Reacties, geslaagd voor het GOCA theorie examen

Duizenden anderen gingen je voor

RIJBEWIJS B – 48/50

Ik wil jullie enorm bedanken voor dit mooie initiatief om mensen te helpen leren voor het rijbewijs en dit op een leuke en interactieve manier!

Aangezien ik héél slecht ben in studeren via een handboek, hebben de theorie en de proefexamens me enorm hard geholpen. Gisteren alles beginnen overlopen (ik had reeds meerdere malen jullie site bezocht), deze morgen een smsje ... Proefexamens gedaan... Rond half 3 ben ik met bibberende benen naar het examencentra geweest..

En ja hoor... slechts 2 foutjes !!!

Kleine instinkertjes waar jullie nochtans voor gewaarschuwd hadden! een onoplettendheidje is snel gebeurd..

ZO zie je maar! Ik heb al meerdere mensen jullie site aangeraden nadat ik de eerste keer men examen voor de brommer heb geleerd via deze weg.. Maar nu ga ik zeker nog meer mensen aansporen om hierop een kijkje te nemen!

Verder nog héééééééééééééél veel succes met jullie website, het is echt een super leuk initiatief!!!!

Ondertussen heb ik net het praktijkhandboek gedownload... geweldig gewoon.

Nu kan ik hierin beginnen oefenen en hopen dat de praktijk snel in zicht is !

FORUM / donderdag 12 mei 2011 / Nataschia P uit Zottegem

RIJBEWIJS B

Ik geef het niet graag toe, maar ik moet eerlijk zijn. Ik ben zo iemand die het behalen van haar rijbewijs in het verleden steeds vooruit schoof.

Het praktische gedeeltje dan toch, want voor het theroretische deel kon ik bij jullie terecht! Niet éénmaal maar wel tweemaal (jawel ik liet de eerste keer mijn theoretisch verlopen, foeifoei) wist ik voor het theoretische luik te slagen met behulp van jullie site! Het was telkens erg simpel, alle theorie en de oefenvragen een keer goed doornemen en vervolgens een dagje testen op de proefexamens.

Nu heb ik alvast een afspraak gemaakt met de rijschool en hoop ik toch het theoretische examen niet een derde keer te moeten afleggen!

Via deze weg dus dubbel bedankt!

FORUM / dinsdag 10 mei 2011 / Els M uit Zandvliet

RIJBEWIJS A

Bedankt gratisrijbewijsonline.be,

De theorie op jullie website was meer gestructureerd en toepasbaar dan in de aangekochte handboek.

Het was een grote hulp om de proef-examens te maken, omdat veel van de vragen (hetzij in een iets andere vorm) op het examen terug kwamen.

Groeten,

FORUM / dinsdag 10 mei 2011 / Jaap

RIJBEWIJS B

Hoera!

Geweldige site! Mede dankzij de oefenexamens die ik hier kon doen ben ik geslaagd voor mijn theoretische examen voor het rijbewijs categorie B! Nu kan ik gaan leren rijden en zo snel mogelijk mijn rijbewijs gaan halen zodat ik in september zelf mijn dochter naar school kan brengen!

Dank u gratis rijbewijs online!

FORUM / zaterdag 7 mei 2011 / Jessica DP uit Boom

RIJBEWIJS B – 48/50

Ik ben geslaagd met 48 op 50!! Woohoooooooooooow!!

Ik heb er lang over gedaan om alle hoofdstukken grondig te leren en de oefenvragen te maken. En deze week heb ik dan de proefexamens gedaan en voilà, ik heb het gehaald!

Een dikke merci aan alle mensen die meegewerkt hebben aan deze website, alles was heel duidelijk uitgelegd en ook de vragen waren dik in orde! Wat ik ook super vond waren de aanduidingen 'Tip ex' e.d. Dat was heel handig om achteraf alles nog eens te overlopen en te letten op de belangrijkste dingen.

Bedankt, nu kan ik eindelijk beginnen autorijden en me beginnen ergeren aan zondagsrijders en andere lastige chauffeurs!

FORUM / vrijdag 6 mei 2011 / Chaima S uit Kontich

RIJBEWIJS C

Dankzij jullie website heb ik voldoende kunnen oefenen en het resultaat is dat ik van de eerste keer geslaagd ben voor mijn rijbewijs C.

Danku daarvoor.

FORUM / donderdag 5 mei 2011 / Rob M

RIJBEWIJS B

Geslaagd!

Ontslag aan mijn chauffeurs en lakeien, want vanaf vandaag ga ik zelf leren rij'en!

FORUM / donderdag 5 mei 2011 / Evelien T uit Gelrode

RIJBEWIJS B

Hallo,

Ik slaagde in men theorie examen voor de eerste keer in 2008.

Ik kon geen rijervaring opdoen vermits ik nog geen auto had en persé met een automaat wilde leren rijden

mijn ouders hebben schakelingen: dus ik volgde 10u rijles en deed mijn praktijk-examen maar buisde 2x.

Ondertussen was ik van school af en ging ik werken en ik kocht men eerste autootje, maaaaaaaaar men theorie was vervallen ...

Dus ik weer terug voor men theorie en slaagde weer van de eerste keer : joepie!!!

Ik nam nog 10u rijles en kan nu naar hartelust oefenen met men automaat. Ik hoop in 't verlof men praktijk examen succesvol af te leggen (na nog 6u rijles)

vriendelijke groetjes,

FORUM / donderdag 5 mei 2011 / Johnny VdB uit Mechelen

RIJBEWIJS B

Na jaren uitstel heb ik dan uiteindelijk mijn rijbewijs gehaald. Hoera!

In 2004 was ik er al eens aan begonnen, maar vond ik het uiteindelijk niet zo nodig. Ik kon altijd wel op chauffeur mama of chauffeur papa rekenen en het station was vlakbij voor grotere afstanden.

Vorig jaar leerde ik mijn nieuwe vriend kennen en hij spoorde me aan om het nog eens te proberen.

In de zomer van 2010 deed ik dan opnieuw een poging en studeerde de theorie uit een handboek. Ik probeerde nadien op gratis rijbewijs online het demo-examen en buisde zwaar. De moed zonk me onmiddellijk in de schoenen en ik heb niet verder geprobeerd.

Ondertussen werd mijn vriend wanhopiger en wanhopiger en dreigde om me nergens meer heen te brengen als ik niet gauw mijn rijbewijs haalde. Ik besloot dan maar om te proberen hem te verrassen voor ons 1 jaar samen en mijn rijbewijs te halen.

Deze keer studeerde ik enkel via gratis rijbewijs online. Ik kon bijna elk examen feilloos afleggen en toch ging ik met weinig moed naar het theoretisch examen. Maar jawel hoor, het was heel makkelijk!

De vragen leken heel erg op de demo-examens. Gratis rijbewijs online was echt de perfecte voorbereiding! Had ik het maar veel eerder ontdekt!

En nu ben ik dus aan het oefenen voor mijn praktijk. Mijn vriend is mijn begeleider. Ik denk dat hij het wel minder leuk vindt dan ik, want ik zie hem af en toe toch bleek wegtrekken en naar de handrem grijpen. Maar ik vind het heerlijk om eindelijk met de auto te kunnen rijden! Dank u Gratis Rijbewijs Online!

FORUM / dinsdag 3 mei 2011 / Hanne D uit Bunsbeek

RIJBEWIJS B

Hoera, dit was het gemakkelijkste examen ooit! Leve Gratis Rijbewijs Online!

