Gratis Rijbewijs Online
homepage theorie proefexamens reacties van jongeren praktijk films forum rijscholen in Vlaanderen contactgegevens en varia

GRATIS RIJBEWIJS ONLINE REACTIESLEES HIERONDER
REACTIES JULI 2014


In sommige reacties verwijzen jongen naar: "jullie handboek".
Dit is de cover van ons handboek, dat in heel wat rijscholen en boekhandels te koop is.

RIJBEWIJS B - 47/50
Beste mensen van gratisrijbewijs,
Ik ben zo fier! dankzij jullie handboek en de filmpjes, de oefeningen en de proefexamens slaagde ik van de eerste keer! En niet alleen dat: van de 11 Thaise dames (ik ben Thaise en legde het examen af met een tolk) slaagden er die dag maar 3.
Ik ben zeker dat de anderen zich niet via gratisrijbewijs hadden voorbereid. Ik vond de examenvragen gemakkelijker als in jullie oefeningen.
Na afloop vroeg de tolk wie er op nummer 9 zat. Dat was ik. "Jij bent de beste" hoorde ik tot mijn verbazing. Ik ben zo gelukkig nu echt te kunnen leren rijden, dit was me zonder jullie nooit zo snel gelukt!
Heel veel dank en succes aan alle kandidaten.

(FORUM / 28 juli 2014 / Pantong C.. uit Ouwegem)

RIJBEWIJS B - 50/50
Heej! Ik ben Malika El M. en ik ben superblij dat ik dankzij jullie geslaagd ben voor mijn theoretisch examen! Jullie extra oefeningen en proefexamens hebben ervoor gezorgd dat ik een 50/50 heb behaald!! Jullie mogen fier zijn op jullie mega site!
Alvast bedankt.

(FORUM / 28 juli 2014 / Malika El M. uit Borgerhout)

RIJBEWIJS B - 47/50
Beste,
Dankzij jullie ben ik van de eerste keer geslaagd voor mijn theorie van de auto (47/50). De filmpjes zijn eenvoudig en duidelijk. Zeker een aanrader voor mensen die net zoals mij, niet houden van boeken!

(FORUM / 28 juli 2014 / Jessica B.)

RIJBEWIJS B - 48/50
Beste,
Ik heb de afgelopen week geleerd voor mijn theorie van rijbewijs B. Ik ben mijn examen gaan doen en het is zeer goed gegaan (48/50).
Dankuwel voor jullie service!

(FORUM / 24 juli 2014 / Jasper C. uit Lint)

RIJBEWIJS C - 46/50
Hallo ik ben franky vdb.
Ik ben vandaag geslaagd van de eerste keer met 46 op 50 voor mijn examen rijbewijs c vind ik super. Het is dank zij jullie dat ik het zag zitten met de vele oefeningen en zeer goede uitleg. Ik ben zeker geen 40 meer en het is mij gelukt, dus aarzel niet voor dat kleine bedragje de oefeningen aan te vragen en goed te oefenen je behaald er een super resultaat mee.

(FORUM / 25 juli 2014 / franky vdb)

RIJBEWIJS B - 47/50
Beste Eugeen,
Ik heet Céline, woon in Machelen en behaalde 47 op 50.
Jouw site is fantastisch, een ideale voorbereiding!
Met beste groeten,

(FORUM / 25 juli 2014 / Céline S. uit Machelen)

RIJBEWIJS B - 50/50
Hallo,
Bedankt voor deze handige site. Eerst heb ik het boek Autorijden van A tot Z uitgelezen (wat wel een beetje saai en soms te gedetailleerd was), om daarna zo snel mogelijk oefeningen te maken. Al snel kwam ik op deze site terecht en heb ik de filmpjes bekeken, de uitleg eronder gelezen en alle oefenvragen en proefexamens gemaakt. Ik denk zelfs dat het zonder boek ook gelukt zou zijn, deze site geeft voldoende uitleg.
Het examen zelf was helemaal niet moeilijk. Sommige vragen waren zeer gelijkend en de andere vragen waren juist makkelijker. Ik ben na het examen buiten gewandeld met 50/50!
Dankuwel.

