Gratis Rijbewijs Online
homepage theorie proefexamens reacties van jongeren praktijk films forum rijscholen in Vlaanderen contactgegevens en varia

GRATIS RIJBEWIJS ONLINE REACTIESENKELE REACTIES
MAART 2010


LEES DUIZENDEN REACTIES OP HET FORUM ONDER
"Ik heb mijn examen gedaan".

RIJBEWIJS B - 47/50
Gisteren de hele avond goed gestudeerd en vandaag theorie examen gaan doen, en vond het zeer gemakkelijk, geslaagd met 47/50.
Ik had mijn A3 hier ook al geleerd en die voorkennis heeft mij toch goed geholpen.
Keep up the good work!

(FORUM / 31 maart 10 / Gunstn)

RIJBEWIJS B - 44/50
Na een moeilijke periode heb ik besloten om iets voor mezelf te doen. Vandaag kan ik vol trots zeggen dat ik voor mijn theoretisch examen geslaagd ben met 44/50, en dit van de eerste keer. Ik heb maar een week gestudeerd! Dit dankzij jullie website en de betalende examenvragen.
Oja een vraagje dat niet voorkwam in op jullie site: Hoe moet je de hulpdiensten verwittigen bij een ongeval: met je gsm of met de noodtelefoon? Ik had gsm gekozen maar fout, het moest noodtelefoon zijn.
Antwoord moderator forum: Dat staat nochtans uitgelegd op onze theoriepagina's: www.gratisrijbewijsonline.be/ongevalwet3.htm . En het is een vraag van onze proefexamens.
(FORUM / 31 maart 10 / Aicha uit Borgerhout)

RIJBEWIJS B - 48/50
Hallo iedereeeeeen!
Dankzij gratisrijbewijsonline heb ik gisteren de stap gezet om mijn theorie-examen af te leggen en bij deze ben ik dus geslaagd! Met een goeie 48/50 !!!!!! Mijn ouders zijn erg fier op mij en mijn dag kan dus gewoon niet meer stuk.
Deze week zaterdag begint mijn praktijk! Dus wish me luck!
Aan degenen die nog moeten gaan voor hun theorie -> Gewoon rustig blijven en in jezelf geloven, dan lukt het je zeker en vast!
Dikke zoen en veel succes aan iedereen!

(FORUM / 30 maart 10 / Jessica)

RIJBEWIJS B - 47/50
47/50 !!! Van de eerste keer geslaagd door te studeren op jullie TOP-site. Enkel gebruik gemaakt van de oefenvragen. Heb ook geen gebruik gemaakt van het proef-examen. Volgens mij waren de vragen op het examen stukken gemakkelijker dan jullie oefenvragen... dus als je deze kan maken moet het op het examen ook wel lukken!!! (bv bij de voorrangsvragen waren er geen 5 bestuurders gelijktijdig op het kruispunt aanwezig maar max 2 zodat je niet eerst moest zitten puzzelen om het juiste antwoord te vinden en dan juist buiten de tijd viel)
Dus als je ook de theorie leert moet het zeer goed mogelijk zijn om op het examen 50/50 te behalen als de zenuwen niet de bovenhand krijgen.
Echt super hard bedankt...

(FORUM / 29 maart 10 / softy)

RIJBEWIJS B - 42/50
Geachte mensen Gratis rijbewijsonline,
Ik heb mijn theroie examen afgelegd en ben van de eerste keer geslaagd met 42/50. Dankzij jullie site ben ik geslaagd, het heeft echt geholpen en ik heb andere mensen aangeraden om die oefeningen en de proefexamen van jullie site te studeren, en zo hun kansen te verhogen op slagen.
Dank u wel!

(FORUM / 29 maart 10 / Lara Y.)

RIJBEWIJS B - 48/50
(...) Ondertussen ben ik 22 jaar, druk bezig met mijn thesis en bijna afgestudeerd. Het werd dus dringend tijd om de draad weer op te nemen, en met nieuwe moed te beginnen. Een medestudent gaf me de tip om even een kijkje te nemen op de site www.gratisrijbewijsonline.be.
Na de site grondig doorgenomen te hebben, ging ik met zwetende handjes en knikkende knien achter een computer in het examencentrum zitten en kwam een klein half uurtje later terug buiten met een brede glimlach en een hoge score. Dankzij de interessante examentips en handige oefeningen ben ik met glans geslaagd voor mijn theoretisch rijexamen, waardoor ik met frisse moed kan beginnen oefenen. Ik wil jullie dan ook graag bedanken voor het opstellen en verzorgen van deze website. Ik ben er namelijk van overtuigd dat de tips en oefeningen een grote hulp betekenen voor heel veel mensen, en heb de website zelf ook al aan verschillende mensen aangeraden.

