Gratis Rijbewijs Online
homepage theorie proefexamens reacties van jongeren praktijk films forum rijscholen in Vlaanderen contactgegevens en varia

GRATIS RIJBEWIJS ONLINE REACTIESLEES HIERONDER
REACTIES AUGUSTUS 2015


RIJBEWIJS AM - 40/40
Beste,
De methode waarop alles aangebracht wordt via de website is heel handig, ik bekeek telkens eerst het filmpje en las dan de theorie waardoor ik het snel allemaal doorhad. Ook de ALLES-code gebruikte ik voor de proefexamens, waardoor geen enkele vraag op het examen als 'een verrassing' aankwam.
Ik ben geslaagd met 40/40 op mijn theoretisch examen AM voor de bromfiets klasse B.

(FORUM / 31 augustus 2015 / Sarah L. uit Herent)

RIJBEWIJS B - 46/50
Beste medewerkers van gratisrijbewijsonline.be (of zoals ik jullie noem, mijn helden)
Graag zou ik jullie willen bedanken voor jullie goede leermethodes. Ik had al verschillende online examens geprobeerd op de website van VAB en steeds opnieuw buisde ik. Na mijn theorieboek een tweede keer te leren, en nog steeds niet te slagen voor het online examen, heb ik advies gevraagd aan enkele vrienden. Zij hadden hun rijbewijs zonder theorieboek geleerd en volledig via jullie site.
Ik ben volledig van nul begonnen en jullie website strikt gevolgd, niets overgeslagen. Ik had gekozen voor de betalende versie via het sms-systeem. Heel handig systeem en jullie aanbod is ook zeer groot voor de lage prijs die jullie vragen. Na 3 dagen studeren had ik alles doorgenomen en proefexamens afgelegd, en ik was er eindelijk door! Jullie hebben mij dat belangrijke duwtje in de rug en goede dosis zelfvertrouwen gegeven voor het echte examen. Enorm bedankt hiervoor! Ik heb jullie website al aangeraden aan al mijn vrienden die het leren van de theorie nog te wachten staat.
Met vriendelijke groeten.

(FORUM / 31 augustus 2015 / Mara B. uit Westmeerbeek)

RIJBEWIJS B - 48/50
Beste,
Hierbij meld ik u dat ik geslaagd ben voor mijn theorie examen rijbewijs B met een resultaat van 48/50.
Eerst en vooral wil ik u bedanken voor het spoedige antwoord op mijn mail i.v.m. een probleem met mijn code.
In jullie boek werd alles al duidelijk uitgelegd, maar de filmpjes maakten het helemaal af. Zo werden dingen die ik eerst niet zo goed snapte a.d.h.v. het boek, verduidelijkt door de filmpjes. Dankzij jullie methode heb ik mijn examen na 4 dagen kunnen afleggen, met een schitterende uitslag als resultaat.
(FORUM / 31 augustus 2015 / Valérie D. uit Hoegaarden)

RIJBEWIJS B
Hoi,
Dankzij jullie website met de leerzame filmpjes (die gelukkig nog eens in woorden werden uitgetikt!) en de vele up-to-date oefenvragen ben ik op vrijdag 29/08/2015 geslaagd voor mijn theoretisch rijexamen!
Ik had thuis al vanuit een boek geleerd, maar dat was niet helemaal compleet, op jullie site stond veel meer en vooral de oefenvragen waren superleerzaam. Ik was heel erg zenuwachtig om examen te gaan afleggen maar dat bleek dus nergens voor nodig te zijn, super fijn dat deze website bestaat!
Groetjes,

(FORUM / 31 augustus 2015 / Chao C. uit Borgerhout)

RIJBEWIJS B - 48/50
Zeer goed boek om uit te studeren.
De online oefeningen en examens hebben me zeker geholpen om te slagen met 48/50.
Zeer duidelijk allemaal, ik zal dit boek zeker aanraden aan mijn vriendinnen.
(FORUM / 31 augustus 2015 / Jente Vd B. uit Sint-Lenaarts)

RIJBEWIJS B - 42/50
Beste,
Jullie handboek is super goed uitgelegd en de filmpjes zijn ook even makkelijk uitgelegd en met de oefenvragen na het filmpje kun je alles heel goed onthouden!
Vriendelijke groeten,
(FORUM / 31 augustus 2015 / Jolien G uit Gooik)

RIJBEWIJS B - 48/50
Hallo,
Ik ben C. Sam en woon in veldwezelt (Lanaken), ik ben vandaag gegaan voor mijn theoretisch examen en was wel degelijk geslaagd! Ikk had een score van 48 op 50.
Ik heb ongeveer een twee tal weekjes geleerd via de website en heb de laatste drie dagen de ALLES- code gebruikt, Dankzij jullie had ik zo'n mooie score.
Danku!
Met Vriendelijke Groet.

(FORUM / 29 augustus 2015 / Sam C. uit Veldwezelt-Lanaken)

RIJBEWIJS B - 48/50
Beste
Ik ben ontzettend zenuwachtig de deuren binnengelopen van het examencentrum. Maar was voor niets nodig, want ik liep er stralend terug buiten met 48/50!! Jullie filmpjes en samenvattingen waren zo leerrijk dat ik geen tweede keer nodig had voor mijn theorie examen.
Bedankt daarvoor!
Met vriendelijke groeten.

(FORUM / 29 augustus 2015 / Elien L. uit Mechelen)

RIJBEWIJS B - 49/50
Ik ben L. Jordy uit Oostrozebeke en behaalde een mooie 49/50 voor mijn theorie die ik aflegde in Roeselare. Door jullie goede leermethode met de duidelijke filmpjes en goede proefexamens maakte ik maar 1 fout. Ik volgde jullie methode door eerst de oefenvragen te beantwoorden en daarna de Ad Random te maken en wanneer ik voortdurend 47/50 haalde dan was ik genoeg geoefend om naar het examen te gaan en door jullie ben ik geslaagd.
(FORUM / 29 augustus 2015 / Jordy L. uit Oostrozebeke)

RIJBEWIJS B - 49/50
Hallo,
Ik ben Zaineb A. en ben 17 jaar. Op donderdag 27/08/2015 heb ik mijn theorie rijbewijs B gehaald met een score van 49/50 dankzij jullie boek.
Ik vond het een heel goed boek en bij het eerste keer maken van het examen ben ik geslaagd. Ik zal dit boek zeker aanraden aan al mijn vrienden die nog een examen moet afleggen.
Met vriendelijke groeten,
(FORUM / 29 augustus 2015 / Zaineb A.)

RIJBEWIJS B - 46/50
Bestie,
Ik ben Mingma, ik kom uit Nepal en woon sinds 8 maand in Belgie. Dankzij jullie site in het duidelijk Nederlands ben ik geslaagd met 46/50. Mijn Nederlands is nog niet perfect maar ik begrijp alles van jullie site en filmpjes.
Dankjewel.

(FORUM / 29 augustus 2015 / Mingma S. - Nepal)

RIJBEWIJS B - 50/50
Beste,
Gisteren heb ik mijn theoretisch examen afgelegd voor rijbewijs b en jaja ik had 50/50!! Allemaal dankzij deze site.
Ik had 2 jaar geleden ook voor mijn theorie voor de brommer geleerd. Dit had ik niet via deze site gedaan maar een gewoon boekje. Ik was er toen maar nipt door en het leren was niet leuk en het ging heel traag.
Nu vond ik het echt leuk en makkelijk om te leren. Het ging heel vlot. De filmpjes maken het leuk om er aan te beginnen. Het is allemaal mooi uitgelegd. Het is ook heel handig dat je veel oefenvragen en examens kan maken. Dit maakt je toch een beetje zekerder voor tijdens het examen. Op het examen ben ik ook niet voor verassingen te komen staan.
Moet ik nog eens voor een theorie examen leren neem ik zonder twijfel deze site terug!
Bedankt!

(FORUM / 29 augustus 2015 / Floor V.L. uit Mechelen)

RIJBEWIJS B - 44/50
Jullie site is ideal om te leren, alles is zo duidelijk uitgelegd.
Ik heb vandaag mijn examen theorie gedaan & behaalde een mooie 44/50.
Super bedankt! Dit is echt een aanrader,

(FORUM / 29 augustus 2015 / Silke DM)

RIJBEWIJS B - 48/50
Beste
Ik ben geslaagd voor mijn theorie met 48/50! Ik vind jullie leermethode heel goed en zelfs leuk om met te studeren! Eerst wist ik niet waar ik moest beginnen met studeren maar vanaf ik jullie site heb geraadpleegd en de code heb gebruikt ging het super vlot! En de volgende dag ben ik meteen mijn examen gaan afleggen met als resultaat: "geslaagd"
Ik heb jullie site al aan verschillende mensen voorgesteld! Ik vind hem super!

(FORUM / 29 augustus 2015 / Joyce D. W. uit Hoboken)

RIJBEWIJS B - 48/50
Beste medewerkers van gratisrijbewijsonline,
Ik ben vandaag mijn theorie examen gaan afleggen na grondig via jullie site te studeren. Dankzij jullie methode, goede uitleg en proefexamens ben ik geslaagd met 48/50. Hiervoor wil ik jullie erg bedanken! Nu de straten (on)veilig maken.
Groetjes,

(FORUM / 29 augustus 2015 / Kimberly V. uit Peer)

RIJBEWIJS B - 49/50
Hallo,
Mijn naam is Peter D. en ik haalde 49/50 voor het theorie examen (niet slecht hé?)
Vooral dank zij jullie hoor, door de duidelijke structuur van het lesmateriaal, de talloze oefenvragen, de heldere uitleg...
Ik heb wel zeker 20 proefexamens gemaakt, voor ik de stap zette naar het echte examen (jaja, ik was goed voorbereid)
Heel hartelijk dank aan jullie, en jullie website, ik ben heel tevreden (en nu nog het praktijk gedeelte, dat zal nog wel iets anders zijn...)
.
(FORUM / 28 augustus 2015 / Peter D.)