FORUM / dinsdag 3 mei 2011 / Nele D uit Tielt Winge

RIJBEWIJS B

Olé, alvast geslaagd voor mijn theorie. Als ik wist dat het zo gemakkelijk ging zijn, had ik het al 12 jaar eerder gedaan!

FORUM / vrijdag 29 april 2011 / Lies G uit Heverlee

RIJBEWIJS B

Verrassend, ik spreek alleen een beetje Nederlands en dankzij gratisrijbewijsonline.be, ik ben geslaagd voor mijn theorie-examen B in de eerste keer.

Dankt u wel.

FORUM / woensdag 27 april 2011 / Antonio DOR uit Borgerhout

RIJBEWIJS B – 44/50

Dankuwel! Ik ben geslaagd voor mijn theoretisch examen met 44/50.

Ik heb enkel via deze site geleerd en ik ben er dus zéér tevreden van! Ik ben de site dus echt dankbaar.

Daarom heb ik een gedichtje:

www.gratisrijbewijsonline.be dankjewel dat u er bent.

Dankzij jou kan ik al proberen rijden tot in Gent.

Niet enkel tot in Gent, maar door heel het land.

Dus ga maar allemaal langs de kant.

Shirley is nu een echte chauffeur in spe.

Dankzij www.gratisrijbewijsonline.be!

FORUM / woensdag 27 april 2011 / Shirly L uit Aalter

RIJBEWIJS B

Mijn naam is Kimberley, ben 21 jaar en woon te Mere (Oost-vlaanderen). Ik heb heel veel geoefend op jullie site. Ik heb het zelf heel moeilijk met leren maar door heel veel te oefenen is het mij toch gelukt!

Als je het boek wegwijs hebt, na elke 3 hoofdstukken staan er vraagjes als je die kunt zonder te veel fouten en op de site die daarna ook allemaal goed kunt ben je gereed voor je examen. Ik zou zeker ook op de website gaan, want ik heb ook veel vragen gekregen dat alleen op internet stonden en niet in de boek.

Bedankt! De site heeft mij veel geholpen.

FORUM / woensdag 27 april 2011 / Kimberly DB uit Mere

RIJBEWIJS B – 48/50

Maandag 18 april, een mooie zonnige lentedag werd nog mooier toen ik slaagde in het theoretisch examen met maar liefst 48/50!!!

Na menig handboeken en cd roms versleten te hebben is het absoluut zeker dat jullie site er met kop en schouders bovenuit steekt!

Bedankt!!!

FORUM / woensdag 27 april 2011 / Falke D uit SintDenijsWestrem

RIJBEWIJS B – 49/50

Ik deed mee op school met "rijbewijs op school" en daar kregen we 8 uur theorie les over het verkeer. Om deze theorie in te oefenen gebruikte ik de proef examens van jullie site. Veel mensen van ons school waren er niet door voor hun examen, maar ik behaalde dankzij jullie site het beste resultaat: 49/50! Bedankt daarvoor.

FORUM / maandag 25 april 2011 / Thijs VH uit Aalter

RIJBEWIJS A3 – 38/40

Praktijk A en B zonder opmerkingen geslaagd

Mijn avontuur op www.gratisrijbewijsonline.be begon allemaal met de aanschaf van een Honda Dax. Ik had vele dagen grondig gestudeerd op deze website en tal van oefeningen gemaakt tot ik er eindelijk klaar voor was. Op 17/04/2009 was het zover en slaagde ik voor mijn Theoretisch A3 examen met 38/40.

Na dit examen was ik officiëel fan van Gratis Rijbewijs Online en bleef ik terug komen om de leerstof blijven te lezen en af te speuren naar nieuwe updates in de wegcode. Twee maanden later begon ik te leren voor het auto-rijbewijs. Ik oefende ook twee dagen en begon dan aan het examen met oog om de volle 100% te scoren. En daadwerkelijk op 26/06/2009 had ik mijn Voorlopig rijbewijs B met 50/50 behaald.

Een paar maanden later was ik begonnen met de restauratie van een Suzuki GN 125 van uit het jaar 1993 waar mijn nonkel nog zijn eerste motor-kilometers mee aflegde.

Op 21 januari 2010 vierde ik mijn 18de verjaardag en juist op die dag had ik de pas herspoten tank terug geïnstalleerd op de motor. Ik realiseerde dat ik nu mijn motor-rijbewijs moest behalen. Ik zocht eerst informatie op hoe je het rijbewijs net moest bekomen, in verband met rijschool etc. Ik besloot om 8 uur rijles te nemen. Toen de koude winter terug begon weg te zakken keerde ik terug naar Gratis Rijbewijs Online om weer uren zoet te zijn met nieuwe leerstof. Uiteraard, als je iets graag doet... gaat dit vanzelf. Ik wou terug de maximum-score behalen en ging dus met mooie Honda Amigo uit 1973 terug naar het examencentrum. Op 01/03/2010 kwam de score te voorschijn op de monitor en met een kleine ontgoocheling was ik toch nog meer als tevreden aangezien ik slaagde voor mijn Theoretisch A examen met 48/50.

In de paasvakantie begonnen mijn motorlessen en bolde ik dus met de Amigo richting Erasmus in Leuven. Eens daar aangekomen even op de parking een testritje met de mooie Honda CBF 600. Alles ging prima dus mocht ik onmiddelijk de mooie, bochtige wegen in Overijse verkennen. De 2de lesdag oefende we op de parking grondig de manoeuvres, ik besefte onmiddelijk hoe moeilijk deze waren en had hier veel stress voor, maar oefening baart kunst.

Twee weken later, op 20/04/2010 was het zo ver, mijn eerste Praktisch rijexamen. Terug naar de rijschool en dan met de motor naar het examencentrum in Haasrode. Onderweg, aan rode lichten oefende ik nog zo veel ik kon om zo traag mogelijk te rijden, zoals je op het examen moet kunnen. Dan begon het examen, ik begon met de manoeuvres en maakte mijn eerste fout bij het rijden van de Acht, ik zet heel even een voet op de grond. Met een luid hart-gebonk mijn parkour afgemaakt en begon daarna aan zijn tweede poging, die ik vlekkeloos heb afgelegd. Daarna snel een oortje in de helm, en dan mooie, bochtige wegen door Bierbeek berijden. Terug aangekomen in Haasrode, de examinator stapt uit en komt naar mij toe en spreekt de magische woorden: "Proficiat, u bent geslaagd voor je Praktisch A examen zonder opmerkingen" uit. En dit na nog géén 50 dagen na het afleggen van mijn theoretisch examen.

Op Valentijnsdag (14/02/2011) lieten cupido's plots verschillende kilo's last van mijn schouders vallen. Dit doordat ik met de liefde van Gratis Rijbewijs Online kon slagen voor mijn Praktisch B examen zonder opmerkingen.

Hartelijk dank Gratis Rijbewijs Online om mij uren en uren plezier te gunnen en mij te helpen door VIJF verschillende examens van GOCA.

FORUM / maandag 25 april 2011 / Jesse V uit Kessello

RIJBEWIJS B – 49/50

Hallooooo, echt super bedankt voor jullie overzichtelijke en handige cursus.

Ik ben begonnen met studeren en ben mijn examen vandaag gaan afleggen om 13u. Na veel stress en denkwerk verscheen er op het scherm dat ik geslaagd was met 49/50 ! Echt de max gewoon. En dat allemaal door jullie, Bedankt!

FORUM / zaterdag 23 april 2011 / Mathias DH

RIJBEWIJS B – 47/50

Helloo gratisrijbewijsonline!!!

