op 50 geslaagd ben voor mijn Theoretisch Rijexamen dat ik eergisteren ben gaan afleggen in het examencentrum te Anderlecht. Dit betekent dat ik slechts 3 fouten heb gemaakt, wat ik ongetwijfeld aan jullie website te danken heb. Jullie slagen er in om op een duidelijke manier mensen kennis te geven van de wetten der verkeer, wat een fantastische verwezenlijking is.
Ikzelf ben geen jonkie meer en ik heb ruim een kwart eeuw gewacht om mijn eerste passen richting theoretisch rij-examen te zetten en kan nu eindelijk trots zeggen dat ik in het bezit ben van mijn voorlopig rijbewijs, HOERA!
Deze overwinning vormt slechts een eerste luik in dit parcours, aangezien het praktische gedeelte beloofd spannend te worden... Als ik heel eerlijk tegen mezelf en tegen u kan zijn, dan moet ik toegeven dat ik over dit tweede praktische luik wat onzeker ben. Deze onzekerheid wortelt ongetwijfeld in angst, angst dat ik er niet in zal slagen om een dergelijk machine op vier willen met vitessen (een auto genoemd) zal kunnen besturen... Het enige wat mij gerust stelt is dat heel vele mensen wereldwijd erin slagen, waarom ik dan niet?
Ook voor mijn praktisch examen zal ik steevast gebruik maken van de tips & tricks die voorhanden zijn op jullie website, waarvoor ik jullie alvast wil bedanken.

Alvast heel erg bedankt om mijn mailtje te hebben gelezen, hopelijk vond je hem leuk
Met vriendelijke groetjes,

(FORUM / 14 februari 2015 / Roxanne S. uit Laken)

RIJBEWIJS B - 49/50
Halloooooo,
Vandaag vrijdag de 13e februari 2015 heb ik mijn theorie examen mogen afleggen en ik ben GESLAAGD !!!
Ik had 49/50 vragen goed en ben echt zo zo zo blij.
11 jaar heb ik het uitgesteld en nu in 1 x geslaagd dankzij jullie site!
Dank jullie wel
.
(FORUM / 14 februari 2015 / Jacqueline K. uit Genk)

RIJBEWIJS B - 49/50
Hallo,
Net enkele minuten geleden geslaagd op mijn theoretisch rijbewijs met 49/50!
Ik had al zoveel geleerd en testen gemaakt en nooit er door tot dat ik op jullie site kwam ! Direct van de eerste keer door!
Bedankt!

(FORUM / 14 februari 2015 / Silke W. uit Sint-truiden)

RIJBEWIJS B - 46/50
Beste,
Ik heb het boek rijbewijs van A tot Z gebruikt, maar hier stond wel veel in, maar je leerde er amper iets van.
Ik heb ook rijbewijs op school gehad en haalde maar 38/50.
Mijn vrienden hebben mij aangeraden om jullie site te gebruiken.
Door jullie site ben ik geslaagd met 46/50. De filmpjes zijn heel nuttig en het leert veel beter dan een boek! Zeker aan te raden als je helemaal niet graag leert met een boek. Door de filmpjes te bekijken begrijp je alles veel beter!

(FORUM / 14 februari 2015 / Shauni V. uit Betekom)

RIJBEWIJS B - 43/50
Beste,
Dankzij jullie website ben ik geslaagd voor mijn theorie rijbewijs B.
Deze website is de moeite waard beter dan uit de boek leren.
Met vriendelijke groeten,

(FORUM / 14 februari 2015 / Halima D. uit Borgerhout)

RIJBEWIJS B - 46/50
Hallo,
Ik ben Zino B. en ik heb vandaag mijn theoretisch rijbewijs afgelegd! Ik haalde 46/50.
Heb al jullie lessen gevolgd en ook een extra code aangevraagd met mijn gsm.
Door de extra vragen en het proefexamen ben ik vol moed naar het examen toegestapt en heb het goed afgelegd!

(FORUM / 12 februari 2015 / Zino B. uit Aartselaar)

RIJBEWIJS B - 43/50
Beste,
Vandaag 11/02/15 ben ik geslaagd voor theorie B ik behaalde 43/50.
Op jullie site vond ik het zeer fijn om te leren.
De site is zeer leerzaam dus echt wel een aanrader voor de mensen die leren voor hun theorie.

M.V.G.