RIJBEWIJS B - 48/50
Ik heb vandaag (27/8) mijn theoretisch examen rijbewijs B afgelegd en ik ben geslaagd met 48/50. Ik heb zowel uit het handboek geleerd als de filmpjes op de website bekeken.
Jullie handboek is aangenaam om te leren, erg duidelijk en alle nodige info voor het examen staat er in. De oefeningen en het proefexamen zijn van hetzelfde niveau als het echte examen. Ik ben erg blij dat ik dit handboek en deze website gebruikt heb! Ik zal ze zeker aanraden aan mijn vrienden.
Met vriendelijke groeten,
(FORUM / 28 augustus 2015 / Fauve S. uit Zottegem)

RIJBEWIJS B - 48/50
Beste
Hierbij wil ik jullie melden dat ik geslaagd ben voor het theorie-examen B. Ik behaalde 48 op 50!
Ik vond jullie boek waaruit ik moest leren zeer goed! Er waren voldoende afbeeldingen die de verkeerssituaties verduidelijkten, de tips in het handboek waren ook zeer handig! Het is een zeer goede manier om je theorie te leren! Ook online is de methode zeer goed, zo vond ik de vele proefexamens met de verschillende verkeerssituaties en vele verschillende vragen een echt pluspunt! Deze proefexamens waren een zeer goede voorbereiding voor mij!
(FORUM / 28 augustus 2015 / Alexandre V. uit Lichtervelde)

RIJBEWIJS B - 45/50
hallo,
Ik heb vandaag mijn theorie rijbewijs B behaald. Dankzij julllie!!!!!!!!!!!!
Ik was al 1x mijn theorie gaan afleggen nadat ik geleerd had via een andere site. Helaas was ik gebuisd.
Toen heb ik wat rondgezocht en kwam ik op jullie site terecht. Eerst was ik een beetje sceptisch maar naarmate de theorie verder ging en ik herkende vragen vanop het examen was ik blij verast. Ik heb dan ook goed geleerd eerst theorie daarna de oefeningen.
En ik ben op gegaan en ik ben geslaagd met 45 op 50.
Super Ongelooflijk Dankuuuuuuuuuuuuuwel.
groetjes.

(FORUM / 28 augustus 2015 / Tanya B.)

RIJBEWIJS B - 48/50
Beste,
Ik wil graag even melden dat jullie site mij echt super goed heeft geholpen bij het instuderen van mijn theorie! 48/50 van de eerste keer! Jullie leggen het heel goed uit in de filmpjes en de proefexamens zijn natuurlijk ook super handig!
Bedankt!
Vriendelijke groeten,

(FORUM / 28 augustus 2015 / Kim G. uit Zutendaal)

RIJBEWIJS B - 44/50
Yes yes yes!!!
Door de hulp van jullie site met alle oefenvragen en de proefexamens te maken ben ik geslaagd in mijn theorie-examen met 44 op 50! Dank je wel voor de duidelijke uitleg bij de foutieve vragen en de leerzame filmpjes, ik zal deze site zeker en vast aanbevelen aan mijn vrienden.
Groetjes,

(FORUM / 28 augustus 2015 / Shauni V. uit Arendonk)

RIJBEWIJS B - 49/50
Beste “gratis-rijbewijs-online-medewerkers”,
Graag wil ik jullie bedanken voor de zeer leerrijke video’s en oefenvragen die ik op jullie website heb kunnen doornemen.
Dankzij jullie ben ik met glans kunnen slagen op het theoretisch examen. Punten: 49/50.
Ben ik nu klaar om met een auto te rijden? Dat zullen we snel genoeg te weten komen!
Nu denk ik: tuut tuut allemaal aan de kant.

(FORUM / 27 augustus 2015 / Chloe D. uit Oostende)

RIJBEWIJS B - 48/50
Beste,
Ik ben Alec V. uit Geldenaken, ik behaalde vandaag 48/50 voor mijn theoretisch rijexamen.
Ik vond jullie handboek en website vrij goed. De oefenvragen bij elk hoofdstuk waren zeer handig om het examen goed te kunnen voorbereiden.
Groeten,
(FORUM / 27 augustus 2015 / Alec V. uit Geldenaken)

RIJBEWIJS B - 48/50
Beste,
ik wil jullie bedanken voor jullie geweldige site. Met behulp van de filmpjes, uitleg, vragen en proefexamens heb ik me op een leuke manier helemaal kunnen voorbereiden op mijn examen, en met succes, ik ben vandaag geslaagd met 48/50 en ik ben heel blij dat het me van de eerste keer gelukt is.
Ik was begonnen met de theorie te leren uit het boek Autorijden van a tot z, maar ik had echt het gevoel dat er niets bleef hangen van wat ik las. Maar met de filmpjes en vragen lukte het meteen.

(FORUM / 27 augustus 2015 / Sophie D.F. uit Genk)

RIJBEWIJS B - 43/50
Joepiee geslaagd!
Na een stressvolle week van druk studeren en oefenen met jullie handige website en zeer bruikbare oefeningen ben ik van de eerste maal geslaagd op het examen.
Bedankt voor jullie ondersteuning.

(FORUM / 27 augustus 2015 / Matthias V.B. uit Ternat)

RIJBEWIJS B - 49/50
Beste,
Ik heb mijn theoretisch rijexamen B afgelegd en ben geslaagd met maar liefst 49/50! Ik ben zeer tevreden over de leermethode! Ik vond ze geweldig met de oefeningen en filmpjes op internet!
Bedankt.
MVG.

(FORUM / 27 augustus 2015 / Lien DB. uit Lokeren)

RIJBEWIJS B - 47/50
Hallo,
Ik heet Sabrine A. en heb gisteren mijn theoretisch examen afgelegd en ik ben dankzij jullie website GESLAAGD!
Ik heb een 47/50 behaald.
Bedankt.

(FORUM / 27 augustus 2015 / Sabrine A.)

RIJBEWIJS B - 45/50
Ik ben gisteren geslaagd voor mijn theoretisch rijbewijs B (45/50).
Dank je wel voor jullie site, die heeft me echt uitstekend geholpen.
Groetjes.

(FORUM / 27 augustus 2015 / Christophe S. uit Lummen)

RIJBEWIJS B - 48/50
De leermethode was echt perfect voor mij. Ik kon alles op mijn eigen tempo studeren en daarna de nodige oefeningen maken. Hiermee behaalde ik 48/50.
(FORUM / 27 augustus 2015 / Macy D.-T. uit Meulebeke)

RIJBEWIJS B - 48/50
Deze boek is heel leerzaam ben heel tevreden. Aantal punten : 45/50.
(FORUM / 27 augustus 2015 / Thi B. Y. uit Roeselare)

RIJBEWIJS B - 46/50
Geachte meneer/mevrouw,
Ik had thuis een theoretisch rijexamen boek, die vond ik helaas een beetje vaag. Maar ik heb via verschillende bronnen vernomen dat jullie een zeer interessante site hebben, dankzij jullie site heb ik na 2 dagen hard studeren en telkens herhalen mijn theoretisch rijexamen afgelegd en ik had een mooie 46/50 behaald! Alvast bedankt!
Met vriendelijke groeten.

(FORUM / 27 augustus 2015 / Jolente V. uit Dilbeek)

RIJBEWIJS B - 50/50
Beste,
Ik ben Lore V. en ik heb op 25/08/2015 de theorie van de auto afgelegd en behaalde 50/50.

Mvg,
(FORUM / 27 augustus 2015 / Lore V. uit Veurne)

RIJBEWIJS B - 48/50
Beste,
Dankzij jullie uitstekende proefexamens was ik prima voorbereid op het officiële werk. Ik haalde 48/50.
De theorie is heel duidelijk uitgelegd en verklaard met bijpassende filmpjes.
Ik begrijp hoeveel werk daarin gekropen is, maar mij heeft het zeker geen windeieren gelegd.
Bedankt hiervoor! Straks hoop ik de theorie met succes in praktijk om te zetten.

(FORUM / 26 augustus 2015 / Kim V. uit Oostrozebeke)

RIJBEWIJS B - 48/50
Beste,
Enkele uurtjes geleden vertrok ik zenuwachtig naar het examencentrum voor mijn rijbewijs, dat ik dankzij jullie site met glans behaalde (48/50). Een vriendin vond jullie site super en ook ik ben erg enthousiast! Het enorme aanbod aan oefeningen en oefenexamens vond ik heel handig. Jullie filmpjes zijn een leuke afwisseling met het theorieboek en werkten voor mij heel goed om de theorie te onthouden. Ik zal jullie zeker aanraden aan vrienden die hun examen nog moeten maken en kan niet wachten om mijn eerste autoritjes te maken!
Hartelijke groetjes.
(FORUM / 26 augustus 2015 / Freya P. uit Zottegem)

RIJBEWIJS B - 50/50
Beste,
Dankzij jullie goede handboek, oefeningen en proefexamens behaalde ik 50/50 voor mijn examen.
Het handboek is zeer overzichtelijk en leuk om uit te studeren.
Met vriendelijke groeten.
(FORUM / 26 augustus 2015 / Hanne L. uit Sint-Eloois-Vijve)

RIJBEWIJS B - 49/50
Hallo,
Ik ben Mayim G. uit Antwerpen en ik ben geslaagd met 49/50.
Ik heb het examen wel 2 keer moeten doen voordat ik erdoor was, voor de eerste keer had ik geleerd via de site van VAB maar via die site had ik niet alle informatie goed meegekregen en had ik 39/50.
Jullie site daarentegen, is echt super fijn om van te leren met de filmpjes en samenvattingen!
Je ziet alle leerstof erg snel en het wordt niet saai omdat alles kort en bondig is.

Groetjes.

(FORUM / 26 augustus 2015 / Mayim G. uit Antwerpen)

RIJBEWIJS A - 45/50
Beste gratisrijbewijsonline,
Ik heb op jullie site de theorielessen geoefend en meerdere proefexamens gemaakt.
Ik ben dik geslaagd in Alken met een score van 45/50.
Dank jullie wel! Ik raad iedereen jullie website aan.

(FORUM / 26 augustus 2015 / Wouter V.)

RIJBEWIJS B - 48/50
hallo
ik ben vandaag 25/8 geslaagd voor mijn theorie dankzij jullie website. ik heb 48/ 50 behaald
dankjewel,
groetjes.

(FORUM / 26 augustus 2015 / Chloe V. uit Wetteren)

RIJBEWIJS B - 47/50
Beste
Jullie oefenvragen en examens hebben me supergoed geholpen! Dankzij jullie boek/site heb ik 47/50 behaald op mijn theoretisch examen.
(FORUM / 26 augustus 2015 / Louise S. uit Ingelmunster)

RIJBEWIJS G - 35/40 en B 47/50
Goeie dag,
Vandaag theorie examen gemaakt voor rijbewijs G en B en met glans geslaagd: G=35/40 en B= 47/50
Ik vind jullie site heel heel duidelijk en goede foto's.
Ik heb veel geoefend en ook theorieles gevolgd VTIR Roeselare en gisteren nogmaals proefexamen gemaakt,
ook een andere site geprobeerd maar snel teruggekeerd.
toppie , dikke merci.