(FORUM / 25 juli 2014 / Manon S. uit Merelbeke)

RIJBEWIJS B - 49/50
Hallo,
Dankzij jullie site en leermethode was ik van de eerste keer geslaagd met mijn theorie-examen met een mooie score van 49/50. Ik raad jullie site aan al mijn vrienden aan omdat ik jullie site heel handig vind en het een perfecte voorbereiding op het examen vind.
Graag zou ik ook jullie tips voor mijn praktijkexamen krijgen zodat ik daar hopelijk ook van de eerste keer door ben!
Bedankt!.

(FORUM / 24 juli 2014 / Thimo W. uit Zenmst)

RIJBEWIJS B - 46/50
Beste,
Dankzij jullie site behaalde ik een 46/50 op mijn theorie van rijbewijs B!
Danku wel !
Groeten.

(FORUM / 24 juli 2014 / Charlotte F. uit Merksem)

RIJBEWIJS B - 47/50
Besterikken,
"Uitstel is geen afstel" en "Beter laat dan nooit" kreeg ik vandaag meerdere malen te horen.
Ik heb voor het eerst mijn theoretisch examen afgelegd en slaagde dankzij jullie geweldige website en super duidelijke theorie / oefeningen / proefexamens!
Ik heb geen andere website of boeken gebruikt aangezien ik jullie website kreeg aangeraden door al mijn kozijnen die slaagden dankzij jullie website.
Met mijn voorlopig rijbewijs op zak dank ik jullie wel! Ik behaalde een mooie 47/50.
Met warme groeten.

(FORUM / 24 juli 2014 /Jacoba S. uit Antwerpen)

RIJBEWIJS B - 47/50
Jullie handboek, oefenvragen en examens waren zeer handig bij het leren van de leerstof. De vragen op het echte examen waren ook zeer gelijkaardig aan de vragen op jullie examens. Ook was het leuk dat het geen depressief handboek is, maar vol mooie blije kleurtjes en tekeningetjes staat. De zachte bladeren van het handboek waren ook wel leuk want ze waren zo zacht dat ik het boek zelfs 's avonds als hoofdkussen kon gebruiken. + ik vind dat het boek ook best nog wel lekker ruikt.
Bedankt voor jullie hulp.

(FORUM / 23 juli 2014 / Charlotte V. uit Keerbergen)

RIJBEWIJS B - 44/50
Beste,
Na de 2de poging en nu na het studeren met jullie site ben ik vandaag geslaagd met 44/50!!!
Whoehoe, ben super blij dat ik na 38 jaar eindelijk de stap en dankzij heb gezet!!!
Thankx.

(FORUM / 23 juli 2014 / T. Nathalie uit Antwerpen)

RIJBEWIJS B - 48/50
Hallo,
Met behulp van jullie website ben ik op 18 juli geslaagd op mijn theoretisch examen. Ik vind het goed dat alles is opgedeeld per onderwerp en dat dat onderwerp is uitgelegd met een filmpje.
Ook de proefexamens vond ik goed en duidelijk omdat je niet elke keer dezelfde vragen kreeg.
Ik was er van de eerste keer door en behaalde 48/50!
Met vriendelijke groeten.

(FORUM / 21 juli 2014 / Jolien P. uit Heusden-Zolder)

RIJBEWIJS B - 48/50
Beste,
Dankzij jullie website en de uitgebreide informatie en video's ben ik geslaagd voor mijn theorie-examen. Ik vind jullie methode uitstekend met de beelden erbij en uiteraard de videos. Het is absoluut een aanrader.
Nogmaals bedankt.
Met vriendelijke groeten.

(FORUM / 21 juli 2014 / Dashty H. uit Wetteren)

RIJBEWIJS B - 45/50
Ik wil jullie zeer hard bedanken. Ik ben begonnen met leren in een handboek en heb me daarna ten volle op jullie website gestort! De dag dat ik ging heb ik nog een ad random proefexamen gedaan en jawel van de eerste keer geslaagd in het examencentrum te Haasrode!
Echt bedankt! Ik raad jullie site aan iedereen aan!
Vele groeten.