(FORUM / 12 februari 2015 / Joran D. uit Geraardsbergen)

RIJBEWIJS B - 46/50
Ik kreeg eerst rijbewijs op school en ik was niet geslaagd. Nadat ik jullie site heb bekeken ben ik twee dagen erna mijn rijbewijs terug gaan doen. Dankzij jullie haalde ik 46/50. Ik heb nu gewoon jullie site gebruikt en niets anders.
DANKJE!!!

(FORUM / 12 februari 2015 / Bénédict K uit Antwerpen)

RIJBEWIJS B - 48/50
Dankzij jullie methode heb ik op 3 dagen de theorie, oefeningen en proefexamens grondig overlopen. Bij het afleggen van mijn theoretisch rijexamen had ik hierdoor een 48/50.
Ik heb vroeger ook rijbewijs op school gehad maar was er toen niet door. Naar mijn mening volstaat zo'n theoretische aframmeling van de regels niet en helpt het erg om de filmpjes te bekijken in combinatie met de oefenvragen. Dus ik heb het louter met jullie site gedaan, zonder hulp van enig boek of andere site.
Geweldige site, die ik iedereen kan aanraden. Leerrijk, gestructureerd en erg representatief met het echte theoretische rijexamen. Alvast bedankt en doe zo verder!
Met vriendelijke groeten.

(FORUM / 12 februari 2015 / Florentien D.K. uit Gent)

RIJBEWIJS B - 43/50
Hallo ik ben A. Mohamed ik woon in Anderlecht.
Het was om te zeggen dat ik geslaagd bent op mijn theoretishe examen.
Ik vond jullie site een prachtige site.
bedankt ik heb 43 op 50 behaald.

(FORUM / 12 februari 2015 / Mohamed A. uit Anderlecht)

RIJBEWIJS B - 50/50
Goede site en studeert vlot, ik behaalde 50/50.
(FORUM / 12 februari 2015 / Lander B. uit Berchem)

RIJBEWIJS B - 47/50
Ik heb 47/50 behaald voor mijn theoretisch rijexamen en dit allemaal dankzij gratisrijbewijsonline.be. Bedankt voor de goed uitgelegde video's en de goed gestructureerde samenvattingen van de theorie!
Ik heb rijbewijs op school gehad en dat ging goed maar daar lette ik niet echt op dus heb ik het grotendeels toch via uw site moeten leren. Op school werd er ons van de eerste les eigenlijk ook al aangeraden om uw site te raadplegen voor duidelijke informatie over thema's die aan bod kwamen.

(FORUM / 12 februari 2015 / Quentin E. uit Denderleeuw)

RIJBEWIJS B - 47/50
Hallo!
Ik ben Claudia uit Oudergem en ik heb al jaren last van faalangst, maar dankzij jullie site heb ik het theoretische examen vanaf de 1e keer gehaald!
Ik had eerst 2 boeken, maar ik vond dat ze niet eens akkoord waren over allerlei dingen en jullie site is overzichtelijk en up-to-date. De test-examens waren echt super als oefening. Ik heb 47/50. De eerste vragen was ik nog nerveus, maar daarna ging het echt perfect!!!
Dank U!

(FORUM / 12 februari 2015 / Claudia H. uit Oudergem)

RIJBEWIJS B - 44/50
Ik heb vandaag 11februari mijn examen afgelegd in het examen centrum in erembodegemen en ben dankzij het gratis rijbewijs online geslaagd voor het rijbewijs. Een heel leuke site om te leren.
ik ben 28j en was altijd bang om het te doen maar nu ben ik zo blij met mijn verlopig rijbewijs. Mijn resultaat is 44 op 50.

(FORUM / 12 februari 2015 / Deborah I. uit Haaltert)

RIJBEWIJS B - 49/50
Beste,
Vandaag heb ik mijn theoretisch rijexamen B afgelegd en behaalde een mooie 49/50.
Jullie gsm-code die toegang verleent tot extra oefenvragen en proefexamens heeft me ongelooflijk goed geholpen.
Door die oefenvragen te maken en de bijhorende theorie op de website te lezen, was ik prima voorbereid.
gratisrijbewijsonline.be is zeker een aanrader voor iedereen die zijn theoretisch rijexamen op de meest efficiënte en leerrijke manier wil inoefenen.

Dank je wel.