(FORUM / 26 augustus 2015 / David A. uit Beerst-Diksmuide)

RIJBEWIJS B - 48/50
Hallo,
Ik heb gisteren mijn theoretisch rijbewijs behaald en ik behaalde 48/50.
Wat ik zo goed vind aan de methode van rijbewijs online is dat in de filmpjes op 3 minuten kan worden uitgelegd wat essentieel is om te weten. Dat je daarna oefeningen kan maken zorgt ook voor voldoende afwisseling zodat het studeren niet saai wordt.
Mvg,

(FORUM / 26 augustus 2015 / Sara B. uit Herne)

RIJBEWIJS B - 46/50
Beste,
Mijn naam is Xenia Lambeens en woon in Geetbets.
Ik heb eerst jullie theorieboek geleerd samen met de filmpjes. Daarna heb ik wat proefexamens gemaakt.
Dankzij jullie behaalde ik 46/50.
Met vriendelijke groeten.
(FORUM / 25 augustus 2015 / Xenia L. uit Geetbets)

RIJBEWIJS B - 49/50
Goeiedag, ik heb vrijdag 21/08/15 besloten om voor mijn rijbewijs theorie B te gaan.
Ik had julllie site gevonden en heb 3 dagen gestudeerd met behulp van: jullie video's, extra oefeningen bij elke les, proefexamens ( reeks per reeks + ad randum).
Deze site heeft me heel veel geholpen en dankzij jullie heb ik de examen snel en gemakkelijk kunnen halen met als eindresultaat 49/50.
Mvg,

(FORUM / 25 augustus 2015 / Mikita B. uit Deurne)

RIJBEWIJS B - 49/50
Ik heb een heel lange reis moeten afleggen en eindelijk is de dag aangebroken dat ik met trots kan melden dat ik geslaagd ben met 49/50.
Ik had het echt niet gekund zonder jullie website de manier hoe alles theoretisch werd uitgelegd en ook de proefexamens waren een enorme hulp.
En tot mijn grote verbazing ben ik geslaagd met een 49/50. Ik kon het echt niet geloven!
De site is een echte topper en ik raad hem aan iedereen aan die met een schitterend resultaat op zijn examen wil slagen.
Met vriendelijke groeten!!!

(FORUM / 25 augustus 2015 / Lili L. uit Dendermonde)

RIJBEWIJS B - 50/50
Hallo,
Ik behaalde vandaag 50/50 dankzij jullie website. Van de eerste keer geslaagd!
Ik ben super tevreden over de eenvoudige manier waarop de leerstof wordt uitgelegd.
Ik heb ook alle vragen en proefexamens gemaakt via jullie website.
Eigenlijk heb je geen boek meer nodig.
Ik raad het iedereen aan!
Met vriendelijke groeten,

(FORUM / 25 augustus 2015 / Ellen D.L. uit Beernem)

RIJBEWIJS B - 48/50
Beste,
De combinatie van boek en filmpjes + daarna de oefenvragen en examens was voor mij perfect. Score: 48/50.
(FORUM / 24 augustus 2015 / Saskia B. uit Hechtel-Eksel)

RIJBEWIJS B - 50/50
Beste,
Bij deze laat ik u weten dat ik deze week mijn theoretisch rijbewijs heb gehaald. Mijn uitslag was 50/50.
Ik heb jullie boek doorgenomen en een paar oefenexamens gemaakt om mij voor te bereiden.
Nu kan ik eindelijk echt met de auto leren rijden.
mvg.
(FORUM / 24 augustus 2015 / Jens D.B.)

RIJBEWIJS B - 46/50
Hello,
Mijn naam is Lina C. en ik kom uit Geraardsbergen. IK behaalde 46/50 dankzij jullie website. Super bedankt!
Met vriendelijke groet.

(FORUM / 24 augustus 2015 / Lina C. uit Geraardsbergen)

RIJBEWIJS B - 47/50
Ik ben geslaagd voor mijn theorie examen en heb 47 punten gehaald.
Ik vind de methode heel goed en nuttig om te kunnen leren en vragen te maken op het internet het heeft me heel erg geholpen.

(FORUM / 24 augustus 2015 / Vanity V.E. uit Antwerpen)

RIJBEWIJS B - 41/50
Hallo ik ben geslaagd voor mijn theorie rijbewijs B, natuurlijk dankzij jullie! Ik ben super blij.
Ik dacht nooit dat ik er door ging zijn maar heb van jullie site gehoord en ben er direct op ingegaan en door jullie ben ik nu geslaagd!!!!
Ik vond het een super site alles is duidelijk en goed uitgelecht de video's hebben me ook veel geholpen!
Ik wil jullie daar voor bedanken. Ik raad zeker aan iedereen om deze site te gebruiken!
DANKU.

(FORUM / 24 augustus 2015 / Jasmien G uit Appelterre)

RIJBEWIJS B - 47/50
Hallo,
Ik ben echt blij dat ik jullie site van iemand doorkreeg. Anders was het niet zo simpel gelukt. Jullie site is gemakkelijk onderverdeeld en je vind alles goed terug dankzij de thema's.
De filmpjes zijn heel erg handig bij de theorie die eronder staat. Je kunt niet anders dan de filmpjes heel goed begrijpen. Een grote hulp.

Vooral de proefexamens hebben heel goed geholpen. Als ik die niet gemaakt had, had ik waarschijnlijk opnieuw naar het examencentrum moeten gaan. Nu haalde ik van de eerste keer 47/50. Heel fijn.
Groetjes.

(FORUM / 24 augustus 2015 / Lies H. uit Heusden-Zolder)

RIJBEWIJS B - 49/50
Beste,
zoals vele van mijn leeftijdsgenoten wilde ik beginnen met het studeren van de autotheorie.
Mijn zus had hier nog een boekje liggen dus ik nam het volledig door en begon oefenexamens te maken. Dat verliep niet al te vlot, het boekje bleek verouderd te zijn en heel wat verkeersregels waren ondertussen veranderd.
Ik panikeerde een beetje want ik wilde mijn theorie op tijd halen voordat ik aan mijn 20 uur praktijk zou beginnen.
Gelukkig kwam ik al gauw op jullie site terecht en dat was voor mij een enorme opluchting! De vele filmpjes en oefeningen maakte alles veel duidelijker en ben daarvoor heel erg dankbaar.
Ook zeer gemakkelijk dat je maar een berichtje hoeft te sturen en je krijgt toegang tot alle oefeningen. En het is ook helemaal niet duur!
Ik ben vandaag ( 21/08/2015) mijn examen gaan afleggen in Sint-Niklaas en dit met succes, ik behaalde 49/50, dankzij jullie fantastische website!
Ik raad iedereen aan om hier zeker eens een kijkje te nemen als je een volledige uitleg wil en een hoop oefeningen.

(FORUM / 24 augustus 2015 / Jytte D.K. uit Temse)

RIJBEWIJS B - 44/50
Hallo gratis rijbewijs online.be, ik ben geslaagd voor het theoretisch examen door jullie.
Ik heb het meeste geleerd via jullie website en het gaat beter via deze website dan in een boek.

(FORUM / 24 augustus 2015 / Melanie P. uit Roeselare)

RIJBEWIJS B - 49/50
Halo ik ben Alaa en ik heb mijn theorie examen gedaan en ik heb 49 op 50 gehad. Hartelijk bedankt voor uw boek en uw website.
(FORUM / 21 augustus 2015 / Alaa uit Kortrijk)

RIJBEWIJS B - 47/50
Danku voor de geweldige website.
In het verleden (2008) had ik jullie site al gebruikt voor mijn theorie rijbewijs B te behalen met succes bij de eerste poging.
In 2010 deed ik hetzelfde voor mijn theorie voor een brommer klasse B en was toen ook met een goed representatief resultaat.
Gisteren ging ik wederom voor mij theorie voor de auto en was geslaagd met 47/50. Mijn slaagkans is ook zeer hoog dankzij de filmpjes met uitleg, waardoor mijn dyslexie een minieme rol speelt bij het bestuderen van de leerstof!

(FORUM / 21 augustus 2015 / Anne K. uit Heverlee)

RIJBEWIJS B - 43/50
Hallo mijn naam is Christine G. en ik kom uit Brugge en ik ben geslaagd dankzij jullie leermethode.
Deze audiovisuele methode zorgde dat ik onmiddellijk slaagde met 43/50! Ik ben heel tevreden.
Mvg.

(FORUM / 21 augustus 2015 / Christine G. uit Brugge)

RIJBEWIJS B - 47/50
Beste,
Ik behaalde 47/50 dankzij jullie website! Van de eerste keer geslaagd. Ik raad het iedereen aan!
Met vriendelijke groeten,

(FORUM / 21 augustus 2015 / Chloë J. uit Beerse)

RIJBEWIJS B - 41/50
Beste,
Uw site is heel handig vind ik, door de filmpjes en testen ben ik er door op mijn theoretisch rijbewijs.
Ik had een 41 op 50.
Alvast bedankt hiervoor.
Vriendelijke groeten!

(FORUM / 21 augustus 2015 / Lobke P. uit Erps-Kwerps)

RIJBEWIJS B - 45/50
Beste,
Ik ben vandaag mijn theorie-examen voor een rijbewijs B gaan afleggen. Alle theorie heb ik gestudeerd langs jullie boek en site. Het is met enige trots dat ik mag verkondigen dat ik geslaagd ben met een score van 45/50.
Jullie proefexamen is schitterend! Ook de examentips en de vele animaties maken het studeren vlotter en het begrijpen eenvoudiger. Ik ben zeer blij dat ik langs jullie site en het boek de theorie verwerkt heb, anders was het me misschien niet gelukt vandaag.
(FORUM / 21 augustus 2015 / Kenneth S. uit Riemst)

RIJBEWIJS B - 47/50
Hallo,
Ik heb voor de eerste keer mijn theoretisch rijexamen gedaan en ben geslaagd. 47/50 dankzij jullie website, bedankt daarvoor. De website is zeer goed om van te leren vooral de filmpjes en alle oefenvragen. Maar ook als je al de proefexamens maakt en de ad randum heb je er zeker heel veel aan. Jullie website is echt top.
Zeker aan te raden als je niks van les volgt, iedereen moet dit zeker eens doen. Super website!!

Met vriendelijke groeten.