(FORUM / 19 juli 2014 / Sarah C. uit Houwaart)

RIJBEWIJS B - 47/50
Hoi
Gisteren ben ik mijn theoretisch rijexamen gaan afleggen. En ik had 47/50!
Ik kon mijn ogen niet geloven. Ik heb dit examen jaren en jaren uitgesteld omdat ik dacht dat het me niet ging lukken , maar dankzij jullie aanpak is het me van de eerste keer gelukt. Doordat ik zo goed bekend was met de leerstof kon ik zelfzeker naar het examen gaan en dat was al half gewonnen. Op een kwartier was ik binnen en buiten, omdat ik niet hoefde te twijfelen over mijn antwoorden. Het beste aan jullie site (vind ik) is, dat er een zeer goede structuur in de leerstof zit. Het wordt logisch opgebouwd en als je eerst het filmpje bekijkt en dan de uitleg goed overleest, dan onthoud je bijna zonder moeite. De vragen zijn ook iets moeilijker dan het echte examen, want daar was ik me aan het afvragen wanneer de moeilijke vragen gingen komen.
Het enige hoofdstuk dat ik wat minder vond was dat van de lichten, het filmpje was wat uitgebreid en onoverzichtelijk, maar ik denk dat dit zeer moeilijk theoretisch te begrijpen is en dat je dat gewoon moet leren in de praktijk. Het is gewoon veel ineens. Ik kon de lichten ook niet aanduiden aan de voor-en achterkant van mijn eigen wagen. Dat zou geholpen hebben de theorie te begrijpen. Maar mijn ma zegt dat dat aan elke auto anders is. Dus zeker niet de fout van jullie uitleg.
Wat ik zeer tof vind is dat jullie een praktijkboek bijgeven voor de begeleider. Dank u wel daarvoor! Ik rijd wel niet met een begeleider, maar het is zo nuttig dat ik al een idee heb van wat er gaat komen in de praktijklessen.
Ik ben ook op de site van vab-rijscholen geweest en heb daar het proefexamen enkele malen gedaan, maar ik raakte ervan in verwarring , omdat ze andere antwoorden gaven dan op gratisrijbewijsonline, en toen ik naar de laatst bijgewerkte datum keek, was dat ergens in 2009. It figures. Die hebben er natuurlijk belang bij dat je faalt, dan volg je theorielessen in hun rijschool aan 140 euro. Hallo vab, een praktijkboek, een oefenboek, examengeld, Ik vond het al duur genoeg. en de grote kost moet nog komen.
Ik was er zeker van dat ik op jullie up-to-date'heid kon vertrouwen, dus heb ik maar niet verder gezocht. Gratisrijbewijsonline is echt het beste en ik vind het ongelooflijk tof dat zoiets bestaat. Ik heb er al reclame voor gemaakt.
Bedankt om me te doen slagen!

(FORUM / 19 juli 2014 / Naomi A.)

RIJBEWIJS B - 48/50
Hallo,
Dankjewel 'Gratis rijbewijs online'! Dankzij jullie, ben ik geslaagd op mijn theorie van de auto. Ik had maar liefst 48/50.
Dat door jullie duidelijk filmpjes, en goed oefenexamen. Ik heb ze wel 10 keer gemaakt, zo kon ik met een gerust hart aan mijn echt examen beginnen.
Ik heb geen ander boek of site gebruikt. Ze hadden me jullie site aangeraden en heb er meteen gebruik van gemaakt.
Ik had wel een boek gekocht van autorijden van A tot Z maar heb het niet gebruikt. Dat vond ik niet handig, zeker niet om alles zelfstandig uit een boek te leren. In de filmpjes kreeg je goed beeldmateriaal en werd het je goed uitgelegd.
Ik ga zeker aan mijn vrienden en vriendinnen deze site aanraden, zodat zij ook met glans zullen slagen! Deze dag kon niet beter voor me zijn! Dus doe zo verder!
Groetjes,

(FORUM / 19 juli 2014 / Sanne B. uit Peer)

RIJBEWIJS B - 48/50
Beste,
Ik heb mijn theorie-examen voorbereid met behulp van jullie handboek en de bijhorende online oefenvragen/oefenexamens.
Vooral de oefenvragen waren zeer nuttig als voorbeeld bij de theorie. Ik heb mijn examen gedaan in het Examencentrum Sint-Denijs-Westrem en had 48/50.
Ik heb ook nog de site van de VAB gebruikt (doorgelinkt vanuit de KBC site). Deze is in het algemeen minder gedetailleerd dan jullie boek, maar bevat ook voldoende informatie om het examen te vervolledigen. Jullie site bevat meer informatie en meer oefeningen en is ook meer uptodate. Voorbeeld: volgens de site van de VAB is slepen op de autosnelweg nog altijd toegelaten (terwijl jullie site de update al bevat).
grts,

(FORUM / 19 juli 2014 / Bram V. uit Moerzeke)

RIJBEWIJS B - 45/50
Beste,
Deze website is echt aan te raden voor mensen die willen studeren voor theorie. Het is veel duidelijker eerst naar de film te kijken en daarna kan je direct de oefenenen maken. De oefeningen zijn per hoofdstuk gesorteerd. Er staan ook nuttige tips op de site.