(FORUM / 12 februari 2015 / Daniel D. uit Kraainem)

RIJBEWIJS B - 43/50
Beste,
Ik had eerder al het boek Wees wegwijs rijbewijs B (Auteur is ' VAN IN') gelezen maar er staat niet alles in en is niet echt duidelijk en het bleeft nooit in m'n hoofd hangen.
Door herseninfrakten duurt het lang eer dat ik iets kan leren. Maar met de site ging het heel vlot! Het heeft me opnieuw helpen leren + laten slagen! Ik behaalde 43/50!
Met vriendelijke groeten,.

(FORUM / 11 februari 2015 / Andrea A. uit Dilbeek)

RIJBEWIJS B - 46/50
Beste,
Dankezij jullie handige overzichtelijke site heb ik mijn theorie examen van de eerste keer gehaald met 46/50.

(FORUM / 11 februari 2015 / Hager Al H. uit Borgerhout)

RIJBEWIJS B - 50/50
Mijn naam is Eveline M. en ik ben woonachtig in 9220 Hamme en heb vandaag mijn theorie examen B gedaan. Ik heb rijbewijs op school gehad. Dit vond ik een uniek kans! De VAB rijschool van Hamme heeft mij les gegeven. De instructeur heeft jullie site niet aanbevolen, maar mijn school zelf wel. Ik vond jullie site beter als die van rijbewijs op school.
Door jullie handboek, filmpjes en proefexamens ben ik geslaagd. Van al de sites die ik bezocht heb om te oefenen, vond ik jullie site de beste en de duidelijkste.
Ik heb vooral veel geleerd uit de filmpjes. Deze waren zeer gestructureerd en leerrijk.
Dit zorgde ervoor dat ik geslaagd ben met een score van 50 op 50.
Met vriendelijke groeten.
(FORUM / 9 februari 2015 / Eveline M. uit Hamme)

RIJBEWIJS B - 45/50
Beste gratis rijbewijs online,
Dankzij jullie ben ik geslaagd voor mijn theorie-examen! Na een slapeloze nacht en een zenuwachtige ochtend en veel oefenen heb ik 45/50 gehaald. Wat een opluchting.
Op school (Sint-Annacollege te Antwerpen) konden we het lesprogramma en platform van Rijbewijs op school volgen. We hebben een L van VAB gekregen waarop we achteraan de naam van onze lesgever moesten noteren.
Er werd ook van ons verwacht om de oefeningen op de site van de school te maken. Dit deed ik altijd nauwkeurig en elke dag, tot ik hoorde dat mijn vriendinnen nog niets hadden gedaan voor hun theorie en jullie site zouden gebruiken... Toen voelde ik me wat irritant. Eerst was ik wat sceptisch, maar heb het toch maar geprobeerd. Jullie website is absoluut veel beter dan de andere website en ik heb er veel meer van opgestoken dan van de lessen op school. Godzijdank heb ik niet alleen de site van onze school geraadpleegd. Jullie oefeningen zijn simpel uitgelegd en met oog op de praktijk.
BEDANKT!
Groetjes,

(FORUM / 10 februari 2015 / Zara D. uit Antwerpen)

RIJBEWIJS B - 45/50
Hallo,
ik was begonnen met mijn lessen op rijbewijs op school.be maar der stonden fouten op en ik had er problemen mee en daarna ben ik door vrienden in aanraking gekomen met jullie site gratisrijbewijsonline.be. Daarna heb ik enkel online gewerkt op jullie website en ben geslaagd met 45/50!
Dank u!!!

(FORUM / 9 februari 2015 / Ramon R. uit Berchem)

RIJBEWIJS B - 45/50
Goededag,
ik ben geslaagd voor me theorie examen. Ik bedank jullie want dankzij jullie site en filmpjes en die proefexamens was het makkelijk voor mij om me examen te halen.

(FORUM / 9 februari 2015 / Carolus C. uit Boom)

RIJBEWIJS B - 47/50
Dag,
Ik ben Eliane G. en op 24 december 2014 slaagde ik voor mijn theorie examen door gratisrijbewijsonline.
Alles werd duidelijk en efficiënt uitgelegd, ik behaalde een 47/50.