Ik ben een jonge dame van 19 jaartjes en vandaag heb ik eindelijk mijn theorie gedaan, en na een paar dagen leren was ik vanaf de eerste keer geslaagd.

Ik dacht echt wel dat het moeilijker ging zijn, maar eens ik begonnen was ging het supervlot.

Ik ben zoooooooooo blij met deze ongelofelijk hulpzame en leuke site!

Ik ben echt in de wolken.

Bedankt hiervoor gratisrijbewijsonline!

FORUM / zaterdag 23 april 2011 / Imen Z

RIJBEWIJS B – 46/50

27 jaar, juf van het eerste leerjaar, examens à volonté gedaan.............. en toch nooit het theoretisch rijexamen gaan afleggen.

Maandag besloten om op 22/07/2011 eindelijk te gaan, leren met jullie site was zelfs leuk.

Laatste 2 dagen proefexamens , en deze ochtend glansrijk geslaagd met 46/50! HAPPY ME!

Ik raad jullie site aan iedereen aan!

FORUM / zaterdag 23 april 2011 / Sabrine V uit Schendelbeke

RIJBEWIJS B – 47/50

Door het drillen van de proefexamens hier glansrijk geslaagd; wat blijkbaar niet kon gezegd worden van vele anderen in het examenlokaal. Het zal 't weer zijn?

FORUM / zaterdag 23 april 2011 / Lorre

RIJBEWIJS A3 – A

Lang geleden dacht ik voorbereid te zijn op m'n theorie A3 na het grondig studeren van de theorie uit een boek. Helaas, het mocht niet baten...

Sindsdien was ik, na het ontdekken van gratisrijbewijsonline.be, steeds van de eerste poging geslaagd! Dit voor de theorie A3, A en (sinds gisteren) B.

Het is met plezier dat ik jullie website aan anderen aanbeveel. Doe zo verder!

FORUM / vrijdag 22 april 2011 / Laurens V uit Lichtaart

RIJBEWIJS B

Hallo!

Ik ben gisteren geslaagd voor mijn theoretisch rijexamen! Allemaal dankzij jullie website!

Eerst had ik geoefend via de KBC website {=idem als VAB site}. Bij de oefeningen haalde ik steeds 50/50 tot op het examen... ik was grandioos gebuisd.

Toen ben ik beginnen oefenen via Gratis Rijbewijs Online en de 2 laatste dagen heb ik de examenoefeningen gedaan.

Alles is ook helemaal duidelijk uitgelegd! Het is perfect gegaan! Ik ben zo blij! En dit dankzij jullie!

Echt een TIP TOP website, aanrader voor iedereen! En nu hop naar de rijschool!

Veel groetjes,

FORUM / vrijdag 22 april 2011 / Coralie S uit Vilvoorde

RIJBEWIJS B – 49/50

Ik heb maandag mijn theorie examen gedaan en ik slaagde met vlag en wimpel want ik had maar 1 fout.

FORUM / donderdag 21 april 2011 / Dora E uit Antwerpen

RIJBEWIJS A – 45/50

Beste,

Enorm bedankt voor de service die jullie website aanbiedt!

Ik besliste zondag om voor mijn rijbewijs A te gaan zodat ik deze zomer

kan gaan touren met de moto.

Maandag stuurde ik het smsje en begon ik de theorie te leren en

proefexamens te maken. Dinsdag nog geblokt en woensdagmorgend legde ik mijn examen af met een resultaat ven 45/50.

Bedankt !

FORUM / donderdag 21 april 2011 / Dieter B

RIJBEWIJS B – 44/50

Hallo, ik ben Davina uit Zaventem en ik ben 17 jaar.

Enkele maanden geleden begon ik via een boek de verkeersregels te leren en ik was niet geslaagd voor het examen.

Ik was bijzonder ontgoocheld na het harde werk dat ik had geleverd.

Tot dat ik vorige week via vrienden jullie site ontdekte!

Ik leerde hier de theorie en ik heb ook alle oefeningen gemaakt en ik ben geslaagd met 44/50.

Ik ben dolgelukkig! Dankjewel gratis rijbewijs online!

FORUM / donderdag 21 april 2011 / Davina P uit Zaventem

RIJBEWIJS B – 49/50

Ik heb maandag mijn theorie examen gedaan en ik slaagde met vlag en wimpel want ik had maar 1 fout.

Mijn naam is Dora E. en ik woon (...) 2000 Antwerpen.

FORUM / donderdag 21 april 2011 / Dora E uit Antwerpen

RIJBEWIJS B

hey hey,

zeer goede site ik ben geslaagd voor mijn theorie!

FORUM / dinsdag 19 april 2011 / Ashibag

RIJBEWIJS B – 46/50

Ik had geleerd met een boek en was helaas niet geslaagd van de eerste keer.

Daarna heb ik alle theorie op jullie website gelezen en alle oefeningen gemaakt en ben ik geslaagd met 46/50 !!!

Ik wou dat ik van in het begin op jullie website had geoefend, alles staat veel duidelijker en logischer uitgelegd!

FORUM / maandag 18 april 2011 / Saschia DR uit SintGillisWaas

RIJBEWIJS B – 44/50

Beste,

Ik heb het afleggen van een rijexamen altijd uitgesteld met resultaat dat ik nu 30 jaar ben en nog steeds niets had. Maar met het leren kennen van deze site is dat veranderd en het gaf me wel zin om er daadwerkelijk voor te gaan.

Ik ben eerst een keer geweest en heb gewoon gezien hoe zo'n examen was, maar ik had toen niet geleerd ofzo en had maar 36/50 en was dus niet geslaagd.

Ik ben dan de site beginnen lezen en lezen en lezen met volle aandacht en heb vele malen die testen afgelegd. En wat zéér goed helpt is een nepexamen opvragen dat bijna hetzelfde verloopt als op het examen centrum.

Wel het leerproces heeft bij mij iets langer geduurd dan bij anderen omdat ik ook nog mama ben van 3 prachtige kindjes.

Na 3 weken tussendoor paar keer elk hoofdstuk te lezen en de testen af te leggen, ben ik de dag nadien vroeg opgestaan en heb dan elke test 1 keer opnieuw afgelegd om te zien hoe ze zouden gaan ik deed er 6 op een rij en had maar 1 fout. Dan sloeg de klok 12u middag en dacht ik het is nu of nooit en ik ben gegaan.

Vol zenuwen en spanning in mijn buik heb ik de rijexamen theorie afgelegd. EN BEN GESLAAGD MET 44/50.

Echt ik geef iedereen de gouden raad om deze site op te volgen. Ze leggen alles heel goed uit en het lijkt zo goed op de daadwerkelijke examens. Ik heb veel geleerd en het zit nog steeds in m'n hoofd.

Veel geluk aan de anderen en hopelijk tot slaags.

FORUM / vrijdag 15 april 2011 / Clarita MR uit Deurne

RIJBEWIJS B – 47/50

Ik ben van de eerste keer geslaagd met 47/50 en ik heb alles geleerd via Gratis Rijbewijs Online.

FORUM / vrijdag 15 april 2011 / Nele

RIJBEWIJS B – 49/50

Na 7 jaar uitstellen en 3 theoretische boeken aangekocht te hebben (2 verloren, 1 nooit ingekeken).

Dankzij gratisrijbewijsonline EINDELIJK mijn tanden in de materie gezet!

Resultaat: rijbewijs B geslaagd met 49/50!

FORUM / vrijdag 15 april 2011 / Sofie Blondie B

RIJBEWIJS B – 50/50

Joepi,

Geslaagd voor het theoretisch rijbewijs. Dankzij deze site behaalde ik 50 op 50!!!