(FORUM / 21 augustus 2015 / Jolien D. uit Zedelgem)

RIJBEWIJS B - 43/50
Mening over de site : Fantastisch !
Dankzij jullie site ben ik geslaagd. Punten examen : 43/50
dankuwel !

(FORUM / 21 augustus 2015 / Stephanie B. uit Roeselare)

RIJBEWIJS B - 49/50
Vanmorgen heb ik mijn theorie-examen afgelegd en ik ben geslaagd met 49/50.
Jullie handboek legt op een efficiënte en aangename wijze het verkeersreglement uit. De uitleg wordt voldoende ondersteund met (audio)visueel materiaal. De oefeningen en proefexamens helpen je bovendien om de leerstof in concrete situaties te kunnen toepassen.
Ik heb geen andere boeken gebruikt maar wel enkele proefexamens gemaakt op de site van de VAB. Die hebben mij ook geholpen voor het echte examen maar er zat minder variatie in. Ik kreeg vaak dezelfde vraag zodat ik na een tijdje sommige vragen niet eens meer moest lezen om het antwoord te geven.
Jullie boek samen met de bijbehorende site zal ik zeker aanraden aan vrienden.
Hartelijk dank en vriendelijke groeten.
(FORUM / 21 augustus 2015 / Nele V. uit Opwijk)

RIJBEWIJS B - 45/50
beste,
ik ben vandaag geweest voor mijn theoretisch rijexamen en ik heb 45/50 behaald dankzij jullie site
jullie site is echt fantastisch om op te oefenen alles is heel duidelijk uitgelegd!

(FORUM / 21 augustus 2015 / Anouk DC. uit Oudenaarde)

RIJBEWIJS B - 47/50
Beste,
Ik leerde vandaag de theorie via jullie website, maakte enkele oefeningen en ben ook nog eens mijn theoretisch examen met succes gaan afleggen. Ik behaalde 47/50 in Sint-Denijs-Westerm. Hartelijk bedankt voor de beknopte en duidelijke site. Geen saaie boeken, maar klare uitleg en voorbeelden zijn de sleutel van jullie succes denk ik.
Met vriendelijk groeten,

(FORUM / 21 augustus 2015 / Sara G. uit Gentbrugge)

RIJBEWIJS B - 48/50
Dag meneer, mevrouw,
Jullie boek heeft me enorm geholpen. Ik haalde 48/50. Met de oefeningen als aanvulling en een beetje inzet was falen op het examen bijna onmogelijk.
Ook als er een technisch probleem was, hielpen jullie mij direct via uw mailservice, waarvoor dank!!! Ook het forum was uiterst handig als ik meer duidelijkheid zocht over een vraag.
Echt bedankt!!!!!
(FORUM / 20 augustus 2015 / Emile S. uit Tienen)

RIJBEWIJS B - 47/50
Ik vond jullie handboek en de oefenvragen zeer handig om je voor te bereiden.
Mijn resultaat 47/50!
(FORUM / 20 augustus 2015 / Nina S. uit Borgloon)

RIJBEWIJS B - 49/50
Beste,
Door jullie boek en oefenvragen heb ik mijn theorie-examen op mijn 17de verjaardag (19 augustus) voltooid met maar liefst 49 op 50, dus slechts 1 (domme) fout.
Heel erg bedankt voor jullie zeer volledig handboek en de leuke filmpjes. Jullie proefexamens zijn zeer representatief en zelfs iets moeilijker dan het echte examen.
Ideaal dus om het examen voor te bereiden.

Een topsite!
(FORUM / 20 augustus 2015 / Simon S. uit Overpelt)

RIJBEWIJS B - 45/50
Beste,
dankzij jullie geweldige site ben ik van de eerste keer geslaagd voor mijn theorie examen van mijn rijbewijs B. Ik had 45/50 behaald.
Ik vind jullie leermethode heel erg handig. Dankzij de verschillende onderdelen en alle proefexamens ben ik vol vertrouwen naar het examencentra kunnen gaan.

(FORUM / 20 augustus 2015 / Silke N. uit Merksplas)

RIJBEWIJS B - 49/50
Beste,
Ik heb eerst online proberen studeren en met een ander boek en sukkelde zo om alles van buiten te leren. Ik ben mijn theorie gaan doen en was net niet geslaagd...
Ik wou het al bijna opgeven tot ik jullie boek tegenkwam en de positieve commentaren op de achterkant las. Ik dacht bij mezelf: ik kan het nog maar eens proberen zeker? Ik heb het schema volgens het boek gevolgd en op de proefexamens slaagde ik telkens weer opnieuw. Met een klein hartje ben ik deze morgen naar het examencentrum gegaan om opnieuw te proberen. Na het examen kwam het resultaat.... 49/50 GESLAAGD!
Ik ben zo blij en weet zeker dat ik jullie boek zal aanraden aan degenen die mij om raad vragen. Eerst dacht ik dat een week met de code online studeren te kort zou zijn maar dankzij de duidelijke uitleg en de filmpjes is dit zeer makkelijk haalbaar. Ik werk fulltime en kon dit tussendoor toch nog doen. Vorige week maandag jullie boek gekocht en nog geen anderhalve week later heb ik mijn attest voor mijn voorlopig rijbewijs aan te vragen!
edankt!!!
Met vriendelijk groetjes,
(FORUM / 20 augustus 2015 / Isabelle R. uit Deurne-Antwerpen)

RIJBEWIJS B - 48/50
Een hele handige site met veel oefeningen en duidelijke uitleg.
Dankzij jullie behaalde ik 48/50!

(FORUM / 20 augustus 2015 / Rika M. uit Schoten)

RIJBEWIJS B - 47/50
ik ben maandag begonnen met de theorie en ik veel gehad aan de filmpjes en oefenvragen + oefenexamen
vanmorgen me stoute schoenen aangedaan en het examen gaan afleggen.
jullie site is top dankjewel voor jullie hulp
Groetjes,

(FORUM / 19 augustus 2015 / Jolanda K. uit Herk de Stad)

RIJBEWIJS B - 48/50
Een handig boek met veel oefenvragen. Resulstaat 48/50!
(FORUM / 19 augustus 2015 / Evelien S. uit Merchtem)

RIJBEWIJS B - 49/50
Nog eens mijn leerboek doorhalen in de auto
Voor mijn mama aan het stuur zijn die regels zus en zo
De auto remt plots
Die auto kwam van rechts, zei ik trots
Je gaat het kunnen, dat rijexamen
toch ben ik nerveus en hou mijn gedachten samen
ik stap binnen in het kleine gebouw
tijdje later stap ik buiten, zo fier als een pauw.

49/50! Bedankt voor de geweldige website en handboek!
(FORUM / 19 augustus 2015 / Michiel V. uit Lichtervelde)

RIJBEWIJS B - 49/50
Hallo,
ik ben geslaagd voor mijn theoretisch rijexamen met 49/50 en dit door jullie hulp.
Groetjes,

(FORUM / 19 augustus 2015 / Ymke H. uit Roeselare)

RIJBEWIJS B - 48/50
Beste,
Ik ben vandaag mijn theorie gaan afnemen en ik ben met succes geslaagd! Ik heb zelfs 48/50 behaald. Dit had ik nooit verwacht. Dankzij jullie goed boek én goede site ging het zeer goed. Ik ben er zeer tevreden over. Ik raad dit boek aan aan anderen. Het is zeker een goed boek waarin alles stap voor stap wordt uitgelegd én goed is opgebouwd.
De examenvragen zijn zeer uiteenlopend en zijn ook telkens anders. Dit heeft me goed geholpen.
Bedankt!
Met vriendelijke groeten.
(FORUM / 19 augustus 2015 / Kathy Vd D. uit Sint-Katelijne-Waver)

RIJBEWIJS B
Bedankt voor jullie goede hulp, door jullie theorielessen en oefenexamens ben ik geslaagd !!!!
(FORUM / 19 augustus 2015 / Bram U.)

RIJBEWIJS B - 49/50
Beste,
Dankzij jullie website ben ik geslaagd met 49/50!
Alles is heel duidelijk, en de oefeningen zijn echt goed!

(FORUM / 19 augustus 2015 / Bie Vd B. uit Oudenaarde)

RIJBEWIJS B - 48/50 en 50/50
Beste
Mijn broer heeft al een aantal jaar zijn rijbewijs en vertelde me dat ik op jullie site moest leren. Ik vond het een heel erg leuke site adhv de filmpjes en de theorie was ook niet saai! Ik heb een aantal berichten gestuurd voor de ALLES code, ongeveer 4, ik heb dan ook de site gestuurd naar een vriendin van mij en we hebben samen alleen op jullie site geleerd we hebben dan ook gisteren samen naar het examencentra geweest en we waren er allebei door! Ik had 48 op 50 en mijn vriendin 50!
Ik bedank jullie heel erg voor deze site!
Door jullie waren wij er van de eerste keer door.
Dankuwel!!!

(FORUM / 18 augustus 2015 / Waan C. uit Oost Eeklo)

RIJBEWIJS B - 47/50
Beste,
Ik heb vandaag 47/50 behaald en ik ben echt dankbaar voor jullie site!

(FORUM / 18 augustus 2015 / Cion S. uit Budingen)

RIJBEWIJS B - 45/50
Geachte,
Ik ben vandaag mijn theorie-examen voor een rijbewijs B gaan afleggen. Alle theorie heb ik gestudeerd langs jullie site. Het is met enige trots dat ik mag verkondigen dat ik geslaagd ben met een score van 45/50.
Jullie proefexamen is schitterend. Ook de examentips en de vele animaties maken het studeren vlotter en het begrijpen eenvoudiger. Ben zeer blij dat ik langs jullie site de theorie verwerkt heb, anders was het me misschien niet gelukt vandaag!