(FORUM / 9 februari 2015 / Eliane G. uit Heusden-Zolder)

RIJBEWIJS B - 46/50
Beste GratisrijbewijsOnline-Team,
Ik kreeg als kerstcadeau in aanloop naar mijn 17e verjaardag jullie theorieboek cadeau en maakte op de site een aantal testexamens.
Resultaat 46/50.
Voor mij vulden het boek en de website elkaar perfect aan.
Dank voor jullie inspanning.
Vriendelijke Groeten.
(FORUM / 9 februari 2015 / Ruben H. uit Hertsberge/Oostkamp)

RIJBEWIJS B - 49/50
Beste,
Donderdag heb ik voor de eerste maal mijn theorie-examen voor het rijbewijs B afgelegd. Ik was er meteen door met een score van 49/50. Ik ben heel tevreden over jullie site. Ik heb gestudeerd door telkens het filmpje per les te bekijken en dan meteen de oefenvragen per les te maken.
Mvg,

(FORUM / 9 februari 2015 / Seppe H. uit Diest)

RIJBEWIJS B - 48/50
Beste,
Op 5/02/2015 behaalde ik met succes mijn voorlopig rijbewijs.
Mijn score was 48/50, met dank aan jullie website, waar ik uren heb doorgebracht!
Doordat ik eerst de vele filmpjes kon bekijken waarin alles goed werd uitgelegd en ik daarna nog meer uitleg kon lezen, snapte ik de wegcode zeer goed en ging ik met een gezonde dosis vertrouwen slapen de avond voor het examen!
Ook heb ik alle oefeningen gemaakt op jullie website, wat me zeker en vast heeft geholpen tijdens mijn examen.
De ochtend van mijn examen had ik er toch enorm veel stress voor, maar dit was eigenlijk niet nodig want ik herkende meteen vele vragen, wat me meer zelfvertrouwen gaf tijdens het examen en waardoor ik het zelfs leuk begon te vinden!

(FORUM / 9 februari 2015 / Chloé S. uit Kapellen)

RIJBEWIJS B - 46/50
Beste gratisrijbewijsonline.be,
Na lang aarzelen ben ik 2 weken geleden eindelijk begonnen met het behalen van mijn rijbewijs.
Jullie boek met website heeft me alvast heel erg geholpen om deel 1 -de theorie- met glans te voltooien. Ik had 48/50!
Bedankt voor de nuttige lessen, oefeningen en proefexamens!
Groeten,
(FORUM / 9 februari 2015 / Kenny C. uit Betekom)

RIJBEWIJS B - 48/50
Ik haalde 48/50 dankzij gratisrijbewijsonline.be. De uitleg is zeer duidelijk en dankzij de filmpjes is het nog vele beter.
Zonder gratisrijbewijsonline had ik het niet van de eerste keer gehaald.

(FORUM / 9 februari 2015 / Isabelle V.C. uit Boom)

RIJBEWIJS B - 41/50
Hartelijk bedankt voor het ter beschikking stellen van deze site! Deze leermethode hielp mij veel beter dan een boek. Wat ik zeer goed vond aan de site is dat bij een foutief antwoord telkens het juiste antwoord én uitleg verscheen. En dat alles voor een zeer schappelijke prijs!
Hartelijk bedankt!

(FORUM / 9 februari 2015 / Arthur V. uit Sint-Eloois-Winkel)

RIJBEWIJS B - 49/50
Geachte Heer/Mevrouw,
Dankzij jullie website www.gratisrijbewijsonline.be ben ik vlotjes geslaagd voor het theorie-examen.
Ik heb eerst alle theorie bekeken (met de gratis oefenvragen), dan alle extra oefeningen gemaakt en als laatste de proefexamens op volgorde en dan at random. Hierdoor stelde het examen niks voor.
Bedankt, het was een aangename manier van studeren!
Met vriendelijke groeten.

(FORUM / 7 februari 2015 / Marjolein DB. uit Merelbeke)

RIJBEWIJS B - 43/50
Dankzij jullie begeleiding behaalde ik 43/50 op mijn theorie vandaag! Super bedankt!
Alhoewel ik mezelf ook een schouderklopje mag geven.

(FORUM / 7 februari 2015 / Lynn V.V. uit Zaventem)

RIJBEWIJS B - 49/50
Hoi,
Ik ben van de eerste geslaagd voor mijn praktisch rij-examen!
Dankzij jullie website gaat het leren veel vlotter dan een boek van buiten blokken!
Dank jullie wel daarvoor!