En nog beter,

er is weer een Lomperik meer op de baan.

FORUM / donderdag 14 april 2011 / Anneleen Th uit Bertem

RIJBEWIJS B – 47/50

Bedankt gratis rijbewijs online, door jullie site ben ik geslaagd voor mijn theorie met 47 op 50

FORUM / donderdag 14 april 2011 / Kimmeke23

RIJBEWIJS B

Ik ben vorige week donderdag - met ongeveer 10 jaar vertraging - mijn theoretisch rijexamen gaan afleggen en ik ben van de eerste maal geslaagd!

Jullie site is heel overzichtelijk en de oefenvragen op het einde van de reeks zijn heel handig om de moeilijke punten nog eens te onderstrepen. De vele foto's en animaties maken de soms toch behoorlijke saaie materie veel aangenamer. Jullie site is echt een zegen voor velen, denk ik! Alleszinds voor mij toch!

Bedankt!

FORUM / woensdag 13 april 2011 / Sara B uit Gent

RIJBEWIJS B

Dankuwel gratis rijbewijs online want door jullie site ben ik geslaagd voor mijn theorie-examen!!!

FORUM / woensdag 13 april 2011 / Anais L uit Wervik

RIJBEWIJS B

Het examen was best makkelijk om te doen.

Ik dacht dat het moeilijker zou zijn,

maar het was leuk.

Ik ben geslaagd.

FORUM / maandag 11 april 2011 / Lisa J

RIJBEWIJS A – 47/50

Ik ben op vrijdag 08/04/2011 geslaagd voor mijn theorie examen voor het rijbewijs A (moto). Dit kwam doordat ik mijn theorie geleerd had via de site: gratisrijbewijsonline.be.

Ben echt heel blij. Volgende week zaterdag is mijn eerste praktijkles al.

Spannend.

FORUM / zondag 10 april 2011 / Karel N uit Bilzen

RIJBEWIJS B

Ik ben 34 en ik had een hekel aan de theorie. Ik durfde het niet aan, terwijl ik examens bij de vleet afleg (ik hou ervan te studeren).

Maar alles wat ook maar met de wegcode te maken had geraakte er maar niet naar behoren in, dacht ik.

Na amper 1 dag op de site gratis rijbewijs online (gisteren smsje verzonden om de code te ontvangen zodat ik proefexamen kon doen) en ik merkte dat ik het toch beter kon dan ik dacht, trok ik mijn stoute schoenen aan deze morgen en ben ik het centra binnengelopen. Met een klein hartje welliswaar, maar... IK WAS METEEN GESLAAGD!

BEDANKT!

FORUM / vrijdag 8 april 2011 / Joke 76

RIJBEWIJS A – 44/50

Ik heb deze morgen mijn theoretisch examen gedaan voor Rijbewijs A en ik ben geslaagd met 44/50, dit voornamelijk door jullie website.

Ik had rijboeken liggen, maar betrouwde er niet 100% op.

Ik heb op 2 avonden op jullie site er alles doorgejaagd, maar ik heb reeds vele jaren mijn rijbewijs B, dat scheelt wel, natuurlijk!

Van harte bedankt! Op naar de praktische lessen en dan.. VROEM, VROEM, VROEM

FORUM / vrijdag 8 april 2011 / Guust F

RIJBEWIJS B

Ik ben Sarah en woon in Sint Gillis Waas en ben op school met heel veel stress geslaagd en toen ik buiten kwam riep ik luid yes yes geslaagd!

FORUM / dinsdag 5 april 2011 / Sarah M uit SintGillisWaas

RIJBEWIJS B – 46/50

Bedankt voor jullie hulp!

Ik heb les gekregen op school (via Rijbewijs Op School) en dan via jullie site en de boek die we daar gekregen hadden goed geleerd.

En dat loont dus.

Ik zou deze site ZEKER aanraden aan andere mensen!

Het oefenen met jullie site was die 2,50 euro meer dan waard! Door die proefexamens te doen in de Ad Random-mode heb ik echt nog veel bijgeleerd uit mijn domme foutjes.

FORUM / vrijdag 1 april 2011 / Michael DB

RIJBEWIJS B

Mijn rijbewijs: Ik haalde mijn theorie dankzij jullie site !!!

Klikken op A, B of C,

Is het ja, of eerder nee?

Ik kreeg de 1ste prijs:

Mijn theoretisch rijbewijs!

Dus, opgepast iedereen op de baan,

Want ik kom eraan!!

Niet door het rood, voorrang verlenen indien het moet,

anders krijg je van de politie een boet!

Leren rijden houdt me nog even zoet...

Maar door gratisrijbewijsonline.be weet ik nu wel hoe het moet!

FORUM / donderdag 31 maart 2011 / Nejla uit Borgerthout

RIJBEWIJS A – 46/50

Al al die jaren droom ik van een motorijbewijs.

Dankzij jullie ben ik zonder zenuwen en met goede moed het examen gaan doen.

De vragen kwamen zeer veel overeen met de proefexamens op jullie site.

BEDANKT gratisrijbewijsonline.

FORUM / dinsdag 29 maart 2011 / Frederick 717

RIJBEWIJS B – 47/50

Hallo, ik ben 21 jaar en ben net geslaagd voor mijn theoretisch rijexamen B (wagen) vanaf de eerste keer (en het werd tijd dat ik het eens deed, na het altijd uit te stellen).

Ik heb de theorie geleerd en geoefend op jullie site en het heeft geholpen: 47 op 50!

Nu nog de praktijk...

FORUM / maandag 28 maart 2011 / Sem B uit Dworp

RIJBEWIJS B – 47/50

IK BEN GESLAAGD met 47/50 en dat allemaal dankzij jullie site!

Heeel erg bedankt!!!

FORUM / vrijdag 25 maart 2011 / Anke G

RIJBEWIJS A – 48/50

Een uurtje geleden heb ik mijn theoretisch examen rijbewijs A gaan doen en....GESLAAGD !!!

Een Suuuuuuuuper bedankt aan deze site ! Jullie hebben mij fantastisch geholpen!!!! Als je de vragen en de theorie op deze site écht goed kunt, dan is het examen echt geen probleem!!! Let er wel op dat je voor de vragen begrijpt wat je leert en niet zomaar uit het hoofd blokt...want dan kan je wel bedrogen uitkomen. Lees de vragen goed op het examen, kijk héél goed naar de foto's want soms addertjes onder het gras, denk goed na en indien twijfel, blijf bij het antwoord dat als eerste volgens jou juist was. Let er ook op dat je het meest goede antwoord kiest!

Uitslag: 48 op 50.

FORUM / vrijdag 25 maart 2011 / Jeroen C

RIJBEWIJS A – 47/50

Rijbewijs A:

GESLAAGD 47 op de 50. Dankzij gratisrijbewijsonline nu kan ik beginnen met moto rijlessen. Ik ben echt tevreden over deze website.

FORUM / maandag 21 maart 2011 / Gast

RIJBEWIJS B

Hallo,

Ik ben een alleenstaande moeder met twee tieners en had nog geen rijbewijs. Na twee jaar het openbaar vervoer gebruikt te hebben en de fiets te pas en te onpas (weer en wind)pff, besloot ik om toch iets te kopen dat mij wat verder hielp dan het openbaar vervoer en fiets. Ik kocht mij een Aixam.

Ik dacht eerst, ik zit al jaren naast iemand die auto rijdt, dus ken ik de regels wel, maar dankzij de site heb ik toch heel goed de leerstof onder de knie.