(FORUM / 18 augustus 2015 / Thomas G. uit Aarschot)

RIJBEWIJS B - 49/50
Ik vond jullie boek echt handig, niet te veel onnodige blabla, gewoon wat je moest kennen.
Ik heb ook de filmpjes op de site bekeken omdat ik bij het oplossen van examenvragen soms het gevoel had dat dat niet in het boek stond, maar behalve een herhaling van wat er wel in stond hielp dat niet zo veel. Hoewel de filmpjes wel heel duidelijk waren en het zo beter bleef hangen. Ach ja, dat ging dan over kleine akkefietjes veelal i.v.m. techniek en eens een onduidelijk voorbeeld waar ik geen regeltjes voor vond. Aangezien je toch nergens officieel vindt wat er te kennen valt, dacht ik, nou goed leren en dan heb je wel wat marge. Toen ik mijn examen kreeg bleek dat echter lekker overbodig, en zelfs een stuk makkelijker dan op jullie site. Al zal het ook wel een beetje geluk zijn, want ik had een beetje het gevoel dat het te makkelijk was, en ik er ook zonder leren was door geraakt.
Al heb ik dankzij jullie boek wel een betere basis om de weg op te gaan. Want hoewel 49/50 mooi staat, je wilt liever toch wel weten wat je moet doen in een praktijksituatie. In elk geval, als iemand het mij vraagt raad ik jullie boek en site zeker aan, leuke manier om te leren en omdat het zoveel gebruikt wordt mag je er ook wel zeker van zijn dat het zo goed als mogelijk in orde is. Goed werk!
(FORUM / 18 augustus 2015 / Sara C. uit Zonnebeke)

RIJBEWIJS B - 45/50
Beste methode ooit! Ik heb 45/50!
(FORUM / 18 augustus 2015 / Waan C. uit Oost Eeklo)

RIJBEWIJS B - 50/50
Hallo,
Ik wil jullie heel hartelijk bedanken want ik heb vandaag 50/50 gescoort door jullie site. Het examen ging heel vlot.
Ik heb met jullie theorie filmpjes, extra oefenvragen en proefexamens geleerd en alles was super duidelijk.
Ik was er voor de eerste keer door dankzij jullie.

(FORUM / 18 augustus 2015 / Nina A. uit Waregem)

RIJBEWIJS B - 47/50
Geachte,
Ik ben geslaagd. Ik heb gestudeerd met jullie handboek en online met de code die geldig was voor drie dagen (de code van het handboek had ik reeds gebruikt). Deze combinatie werkte voor mij het beste. Ik had meer tijd nodig, maar ik vond het wel prettig om een duidelijke leermethode aangereikt te krijgen waarin aangegeven staat hoeveel tijd je er minimaal aan dient te besteden.
Dank u.
Met vriendelijke groeten.
(FORUM / 18 augustus 2015 / Henry B. uit Antwerpen)

RIJBEWIJS B - 47/50
Ik heb jullie boek gebruikt om te leren voor mijn theoretisch rijbewijs B en ik kan met trots zeggen dat ik geslaagd ben (47/50)! Het examen was zeer goed te vergelijken met de oefenvragen.
Bedankt!
Met vriendelijke groeten.
(FORUM / 18 augustus 2015 / Anne D. uit Zoersel)

RIJBEWIJS B - 46/50
Beste,
Ik ben Farid Azarkan en ik had via jullie site mijn theorie geleerd, ik had 46 op 50.
Ik vond dat de vragen op jullie site zelfs moeilijker waren dan op het examen zelf.

(FORUM / 17 augustus 2015 / Natalie K. uit Oosterzele)

RIJBEWIJS B - 48/50
Beste,
Ik heb jullie site gebruikt, echt een top site! Ik behaalde een score van 48/50!

(FORUM / 17 augustus 2015 / Lennert H. uit Schoot)

RIJBEWIJS B - 47/50
Beste,
Ik kan jullie leermethode alleen maar aanraden. De filmpjes en de gestructureerde uitleg onderaan, zorgen ervoor dat je plezier beleefd aan het leren, een leermethode voor jong en oud!
Ik ben door alle filmpjes, theorie, extra oefeningen en proefexamen gegaan, hierdoor ging ik vol vertrouwen naar het examencentrum in Deurne en ik ben ook met een goed score (47/50) geslaagd voor het theoretische rijexamen.
Wil je je slagkansen vergroten op het theorie-examen, niet twijfelen, maak gebruik van dit geweldige site: http://www.gratisrijbewijsonline.be
Hup naar mijn praktijklessen.
Met vriendelijke groeten

(FORUM / 17 augustus 2015 / Betty J. A. uit Antwerpen)

RIJBEWIJS B - 47/50
Mening: jullie hebben een heel goeie site. Alles is heel duidelijk en je kan zeer goed volgen. Door met jullie site te oefenen ben ik opnieuw door mijn theorie rijbewijs. Als je een vraag fout hebt wordt het ook goed uitgelegd wat er wel juist is en waarom.
(FORUM / 16 augustus 2015 / Natalie K. uit Oosterzele)

RIJBEWIJS B - 50/50
50/50 Perfect!
In jullie boek staat alles wat je moet weten voor je theoretisch examen.
Er zijn zeer veel oefenvragen waardoor het niet saai wordt.
De examenvragen zijn van een goed niveau om je voor te bereiden.
(FORUM / 16 augustus 2015 / Sam B. uit Zonhoven)

RIJBEWIJS B - 48/50
Heel erg hartelijk bedank voor uw perfecte website. Ik denk dat ik nooit zo vroeg kon slagen voor het examen zonder jullie website. Ik haalde 48 op 50.
(FORUM / 16 augustus 2015 / Pirooz M. uit Borgerhout)

RIJBEWIJS B - 47/50
Beste,
Ik heb vandaag mijn theoretisch examen afgelegd en ben geslaagd dankzij jullie! De filmpjes en oefenvragen hebben mij enorm geholpen!
Ik had het examen al een keer gedaan maar had helaas 40/50 behaald. Nu was ik er toch ook niet gerust in maar vandaag behaalde ik 47/50 dankzij jullie site!
Groetjes!

(FORUM / 15 augustus 2015 / Silke V.G. uit Meldert)

RIJBEWIJS B - 50/50
Beste,
Vandaag was mijn grote dag, ik ben geslaagd met 50/50 en ik vind jullie methode geweldig!
Samen met het boek heb ik jullie filmpjes aandachtig gevolgd en vervolgens de oefenvragen gemaakt. Jullie zijn super!
Groetjes.
(FORUM / 15 augustus 2015 / Evelyne W. uit Oud-Heverlee)

RIJBEWIJS B - 48/50
Hallo,
ik ben geslaagd voor mijn theorie dankzij jullie schitterende site. Ik heb een dikke week goed gestudeerd, door jullie filmpjes te bekijken en oefenvragen en proefexamens te maken. En ben geslaagd van de eerste keer 45/50!

(FORUM / 15 augustus 2015 / Amina M. uit Leuven)

RIJBEWIJS B - 48/50
Hey,
Ik ben Jannick, afkomstig uit Asse en ik haalde door middel van de smscode een 48 op 50.
Het is voor mij persoonlijk een zeer goede en gemakkelijk leermiddel geweest. Kan dit enkel iedereen aanraden!

(FORUM / 15 augustus 2015 / Jannick R. uit Asse)

RIJBEWIJS B - 48/50
Beste mensen van gratisrijbewijsonline.
Bedankt voor jullie website! Jullie hebben geweldige uitlegmethodes en de filmpjes zijn handig voor de mensen die niet graag lezen. Het leesgedeelte is ook perfect uitgelegd! Gemakkelijk te begrijpen!
Ik heb de code gekocht met het telefoonnummer. Ik ben geslaagd vandaag op 14/08/2015 met 48/50 punten! Ik heb mijn theorie afgelegd te GOCA Kontich.

(FORUM / 15 augustus 2015 / Yente B. uit Rumst)

RIJBEWIJS B - 48/50
Ik wil jullie vooral bedanken voor de goede en informatieve website, vandaag heb ik het theoretisch rijexamen (B) afgelegd en was ik geslaagd met 48 op 50.
Het is een leuke en makkelijke manier om de theorie in te studeren, de kwaliteit van de website is erg goed. Ik zou deze aanraden aan iedereen als u perfect voorbereid wilt zijn.

(FORUM / 15 augustus 2015 / Kyle L. uit Londerzeel)

RIJBEWIJS B - 42/50
Beste,
Ik heb mijn theorie examen op Augustus 7 gedaan en ik was geslaagd. Hoewel ik hier in Belgié alleen 1 jaar en 7 maanden woon, heb ik het examen in Nederland's gedaan en het ging wel goed. Echt bedankt, want uw website heeft mij wel geholpen.
Mijn doel was 50 te krijgen maar ik heb 42 uit 50 gehad. Maar, nog altijd blij.
Bedankt.
Met vriendelijk groeten,

(FORUM / 15 augustus 2015 / Edward G. uit Hemiksem)

RIJBEWIJS B - 50/50
Hallo
Ik ben via jullie methode zonder problemen geslaagd voor het theoretisch rijexamen B.
Ik denk dat dit de meest efficiënte methode is, want ik heb niet lang moeten leren, maar toch was alles duidelijk!
Bedankt voor de filmpjes.

(FORUM / 15 augustus 2015 / Timo K. uit Meise)

RIJBEWIJS B - 46/50
Deze website is heel goed om te studeren voor de voorlopige rijbewijs B
Slagen verzekerd,

(FORUM / 14 augustus 2015 / Sharon Ashu)

RIJBEWIJS B - 48/50
Beste....
Na dagenlang worstelen met het theorieboek Autorijden de tip gekregen om jullie boek "Theorie rijbewijs b, de audiovisuele methode" te kopen... echt een verademing met al die filmpjes in plaats van dat boek met heeeeel veeeel zinloze feitjes.
Binnen 6 dagen rustig lezen in jullie boek en oefenen achter de pc het examen gedaan... Erg gemakkelijk : 48 op 50 punten....
Dus dankzij de vele leuke oefenvragen op mijn 34e heel gemakkelijk de theorie gehaald.
(FORUM / 14 augustus 2015 / Peter V.B. uit Mechelen)

RIJBEWIJS B - 44/50
Ik ben Brecht R. uit Zele, en ik ben geslaagd met 44/50!
Eerst studeerde ik uit een boek maar met jullie online methode leerde ik zoveel meer en zoveel sneller, voor maar 3,5€!
Ik raad het iedereen aan 't is een ENORM goede site!

(FORUM / 14 augustus 2015 / Brecht R. uit Zele)

RIJBEWIJS B - 47/50
Beste beheerders van gratisonlinerijbewijs.be
Dankzij jullie website heb ik het theoretisch rijexamen B in een keer succevol afgelegd met 47/50.
Jullie besteden in de filmpjes en webpagina's aandacht aan de basisregels en de uitzonderlijke gevallen, hierdoor kon ik in een minimum aan tijd erg veel te weten komen.
De filmpjes zijn zeer duidelijk en onderaan de pagina nog eens een lijst met verkeersborden maken het compleet. Bedankt dus voor de grote hulp die ik aan jullie site heb gehad!
met vriendelijke groeten.