(FORUM / 7 februari 2015 / Hanno S. uit Kontich)

RIJBEWIJS B - 46/50
Geachte,
Dank zij jullie handboek (+ code) met de oefenvragen en examens ben ik geslaagd voor het theorie-examen: 46/50.
Bedankt!
(FORUM / 7 februari 2015 / Arnold S. uit Wevelgem)

RIJBEWIJS B - 49/50
Beste,
Ik ben geslaagd voor mijn theorie examen B met 49 op 50.
Deze website is echt goed om de theorie te leren dankzij de goede uitleg en de gevarieerde proefexamens!
Bedankt,

(FORUM / 7 februari 2015 / Tirza R. uit Heuvelland)

RIJBEWIJS B - 49/50
Beste,
Dankzij jullie site en het maken van alle oefenvragen en proefexamens ben ik vandaag geslaagd voor mijn theoretisch rijbewijs B.
Ik had als basisboek jullie boek (van rijschool Sanderus). Dat heb ik eerst volledig gelezen, dan heb ik alle filmpjes op de site bekeken. En daarna heb ik alle oefenvragen en enkele proefexamens afgelegd.
Ik haalde 49 op 50 en het was mijn eerste poging.
(FORUM / 7 februari 2015 / Niek Vd H. uit Sint-Niklaas)

RIJBEWIJS B - 47/50
Ik ben 5 jaar in Belgie en toch ben ik geslaagd eerste keer 47/50. Samen met gratisrijbewijsonline.be kon ik snel trots zijn van mijn geslaagde theorieexamen.
In het begin blijkt het 'te veel voor een keer' te zijn. Maar dan sturde ik SMSje voor het code. Ik ben begonen thema per thema. Eerst de film, dan de text en de oefeningen, daarna proefexamen. Na weekje oefenen en leren is het gelukt!
HEEL ERG BEDANKT voor de hele team van jullie site! Het is gewoon tijdverspilling als jij dat met een boek wilt doen!
groetjes

(FORUM / 6 februari 2015 / Patrycja P.)

RIJBEWIJS C - 43/50
Hallo,
De meeste dromen zijn bedrog, zingt Marco Borsato. Maar daar sloeg hij de bal mis.
Met de hulp van jullie website werd mijn droom geen bedrog. Ik ben vandaag geslaagd met 43/50.
Bedankt voor de up-to-date theorie die in begrijpbare taal wordt uitgelegd.
Een aanrader voor iedereen die zijn rijbewijs moet halen.

Ik heb ook rijbewijs op school gehaald. Daar konden we ‘s avonds 5 maandagen na elkaar de theorie volgen van iemand van VAB. Dit was telkens 1u40 minuten. Maandag was de laatste keer en gisteren hadden we dan examen. Ik heb geen andere boeken gebruikt maar enkel de mondelinge theorie van VAB die we kregen en jullie site.

(FORUM / 6 februari 2015 / Hoet J. uit Gits)

RIJBEWIJS B - 50/50
Jullie handboek is zeer aangenaam en overzichtelijk om te leren. De oefenvragen waren relevant en leerrijk, alsook de proefexamens.
Ik heb 50/50.
(FORUM / 6 februari 2015 / Tessa V. uit Mechelen)

RIJBEWIJS B - 44/50
Beste,
Ik heb mijn theorie-examen de eerste keer via een handboek gedaan, maar slaagde niet (39/50).
Daarna hoorde ik via mijn vriendin jullie formule. Nadat ik deze had gevolgd ging ik terug naar het examencentrum voor een tweede poging. Tot mijn verbazing scoorde ik hierop 44/50!!!
Mijn advies voor anderen is simpel! verspil geen 20 euro aan dat boek maar stuur een sms voor amper 3.50 voor jullie lessen!
met vriendelijke groeten,

(FORUM / 6 februari 2015 / Jari V. uit Borgloon)

RIJBEWIJS B - 45/50
Beste
Ik ben Juliana D. van Mechelen (2800). Ik ben vandaag in het examencentrum te Kontich mijn theoretisch examen gaan afleggen en ik ben geslaagd. Ik behaalde 45/50 en dit dankzij jullie site!
Het was heel handig dat je de verschillende onderwerpen apart kon bespreken en zeker de filmpjes waren handig! Het is zo veel leuker dan van uit een boek te leren. De proefexamens komen overeen met de echte examens!
Bedankt, want dankzij de site heb ik nu mijn voorlopig rijbewijs!
Vriendelijke groeten.

