Gratis Rijbewijs Online
homepage theorie proefexamens reacties van jongeren praktijk films forum rijscholen in Vlaanderen contactgegevens en varia

GRATIS RIJBEWIJS ONLINE REACTIESLEES HIERONDER
REACTIES DECEMBER 2012


LEES DUIZENDEN REACTIES OP HET FORUM ONDER
"Ik heb mijn examen gedaan".

RIJBEWIJS B - 45/50
Ik ben Maaike, 17 jaar, en dankzij jullie site vandaag geslaagd!
Eerst had ik een handboek met ingewikkelde uitleg en was ik niet geslaagd.
Dus toen ik aan het zoeken was naar wat betere uitleg over een een bepaald onderwerp, kwam ik deze site, DE AVOND VOOR HET EXAMEN tegen. Ik heb dus al de filmpjes bekeken, de gratis oefeningen en de oefeningen met de code allemaal gemaakt, daarna een paar keer de oefenexamens ingevuld (die zeer vlot gingen). De volgende ochtend ging ik dus naar mijn examen, en behaalde een goede 45/50 en was zéér tevreden.
Ik bedoel, 1 avondje op deze site goed oefenen is al een goede voorbereiding!
Je kunt dus al raden dat ik dit een zéér goede studeermethode is, het is ontspannender, interessanter dankzij de filmpjes en leuker!

(FORUM / 31 december 12 / Maaike H.)

RIJBEWIJS B - 49/50
Hallo daar, mensen van Gratis Rijbewijs Online!
Vandaag ben ik voor de eerste keer naar het examencentrum geweest... en direct geslaagd op mijn theorie B! Ik had 49/50, ik was zo blij! Ik wou vandaag nog gaan, zodat ik het nieuwe jaar in stijl kon starten, haha! (Daarbij ben ik geboren op 20 december 1995, dus veel eerder kon ik ook niet gaan
Ik wou jullie bedanken voor de uitstekende site en lesaanpak. Ik kreeg op school 8 uur gratis theorielessen aangeboden. Ik heb die ook gevolgd, maar eerlijk... ik was er niet zo van overtuigd. Had ook niet het gevoel dat ik veel had bijgeleerd eigenlijk. De leraar verwees ook altijd naar andere oefen- en theoriesites, waaronder die van jullie. Ik heb op elke site oefeningen gemaakt en theorie geleerd, en daarom weet ik dat die van jullie nu eenmaal het beste is. Ik hoop dat jullie dat weten!
Ik zeg dat ook niet zomaar trouwens, zal het even uitleggen. Op die andere sites kon je ook oefeningen maken. Wanneer je dan fout had geantwoord, gaven die sites helemaal niet aan WAAROM het fout was en wat dan wel het juiste antwoord was. Daar heb je echt niks aan, daar leer je niets van bij. Jullie site daarentegen geeft direct aan als het fout is, waarom, en wat wel het juiste antwoord is. Ik voelde echt dat ik daardoor de oefeningen veel beter begreep. Ook de manier van theorie aanleren vond ik aangenaam. Je kan de video's kijken, de tekst lezen, of allebei. Ik weet ook niet waarom, maar op de andere sites vond ik de theorie minder overzichtelijk. Ik vond het ook fijn dat er in de video's werd herinnerd aan bepaalde verkeersregels, ook als die al in eerdere theorie was gezien. Zo vergeet je zeker niets en weet je hoe je een situatie moet aanpakken.
Dus daarom: BEDANKT!!!

(FORUM / 31 december 12 / Sigrid P. uit Kortessem)

RIJBEWIJS B - 49/50
Dankzij jullie website ben ik geslaagd voor het theoretisch rijexamen.
De combinatie van het filmpje waar alles goed in wordt uitgelegd samen met de samenvatting ervan maakt het zeer makkelijk om de theorie te leren. Vooral het filmpje is een schot in de roos omdat je op die manier de theorie kunt leren zonder het instuderen ervan snel beu wordt.
Mijn neef & nicht (die allebei vanaf de eerste keer geslaagd zijn) hebben me aangeraden om de theorie van de Gratis Rijbewijs Online website te leren en de 3,50 euro te betalen. Ik heb gelezen dat er sommige mensen problemen hebben met het feit dat de website niet volledig gratis is. Ik zelf vind het een heeeeel klein bedrag t.o.v. wat je ervoor terug krijgt. Zeker als je weet dat de filmpjes en de samenvattingen al gratis zijn.
Ikzelf heb de theorie van jullie website in 1 dag geleerd d.m.v. de filmpjes en samenvattingen en heb 49/50. Doordat de vragen op gelijk niveau staan die van op het examen kan je heel goed inschatten wanner je klaar bent om het examen af te gaan leggen.
Hartelijk dank hiervoor,