(FORUM / 14 augustus 2015 / Simon S. uit Ronse)

RIJBEWIJS B - 49/50
Beste,
ik heb deze namiddag mijn theoretisch rijbewijs afgelegd in Evere. Ik ben geslaagd met 49/50.
Ik had er eerst twijfels over de hoge slaagkansen, maar ik heb alles geleerd en alle oefeningen en een tiental proefexamens gedaan. Ik had goede resultaten. Ik vond zelfs dat de moeilijkheidsgraad hoger ligt bij jullie dan op het examen zelf. Het was een goede opleiding en heel goede oefeningen. Ik raad het aan, ik heb het al aan twee mensen aangeraden.

(FORUM / 14 augustus 2015 / S. Tracy uit Evere)

RIJBEWIJS B - 50/50
Beste,
Vandaag maakte ik mijn theorie examen nadat ik de methode via jullie handboek en de site volgde. Ik behaalde 50/50!
Dankzij jullie methode ging dit zeker nooit zo vlot gelukt zijn, alvast bedankt!
De oefenvragen na het lezen van jullie handboek waren erg handig zodat er wat afwisseling was tussen het lezen van jullie handboek.
Dit is zeker een handboek en een site die ik iedereen wil aanraden!
Groeten.
(FORUM / 14 augustus 2015 / Elien Z. uit Zerkegem)

RIJBEWIJS B - 49/50
Hier even een mailtje om te bevestigen dat ik geslaagd ben voor het theoretisch rijexamen!
Ik vond uw theoretisch handboek zeer duidelijk en makkelijk om uit te studeren. Op de website van het boek stonden ook filmpjes, dat vond ik wel leuk omdat dit een alternatieve manier is om iets te leren. Nadien maakte ik dan de oefenvragen en deze lukte bijna altijd.
De dag voor ik het examen aflegde, had ik nog enkele proefexamens gedaan om te testen of ik er klaar voor was. Dit vond ik zeer handig.
Dus over de ganse lijn een zeer goede leermethode!
Groetjes.
(FORUM / 14 augustus 2015 / Elise M. uit Broechem)

RIJBEWIJS B - 50/50
Foutloos examen afgelegd dankzij jullie site! Super handig en gemakkelijk met al de filmpjes en foto's!
(FORUM / 14 augustus 2015 / An S. uit Rijkevorsel)

RIJBEWIJS B - 49/50
Hello!
I have successfully passed my theory exam in Dutch although my command of the Dutch language is not very good! For just 2 weeks I was able to learn all the vocabulary and driving rules and pass the exam.
Thanks!
(FORUM / 14 augustus 2015 / Ivan S. Brussels)

RIJBEWIJS B - 48/50
Beste,
Vandaag heb ik mijn examen voor mijn theoretisch rijbewijs gedaan en was meteen geslaagd met 48/50! Eerst leerde ik met een boek, maar dat was echt saai en het ging niet vlot om te leren.
Daarna hoorde ik van vrienden dat zij gratis rijbewijs online gebruikten en heb dat dan ook geprobeerd, dit ging veel beter en na een paar dagen oefenen met de oefenvragen en theorie lukte alles al vlot.

Mijn score heb ik dus te danken aan jullie! Heel erg bedankt!

(FORUM / 14 augustus 2015 / Tom L. uit Wervik)

RIJBEWIJS B - 47/50
Het is een super goed boek!
Alles staat er heel duidelijk in en alle onderwerpen komen aan bod. De filmpjes online waar alles van een bepaald hoofdstuk werd herhaald hebben mij zeer goed geholpen! Ook de laatste oefening met alle verkeersborden was een goede herhaling om de theorie mee af te sluiten!
Heb ook oefenexamens gemaakt op jullie website en de site van de VAB. Helaas vond ik de vragen van de VAB niet altijd even duidelijk.
(FORUM / 14 augustus 2015 / Arnaud P. uit Gingelom)

RIJBEWIJS B - 49/50
Wat een goeie site... 49/50 na een dagje leren via de site.
Ik heb gedaan wat jullie voorstelden: sessies en oefenvragen ingevuld en vandaag tijdens het echt examen toch wel 49/50 behaald
Dankuwel voor deze prachtige leerstof.
mvg,

(FORUM / 14 augustus 2015 / Bram V. uit Kortrijk)

RIJBEWIJS B - 45/50
Goeiemiddag,
Ben geslaagd dankzij jullie opleiding en proefexamens op jullie website.
Met vriendelijke groeten,

(FORUM / 13 augustus 2015 / Noella V.G.)

RIJBEWIJS B - 47/50
Beste,
Graag wil ik jullie hartelijk bedanken voor de indirecte hulp die jullie mij hebben geschonken met de oefeningen op de website.
Dankzij jullie ben ik van de eerste keer geslaagd voor het examen van mijn theoretisch rijbewijs B, ik behaalde namelijk 47/50!
Ik hoop dat jullie in de toekomst nog meer jongeren dit gevoel van vreugde kunnen bezorgen.
Nogmaals mijn oprechte bedanking, laten we er op klinken!
Groetjes.

(FORUM / 13 augustus 2015 / Gerd Vd V. uit Antwerpen)

RIJBEWIJS B - 45/50
Mijn mening: ik vind het een heel leerzame site! goed uitgelegd en veel tijd om uw antwoord aan te duiden. Heb in 2 weken tijd alles onder de knie en snap het volledig!
(FORUM / 13 augustus 2015 / Michelle D.V. uit Sinaaie)

RIJBEWIJS B - 50/50
Hey!
Deze namiddag mijn theoretisch examen gaan afleggen. 50/50. Joepie!
Jullie boek is zeer aangenaam en is een interactieve manier om de leerstof moeiteloos te verwerken. Dat is zeker een pluspunt. Zowel de oefen en examenvragen zijn representatief voor het echte examen. Zeker een aanrader!
Groetjes.
(FORUM / 13 augustus 2015 / Sharon V. uit Gent)

RIJBEWIJS B - 48/50
Beste
Ik ben P. Jolien en ik woon te Munkzwalm en heb deze middag mijn theoretisch rijbewijs B examen gedaan.
Ik behaalde 48/50 dankzij jullie boek 'theorie rijbewijs B' en dankzij de site waarop zeer goede lesfragmenten met oefenvragen per les te vinden zijn en de zeer goed voorbereidende oefenexamens! Ik raad dit iedereen aan!
Dank u voor deze kans!
Vriendelijke groet,
(FORUM / 13 augustus 2015 / Jolien P. uit Munkzwalm)

RIJBEWIJS B - 50/50
Ik heb deze ochtend mijn theoretisch rijexamen afgelegd en was erdoor met 50/50!!
(FORUM / 13 augustus 2015 / Sylvia W. uit Sint - Michiels)

RIJBEWIJS B - 48/50
Beste
Door jullie gestructureerd boek dat bestaat uit boordevol illustraties, door de ondersteunende filmpjes en door de goed voorbereidende examenvragen heb ik mijn examen geknald met een 48 op 50. Tijdens het examen had ik het gevoel dat ik jullie oefenexamens aan het maken was! Ik ben blij dat ik jullie boek heb gekocht.
(FORUM / 13 augustus 2015 / Dries M. - Tremelo)

RIJBEWIJS B - 49/50
Ik heb mijn examens afgelegd op 7 augustus 2015 te Haasrode en ik heb de code van jullie boek gebruikt. Ik behaalde onmiddellijk 49/50 dankzij jullie en kan nu starten met de praktijk!
Bedankt.
Groeten.
(FORUM / 13 augustus 2015 / Bo B.)

RIJBEWIJS B - 48/50
Beste,
Ik ben Sura A. en ik woont in 3700 Tongeren. Ik heb 48 op 50 gehaald.
Met vriendelijke groeten!

(FORUM / 13 augustus 2015 / Sura A. uit Tongeren)

RIJBEWIJS B - 42/50
Dear GRO,
I took the driving theoryBexam today (11/8). Im happy to say that I passed the exam.I got 42 out of 50. It was my first time to try the exam.idnt enroll in any driving school. I only studied in www.gratisrijbewijsonline.be . It is easy to understand and easy to memorize specially the most important things you must know. The proefexamens also helpful because during the exam im more confident. I will surely recommed this site to my friends. Thank you so much and more power!!!!!

(FORUM / 13 augustus 2015 / Mary O. uit Zelzate)

RIJBEWIJS B - 48/50
Dank zij uw site ben ik vandaag geslaagd voor hett theoretische examen. ik haalde 48/50 super!!!
Bedankt!

(FORUM / 13 augustus 2015 / Wesong R. uit Meerhout)

RIJBEWIJS B - 49/50
Beste,
Jullie website is de beste manier om de verkeersregels te studeren!

(FORUM / 11 augustus 2015 / Djellza T. uit Kortrijk)

RIJBEWIJS B - 49/50
Ik haalde 49 op 50 voor het echte examen dankzij de duidelijke theorie en de vele oefenexamens die ik gemaakt heb.
(FORUM / 11 augustus 2015 / Sien D.V. uit Oosterzele)

RIJBEWIJS B - 48/50
Hallo ik ben Inse C. en ik ben geslaagd voor mijn theoretisch examen. Ik heb 48/50, dankzij jullie website. Alles is eenvoudig uitgelegd en de proefexamens zijn een heel goed voorbereidingsmiddel.
Met vriendelijke groeten en veel dank.

(FORUM / 11 augustus 2015 / Inse C. uit Roeselare)

RIJBEWIJS B - 48/50
Beste,
Vorige week ben ik geslaagd voor mijn theoretisch rijexamen.
Door de handige site weet je perfect wat je op je examen kan verwachten.
De filmpjes geven een gestructureerde en duidelijke uitleg over de te kennen leerstof. Echt handig!

Via deze weg wil ik jullie dan ook bedanken.
Ik behaalde 48/50.
Met vriendelijke groeten,

(FORUM / 11 augustus 2015 / Charlotte S. uit Schoonaarde)

RIJBEWIJS B - 46/50
Heel goede site om je examen voor te bereiden. Heb 46/50.
(FORUM / 11 augustus 2015 / Sarah V.A. uit Sint-Niklaas)

RIJBEWIJS B - 49/50
Beste,
Wat geluk dat ik de leermethode van gratisrijbewijsonline gevonden heb! Meer eenvoudig kon het niet, ik heb gewoon de voorgeschreven methode gevolgd en ben vandaag na mijn eerste poging geslaagd met 49/50!
Ik vond het examen zelfs kei-simpel. Handig dat jullie de leerstof zo duidelijk gepresenteerd hebben. Ik vond het pleasant om dit levensbelangrijk leerstof door te nemen. Gratis Rijbewijs Online: een echte aanrader!
Groeten!