(FORUM / 19 juli 2014 / Lu X. uit Hemiksem)

RIJBEWIJS B - 42/50
Ik ben geslaagd met 42 punten voor mijn theorie dankzij jullie.
Ik jullie jullie lessen en video's gevolgd die waren super goed... dank u. Ik heb ook een sms gestuurd.
Met vriendelijke groeten!

(FORUM / 19 juli 2014 / Mariam el a. uit Antwerpen)

RIJBEWIJS B - 50/50
Beste
Jullie methode is super!! Leuk om dit te leren met filmpjes, je hoeft niet te werken met saaie onduidelijke boeken.
De proefexamens zijn een perfecte voorbereiding op het echte examen. Dankzij jullie was het "a piece of cake".
Ik behaalde dan ook 50/50 op 16 juli 2014.
Enorm bedankt!

(FORUM / 18 juli 2014 / Daisy D.B. uit Denderleeuw)

RIJBEWIJS B - 46/50
Beste,
Jeeeej eindelijk geslaagd.
Ik kom van Nigeria en heb er hard voor moeten werken om alle regels te begrijpen. Na 5x theorie examen af te leggen is het me eindelijk gelukt in het nederlands en daar ben ik heel trots en blij mee.
Geslaagde groetjes,
Een blije chibuike!

(FORUM / 18 juli 2014 / A. Chibuike)

RIJBEWIJS B - 46/50
Ik heb 46/50 gehaald dankzij jullie boek. Het boek was zeer leerzaam en goed opgebouwd en als je dat dan combineert met examenoefeningen online gaat het heel vlot!
(FORUM / 18 juli 2014 / Stef D.)

RIJBEWIJS B - 44/50
Beste,
Ik heb heel lang naar deze theorie certificaat verlangd! En eindelijk op 17-07-2014 ben ik geslaagd.
Jullie site helpt heel veel, geeft heel goede uitleg! Zowel met beelden als met oefeningen. Ik ben zo blij!
Hartelijk bedankt!
Met vriendelijk groeten!

(FORUM / 18 juli 2014 / Yon S. uit Brussel)

RIJBEWIJS B - 46/50
Beste
Vandaag heb ik mijn theorie-examen behaald. Ik ben zeer tevreden over jullie site, tips, filmpjes, ...
Jullie leermethode is echt praktisch, eenvoudig en zeer duidelijk. Ik heb geen andere site of boek gebruikt.
Deze site is werkelijk aan iedereen aan te raden!

(FORUM / 18 juli 2014 / Shela D. uit Borgerhout)

RIJBEWIJS B - 50/50
Beste mensen van Gratis Rijbewijs Online,
Gisteren heb ik, na de theorie bekeken te hebben en de testen gedaan van de VAB-website, mijn eerste examenpoging gedaan. Helaas, 39/50...
Ik vroeg me af of er geen betere manier bestond om te studeren zonder effectief lessen te gaan volgen en ik kwam op jullie website terecht. Eerst had het feit dat je een (kleine) som moet betalen me afgeschrikt, maar heb het dan toch maar geprobeerd. Ik heb alle filmpjes bekeken, de oefenvragen beantwoord, en de proefexamens herhaaldelijk uitgevoerd. Mijn resultaten waren in het begin wat minder, maar daarna scoorde ik snel elke keer tussen de 46 en de 50/50. Na een stevige avond en ochtend te blijven herhalen, ben ik naar het examencentrum in Deurne gestapt en buitengegaan met 50/50.
Bedankt om me hierdoor heen te helpen, ik zal nooit meer over de website twijfelen, en jullie aan iedereen aanraden!