(FORUM / 29 december 12 / Jens C. uit Brasschaat)

RIJBEWIJS B - 45/50
Hallo,ik ben geslaagd met 45/50!
Ik ben 29 jaar en heb 3 kindjes,tot nu toe heb ik altijd mijn rijbewijs uitgesteld, WANT IK VOND HET INGEWIKKELD OM IN HET BOEK TE LEREN.. TOT IK GRATISRIJBEWIJSONLINE SITE GEVONDEN HEB!
Het is heel goei site! overzichtelijk en verstaanbaar. Ik heb videos heel goed aandachtig bekijkt en gratis oefenvragen gedaan en met code reeks per reeks vragen en examenvragen opgelost. EN VANDAAG BESLOOT IK MIJN EXAMEN GAAN AF TE LEGGEN.
En het is gelukt met 45/50! met dankt aan GRATISRIJBEWIJSONLINE SITE!

(FORUM / 29 december 12 / Fatma. uit Mol)

RIJBEWIJS B - 48/50
Beste,
Na twee dagen te hebben geoefend op jullie site ben ik erin geslaagd op mijn theoretisch rijexamen af te leggen en behaalde ik 48/50 !
Heel leuk om te kunnen leren met filmpjes en om dan nog eens extra veel oefeningen te kunnen maken. Het heeft mij zeker en vast geholpen.
Mvg,

(FORUM / 29 december 12 / Noortje J. uit Nijlen)

RIJBEWIJS B - 47/50
De site was zeker een heel goede voorbereiding voor het examen. De vele oefeningen hebben heer erg goed geholpen.
(FORUM / 29 december 12 / Jannes D. K. uit Wichelen)

RIJBEWIJS B - 48/50
Wat ben ik blij met het vinden van deze site!!!
Ik heb al zoveel jaren faalangst om mijn theoretisch rijexamen af te leggen. Dankzij het bekijken van de filmpjes en oplossen van de oefenexamen vragen was het een opluchting om voor die pc te zitten op het rijexamencentrum en dan op het scherm te zien verschijnen: U BENT GESLAAGD 48/50 !!!!
Kan jullie niet genoeg bedanken!!!
Groetjes,

(FORUM / 28 december 12 / Nathali (Tati))

RIJBEWIJS B - 45/50
Beste
Vanmorgen ben ik mijn theoretisch examen voor rijbewijs B gaan afleggen. Hiervoor had ik heel veel stress, maar na een kwartier in het examenlokaal te zitten kreeg ik te horen dat ik geslaagd was. Dit met een dikke 45/50.
Ik wil jullie hiervoor bedanken want jullie site heeft mij heel goed geholpen!.

(FORUM / 28 december 12 / Laura D. - Waregem)

RIJBEWIJS B - 48/50
Beste,
Ik ben de website ZEER dankbaar, want dankzij de filmpjes met duidelijke uitleg en de vele oefenvragen heb ik mijn examen probleemloos kunnen maken! De betaling voor de code te verkrijgen om hiermee de proefexamens te maken, was het ook volledig waard.
Ik ben met glans geslaagd, namelijk de eerste keer erdoor met 48/50!
Dank u!.

(FORUM / 28 december 12 / Elien D.B. uit Zwijndrecht)

RIJBEWIJS B - 50/50
Hallo,
Ik ben Alice V.A. en ik ben geslaagd voor mijn theoretisch rijexamen.
Ik heb eerst op de VAB site geleerd en toen was ik juist gebuisd, hierdoor was ik nogal teleurgesteld! Maar toen ik droevig buitenkwam, kwam ik mijn buurjongen tegen (ik zie die jongen super graag sinds ik hem ken...) hij gaf mij weer moed!! Daarbij gaf hij mij ook de link van jullie site! Ik heb hiermee geleerd en ik probeerde 2 dagen later mijn rijexamen opnieuw. Deze keer behaalde ik 50/50!!! Hier ben ik jullie en die prachtige jongen héél erg dankbaar voor. Het leren was trouwens leuk gemaakt met die filmpjes en met de 'domme foute' mogelijke antwoorden.
Alvast erg bedankt!