(FORUM / 11 augustus 2015 / Bruce G. uit Leuven)

RIJBEWIJS AM - 34/40
Ik vond de filmpjes wel zeer nuttig die bij de theorie zaten en de oefen examens hebben ook echt veel geholpen,
(FORUM / 11 augustus 2015 / Jef M. uit Werchter)

RIJBEWIJS B - 49/50
Hey!
Mijn theoretisch rijbewijs was na 3 jaar vervallen, dus ik moest terug gaan studeren... ik zag er tegenop..
Maar met de hulp van jullie website heb ik 49/50 behaald van de eerste keer! Super!

(FORUM / 9 augustus 2015 / Veronique V. uit Kuurne)

RIJBEWIJS B - 47/50
Hierbij wil ik jullie ook bedanken voor de eenvoudige leermethode dat er toe geleid heeft dat ik dit mooi resultaat heb kunnen behalen: 47/50!
(FORUM / 8 augustus 2015 / Jonathan R. uit Genk)

RIJBEWIJS B - 46/50
Beste,
Vandaag 7/08 ben ik mijn theorie examen gaan afleggen voor de auto. Ik had eerst de theorie geleerd via het boek Autorijden van A tot Z en de VAB site maar ik voelde dat er iets niet klopte en ging ik verder op zoek...
Ik kwam op jullie site en maakte eerst een aantal proefexamens en keek heel goed naar mijn fouten de dingen die ik niet goed snapte (techniek oa) ging ik nog eens bekijken op jullie site via filmpjes.
Na een weekje voelde ik me zeker genoeg aangezien ik steeds 46, 44,47, 48 haalde op jullie proefexamens...
Vandaag vertrok ik dan ook met de nodige adrenaline richting examencentrum in Asse... De zenuwen verdwenen naarmate de vragen vorderde en ik was opgelucht en blij tot er in groene letters stond "u bent geslaagd 46/50.
Ik zou zeker iedereen jullie methode aanraden! Super leerrijk en heel interessant!

(FORUM / 8 augustus 2015 / Kaat G. uit Londerzeel)

RIJBEWIJS B - 49/50
Hallo!
Ik vond jullie boek zeer overzichtelijk en ook de filmpjes op de site hebben geholpen.
De oefen- en examenvragen waren ook heel goed.

Ik behaalde 49/50 voor het echte examen en de vraag die ik fout had ging over welke brandstof het milieuvriendelijkst is.
(FORUM / 8 augustus 2015 / Lise DP. uit Heist-op-den-Berg)

RIJBEWIJS B - 50/50
Beste,
Ik heb vandaag op mijn theorie rijbewijs B 50 op 50 behaald met dank aan deze site.
Na het bekijken van de filmpjes stond ik nl. al zeer ver in de leerstof.
Dan heb ik de reeks per reeks vragen gedaan. Het oefenen met de ad randum hebben zeker ook laten zien dat ik klaar was om vandaag te gaan.
mvg,

(FORUM / 8 augustus 2015 / Brent V.T. uit Stabroek)

RIJBEWIJS B - 48/50
Beste,
Ik heb mijn theorie-examen voor rijbewijs B afgelegd en ben hiervoor GESLAAGD! Ik behaalde 48/50 op 07/08/2015.
Deze site is echt een aanrader voor iedereen die start met het leren voor het behalen van het rijbewijs B. Vooral de filmpjes zijn een echt pluspunt. In een boek de theorie zitten lezen en leren leek me nogal saai en daarom besloot ik op aanraden van een vriend de theorie via uw site te leren. In de filmpjes werd alles klaar duidelijk waarin alles goed wordt uitgelegd. Ook maakte ik na iedere les eerst en vooral de oefenvragen. Waarna ik na alle lessen te hebben bekeken en de oefenvragen heb opgelost de proefexamens eerst reeks per reeks en daarna ad random te maken. Voor hetgene dat je moet betalen van de ALLES code is dit zeker geen weggesmeten geld aangezien deze vragen perfect alles samenvatten van de theorie. Deze site zouden ze moeten promoten in scholen! Een echte aanrader!
Met vriendelijke groeten!

(FORUM / 8 augustus 2015 / Brian W. uit Roeselare)

RIJBEWIJS B - 49/50
Handige site, overzichtelijk. Duidelijke uitleg, met goede tips voor het examen. De filmpjes zijn ideaal voor mensen met een auditief/visueel geheugen. Ook de proefexamens waren een echte hulp. Het uiteindelijke examen was makkelijker dan ik verwachtte, de proefexamens waren dus een goede voorbereiding hierop. Ik behaalde 49/50.
(FORUM / 8 augustus 2015 / Hanane D. uit Borgerhout)

RIJBEWIJS B - 48/50
Ik behaalde op mijn theoretisch examen 48/50.
Ik vind het een aangenaam boek om uit te leren, de website is ook heel leerrijk. De filmpjes zijn zeer handig en geven je een goed zicht op de situatie. Door dit boek heb ik met succes mijn examen kunnen behalen.
Ik heb één andere website gebruikt, namelijk de site van VAB. Ik heb deze gebruikt om nog wat te oefenen, maar deze vond ik niet zo heel goed.
(FORUM / 7 augustus 2015 / Jana P. uit Tessenderlo)

RIJBEWIJS B - 48/50
Beste
Ik ben Lauren D.B. en woon in Bekkevoort. Vandaag behaalde ik 48/50 op mijn theoretisch rijexamen.
Dankzij jullie proefexamens ging het echte examen zeer vlot en kwamen zelfs vragen me bekend voor! Jullie site is zeer handig om een theoretisch rijexamen voor te bereiden. Ik zou het zeker aanraden aan anderen om ook jullie site te gebruiken!
Groeten.

(FORUM / 7 augustus 2015 / Lauren D.B. uit Bekkevoort)

RIJBEWIJS B - 48/50
Geachte,
Ik ben Lisa M. uit Nieuwpoort en op 04-08-15 ben geslaagd voor het theoretisch rijbewijs B met maar 2 “ overtredingen “ .
Ik heb hard gestudeerd, maar zonder het theorieboek en bijbehorende code voor oefenvragen zou het allicht niet gelukt hebben.
mvg.
(FORUM / 7 augustus 2015 / Lisa M. uit Nieuwpoort)

RIJBEWIJS B - 49/50
Beste,
Dankzij uw goede begeleiding en website met vele verschillende proefvragen heb ik zonder probleem mijn proefexamen kunnen afleggen. Ik heb enkel gebruik gemaakt van jullie website. Vooral de filmpjes vond ik heel handig en een aangename manier om de verkeersregels te leren en te begrijpen. De oefenvragen waren ook heel goed en het was heel leuk dat sommige vragen opnieuw terugkwamen onder een andere formulering zodat ik de hoofdstukken goed onder de knie kreeg.
Mijn resultaat was 49/50. Thanks!
Met vriendelijke groeten,

(FORUM / 8 augustus 2015 / Marijke V.B. uit Kampenhout)

RIJBEWIJS B - 48/50
Beste,
Eerst had ik mijn theorie geoefend en geleerd uit een ander boek. Na een oefenexamen behaalde slechts 33/50.
Daarna kocht ik jullie boek Theorie Rijbewijs B aan. Ik volgde de aangeraden leermethode (video - boek lezen en leren - oefenvragen) en na 3 dagen kende ik de leerstof! De vierde dag deed ik al mijn examen. Het examen was in vergelijking met het proefexamen zelfs eenvoudiger. Zo kon ik makkelijk slagen en behaalde 48/50!
Met vriendelijke groeten.
(FORUM / 7 augustus 2015 / Roel K. uit Heusden-Zolder)

RIJBEWIJS B - 48/50
Ik ben geslaagd voor mijn theorie met een mooie 48/50. Jullie boek en de filmpjes op de site waren een grote hulp bij het leren.
Ik heb ook rijbesijs op school gehad maar dat was geen goeie leerervaring de docent legde het niet goed uit en hun boek vond ik ook niet zo overzichtelijk.
(FORUM / 7 augustus 2015 / Jolien V.L. uit Vleteren)

RIJBEWIJS B - 44/50
Ik ben Margo O., ik woon in Dilbeek en ik haalde 44/50 op mijn theoretisch examen.
Bedankt,

(FORUM / 6 augustus 2015 / Margo O. uit Dilbeek)

RIJBEWIJS B - 48/50
Dag gratis rijbewijs online,
Ik heb erg veel gehad aan jullie site! Alles werd zeer duidelijk uitgelegd en verklaard! D ankzij de vele oefenvragen en examens kon ik veel oefenen & dat heeft geloond!
Ik behaalde maar liefst 48/50!
Echt een site die ik iedereen ga aanbevelen!

(FORUM / 6 augustus 2015 / Charlotte V.H. uit Lochristi)

RIJBEWIJS B - 47/50
Beste,
Mijn naam is Sarah T. en ik woon in 2800 Mechelen. Vandaag heb ik mijn (theorie)examen afgelegd en ik heb 47 op 50 behaald.
Voor jullie methode geeft ik een absolute 10 op 10. Het heeft me heel hard geholpen met het leren voor mijn theorie. Met behulp van de filmpjes kon ik me alles beter voorstellen en door de oefeningen kon ik uit mijn fouten leren.
Graag zou ik jullie bedanken, zonder jullie had ik veel minder gehaald.
Met vriendelijke groet,

(FORUM / 6 augustus 2015 / Sarah T. uit Mechelen)

RIJBEWIJS B - 47/50

Hierbij wil ik jullie ook bedanken voor de eenvoudige leermethode dat er toe geleid heeft dat ik vandaag dit mooi resultaat heb kunnen behalen !
(FORUM / 6 augustus 2015 / Jonathan R. uit Genk)

RIJBEWIJS B - 47/50
Heel goeie methode, duidelijke theorie en veel goeie oefenvragen!
Dit is de 2e keer dat ik het examen aflegde, ik had 1x 40 en toen had ik enkel gestudeerd via een boek, wat dus niet bepaald een goede keuze was omdat er bijvoorbeeld weinig instond over techniek. En ik heb deelgenomen aan Rijbewijs op School, maar op de examendag was ik afwezig op school, waardoor ik elders mijn examen moest doen. Hieruit leerde ik eerlijk gezegd niet veel bij omdat zij zich beperkten tot de basis (Die je normaal gezien op je 17 al zou moeten kennen zonder studeren.