(FORUM / 6 februari 2015 / Juliana D. uit Mechelen)

RIJBEWIJS B - 48/50
Beste,
Ik vond jullie boek heel handig. Dankzij de oefenvragen en oefenexamens kon ik me grondig voorbereiden op het theoretisch examen. Ik vind het ook leuk dat er veel foto's zijn en schema's die het nog extra verduidelijk.
Bedankt! Dankzij jullie ben ik geslaagd met 48/50!
(FORUM / 6 februari 2015 / Marie B. uit Diest)

RIJBEWIJS B - 48/50
Beste,
Dankzij uw website ben ik geslaagd voor het examen! Ik had begonnen met het boek van Wees Wegwijs te leren, maar het was echt moeilijk om niet in slaap te vallen.
Dan heb ik u website gevonden. De korte video's en de herhaling door de samenvattingen vond ik een toffe leermethode. Het proefexamen heb ik naar het doornemen van alle hoofdstukken zon 10 keer per dag gedaan en alles nog een, twee, drie keer herhaalt, wat ik fout gedaan had. Wat wel anders is als bij het echte examen: de examenvragen woorden niet voorgelezen. Dus ik vond het echte examen toch redelijk gemakkelijk in vergelijking met het proefexamen van uw. Vooral omdat Nederlands niet mijn moedertaal is en lezen gaat dan bij mij niet super vlot, ofschoon ik alles perfect versta. Ik had gekozen om het examen in het Nederlands te doen omdat er geen leerboeken bestaan (in de detailhandel) in mijn taal (Duits), behalve dat ik dure lessen kon volgen bij een van de rijscholen in de Oostkantons. En natuurlijk was het examen ook goedkoper daardoor.
Ik ben trouwens geslaagd met 48 op 50 (Cat B). Zo een goed resultaat had ik helemaal niet verwacht.
Met vriendelijke groeten.

(FORUM / 6 februari 2015 / Frederike W.)

RIJBEWIJS B - 47/50
Beste,
Met behulp van jullie site heb ik een score van 47/50 kunnen behalen! Het is supergemakkelijk dat alles up-to-date is. Het kost weinig moeite om op de site te oefenen en verhoogt de slaagkans enorm! Ik zal dit dan ook ten zeerste aanraden voor mensen die hun theorie willen behalen!
Met vriendelijke groeten.

(FORUM / 5 februari 2015 / Gregory V.W. uit Knokke)

RIJBEWIJS B - 48/50
Ik had mijn theoretisch rijexamen al eens een keer afgelegd, maar haalde dan net geen 41 op 50.
Nu heb ik me, na aanraden van wat vrienden, voorbereid met gratisrijbewijsonline.be en slaagde vlot met 48 op 50!
Alle info op de site is heel duidelijk en de voorbeeldvragen zijn enorm representatief.

(FORUM / 5 februari 2015 / Laura S. uit De Haan)

RIJBEWIJS B - 46/50
Hallo,
Danku voor de fantastische en ideale manier waarop jullie theorie geven over het rijbewijs B.
Dankzij jullie boek en site ben ik van de eerste keer geslaagd 46/50!
Bedankt! !
(FORUM / 5 februari 2015 / Yannick M. uit Erps-Kwerps)

RIJBEWIJS B - 48/50
Hallo,
ik ben net terug van het examencentrum en ik ben er door met 48 op 50 (heb me met het willen haasten vergist van knop haha)
Ik vind de site een geweldige tool om te leren voor je theoretisch examen, heb meteen gesmst voor de proefexamens wat superhandig is om te doen en je te kunnen testen.
Ik ga dit zeker aan iedereen aanraden om te doen want ik ben eergisteren begonnen met leren en ik ben er nu al door super gewoon!
Met vriendelijke groet (en nogmaals bedankt)

(FORUM / 5 februari 2015 / Joeri B. uit Gent)

RIJBEWIJS B - 43/50
Hey gratisrijbewijsonline.be,
Jippiee!! Ik ben geslaagd! Zonder jullie zou ik het nooit gehaald hebben. Erg bedankt!
Ik heb eerst geprobeerd het theorie examen te leren in boeken, maar ik raakte snel verveeld.
Op jullie site heb ik het examen kunnen leren op een leuke manier. Vooral de videos waren mijn ding omdat ik beter visueel leer. Daarna nog het proefexamen gemaakt en ik kon al niet wachten tot het examen.
Nogmaals SUPER bedankt!
De vriendelijkste groeten,

(FORUM / 4 februari 2015 / Umran B. uit Kiel)

RIJBEWIJS B - 45/50
Hallo,
Super bedankt voor jullie website. Dankzij jullie ben ik geslaagd voor mijn theorie met 45/50.
Ik heb mijn examen afgelegd op maandag 2-2-15 in de namiddag. Ik heb de code ALLES gebruikt.