Bedankt. Het veranderde mijn leven!

Vriendelijke groeten,

FORUM / maandag 21 maart 2011 / Martine A uit Asse

RIJBEWIJS – 50/50

Ik heb deze middag mijn theoretisch rijexamen gaan doen en heb deze geaced 50/50!! Dankzij jullie fijne site waarop ik veel heb kunnen oefenen! Een klein hart onder de riem voor zij die het niet meer zien zitten: het is minder moeilijk in het echt dan op de website. Yay! Ik ben er helemaal blij mee!

Na 10 jaar ben ik er eindelijk aan toe gekomen om het examen weldegelijk te gaan doen. Nu maar hopen dat ik aan de praktijk toekom binnen de 3 jaar!

FORUM / vrijdag 18 maart 2011 / Danielle T uit Tessenderlo

RIJBEWIJS B

Dankzij de oefeningen en proefexamens op gratis rijbewijs online ben ik geslaagd voor mijn theoretisch rijexamen!

FORUM / woensdag 16 maart 2011 / Cecilia L uit Meerle

RIJBEWIJS C

Ik heb net m'n rijbewijs C + vakbekwaamheid behaald, ga m'n ervaring hier delen met uitslagen.

Theorie:

- Wegcode: 44/50 : wist niet dat wegcode en vakbekwaamheid in 1 examen kwam, niet voor wegcode gestudeerd maar door het intens studeren van vakbekwaamheid viel dit dus mee, logisch nagedacht bij elke vraag en hier en daar goed gegokt

- Vakbekwaamheid: 48/50 : goed en lang gestudeerd en heeft z'n vruchten afgeworpen

- Casestudy: 33/40 : ietwat lastige vragen vond ik, anders dan het examen vakbekwaamheid

- Mondeling: 10/10 : hier word je op de goede weg geholpen als je iets niet weet, als je je vakbekwaamheid kent is dit niet moeilijk

FORUM / dinsdag 15 maart 2011 / Vighorr

RIJBEWIJS B – 49/50

Merci, voor alles want dankzij deze site ken ik al heel wat meer over de wegcode en zo.

Ik had 49/50 voor mijn theorie. Ik ga eind volgende maand beginnen aan mijn rijbewijs van 18 maand!

FORUM / maandag 14 maart 2011 / Maytatjuh

RIJBEWIJS B

Ik ben 25 jaar oud en ben geslaagd met mijn theorie-examen met behulp van jullie website.

Ik ben zeer blij, jaren had ik schrik om eraan te beginnen aan mijn rijbewijs.

Nu had ik eindelijk de "drive" om ervoor te gaan.

Bedankt gratis rijbewijs online!

Ondertussen heb ik een auto aangekocht dinsdag krijg ik de verzekeringspapieren en nummerplaten.

Ik kijk er echt al naar uit.

Daarna de keuze maken, gaan met de rijschool of begeleider?

Dit is op het moment een echt twijfelpunt.

Maar ik kom er wel uit.

Met vriendelijke groet,

FORUM / maandag 14 maart 2011 / Sarah VR uit Lochristi

RIJBEWIJS B – 50/50

Hallo,

Dankzij jullie uitstekende website ben ik gisteren geslaagd voor mijn theoretisch examen met maar liefst 50/50.

Bedankt!!!!

FORUM / zaterdag 12 maart 2011 / Anja VDG uit Herzele

RIJBEWIJS A

Graag wil ik jullie bedanken. Jullie site was de juiste duw die ik nodig had om zelfzeker mijn theorie-examen voor de moto af te leggen. Al vier jaar heb ik de rijschool-boek liggen, maar vond nooit de "motivatie" om er eens aan te beginnen... tot mijn zoon (nu 17) me vertelde dat hij op uw site oefende voor zijn autorijbewijs-examen.

Met enkele klikken was ik vertrokken, en yesssssss.... ik ben geslaagd!!!! Dankzij gratisrijbewijsonline.be en vooral dankzij de goede en goed verstaanbare informatie die jullie site verschaft.

En wie weet... krijg je binnen enkele weken wel een mailtje van zoonlief dat hij ook geslaagd is voor zijn auto-theorie examen! zou echt de max zijn, niet?

Met veel dank en vriendelijke groeten!

FORUM / zaterdag 12 maart 2011 / Krista G uit Deurne Antwerpen

RIJBEWIJS B

Vroem Vroem Tuut Tuut,

Ik heb vorige week vrijdag mijn theoretisch examen gehaald.

Het leren in het boek lukte niet echt vlot dus ben ik maar het proefexamen gaan maken op jullie site.

Dankzij dit proefexamen ben ik nu geslaagd.

FORUM / vrijdag 11 maart 2011 / Emily R uit Koersel

RIJBEWIJS B – 46/50

Ik ben Charlene, 18 jaar, en heb vandaag mijn theoretisch rijbewijs B gehaald. Ik was doodgelukkig de moment wanneer

ik vraag 50 had opgelost toen ik zag hoeveel rode vakjes ik maar had. Ik had er maar 4 fout. Dus ik heb 46/50 behaald.

De eerste keer kon ik het via school doen mijn theoretisch rijexamen maar daar was ik niet door en dat gaf me toch wel een domper. Toen hoorde ik van mijn vriend dat ik op jullie sites moest oefenen. Dat heb ik direct gedaan de dag dat ik thuis kwam van school. Ik vond het een handige site. Ik dacht eerst dat het niet echt veel zou helpen maar toch een uurtje of 2 voor ik mijn examen heb gedaan heb ik nog wat geoefend wat mij een geslaagd examen opleverde waarvoor ik jullie echt zeer dankbaar ben!

Dank je wel!

FORUM / donderdag 10 maart 2011 / Charlene B

RIJBEWIJS B – 49/50

Vandaag ben ik mijn theoretisch rijexamen gaan doen. Met een hoop zenuwen heb ik mij naar het examencentrum begeven, maar eens het examen was gestart verliep alles vlot. Het resultaat is dan ook een mooie 49/50.

Het studeren via deze website én het maken van de (proef)examens heeft echt geholpen. Al moet ik er wel bij vertellen dat ik in het begin nogal sceptisch was over deze website. Ik vroeg me af of de leerstof die hier werd beschreven echt wel volstond.

Maar kijk, het tegendeel is bewezen.

FORUM / woensdag 9 maart 2011 / FoxieProxie

RIJBEWIJS B

Beste gratisrijbewijsonline-team,

Jullie hebben me vandaag ongelofelijk blij gemaakt! Na veel gezeur van familie en vrienden poogde ik de theorie te leren uit een boek. Dat boek bracht me ertoe te denken dat de rijtheorie onbegrijpelijk was voor de aardse mens. Jullie site was dan ook een geschenk uit de hemel! Dankzij jullie site verstond ik alles van de eerste keer. En ja, vandaag ben ik ook van de eerste keer geslaagd. Fantastisch toch!

Vriendelijke groetjes,

FORUM / dinsdag 8 maart 2011 / Joke Vh uit Asse

RIJBEWIJS B

Danku gratisrijbewijsonline.be.

Zoals iedereen die deze website gebruikt ben ik enorm tevreden! Hierdoor ben ik geslaagd! Het is een veel leukere manier van studeren, een aanrader voor iedereen!

FORUM / dinsdag 8 maart 2011 / Geslaagd

RIJBEWIJS A3 – 36/40

Heb gisteren eindelijk na lang wachten mijn rijbewijs A3 gaan doen

heb daarvoor deze site gebruikt met de proefexamens.