(FORUM / 15 juli 2014 / Iris D.H uit Koningshooit)

RIJBEWIJS B - 50/50
Beste heer,
Beste mevrouw,
dankzij uw site behaalde ik wel 50/50 op mijn theoretisch rijexamen categorie B!
Als toekomstig leerkracht kan ik de diverse leermethodes die u aanreikt op de site alleen maar toejuichen. Ze staan toe de leerstof op verschillende manieren te verwerken, zo is er voor elk wat wils.
Heel hard bedankt en hopelijk loopt (of rijdt) het praktijkexamen binnenkort ook op wieltjes!
Met vriendelijke groeten,

(FORUM / 15 juli 2014 / Liese V. uit Geel)

RIJBEWIJS B - 44/50
Hallo
Ik heb het theorie examen afgelegd op 14 juli te Bree en ik ben van de eerste keer terug geslaagd met 44/50.
Ik heb met de ALLES code geoefend, welgeteld 3,5 dagen. Dan ben ik mijn theorie examen gaan afleggen en was geslaagd.
De site is heel overzichtelijk, duidelijk gecatagoriseerd én de video's zorgen ervoor dat alles wat je hersenen binnengaat er ook effectief binnenblijft.
Bedankt!

(FORUM / 15 juli 2014 / Rabiâ B uit Bree)

RIJBEWIJS B
Beste gratisrijbewijsonline.be,
Op 11/07/14 heb ik het theorie examen gedaan en ik ben geslaagd!! Ik ben echt super super blij hiermee.
Ik was zo zenuwachtig maar toen ik de examen aan het doen was, waren alle vragen zo herkenbaar aangezien jullie ze op dezelfde stijl als op het examen aan ons leren.
Daarvoor wil ik jullie heel erg bedanken!

(FORUM / 15 juli 2014 / Emmely DV uit Antwerpen)

RIJBEWIJS B - 47/50
Ik vind het een geweldige website, deze heeft me meermaals geholpen bij het behalen van een rijbewijs (brommer, motor, auto). De theorie is duidelijk en zelfs al zou deze niet duidelijk zijn, dan heb je nog steeds de extra filmpjes die erbij horen.
Verder is het proefexamen zeer verhelderend. Ik dacht namelijk enkele keren dat ik iets kende, maar als ik het proefexamen deed, kwam ik niet snel genoeg op het antwoord. Dit zorgde ervoor dat ik extra ging studeren en dus beter was voorbereid op het effectieve examen.
Alvast bedankt!

(FORUM / 15 juli 2014 / Koen C. uit Ternat)

RIJBEWIJS B - 43/50
Beste gratisrijbewijsonline,
Omdat ik een vrouw van 52 jaar ben, dacht ik dat een rijbewijs halen onmogelijk was. Theorie instuderen is op mijn leeftijd niet meer zo evident. Dank zij gratisrijbewijsonline lukte het me wel, van de 1ste keer geslaagd (43/50). De site is zeer gebruiksvriendelijk en alle regels worden er tot in de details duidelijk uitgelegd.
Dank U!

(FORUM / 15 juli 2014 / Linda v.A. uit Merksem)

RIJBEWIJS B - 46/50
Ik heb de examens gehaald! en ben super happy: 46/50
Dankjulliewel de site en de oefenvragen hebben me super geholpen!

(FORUM / 14 juli 2014 / Emmy)

RIJBEWIJS B - 46/50
Een grote danku aan jullie site voor de duidelijke filmpjes, gevarieerde oefenvragen en handige proefexamens!
Geslaagd met 46/50!

(FORUM / 14 juli 2014 / Renée DB uit Zomergem)

RIJBEWIJS B - 48/50
Beste,
Dankzij jullie fijne website heb ik, wat ik in het begin heel saai vond, heel snel onder de knie gekregen.
Hopelijk wordt het praktijkexamen ook een success!

(FORUM / 14 juli 2014 / Catherine G. uit Kortenberg)

RIJBEWIJS B - 46/50
Hallo !
Ik was vrijdag geslaagd voor het theoretisch rijexamen B. Dat heb ik grotendeels aan jullie boek te danken! Heel overzichtelijk, goed uitgelegd en duidelijke foto's. Ook super dat er na elk hoofdstuk oefenvragen waren. Heel soms was er wel eens een oefenvraag die ik pas kon oplossen na de theorie over een ander hoofdstuk, maar dat was niet per se een nadeel, dan leerde ik het al voor ik die theorie had gezien. Vooral de laatste 90 vragen over de verkeersborden waren een heel goede herhaling.
De dag van het examen zelf had ik nog proefexamens gemaakt, waarvan heel wat vragen bijna letterlijk terugkwamen op het echte examen. Goed kunnen verwachten wat voor soort vragen er op het echte examen zouden komen heeft me uiteindelijk een voorlopig rijbewijs opgeleverd.
Ik ga dus zeker jullie praktijkboek ook kunnen gebruiken!