(FORUM / 29 maart 10 / Ellen D.)

RIJBEWIJS B - 46/50
Ik heb even terug mijn theorie van de wagen afgelegd en was van de eerste keer geslaagd!
Heb op deze site een maandje of 2 geleerd en 2 smskes verzonden, twas zeker de moeite waard! Het was wel grappig want de moeilijkste vragen had ik juist en de "simpele" vragen had ik fout...
Eén ding ben ik zeker, voor mijn moto examen ga ik terug leren op deze site, is veel gemakkelijker dan een boek.
Alvast bedankt gratisrijbewijsonline.

(FORUM / 26 maart 10 / Mathias-1992)

RIJBEWIJS B - 49/50
Een oude pc (die veel te magenta stond), een nog oudere computermuis en een vieze stoffige stoel die nog warm was van de kandidaat voor me.. buerks..
Maar gelukkig kon dit alles me niet van mijn stuk halen, ik heb een hele week de vragen beantwoord en herbeantwoord en opnieuw herbeantwoord op jullie site. Bijna de helft van de vragen op het examen waren er die ik al eerder (bij jullie!) was tegengekomen. En uiteraard was ik geslaagd. Amper 1 foutje. Een binnensmonds gilletje van extase (maar niet geheel onverwacht, al zeg ik het zelf) en ik kon de stoffige stoel op mijn beurt verwarmd achterlaten voor de volgende gegadigde.
Met vriendelijke groeten.

(FORUM / 25 maart 10 / Leen G. uit Munte)

RIJBEWIJS A - 45/50
Super site! Hier alles gelezen daarna vol zelfvertrouwen richting het examencentrum en ja hoor... Geslaagd 45/50 !!!
(FORUM / 24 maart 10 / Mitch)

RIJBEWIJS A - 47/50
Zonet theorie examen voor Rijbewijs A achter, enkel mbv deze site en 47/50.
(FORUM / 24 maart 10 / Wirloff)

RIJBEWIJS A3 en RIJBEWIJS B
Ik heb gebruik gemaakt van jullie site gratisrijbewijsonline.be voor het instuderen van mijn theorie van de brommer en de wagen. (heb twee keer code aangevraagd)
Onderweg van Antwerpen naar Deurne was ik zeer zenuwachtig. De reis leek wel een eeuwigheid te duren. Maar achteraf bleken al mijn zenuwen onnodig te zijn want ik ben voor beiden van de 1ste keer geslaagd.
Dus dank aan alle medewerkers van gratisrijbewijsonline.be die deze mogelijkheid ter onze beschikking stellen. Ik ben al de hele dag euforisch!!!!!!!!!! Woehoeeeeeeeeeeeeeeeeee.
Nu nog leren rijden. haha haha.

(FORUM / 24 maart 10 / nadia s.)

RIJBEWIJS B - 50/50
Dankzij deze site geslaagd met 50/50!
Bedankt!!!

(FORUM / 22 maart 10 / Kenneth)

RIJBEWIJS A - 47/50
Ik ben voor mijn theorie van mijn rijbewijs A geslaagd dankzij deze site, 47/50.
(FORUM / 18 maart 10 / xlimited)

RIJBEWIJS B - 44/50
Ik heb dankzij uw site mijn theorie gehaald.
Ik ben daar zeer dankbaar voor.
Het is ook een beetje speciaal want ik heb m'n theorie gehaald de dag nadat ik 17 werd.
M'n theorie heb ik gehaald met 44/50.
Ik noem Korab H. Ik ben 17 jaar en ik woon in Oostende
En ja ik hoop dat ik nog hoor van jullie.

(FORUM / 18 maart 10 / Korab H.)

RIJBEWIJS B - 48/50
geslaagd Een 3-tal jaar geleden had ik reeds een theoretisch rijexamen afgelegd, daarop volgend mijn praktisch rijexamen en daar heb ik me een schrik opgedaan en voila .... meer dan 3 jaar later, zat ik hier dan, nog steeds zonder rijbewijs.

Na talloze slapeloze nachten, eindeloos veel getreuzel heb ik uiteindelijk toch besloten om opnieuw de stap te wagen. Ik ging naar de bib en haalde daar 2 boeken om je theoretisch rijexamen te studeren ... maar ik kon mijn aandacht er maar moeilijk bijhouden.

Toen kwam ik op jullie website terecht, wat een verademing .... Alles staat zeer goed uitlegd, goed geïllustreerd én héél veel oefeningen + oefenexamens.