Ik ben geslaagd van de eerste keer met 36/40! Goede site.

FORUM / dinsdag 8 maart 2011 / Jeffrey

RIJBEWIJS B – 43/50

Ik heet Marvin ik woon in Asse en ben pas 18 jaar. Ik heb heel mijn theorie examen geleerd op jullie site gratisrijbewijsonline en ben geslaagd op 07 maart in het examencentrum Mollem!

Ik ben natuurlijk geslaagd bij de eerste keer en dit dankzij jullie site. Ik heb 2 keer ge'smst om meerdere keren de testen te kunnen doen en ik ben met 43/50 geslaagd!

Ik ben heel dankbaar voor de Rijbewijs Team die mij daarmee hielp!

Groetjes voor heel de Rijbewijs Team,

FORUM / maandag 7 maart 2011 / Marvin P

RIJBEWIJS B – 50/50

Beste,

Ik ben jullie ontzettend dankbaar door jullie site ben ik maar liefst geslaagd met 50 op 50 op mijn rijbewijs b dat ik vandaag heb afgelegd.

Ik geef jullie site aan iedereen door die ik ken. Ik had ook 2x betaald voor de proefexamenvragen en het heeft me echt onzettend goed geholpen en op mijn examen kwamen er vragen terug die ik via jullie site had kunnen oefenen.

Echt waar jullie site is een aanrader!

Met vriendelijke groeten,

FORUM / maandag 7 maart 2011 / Tim S uit Vlierzele

RIJBEWIJS B – 49/50

Deze site is echt heel goed als je uw examen moet gaan maken!

Je leert hier alles wat je moet kennen.

Geslaagd met 49/50!

Echt een aanrader voor iedereen!

En nogmaals bedankt gratisrijbewijsonline voor al die vragen.

Voor 2,50 euro voor proefexamens is zijn geld zeker dan waard!

FORUM / maandag 7 maart 2011 / EC uit Gullegem

RIJBEWIJS B

Yupziekadee dankzij gratisrijbewijsonline heb ik mijn voorlopig rijbewijs op zak en daarvoor wil ik alle medewerkers hartelijk bedanken.

FORUM / zaterdag 5 maart 2011 / Bruno

RIJBEWIJS B

Ik ben ''eindelijk" geslaagd op mijn theoretisch examen. Het was de hoogste tijd om te gaan!

Ik ben geslaagd op 1 maart 2011, een fantastische herinnering die datum! Ik ben geslaagd mede twee geluksbrengers (alé denk ik toch...). 1 een mini paternoster en 2 een vogel die poepte op mijn jas. Hilarisch vond ik het, maar een kameraad zei dat dat geluk bracht.

Op jullie site heb ik heel goed kunnen oefenen, het is echt een fantastische site om je theorie te leren! Ik heb al gezegd tegen diegene wat geen L hebben, ze zeker jullie site moeten gebruiken!

FORUM / zaterdag 5 maart 2011 / Tom H

RIJBEWIJS B – 47/50

Heb vorig jaar een voorrangsregel overtreden en zo een ongeval veroorzaakt en aangezien ik een beginnend bestuurder was (minder dan 2 jaar rijbewijs B) gold er een nultolerantie en moest ik de theorie opnieuw doen.

Dankzij deze fantastische site ben ik voor een 2e maal geslaagd voor mijn theoretisch examen, met zelfs nog een beter resultaat.

Merci

FORUM / donderdag 3 maart 2011 / Marie V

RIJBEWIJS B

Bedankt! bedankt! bedankt! bedankt!

Dankzij jullie g e w e l d i g e site heb ik mijn voorlopig rijbewijs in 1 x gehaald! In ieder geval, jullie site is in 1 woord samengevat : formidabelfantastischsupertof!

Dat jullie nog veel mensen mogen verder helpen!

FORUM / donderdag 3 maart 2011 / Lissa G uit Lier

RIJBEWIJS B

Pas op ! Pas op !

Voortaan ben ik op de baan!

Voorlopig voor niemand nog ok

Lien komt eraan met haar slee.

FORUM / donderdag 3 maart 2011 / Lien St uit Koekelare

RIJBEWIJS B – 46/50

Vandaag mijn theorie gaan doen en joepie ik ben geslaagd met 46/50.

Ik heb veel geoefend (3 weken) op jullie webside en dan de proefexamens gedaan.

Grappig is wel dat ik bij de proefexamen ook altijd een score had van 45/50 of 46/50.

Nu kan het echte werk beginnen.

Tip :volhouden en er voor gaan.

FORUM / woensdag 2 maart 2011 / Fam D W

RIJBEWIJS B

Hallo ik ben Vera en heb net men rijbewijs theorie gedaan en wat denk je? ja geslaagd met ne grote smile tot achter men oren.

Zo fier als ne gieter zeggen ze en dat op men 45 jaar zeg.

Bedankt voor deze site waar ik heb op kunnen leren , gewoonweg fantastisch en nu nog mene praktijk hmmmmm...

FORUM / woensdag 2 maart 2011 / Vera J

RIJBEWIJS A3 – 36/40

Ik ben net terug.

Eerst heb ik A3 gedaan 36/40 dus ik dacht ik doe B ineens ook en daar haalde ik 45/50!

Alleen door te leren op deze site!

FORUM / maandag 28 februari 2011 / Vraag

RIJBEWIJS B

joepie ik ben vandaag voor de eerste keer geslaagd voor de theorie van de auto en kan het nog steeds niet geloven maar het is toch echt waar!

FORUM / vrijdag 25 februari 2011 / Loveangel

RIJBEWIJS B

Hallo allemaal!

Ik heb net mijn theoretisch rijbewijs B gehaald en ik ben superblij! Ik behaalde 49/50 en dat allemaal dankzij jullie uitstekende website.

In het begin had ik helemaal geen zin om te studeren voor dit theoretisch rijbewijs, maar toen ontdekte ik jullie website.

Het studeren ging veel vlotter dan verwacht en de theorie-oefenvragen zijn een leuke afwisseling!

Ik raad ook iedereen aan om de PROEFEXAMENS te maken, zonder dit had ik nooit zo'n hoge score kunnen halen.

Het is een leuk initiatief om dit concept GRATIS aan te bieden en de proefexamens zijn ook bijna kosteloos!

Ik ben heel tevreden met mijn theoretisch rijbewijs en hopelijk zal het praktisch rijbewijs evengoed gaan!

Heel veel succes toegewenst aan alle anderen die ook voor hun theoretisch rijbewijs gaan,

via deze methode heb je een grote slaagkans en ik kan het weten.

FORUM / donderdag 24 februari 2011 / Stefanie V uit Geel

RIJBEWIJS B – 46/50

Halloooo,

Ik ben Kelly en ben een tijdje geleden 18 jaar geworden.

Na een tijdje 'studeren' in boeken en op het internet ben ik vorige week mijn theorie examen gaan afleggen.

Wat hoog tijd werd natuurlijk! Door veel oefenvragen te maken op gratis rijbewijs online ben ik mooi geslaagd met 46 op 50. Ik was ENORM blij!

Net voor het examen was ik eigenlijk vrij rustig, maar toen op mijn scherm kwam dat ik geslaagd was kwamen de zenuwen juist.

Raar maar waar, ik wist op die moment met mijzelf geen weg.

Er verscheen een enorm grote smile op mijn gezicht die ik echt niet kon wegsteken.

De man achter de balie zei: hier is er eentje goed aan het lachen.