(FORUM / 14 juli 2014 / Inneke Vd E. uit Heist op den Berg)

RIJBEWIJS B - 44/50
Hallo, ik ben Silke M. en ben woonachtig te Halle. Ik had 44/50 voor mijn theoretisch rijexamen dankzij jullie website.
Ik maakte alle online oefeningen en de proefexamens. Nu ik geslaagd ben voor mijn theoretisch examen dankzij jullie wil ik ook graag slagen voor mijn praktisch rijexamen. En dit kan dankzij jullie CD met allerlei handige informatie op.
Mvg,

(FORUM / 14 juli 2014 / Silke M. uit Halle)

RIJBEWIJS B - 46/50
De site is gewoon top! Ik leer voor de eerste keer via jullie site en ik was meteen geslaagd! De opbouw van de site qua lay-out en beeldmateriaal is gewoon perfect om optimaal de leerstof te beheersen! Ik heb vandaag mijn examen afgelegd en heb een 46 op 50 gehaald. Ik ben zonder zorgen vertrokken naar het examen, aangezien ik wist dat ik er helemaal goed voor voorbereid was, dankzij jullie site! Super! Mijn complimenten!
Mvg,

(FORUM / 12 juli 2014 / Assia A. Hamont -Achel)

RIJBEWIJS B - 50/50
Beste,
Sinds ik achttien jaar werd, heb ik gesurft op gratisrijbewijsonline.be. Telkens weer. Zoveel informatie, zoveel faalangst. Uitstel maar geen afstel. Ik was niet één keer tot aan het examen geraakt. Op van de zenuwen. Deze maand word ik vijfentwintig en gisteren heb ik, uiteindelijk, mijn theoretisch rijbewijs gehaald. 50/50! Uiteindelijk bleek dat ik héél goed voorbereid was dankzij de heldere uitleg en informatie op gratisrijbewijsonline.be.
Bedankt!

(FORUM / 12 juli 2014 / Karolien V.)

RIJBEWIJS B - 49/50
Ik heb 49/50 gehaald dankzij jullie leuke site. Het was een plezier om te leren.
Bedankt,

(FORUM / 12 juli 2014 / Marie L. uit Gent)

RIJBEWIJS B - 47/50
Beste,
Dankzij de website heb ik een score behaald van 47/50.
Ik had in het verleden al geprobeerd via het boek Rijbewijs van A tot Z, maar was gebuisd.
Ik raad zeker deze website aan bij iedereen dat ik ken. De website is enorm handig en geen 1 hoofdstuk is onbelangrijk.

(FORUM / 12 juli 2014 / Jerzy V.P. uit Wilrijk)

RIJBEWIJS B - 49/50
Hallo,
Ik heb jullie boek gekocht in de Standaard Boekhandel en ik ben geslaagd voor het theoretisch examen!
Ik vond de methode van jullie héél goed!
Jullie website was zeer gestructureerd, wat het leren héél eenvoudig maakt!
Héél erg bedankt!

(FORUM / 12 juli 2014 / Ellen D. uit Meulebeke)

RIJBEWIJS B - 46/50
Geachte,
In verband met jullie leermethode (op de site gratisrijbewijsonline.be), ben ik zeer tevreden. Alles wordt op een rustige, realistische en gedetailleerde manier uitgelegd en verwoord, dit maakt het veel fijner en leuker om te leren voor je rijbewijs. Alleszins toch leuker dan met je neus tussen de (vaak verouderde) boeken te zitten.
Ook een van de redenen waarom ik deze leermethode of beter gezegd jullie website zo goed vindt is dat de website constant up-to-date is, en geloof me, persoonlijk vind ik dat een zeer groot pluspunt.
Vele vrienden van me slaagden er momenteel nog niet in om voor het theoretisch examen te slagen, en dit komt, volgens mij, omdat ze leren via (verouderde) boeken. Ik heb gestudeerd volgens jullie leermethode op de website van gratisrijbewijsonline.be en was vanaf de eerste keer al meteen geslaagd. Daarom raad ik iedereen aan om de "verouderde" boeken aan de kant te laten en meteen volgens de "correcte" leermethode te leren op de website!