(FORUM / 4 februari 2015 / Alissa V. uit Betekom)

RIJBEWIJS B - 44/50
Beste medewerkers,
Vandaag mijn theoretisch rijexamen afgelegd via jullie website te oefenen ging het vree goed met als eindresultaat 44/50.
Aan degene die er niet door waren heb ik jullie website aangeraden.
Super bedankt!
Met vriendelijke groeten,

(FORUM / 4 februari 2015 / Sarah D. uit Veurne)

RIJBEWIJS B - 48/50
Hallo,
Door jullie website een paar keer te bekijken heb ik maar twee fouten gemaakt!
Jullie hebben er echt werk van gemaakt en dat apprecieer ik.
Big up!

(FORUM / 4 februari 2015 / Yana D. uit Lier)

RIJBEWIJS B - 45/50
Beste,
Vandaag heb ik geslaagd voor theorie examen echte in eerste keer.
Dank u wel voor gratisrijbewijsonline website. Het is een zeer goed oefenmethode op de website.
Groetjes,

(FORUM / 4 februari 2015 / Samata M. uit Wilrijk)

RIJBEWIJS B - 46/50
Beste,
Ik heb drie jaar geleden rijbewijs op school gehad, maar dat werkte niet echt bij mij. Na een eerder mislukt theorie-examen bleef ik het voor me uitschuiven, maar dankzij jullie website haalde ik eindelijk en zonder veel problemen mijn voorlopig rijbewijs.
De leermethode was verfrissend en dankzij de vele oefeningen kon je de geleerde theorie onmiddellijk testen.

(FORUM / 4 februari 2015 / Birgit S. uit Poperinge)

RIJBEWIJS B - 48/50
Beste,
Met dit mailtje wil ik graag de maker van de site gratisrijbewijsonline bedanken voor de moeite die in de site gestoken werd. Ik behaalde 48/50!
Voor rijbewijs op school kwamen 2 woensdagen na elkaar mensen van VAB die ons lesgaven over het theoretisch rijexamen. Ik heb veel opgestoken van de lessen zelf en ben daarna meteen oefeningen beginnen maken op uw site, nadat de lesgever van VAB uw site ten sterkste had aangeraden aan iedereen. Er kwamen op het rijexamen op school ook vragen voor die ik al gekregen had op uw site!
Met vriendelijke groeten!

(FORUM / 3 februari 2015 / Iris Vd W. uit Nevele)

RIJBEWIJS B - 49/50
Ik heb vandaag mijn theorie-examen afgelegd en 49/50 gehaald! Ik heb mijn examen in het examencentrum van Sint-Denijs-Westrem afgelegd deze middag rond 13u. Ik heb twee keer codes gekocht van jullie site en na alle oefenvragen enkele keren gedaan te hebben, heb ik mijn examen afgelegd. Die oefeningen zijn leuk om te maken, zo blijft leren plezant!
(FORUM / 3 februari 2015 / Laurens B. uit Schellebelle)

RIJBEWIJS B - 48/50
Hallo,
Ik heb dankzij jullie site mijn theorie in 1 keer gehaald 48/50 en ben super blij. Dank jullie wel voor deze prachtige site die zoveel mensen de kans geeft om goed voorbereid te zijn!
Nogmaals bedankt.
Met vriendelijke groeten,

(FORUM / 3 februari 2015 / naima el m.)

RIJBEWIJS B - 49/50
Beste,
Ik heb vandaag mijn rijbewijs gedaan via rijbewijs op school en ik behaalde 49/50.
Ik hoorde van mensen dat ik zeker op gratisrijbewijsonline.be moest kijken. Dat deed ik dan ook, met veel stress kwam ik vandaag op het examen met de gedachte ''doe het traag en niet te rap klikken''
Dat deed ik dan ook, maar uiteindelijk vond het ik het echt gemakkelijk en is het ''doe het traag'' niet echt gelukt.
Jullie site heeft mij zeer goed geholpen! Bedankt hiervoor!
Ik heb andere die er niet door waren zeker aangeraden voor ook op jullie site te gaan.