(FORUM / 27 december 12 / Alice V.A. uit Hever)

RIJBEWIJS B - 48/50
Beste gratisrijbewijsonline,
Gisteren heb ik mijn theoretisch rijbewijs gehaald, en ik behaalde maar liefst 48/50 !!! Jullie site heeft mij super geholpen, door de vele oefeningen, filmpjes, proefexamens, ... heb ik mij zeer goed kunnen voorbereiden.
Desalniettemin, ging ik toch met een klein hartje naar het examencentrum, ik ben iemand die altijd goede punten wil hebben, en was dan ook enorm zenuwachtig! Maar, helemaal voor niets nodig, ik slaagde met glans! Zodra ik op het scherm zag verschijnen "Proficiat, u bent geslaagd. 48/50" was ik zéér blij. En ik wist ook een beetje dat het door jullie was.
De theorie die we op school kregen was zeer onduidelijk en onoverzichtelijk, bij jullie integendeel was het zeer gestructureerd. Voila, ik kan nu beginnen met mijn praktijk te oefenen. En ik denk dat daar nog heel veel werk aan is Jullie vinden mij zeker binnen enkele maanden terug, om het praktijkboek te downloaden en de filmpjes te bekijken.
Nog eens van harte bedankt!

(FORUM / 26 december 12 / Evelyne V. E. uit Destelbergen)

RIJBEWIJS A3
Hey,
Ik ben vorige week geslaagd met mijn theorie examen om met een bromfiets te rijden !!! Ik ben zo blij.
Allemaal dankzij jullie site !

(FORUM / 26 december 12 / Damien V.d. A. uit Brasschaat)

RIJBEWIJS B - 46/50
Hallo,
hierbij wil ik jullie laten tonen dat ik dankzij jullie site zonder probleem van de eerste keer mijn theorie voor mijn rijbewijs B heb behaald, nog voor mijn 20 ste verjaardag wat mijn doel was met een mooie 46/50.
Ik vind jullie leermethode zeer gemakkelijk uitgelegd en is veel beter te begrijpen dan in een boek. Zelfs ik die zo makkelijk ben afgelijd had geen moeite om jullie leerstof op de site te leren. ik heb de extra vragen ook gebruikt en eens je die vragen allemaal hebt ge oefend ben je zeker dat je erdoor bent ! ook vind ik de filmpjes die bij elk hoofstuk zijn is super handig en duidelijk, makkelijker kan bijna niet.
Vriendelijke groetjes aan iedereen en een zeer fijne kerst en een gelukkig nieuwjaar !

(FORUM / 26 december 12 / Tina F. uit Schaarbeek)

RIJBEWIJS B - 44/50
Ik vond jullie leer methode zeer behulpzaam, omdat ik graag op mijn pc oefeningen doe. Jullie videos en de site heeft mee geholpen om te slagen voor de eerste keer bij de examen. Punten: 44 op 50.
Bedank! en dank u wel voor de tips.

(FORUM / 26 december 12 / Valon B. uit Jette)

RIJBEWIJS B - 50/50
Geachte meneer, mevrouw,
Ik ben Mohamed E. uit Antwerpen (2030) en hierbij wil ik jullie erg bedanken voor de clipjes die online staan. Ik vond ze erg nuttig. De site is ook gebruiksvriendelijk en heb mijn examens afgelegd en heb maar liefst 50/50 gehaald.
Dankzij deze site natuurlijk, de proefexamens waarvoor je 2,50 euro moest betalen is zeker het geld waard.

Tenslotte wil ik nog kwijt dat ik het zeer aangenaam vond op het forum, en dat ik daar direct mijn antwoord vond zonder de hele tijd rond te snuffelen op het internet
Met vriendelijke groeten,

(FORUM / 25 december 12 / Mohamed E. uit Antwerpen)

RIJBEWIJS B
hey,
Merci, door jullie ben ik van de eerste keer geslaagd. Jullie filmpjes zijn een veel toffer leermethode, dank daarvoor,

(FORUM / 25 december 12 / Jasper L.)

RIJBEWIJS B - 42/50
Beste,
Via jullie super site ben ik van de eerste keer geslaagd 42/50.
Mvg,

(FORUM / 25 december 12 / Stephan D.)