(FORUM / 11 juli 2014 / Priscilla V.R. uit Hulshout)

RIJBEWIJS B - 47/50
Hey ik ben op 9 juli van de eerste keer geslaagd met mijn examens 47 op 50.
Leuk nu mag ik leren rijden met de auto.

(FORUM / 10 juli 2014 / Jessy V. uit Dadizele)

RIJBEWIJS B - 49/50
www.gratisrijbewijsonline.be is de handigste manier die er bestaat om je theoretisch rijexamen te behalen. De filmpjes zijn duidelijk en vervelen niet zo erg als de eindeloos lange boeken van andere organisaties. Ik raad het jou 120% aan!
(FORUM / 10 juli 2014 / Emiel C. uit Heverlee)

RIJBEWIJS B - 48/50
Jullie website is super! Niet alleen voor rijbewijs B maar ook voor mijn rijbewijs AM leerde ik op deze site en 2 keer met succes.
Dankzij de vele oefeningen en de proefexamens slaagde ik onmiddellijk.
De proefexamens en het reële examen lijken goed op elkaar. Ik raad deze site zeker aan aan anderen.

(FORUM / 10 juli 2014 / Bo V. uit Ouwegem)

RIJBEWIJS B - 46/50
De leermethode is echt super goed. Ik heb 46/50!
(FORUM / 10 juli 2014 / Brent DB uit Halle)

RIJBEWIJS A - 48/50 en B 50/50
Dankzij jullie ben ik gisteren geslaagd voor de theorie van zowel A als B! A: 48/50 en B: 50/50 (zie bijlage)
Zonder jullie duidelijke theorie, met infofilmpjes, en de proefexamens was mij dit niet gelukt!
Groetjes,

(FORUM / 10 juli 2014 / Jenthe H. uit Hoboken)

RIJBEWIJS B - 49/50
Ik ben eind vorige week met veel enthousiasme begonnen met het doornemen van jullie boek "Theorie Rijbewijs B" en heb ik de daarbij aansluitende oefeningen op de site gemaakt. Alles was zeer duidelijk. Ter herhaling bekeek ik gisteren dan nog even alle filmpjes op de site, super handig! Deze ochtend heb ik dan nog enkele voorbeeldexamens (die trouwens een zeer goed beeld gaven van het daadwerkelijke examen) gemaakt en nadien ging ik met volle moet naar het examen...
Het resultaat? Geslaagd!
Met vriendelijke groet!

(FORUM / 8 juli 2014 / D.K. Fien uit Scheldewindeke)

RIJBEWIJS B - 49/50
Hallo,
Ik vind het een supermethode om de theorie te leren!!!
Ik scoorde 49/50!
Groeten.

(FORUM / 8 juli 2014 / Astrid T. uit De Panne
)
RIJBEWIJS B - 50/50
Ik ben vandaag zonder fouten geslaagd op mijn theorie examen van het rijbewijs B met 50/50!
Dit allemaal dankzij jullie site waar alles zo simpel is uitgelegd en de theorie in de filmpjes heel goed begrepen kan worden!
Met vriendelijke groeten.

(FORUM / 7 juli 2014 / B. Kelly uit Genk)

RIJBEWIJS B - 48/50
Geachte,
Graag wil ik u informeren dat ik geslaagd ben voor mijn theoretisch rijexamen. Ik behaalde 48/50.
Dit allemaal dankzij het gebruik van jullie handboek in combinatie met jullie website.
Vorige dinsdag ben ik begonnen met de filmpjes op de site, woensdag ben ik in de Kempische rijschool te Scherpenheuvel jullie handboek gaan uithalen. Gestudeerd en geoefend.
Door jullie oefenvragen en examens op de website heb ik me zeer grondig kunnen voorbereiden, met als resultaat vandaag ... van de allereerste keer geslaagd. Ik kan me echt geen vragen herinneren die ik bij de oefenvragen niet heb gezien. De situaties waren wel iets anders, maar uiteindelijk kwam het neer op verkeersregels die ik geoefend heb; ik heb gewoon 2 stomme fouten gemaakt.
Het handboek en jullie website krijgen van mij ook zeker een dikke geslaagd!
Met vriendelijke groeten!