Ahja tuurlijk, ik was geslaagd en dat kon iedereen wel merken.

Nu ga ik ervoor zo snel mogelijk mijn vast rijbewijs te halen.

Wish me luck!

Dit heb ik te danken aan gratis rijbewijs online, zodus BEDANKT!

Vriendelijke groetjes

FORUM / woensdag 23 februari 2011 / Kelly H uit Tremelo

RIJBEWIJS B – 46/50

Mijn naam is Sigrid en ik woon in 2100 Deurne.

Ik heb gestudeerd met jullie website en alle oefenvragen en examens gedaan. Met dank aan deze site ben ik geslaagd voor mijn theorie na de 2de keer (met maar 4 fouten)!

Ik heb hier echt heel veel geleerd en voel ik mij ook zelfverzekerd om te slagen voor mijn praktijk.

Dank u wel!

FORUM / dinsdag 22 februari 2011 / Sigrid M uit Deurne

RIJBEWIJS B

HipHoi,

Super bedankt voor het aangenaam en vlot studeren dankzij jullie website!!

Van de eerste keer geslaagd zoals jullie garanderen!

FORUM / dinsdag 22 februari 2011 / Debbie DB uit Gent

RIJBEWIJS B

Ik ben Walter, 17 jaar, een ongelooflijk gelukkig! Sinds het woord GESLAAGD op mijn computerscherm verscheen, kan mijn geluk niet meer op!

Het was de eerste keer dat ik het B examen deed, na het volgen van 8 lange maar geweldig leuke theorie lessen van rijbewijs op school. Ik sprong letterlijk en figuurlijk een gat in de lucht, zodanig hard dat wel 15 omzittenden naar mij keken alsof ik zo fier leek, net als de eerste keer toen ik alleen van het potje kwam. Zondag ga ik mijn eerste rijles krijgen van mijn schoonbroer en ik heb er ongelooflijk veel zin in! Vandaag op het gemeentenhuis mijn papieren gaan indienen en vanaf morgen ben ik de trotse bezitter van een voorlopig rijbewijs B!

Ik zou graag gratisrijbewijsonline willen bedanken voor hun fantastische oefeningen, die mij toch wel ongelooflijk hard hebben vooruit geholpen!

Highway, here I come!

FORUM / maandag 21 februari 2011 / Walter S uit Dendermonde

RIJBEWIJS A

Haloooooo allemaal ik heb net men theorie A gedaan en van de eerste keer geslaagd.

Ik kan mezelf geen beter verjaardagskado geven

ik kan eindelijk met men moto gaan rijden.

FORUM / maandag 21 februari 2011 / Bart 1989

RIJBEWIJS B – 46/50

Halloootjes !!

Deze morgen heb ik mijn theoretisch rijexamen gedaan op school.

Na het volgen van 4 avonden les begon ik wel wat te stressen.

Ik wist niet dat er zoveel verkeersregel, borden, voorangsregels... bestonden !

Maar dankzij jullie site heb ik heel veel kunnen oefenen en had is wel de smaak te pakken. Ik vond het zelfs leuk om die vragen op te lossen.

Zo leerde ik ook uit mijn fouten.

Vandaag was het de GROTE dag! het examen... ik heb nog nooit zo hard gestrest als voor dit examen.

Mijn hart ging wild te keer... hoe meer vragen ik had opgelost hoe meer ik begon te "stressen".

Vooral die laatste 10 vragen!

Op het eind van mijn examen durfde ik zelfs niet eens naar mijn punten te kijken.

Ik keek gewoon of ik er door was. En dat was ik ook !!

Later bleek het dan dat ik 46/50 had. (daar ben ik wel trots op).

Ik hoop nu wel dat het praktisch rijexamen even vlotjes zal verlopen.

Maar daarvoor zal ik wel nog eventjes moeten oefenen!

Nogmaals MERCI !

FORUM / maandag 21 februari 2011 / Sarah S uit Waregem

RIJBEWIJS B

Na het vele oefenen op de website gratisrijbewijsonline ben ik geslaagd voor het theoretisch rijbewijs.

Ik had het niet verwacht, maar let op iedereen... Nog een gevaartje bij op de weg.

FORUM / maandag 21 februari 2011 / Stina L

RIJBEWIJS B – 46/50

Ik had de dag ervoor 3 maal de proefexamens op de site uitgeprobeerd

en vanmorgen nog wat op m'n I-pad de site overlopen.

Vervolgens naar het SBAT centrum en raad maar, van de eerste keer geslaagd met 46/50!

Dit kwam zelfs als een verbazing aangezien ik er niet echt veel voor had gedaan, maar allesinds, ik heb mijn goeie punten te danken aan gratijsrijbewijsonline!

Bedankt!

FORUM / donderdag 17 februari 2011 / Yannixx

RIJBEWIJS B – 45/50

Hallo gratisrijbewijsonline dankzij jullie site die ik van vrienden gekregen heb, ben ik van de eerste keer geslaagd op mijn autorijbewijs B. De leerstof op de site was zeer uitgebreid en goed uitgelegd. Ik ben jullie zeer dankbaar. Mijn score 45/50.

Ik raad iedereen deze site aan en ook de proefexamen te doen. De vragen van het proefexamen waren bijna dezelfde vragen als die van het echte examen.

Echt bedankt! Door jullie site zijn vele deuren voor mij open gegaan.

Veel succes met de site maar nu ga ik even lekker auto rijden.

FORUM / dinsdag 15 februari 2011 / Sammy

RIJBEWIJS B – 46/50

Dankzij jullie website en proefexamens ben ik vandaag 14 februari van de eerste keer geslaagd met 46 op 50.

In amper 3 dagen tijd heb ik alles kunnen leren via de website wat een hele grote hulp was.

Bedankt voor dit fantastisch initiatief wat vast voor velen kan helpen.

Ik raad het aan iedereen aan deze website te gebruiken om te studeren!!!!!!

FORUM / maandag 14 februari 2011 / Sander VV uit Koolkerke

RIJBEWIJS B

Beste,

Ik ben geslaagd

voor het behalen van mijn rijbewijs, theorie

had je 't mij voordien gevraagd

dan geloofde ik het nie

Ik heb al toertje blok gereden

handen om het stuur, krampachtig

speelstraten heb ik vermeden

de kindjes leven nog, waarachtig

FORUM / zondag 13 februari 2011 / Ilse D uit Rollegem

RIJBEWIJS B – 45/50

Joepie geslaagd! Eeindelijk ga ik voor mijn rijbewijs 61jaar jong en ik ben geslaagd voor mijn theorie 45/50.

Bedankt gratis rijbewijs online jullie hebben mij flink geholpen.

FORUM / vrijdag 11 februari 2011 / Ria H uit Oudegem

RIJBEWIJS B

Hallo geachte redactie van gratis rijbewijs online,

Ik Melissa V. heb vandaag mijn theorie-examen behaald en dit had nooit mogelijk geweest zonder de hulp van jullie prachtige site!

Ik ben al 27 jaar en met het boek lukte het totaal niet. Ik kon er mijn aandacht niet bijhouden, maar dankzij jullie website ben ik er van de 1ste maal door.

Dit had ik nooit verwacht en ben heel blij!

Vele blije groetjes op deze regenachtige dag.

FORUM / vrijdag 11 februari 2011 / Melissa V uit Zele

RIJBEWIJS B – 42/50

Mijn verhaal:

Een 10 jaar geleden was mijn vriendin bezig aan het studeren om de theorie af te leggen voor de auto.