RIJBEWIJS B
Ik slaagde dankzij jullie site voor mijn theoretisch rijbewijs B. De filmpjes en bijhorende uitleg maakten het voor mij allemaal veel duidelijker dan het leren uit een boek. Door de vele herhalingen in de filmpjes en de veel oefeningen erna blijft alles ook automatisch veel beter hangen!
Ik begin nu aan mijn praktische lessen!
Mvg,

(FORUM / 24 december 12 / Cynthia S. uit Mariakerke)

RIJBEWIJS B
Ik slaagde dankzij jullie site voor mijn theoretisch rijbewijs B. De filmpjes en bijhorende uitleg maakten het voor mij allemaal veel duidelijker dan het leren uit een boek. Door de vele herhalingen in de filmpjes en de veel oefeningen erna blijft alles ook automatisch veel beter hangen!
Ik begin nu aan mijn praktische lessen!
Mvg,

(FORUM / 24 december 12 / Cynthia S. uit Mariakerke)

RIJBEWIJS B - 47/50
Beste gratisrijbewijsonline,
Ik ben geslaagd dankzij jullie super site met 47/50 !!
Dit is absoluut de beste leermethode !!!

(FORUM / 24 december 12 / Thomas J. uit Herent)

RIJBEWIJS B - 48/50
Hallo, Ik ben Britt D.L. en woon te Eppegem. Ik heb 48/50 behaald.
Jullie site is erg duidelijk en verteld alles wat je moet weten!
Het leukste vind ik dat je zowel filmpjes als tekst hebt waardoor je dingen terug kan gaan opzoeken maar toch niet alles hoeft te lezen doordat het wordt voorgelezen. Wat ook erg veel heeft geholpen zijn de proefexamens!

Ik heb via deze site vorig jaar ook voor mijn A3 geleerd, er zijn ondertussen veel dingen veranderd die de site deugt doen!
Bedankt voor de GRATIS lessen! zo kan iedereen leren!

(FORUM / 20 december 12 / Britt D.L. uit Eppegem)

RIJBEWIJS B - 50/50
Beste,
Ik heb via jullie site mijn theorie geleerd, ik heb al de filmpjes bekeken, de uitleg hierover gelezen en de oefenvragen gemaakt. Nadat ik dacht er klaar voor te zijn en alles te begrijpen heb ik een alles-code aangevraagd en hiermee de extra vragen beantwoord per thema en de proefexamens gedaan.
Vandaag legde ik het examen af en ik ben geslaagd met 50/50!!!
Bedankt aan alle mensen die ervoor zorgen dat deze site up-to-date blijft en aan allen die ervoor zorgden dat alles, zowel de filmpjes als de oefenvragen en de uitleg hierbij toegankelijk is voor wie zijn theorie moet leren!
Voor degene die nog moeten leren zou ik zeggen, maak zeker gebruik van deze site, het is overzichtelijk, makkelijk te leren, de uitleg is zeker verstaanbaar voor iedereen en de proefexamens en oefenvragen zijn écht zoals ze deze op het echt examen geven! Veel succes aan allen die nog moeten gaan. En veel dank aan al de medewerkers die deze site mogelijk maken!
Alvast goede eindejaarsfeesten aan al wie dit leest.

(FORUM / 20 december 12 / Jessica B. uit Blankenberge)

RIJBEWIJS B - 50/50
Nadat ik het langdradige lezen uit het theorieboek beu was ben ik begonnen met het leren van mijn theorie m.b.v. jullie site. Na alle oefeningen, extra oefeningen, proefexamens per reeks en 1 randumexamen te hebben gemaakt besloot ik ervoor te gaan. En ja hoor: 50/50. Ik geloofde het eerst niet, maar het was toch waar en dat dankzij jullie site, want er kwamen veel vragen als op jullie site voor in het examen.
Super bedankt voor deze zeer goede en handige site!

(FORUM / 20 december 12 / Mateusz B.)

RIJBEWIJS B - 49/50
Ben mijn theoretisch examen gaan afleggen en YES van de eerste keer geslaagd en met glans erdoor 49/50. Ik kon mijn ogen niet geloven. Nu kan ik gaan beginnen oefenen voor mijn praktijk met de auto.
Jullie site is echt een aanrader om te leren voor het theoretisch examen. De methode met de filmpjes maakt het echt duidelijk en leuk. Als je iets niet begreep dan kon je het onderaan het filmpje nog eens lezen. Het leukste van allemaal was dat je bij elk onderwerp oefenvraagjes had en je kon ook meerdere oefenvragen aanvragen met een speciale code. Gewoon een sms’je sturen en je kon gedurende enkele dagen de extra-oefenvragen maken. Een absolute must zo’n code een paar dagen voor je het examen aflegt, het gaf mij zelfvertrouwen. Ook vond ik handig wanneer je bijvoorbeeld fout had geantwoord op een vraag dat ze meedeelden in welk hoofdstuk het stond uitgelegd. Echt wel praktisch tegen over dat je al je foute antwoorden moet gaan zoeken in de leerstof. Ik kan alleen maar vol lof spreken over hoe jullie de leerstof aan de man brengen.
Ik heb jullie site al aan enkele mensen aangeprezen en zij bevestigen mijn mening. Hartelijk bedankt aan alle medewerkers die deze site mee hebben opgebouwd en die deze echt up-to-date proberen te houden.