Talloze uren heb ik voor mijn pc doorgebracht en vandaag heb ik mijn examen afgelegd. Ik ben geslaag met 48/50! SUPER!
Dit dankzij jullie!
DUIZEND MAAL DANK .... en nu duimen voor de rest hé.

(FORUM / 18 maart 10 / Barbara V.)
RIJBEWIJS B
Na veel werken en zwoegen is het er dan toch van gekomen. 8 uren les, een handboek met vele leuke prentjes en eindeloos oefeningen maken op de site, dit alles heeft me geholpen om geslaagd te zijn!
Met bibberende handjes ging ik op mijn plaats in de theorie-bus op school zitten. De 50 vragen passeerden langzaam voorbij. En dan kwam het verlossende antwoord: Je bent geslaagd voor jouw theorie-examen!
Nu zal er nog meer gezwoegd moeten worden vrees ik, en dan niet alleen voor mij, maar voor de mamie en de papie ook. Leren rijden... Jah, na veel oefenen zal dit wel in orde komen zeker.
Ik kijk al uit om te starten: nu zondag op de parking van de Ikea! En zodra ik mag pronken met mijn L'etje, laat ik dat jullie weten!

(FORUM / 18 maart 10 / Julie V.S. uit Affligem)

RIJBEWIJS B
Ik ben gisteren voor de 1ste maal theorie gaan doen voor mijn rijbewijs B, ik was van de eerste maal geslaagd, joepie.
Deze site is een prima site. Bedankt.

(FORUM / 17 maart 10 / Petra S. uit Temse)

RIJBEWIJS B
Ey menskes die het bestaan van deze site werkelijk hebben gemaakt!
Allen bedankt, heb het gehaald, twee dagen erna heb ik ook iemand die kant uitgestuurd, en die is ook geslaagd!
Met behulp van deze site is het vl vlotter gegaan!

(FORUM / 17 maart 10 / Nientje)

RIJBEWIJS B - 46/50
Joepie ! Van de eerste keer geslaagd met 46/50 ! Dit dankzij de formidabele voorbereiding via deze site. Dikke merci ! Hoe? Ik heb 2 keer een code voor het proefexamen aangevraagd, rustig een halve week lang alle vragen reeks per reeks doorlopen, waar fouten de theorie opnieuw gestudeerd en daarna de random vragen opgelost tot ik een aantal keer geslaagd was, en dan direct gerept naar het examen wat makkelijker was dan de proefexamens doordat ik ook meer tijd kreeg dan op het proefexamen, en veel vragen kwamen terug, super!
(FORUM / 17 feb 10 / Philip D. uit Erembodegem)

RIJBEWIJS B - 45/50
Ik ben Olessia en ik woon in Roeselare.
Ik wil aan jullie meedelen dat ik van de eerste keer van morgen geslaagd ben. Bedankt dat ik mocht jullie toffe site gebruiken. Mijn resultaat was 45/50 Yes yes yes yes yes ... !!!!
Ik ga zeker aan iedereen aanraden.

(FORUM / 12 feb 10 / Olessia uit Roeselare)

RIJBEWIJS B - 46/50
Afgelopen woensdag stortte mijn wereld in elkaar, ik had donderdag theoretisch rijexamen MAAR ik was mijn handboek kwijt.
Gelukkig was er een oplossing om het gezaag van mijn ouders, mijn schrik voor het examen te stoppen: Gratis Rijbewijs Online!
Dankzij jullie site heb ik alsnog kunnen studeren voor het examen en zo behaalde ik toch nog de goede score van 46/50!
Indien ik dus niet jullie site zou hebben om te leren, zou ik grandioos gebuisd zijn en ik weet niet hoe ik dat thuis zou moeten uitleggen..
Dus jullie zorgden niet alleen voor een extra autobestuurder, maar ook voor het voorkomen van heel wat ruzies bij mij thuis!
Bedankt! Jullie site is top!
(FORUM / 14 maart 10 / Toon D. uit Putte)

RIJBEWIJS B
geslaagd
(FORUM / 13 maart 10 / Sarah Van Dessel uit Lier)

RIJBEWIJS B
Na 12 dagen met de site, heb ik mijn theorie-examen goed geslaagd. Het is heel makelijk, dank jullie wel, dat werkt echt!
(FORUM / 11 maart 10 / turdelu)

RIJBEWIJS A en RIJBEWIJS C
Ik heb gisteren de theorie van mijn rijbewijs A EN C behaald, op dezelfde dag van de eerste keer. Mede dankzij www.gratisrijbewijsonline.be ben ik hierin geslaagd!!!
Dank u! dank u!