(FORUM / 7 juli 2014 / Kim P. uit Messelbroek)

RIJBEWIJS B - 49/50
Beste Rijbewijsonline!
Ik had voor mijn 1ste theoretisch examen met een cd-rom geoefend. Die cd-rom had ik aan de fnac gekocht voor ongeveer 30,00 euro. Daarnaast had ik ook nog een boek en combineerde ik dus de twee. Maar toch had ik het gevoel dat ik nog altijd er niet klaar voor was... Maar ik heb uiteidenlijk toch besloten om het examen af te leggen en was niet geslaagd.
Daarna had ik helemaal geen zin meer om nog een tweede keer het examen af te leggen, tot een vriendin me jullie site had aangeraden. Dan slaagde ik met 49/50 voor het examen!
Danku, danke schön, merci, gracias, grazie, thank you.
(FORUM / 7 juli 2014 / Hajar G. uit Grimbergen)

RIJBEWIJS B - 48/50
Beste,
Vandaag net geslaagd voor mijn theoretisch rijbewijs. Dankzij de leermethode op gratisrijbewijsonline, verliep het instuderen en afleggen van het examen zeer vlot. De proefexamens en oefenvragen zijn een zeer goede voorbereiding op het echte examen.
6 jaar geleden heb ik al eens mijn theorie gehaald. Toen had ik gestudeerd uit een boek. Via de website vond ik vele vlotter gaan en een veel leukere manier van leren.
Ik wil jullie graag bedanken voor deze fantastische website! Dankzij jullie behaalde ik 48/50.
Groetjes.

(FORUM / 7 juli 2014 / Lynn S. uit Kapellen)

RIJBEWIJS B - 49/50
Beste,
Ik heb mijn theorie examen afgelegd en behaalde een prachtscore van 49/50!
Dankzij jullie website heb ik alles duidelijk en op een logische manier kunnen leren, het is ook altijd handig dat jullie veel tips vermelden. Ik zou deze website alleen maar kunnen aanraden. En dankzij de ALLES code krijg je nog eens de praktijkboek erbij,
TOP!

(FORUM / 7 juli 2014 / Roel C. uit Lokeren)

RIJBEWIJS B - 42/50
De eerste keer was ik niet geslaagd; maar tweede keer wel;
jullie vragen waren moeilijker dan echte examen ;
vandaag ben ik blij ; ik heb 42 op 50 gehaald.
heel erg bedank.

(FORUM / 7 juli 2014 / Rashi S. uit Sint-Niklaas)

RIJBEWIJS B - 49/50
Eerst maakte ik gebruik van het boek het rijbewijs van A tot Z. Ik merkte echter al snel dat dit een vrij moeilijk boek was.
Gelukkig kwam ik dan op jullie site terecht. Dit was een veel goedkoper en gemakkelijker manier om te leren voor mijn rijbewijs!!! Dankzij jullie site heb ik mijn theorie-examen gehaald van de eerste keer. Ik behaalde 49/50.
Ik ga jullie site zeker aanraden aan mijn vrienden!

(FORUM / 3 juli 2014 / Birte M. uit Hamme)

RIJBEWIJS B - 43/50
Best,
Dank zij de theorilessen en de oefeningen van uw website ben ik kunnen slagen in mijn theori-examen met 43/50.
met vriendelijk groeten,

(FORUM / 2 juli 2014 / Lena B. uit Aalst)

RIJBEWIJS B - 47/50
Beste,
Eerst en vooral wil ik jullie feliciteren met het geweldige handboek van jullie en alle bijhorende oefeningen! Ik heb zeker geen spijt van de aankoop van jullie boek. De leermethode is echt handig, aangezien je niet echt hoeft te leren, maar gewoon alles zeer goed snappen en onthouden. Ik herkende zelfs ¾ van de vragen op het theoretisch examen, dus dat is zeker positief. Het is wel leuk dat de code die ik aankocht bij het boek 7 dagen geldig is, dat geeft je alle tijd die je nodig hebt om alles goed in te oefenen.
Ik behaalde een mooie score van 47/50.

(FORUM / 2 julii 2014 / Arno S. uit 1540 Herne)


vorige maand