Toen ze klaar was kwam ze bij mij aan de deur en zei ze dat ik maar me moest gaan, en dat het wel zou lukken (ondanks dat ik toen nog niets geleerd had). Toen dacht ik er niet verder bij na en ging ik mee, met als gevolg dat zij geslaagd was en ik niet.

Ik had juist 1 kleine fout teveel (toen was het nog het andere systeem). Dus niet geslaagd.

Hierdoor heb ik jaren niet durven meedoen aan het examen uit schrik dat ik weer niet geslaagd zou zijn.

Nu 10 jaar later en met een vriend en een dochter, heb ik het dan toch eens geprobeerd, nadat ik gestudeerd had met de site van gratis rijbewijs online.be. Dit gaf een goed overzicht van alle aspecten wat je moet kennen, alsook is alles duidelijk voorgesteld op de site.

Toen ik het examen ging afleggen had ik 40/50!! juist ééntje tekort!

Maar toen heb ik ook nog eens de proefexamens opgevraagd via sms (deze hebben mij ook zeer goed geholpen), en zo heb ik dan de derde keer 42/50 behaald! en was ik dus geslaagd!!!! Ik heb geen 45/50 maar ik ben er superfier op en zal de site zeker aanbevelen aan mensen die hun theorie gaan leren!

Dus laat je nooit meenemen naar een examen als je niet naar de site van gratisrijbewijsonline gekeken hebt, want zo zie je maar.

Had ik het de eerste wel gestudeerd met de site, dan kon ik nu al 10 jaar met de auto!

FORUM / donderdag 10 februari 2011 / marijke dh uit Nonove

RIJBEWIJS C – 48/50

Heb na mijn theoretische lessen alle oefenvragen voor C-rijbewijs gemaakt. Met goeie moed naar examen en 48/50 behaald.

Zeker 75% van de vragen kwam overeen met hetgeen hier op de site staat! De best besteedde 2,5 euro in lange tijd!

FORUM / donderdag 10 februari 2011 / Bramdevos

RIJBEWIJS A

Na enkele jaren geleden te slagen in het rijbewijs B, dat ik ook via jullie site

had geoefend, ben ik recent geslaagd voor het theoretisch rijbewijs A. Nu ga ik

de praktijklessen aanvangen en komt mijn droom dichterbij.

Bedankt voor de uitstekende proefexamens!

FORUM / woensdag 9 februari 2011 / Jens uit Wondelgem

RIJBEWIJS B – 50/50

Hallo ik ben geslaagd voor mijn rijbewijs B theorie examens.

FORUM / dinsdag 8 februari 2011 / Nathalie uit Wetteren

RIJBEWIJS B – 49/50

Ik heb geen enkele vraag gehad op het examen over de stopafstand en ben met glans geslaagd: 49/50!

Bedankt voor de goede website, het echte examen is net zoals de proefexamens hier!

Nu begint het leukste gedeelte!

FORUM / maandag 7 februari 2011 / Gast

RIJBEWIJS B – 50/50

Eventjes laten weten dat ik ongeveer 3 weken geleden mijn theoretisch rijbewijs B gedaan heb, met behulp van gratis rijbewijs online,

met als resultaat bij de eerste poging 50/50.

De dame die achter het loket zat geloofde het eerst niet tot het papier uit de printer rolde, en haar reactie:

amai dat zien we hier ook niet veel.

Morgen begin ik eindelijk aan mijn 20 uur rijlessen, die 3 weken leken wel een jaar te duren.

Al een autotje gekocht ondertussen zodanig dat ik direct de baan op kan als ik mijn voorlopig in handen heb.

FORUM / zondag 6 februari 2011 / Angelo

RIJBEWIJS B – 49/50

Ik ben woensdag examen gaan doen en was erdoor! Ik had maar één foutje.

FORUM / zondag 6 februari 2011 / Hanne vB uit Essen

RIJBEWIJS B

Hallo iedereen,

Ik wil jullie laten gewoon laten weten dat ik geslaagd ben voor mijn theoretisch rijexamen van de auto.

Wie had dat verwacht, niemand denk ik. Maar het werd tijd want als je mama bent van 2 kindjes kan je niet anders dan voor je rijbewijs gaan.

Dus jaja het is me gelukt.

Donderdag 3 februari 2011 begin ik met mijn praktisch gedeelde. En hopelijk gaat het even vlot als de theorie.

Met vriendelijke groeten,

FORUM / maandag 31 januari 2011 / Lieve E uit Balen

RIJBEWIJS B – 46/50

Halloooo allemaal!

Een week geleden ben ik vertrokken naar het examencentrum voor de eerste maal.

Ik leerde vanuit het boek (...) en ik maakte ook de oefenvragen op de site, maar ik dacht domweg: waarom zou ik die proefexamens hier nodig hebben?

Nu ben ik wel geslaagd voor auto na de tweede maal met behulp van deze site!

Ik wil jullie allemaal aanraden om daar toch maar van te profiteren, want ik ben er vandaag met 46/50 door!

Bedankt gratisrijbewijsonline.be !!!

FORUM / vrijdag 28 januari 2011 / Beeckmans B

RIJBEWIJS B

Ik, Nancy T., ben op 20 januari 2011 in één poging voor mijn theoretisch examen GESLAAGD.

Dit is mijn ckecklistje: hoe haal ik mijn autorijbewijs:

- Ik haal het theorie boek (...),

- Ik ga via gratisrijbewijsonline.be de theorie-vragen oefenen,

- Dit doe ik één dag aan één stuk door,

- Ik ga het examen doen, en slaag!

- Ik ga opzoek naar een eigen wagentje,

- Ik download het praktijkboek op gratisrijbewijsonline.be,

- Ik zoek een toffe rijschool,

- Ik volg mijn rijlessen,

- Ik doe het praktijkexamen en HAAL MIJN AUTORIJBEWIJS!

Bedankt voor de leerrijke site!

FORUM / vrijdag 28 januari 2011 / Nancy T uit Scherpenheuvel

RIJBEWIJS C – 46/50

Na weken gepushed te zijn door mijn bazen op het werk, ben ik eindelijk begonnen aan mijn rijbewijs C.

Gelukkig moest ik voor de uitoefening van mijn werk geen vakbekwaamheid doen!

Toch nog een beetje geluk dus.

Vol goede moed ben ik in een weekend begonnen met het studeren van de theorie via jullie website.

Na alle proefexamens meerdere malen te herhalen ging ik vol goede moed naar het examencentrum in Sint Denijs Westrem.

Met knikkende knieën wachtte ik ongeduldig aan het loket, en toen ik het examenlokaal binnen mocht, voelde ik de moed in mijn schoenen zakken.

Het examen was niet zoals rijbewijs B of A op een van de vele computers. Nee nee het examen was op een computer apart in een hoekje.

Hier had ik me niet aan verwacht. En onmiddellijk kreeg ik een krop in mijn keel. Na ongeveer 25 minuten verschenen de verlossende woorden: Proficiat, u bent geslaagd!

Met 46/50, een gerust hart en een grote lach keerde ik terug naar mijn bedrijf!

FORUM / dinsdag 25 januari 2011 / Michiel V I uit Merelbeke

RIJBEWIJS C

Geslaagd o.a. dankzij gratisrijbewijsonline.be!

Nu nog de praktijk achter het stuur van een vrachtauto en dan kan ik als vrijwilliger bij de brandweer snel maar veilig de plaats van interventie bereiken.

Deze site is een echte aanrader voor wie een rijbewijs moet behalen.

Dank u.

FORUM / maandag 24 januari 2011 / Alain E uit Huldenberg