(FORUM / 10 maart 10 / Ilknur)

RIJBEWIJS B - 48/50
Ik heb reeds in januari mijn theorie examen afgelegd en was van de eerste keer geslaagd 48/50.
Ik heb van de kerstvakantie gebruik gemaakt om intensief de oefeningen van de site te maken. Het is dankzij deze site dat ik er zonder problemen door was.
In de tussentijd ben ik druk doende te oefenen met de wagen (zowel rijschool als met familie).

(FORUM / 9 maart 10 / dirksken)

RIJBEWIJS A - 48/50
Afgelopen vrijdag 5 maart theorie-examen gedaan voor rijbewijs A. Na eerst wat theorie te hebben gelezen en oefeningen te hebben gedaan en daarna 2 dagen intensief oefenen met de proefexamens heb ik mijn theorie in 1x behaald.
Voor die 2,50 euro echt een aanrader voor iedereen. Niet denken....... DOEN !!!!!!!

(FORUM / 7 maart 10 / xHansX)

RIJBEWIJS B - 48/50
Hey Gratisrijbewijsonline!
Dankjewel voor de goede tips en proefexamens! Met maar 2 foutjes heb ik iedereen verbaasd...
Groetjes.

(FORUM / 5 maart 10 / Manon V. uit Antwerpen)

RIJBEWIJS B
Keitof dat ik geslaagd ben, water en bloed gezweet, zo zenuwachtig was ik. Mijn vriendje was de volgende dag aan de beurt en is ook geslaagd. Joepie lekker samen leren rijden en om het eerst z'n rijbewijs behalen.....spannend!!!!!
(FORUM / 5 maart 10 / Nathalie V.A. uit Herentals)

RIJBEWIJS B - 48/50
Deze morgen ben ik mijn theorie gaan afleggen voor rijbewijs B.
Het werd meer dan een examen alleen. Ik ben helemaal niet van Antwerpen maar zit er wel op kot. Ik ging mijn rijbewijs afleggen in Deurne, waar ik de weg totaal niet ken. Ik vroeg de busschauffeur de weg, die me die tevens vriendelijk uit legde, een jonge man had dit gehoord op de bus. Hij vertelde me dat hij recht tegenover het centrum werkt en dat hij wel zou mee lopen en het tonen.
Onderweg vermelde hij nog wat mogelijke strikvragen en ondervraagde hij me de verkeersregels. Zo gezegd, zo gedaan, ik haalde mijn voorlopig rijbewijs en stapte goedgezind buiten. Toevallig kwam dezelfde jongeman van de bus uit een broodjeszaak waar ik passeerde toen hij broodjes moest halen voor op zen werk. Hij vroeg me hoe het geweest was en ik kon al glimlachend zeggen, slechts twee foutjes. Waarop ik getrakteerd werd op een koffiekoek en een koffie.
Ik nam een uurtje later de bus terug, en toevallig was het dezelfde buschauffeur. Ook hij vroeg me naar mijn resultaat, terug een brede glimlach en de vermelding van slechts twee foutjes later, werd ik opnieuw getrakteerd op een koffie.
Ik heb dankzij jullie niet alleen een voorlopig rijbewijs gehaald, maar heb er ineens twee vrienden bij.
Bedankt!

(FORUM / 4 maart 10 / Lies M.)

RIJBEWIJS B - 48/50
Vandaag ben ik met maar liefst 48/50 geslaagd voor mijn theoretisch examen, en allemaal dankzij deze site!
De theorie is overduidelijk, en de examenvraagjes zijn net zoals de echte, enorm goed dus!
Nog eens van harte bedankt.

(FORUM / 3 maart 10 / Laurens D.B.)

RIJBEWIJS B - 50/50 en RIJBEWIJS A - 48/50
Hallo Gratisrijbewijsonline,
Om te beginnen wil ik jullie van harte bedanken dat ik wr geslaagd ben op het theoretisch examen. Ik ging natuurlijk terug voor de vollge 50/50, zoals ik behaald heb op mijn rijbewijs B. Dit is net niet gelukt, maar uiteraard ben ik meer dan blij dat ik toch met glans van 48/50 geslaagd ben! Dus nogmaals hartelijk dank voor de prachtige theorie en examenvragen.
Nu heb ik dus door deze website A3, B en A behaald. Ik hoop dat ik ook nog eens terug naar deze prachtige site kan surfen, wie weet ga ik ooit nog eens voor rijbewijs C en D, dan kom ik vast en zeker terug!
Vriendelijke groeten uit Leuven, Jesse

(FORUM / 1 maart 10 / jessevds)


vorige maand

Valid HTML 4.01 Transitional Valid HTML 4.01