(FORUM / 6 augustus 2015 / Tim D.B. uit Dendermonde)

RIJBEWIJS B - 48/50
Beste,
Dankzij jullie website, ben ik geslaagd van theorie examen en behaald ik 48/50. Deze website was heel duidelijk en maakt examen voor me heel gemakkelijk. Proefexamen en lessen en filmen waren heel goed en heel duidelijk voor mijn examen. Ik vind de het (gratisrijbewijsonline.be) is beste website van hele wereld voor leren rijden.
Nog hartelijk bedankt.
Met vriendelijke groeten,

(FORUM / 5 augustus 2015 / Khasraw S. uit Leuven)

RIJBEWIJS B - 47/50
Beste,
Ik ben vandaag (04/08/2015) geslaagd voor mijn theoretisch rijexamen B. Het was de eerste keer dat ik deelnam en heb hiervoor 1 dag moeten leren. Ik heb gewoon de filmpjes een keer doorgenomen en alle oefeningen gemaakt die jullie aanraadden. Ook maakte ik 2 oefenexamens waarop ik beide 47/50 haalde. Toen besloot ik dat ik er klaar voor was en legde een uur later mijn examen af waarvoor ik hetzelfde resultaat behaalde als op de oefenexamens: 47/50.
Dankuwel, jullie site heeft alles om met glans te slagen.

(FORUM / 5 augustus 2015 / Paulien D. uit Vosselaar)

RIJBEWIJS B - 49/50
Beste,
Mijn naam is M. Kaylin en ik woon in Ichtegem. Ik behaalde 47/50 voor het theoretisch rij-examen. Ik gebruikte jullie site vooral voor de oefenvragen en oefenexamens. Deze gaven mij een goed beeld voor wat mij te wachten stond.
Met vriendelijke groeten en bedankt voor de hulp!

(FORUM / 5 augustus 2015 / M. Kaylin uit Ichtegem)

RIJBEWIJS B - 48/50
Heej heej!
Mijn naam is Shanna D. en ik heb mijn theoretisch rijbewijs afgelegd in Brugge, ik heb uiteindelijk 48/50 gehaald,
Hoewel ik niet zoveel tijd had om te leren, maar dankzij jullie online testen kon ik genoeg oefenen op de 'echte manier'.
Dikke merci aan het hele team,

(FORUM / 5 augustus 2015 / Shanna D. uit Brugge)

RIJBEWIJS B - 44/50
Beste
Door jullie boek ben ik van de eerste keer geslaagd voor mijn theoretisch rijexamen met 44/50.
Bedankt!
Met vriendelijke groeten.
(FORUM / 5 augustus 2015 / Myrthe D. uit Geetbets)

RIJBEWIJS B - 49/50
Ik was zeer tevreden over de leesmethode, de oefenexamens hebben mij heel erg geholpen om voor het echte examen te slagen.
Punten 49/50!

(FORUM / 5 augustus 2015 / Carry L. uit Hamont)

RIJBEWIJS B - 43/50
Met jullie hulp ben ik geslaagd voor het theorie examen, ik vond de leermethode adhv de filmpjes zeer goed. Veel toffer dan die saaie boek!
(FORUM / 5 augustus 2015 / Thor B. uit Haacht)

RIJBEWIJS B - 49/50
Hallo!
Voor het theoretisch examen heb ik enkel gewerkt met jullie website wat ruim voldoende was om te slagen. Alles is heel klaar en duidelijk voorgesteld, de audiovisuele methode die jullie hanteren is echt super. Heel erg bedankt, ik raad het zeker aan iedereen aan.

(FORUM / 5 augustus 2015 / Nele C. uit Sint-Pieters-Leeuw)

RIJBEWIJS B - 50/50
Beste,
via jullie site heb ik geleerd voor mijn examen voor de theorie en behaalde 50/50 door te leren op jullie site. Door zo te leren had ik alles rap onder de knie.
Bedankt ervoor!

(FORUM / 5 augustus 2015 / Siggy W. uit Zonhoven)

RIJBEWIJS B - 46/40
Beste,
Mijn naam is N. Wesley, en ik ben op 31.07.2015 geslaagd voor mijn rijbewijs B (auto) in het examencentrum te Erembodegem en mijn punten op het echte examen waren 46/50. (waar ik heel blij mee was!) Dit gebeurde grotendeels door jullie goede en leerrijke site. Alvast bedankt daarvoor!
Ik bestelde ook de ALLES-code, deze was heel goed om me met glans te doen slagen voor het examen.
De vragen waren soms zelfs veel moeilijker dan op het echte examen, wat er voor zorgde dat het super goed verliep.

(FORUM / 5 augustus 2015 / Wesley N. uit Aalst)

RIJBEWIJS B - 49/50
Beste,
Mijn naam is India H. uit Wilrijk (Antwerpen). Dankzij jullie website behaalde ik 49/50 voor mijn theoretisch rijbewijs. De enige vraag die ik fout had was of je de snelweg al dan niet verliet bij het nemen van de afrit 'Terneuzen' (vraag met foto met aanwijzingsbord).
Jullie website maakt het erg gemakkelijk om de theorie te studeren. Het filmpje is een aangename manier om de stof tot jou te nemen. Wanneer je daarna de theorie even doorleest blijft dit dubbel zo goed hangen. De theorie is erg aanschouwelijk gemaakt met ongelooflijk duidelijke tekeningen, foto's en animaties. De reeks oefenvragen aan het einde van elk hoofdstuk zorgt ervoor dat je de theorie nóg beter onthoudt. Als je dan ook nog eens de proefexamens maakt kan het gewoon niet meer fout lopen. Ik vond het ook erg handig dat de proefexamens in wel 17 reeksen waren verdeeld én dat er dan nog eens een ad random proefexamen was. 3.5 euro was echt een ongelooflijk koopje!
Dankzij jullie website verliep het studeren van de theorie haast moeiteloos en ging ik het zelfs erg interessant en leuk vinden!.
Bedankt en met vriendelijke groeten.

(FORUM / 3 augustus 2015 / India H. uit Wilrijk)

RIJBEWIJS B - 49/50 en AM 36/40
Omdat ik de theorie niet uit een boek kon leren, volgde ik het advies van velen en ging ik aan de slag op GRO. Dankzij jullie heb ik 49/50 gehaald op mijn B theorie en 36/40 op mijn AM, en dat allemaal door de superhandige filmpjes waarin alles goed uitgelegd werd. Ik ben blij.
(FORUM / 3 augustus 2015 / Emily R. uit Veldwezelt)

RIJBEWIJS B - 49/50
Hey,
Ik ben geslaagd met 49/50 voor men theorie examen B. Dit allemaal dankzij jullie website.
Bedankt.

(FORUM / 3 augustus 2015 / Chaimae A. uit Deurne)

RIJBEWIJS B - 47/50
Hey!
Via deze mail wil ik jullie graag allen bedanken voor de hulp! Jullie site heeft me echt enorm geholpen bij het halen van mijn voorlopig rijbewijs B! Ik deed vandaag mijn examen en haalde een score van 47/50 waar ik (met de nodige trots) heel erg blij mee ben! Nu kan ik eindelijk leren rijden!
Omdat ik verjaar in januari had ik het al veel eerder kunnen halen, maar het lukte me gewoon niet om alles uit een boek geleerd te krijgen. Dankzij jullie enorm duidelijke en handige filmpjes was het een fluitje van een cent om alle theorie te studeren!
Ook de proefexamens hebben me erg geholpen! Ik was erg zenuwachtig toen ik aan mijn examen begon, maar al snel kreeg ik heel wat vertrouwen. Ik had dankzij jullie alles wat ik moest kennen voldoende geleerd!
Nogmaals heel erg bedankt, jullie site is top!
Met vriendelijke groeten,

(FORUM / 3 augustus 2015 / Emma S. uit Heist op den Berg)

RIJBEWIJS B - 46/50
Jullie site heeft me zeer hard geholpen!
(FORUM / 3 augustus 2015 / Younes B. uit Berchem)

RIJBEWIJS B - 50/50
Beste,
Ik heb vandaag mijn theoretisch rijbewijs B afgelegd en ben geslaagd met 50/50. De theorie wordt op een gestructureerde en eenvoudige manier uitgelegd. De combinatie van filmpjes en tekst werkte perfect voor mij. Ook de talrijke oefenvragen en proefexamens waren de beste voorbereiding om te slagen voor het examen!
Ik heb geen andere boeken of sites gebruikt en ook geen Rijbewijs op School gevolgd. Jullie site was voldoende voor mij om te slagen!
Hartelijk bedankt!

(FORUM / 3 augustus 2015 / Jannis T. uit Dendermonde)

RIJBEWIJS A - 44/50
Geachte,
Ik ben vandaag geslaagd voor mijn theoretisch examen voor rijbewijs A met 44 op 50 punten in het examencentrum van Alken.
De enige voorbereiding die ik gedaan heb is de lessen op jullie website bekeken en alle reeksen proefexamens voor A gemaakt.
Het bewijst dus wel dat jullie leermethode zeer aan te raden is en ik ben er ook zeer dankbaar voor.
Met vriendelijke groeten,

(FORUM / 3 augustus 2015 / Pieter M. uit Hasselt)

RIJBEWIJS B
Geachte,
ik wil u vooral bedanken voor de duidelijke structuur in het boek. Het was zeer duidelijk allemaal en heel goed gestructureerd en bovendien makkelijk om te begrijpen en te lezen.
Ik zal dit boek zeker aanraden aan mijn vrienden.
Ik geef dit boek ook nu door aan vrienden omdat ik hem zo duidelijk vind en ik zeker weet dat ze ook hiermee gaan slagen
Danku voor dit maken van het boek, jullie zijn zeer goed in uitleg!
(FORUM / 3 augustus 2015 / Chloe D.B. uit Begijnendijk)

RIJBEWIJS B - 50/50
Beste,
Ik ben Iris D. uit Waasmunster. In september heb ik mijn theorie-examen voor het rijbewijs B afgelegd en behaalde 50/50.
Ik gebruikte de filmjes van gratis rijbewijs online. Deze filmpjes verduidelijkten de theorie zeer goed en waren een goede voorbereiding op de talrijke voorbeeldvragen die de site aanbiedt.
Nu ben ik me volop aan het voorbereiden op het praktijk examen en de cd-rom zou goed van pas komen.
Mvg,

(FORUM / 3 augustus 2015 / Iris D. uit Waasmunster)


vorige maand