Met vriendelijke groet,

(FORUM / 3 februari 2015 / Lisa N. uit Vichte)

RIJBEWIJS B - 49/50
Beste,
Ik ben super dankbaar voor jullie website, zonder dit zou ik er nooit door gekomen zijn! Ik ben geslaagd als enige van mijn klas.
Rijbewijs op school was goed georganiseerd, maar de website van R.O.S. heb ik amper gebruikt want ik vond deze echt niet handig.
Ik vind dat jullie een goede leermethode hebben. De vele vragen helpen echt om het te leren.

(FORUM / 3 februari 2015 / Kiana S. uit Knokke-Heist
)
RIJBEWIJS B
Hallo,
De uitleg, oefenvragen en proefexamens zijn echt de perfecte voorbereiding om met vertrouwen het theoretisch examen af te leggen.
Dankzij jullie ben ik zonder problemen van de eerste keer geslaagd voor mijn theoretisch rijbewijs B!
Dankjewel!

(FORUM / 3 februari 2015 / Alexandra W. uit Boortmeerbeek)

RIJBEWIJS B - 49/50
Beste,
Mijn naam is Liane S. en ik woon in Leuven en ik ben voor het teoretische examen geslaagd met 49 punten.
Ik vind de methode van jullie boek heel goed. Ik voelde me heel confortabel tijdens het examen.
Dank jullie voor jouw werk.
Met vriendelijke groeten.
(FORUM / 3 februari 2015 / Liane S. uit Leuven)

RIJBEWIJS B - 48/50
Hallo,
Dankzij jullie was ik er in 1 keer door met een dikke 48/50. Ik maar stressen voordat examen maar dankzij jullie site was dat voor niets niet nodig. Nu kan ik er echt invliegen.
Een dikke mercie!
Ik zal deze site zeker aanraden aan iedereen!

(FORUM / 3 februari 2014 / Wies S. uit Geluveld)

RIJBEWIJS B - 46/50
Hallo,
Ik heb mijn theorie met rijbewijs op school gedaan en we kregen daar ook een site mee, maar die was echt niet zo goed als die van jullie.
Ik had 46/50 en das er ruim over he.
Bedankt he!!!

(FORUM / 2 februari 2015 / lisa vds uit Damme)

RIJBEWIJS B - 46/50
Zeer goede methode om gemakkelijk je theorie te behalen. Ik heb het examen deze morgen gemaakt: 46/50
De meeste vragen die ik heb gekregen waren ook zoals de vragen op de site.
Ik heb de code gekregen via de rijschool met het jullie boek.
Bedankt,
(FORUM / 2 februari 2015 / Stef W. uit Lokeren)

RIJBEWIJS B - 46/50
Ik ben Jenthe M. en ik had super veel stres voor mijn theoretisch examen!!!
ik vertrok met een bang hartje vanuit Stabroek, toen ik buitenkwam bleek dus dat dat allemaal voor niets was... ik was geslaagd... met 46/50 punten.

(FORUM / 2 februari 2015 / Jenthe M. uit Stabroek)

RIJBEWIJS B - 49/50
Beste.
Ik slaagde voor mijn theoretisch rijexamen met 49/50! Zonder deze site en jullie boek was dit nooit gelukt.
Het boek heeft een duidelijke structuur en ook de filmpjes worden duidelijk uitgelegd, super makkelijk! Na het studeren op de site en in het boek en het maken van de proefexamens was het examen een fluitje van een cent, makkie!
Dank u wel, zonder dit alles was het niet gelukt!
(FORUM / 2 februari 2015 / Elise V.M. uit Wezemaal)

RIJBEWIJS B - 50/50
Ik ben heel tevreden met de leermethode. Score : 50/50
Bedankt!

(FORUM / 2 februari 2015 / Gulbahar A. uit Zonhoven)

RIJBEWIJS B - 46/50
Dag meneer/mevrouw,
Ik wou u informeren dat ik geslaagd ben voor mijn theorie-examen dankzij jullie site, Ik vind de site heel nuttig is om voor het theorie examen te kunnen oefenen. Eerst les geven over alles en pas dan oefeningen laten maken. Met één woord : GEWELDIGE SITE MET EEN GEWELDIGE LEERMETHODE !!!

(FORUM / 2 februari 2015 / Abdullah T. uit Laken)


vorige maand