(FORUM / 19 december 12 / B. Valerie uit Herenthout)

RIJBEWIJS B
Halloo,
Ik ben Marissa N. en laat jullie met plezier weten dat ik van de eerste keer geslaagd ben voor mijn theoretisch examen voor de auto.
Ik leerde alles bij jullie op de site met de filmpjes die echt superhandig en duidelijk zijn en met de veel oefenvragen en proefvragen op de site.
Tijdens de vakantie begin in met de praktijkrijlessen.
mvg,

(FORUM / 19 december 12 / Marissa N.)

RIJBEWIJS B - 49/50
Op 17/12/2012 rijbewijs B-theorie: 49/50 te Deurne.
Grote vreugde, na zoveel jaar uit te stellen dan toch eens begonnen met m'n theorie. En gelijk de 1ste x geslaagd, plus dat ik over heel 't examen maar tien minuten heb gedaan!
Ik heb de ALLES code gebruikt op www.gratisrijbewijsonline.be om me voor te bereiden... En het examen was een eitje! Deze site is zo up to date met z'n filmpjes en oefenvragen, dat het examen meer leek op een zwakke herhaling! Op naar het praktijk-examen over 3 maanden!
Met vriendelijke groeten,

(FORUM / 18 december 12 / Samantha E. uit Brasschaat)

RIJBEWIJS A - 48/50
Geslaagd 1 dagje voor mijn verjaardag , mooi kadoo toch !
Een bedankje voor jullie goede site. Ik heb via jullie geleerd voor theorie van de moto. Ik heb mijn examen behaald door jullie goede leermethode 48/50
Alles is zeer goed opgesteld en eenvoudig om te leren Ik raad iedereen aan om via jullie site te leren. Mijn boek van de rijschool heb ik zelfs niet open gedaan !
Groetjes uit Lier

(FORUM / 14 december 12 / Renaat uit Lier)

RIJBEWIJS B - 47/50
Maandag ben ik begonnen met studeren voor het theorie-examen. Ik zocht een leukere manier dan gewoon uit het boek studeren en kwam op jullie site terecht.
Heel de dag heb ik jullie filmpjes bekeken, de samenvattingen gelezen, en de vragen per hoofdstuk beantwoord. Dit voelde helemaal niet aan als blokken, het was op geen één moment zwaar.
Toen ik 's avonds een paar proefexamens deed en er telkens door was, kwam ik tot de conclusie dat ik de leerstof heel goed beheerste en ik dus klaar was voor het examen.
Ik ben dit dan ook dinsdag ineens gaan doen, en mijn resultaat was 47/50.
Bedankt voor de zeer duidelijke filmpjes, en de honderden proefvragen die zoals gezegd op de site, gelijkaardig zijn als op het examen zelf.
groetjes!

(FORUM / 13 december 12 / Lisa C.)

RIJBEWIJS B
Beste,
Bij deze laat ik weten dat ik vandaag mijn theoretisch examen ben gaan afleggen, en met glans ben geslaagd!
Jullie site is een heel erg handig hulpmiddel hierbij geweest, alsook de extra oefeningen!
Heel erg bedankt hiervoor!

(FORUM / 13 december 12 / Sarah J. uit As)

RIJBEWIJS B
Beste,
Ik wil jullie bedanken voor de site, dat was echt nuttig en heel duidelijk ik ben voor eerste keer geslaagd voor theorie examen.
Met Vriendelijke Groeten,

(FORUM / 13 december 12 / A. N. Mohamednour uit Brussel)

RIJBEWIJS B - 47/50
Beste mensen,
Geslaagd van de eerste keer! Met 22 jaar werd dat wel eens tijd...
Die saaie wegcode leren lag me niet. Maar met de nieuwe interactieve methode van gratis rijbewijs online werd het een leuk spel!
Bedankt!

(FORUM / 12 december 12 / Gisela J. uit Vosselaar)

RIJBEWIJS B
Mijn dag kan niet meer stuk!
Eerst mijn exaam op school kei goed gedaan dan dankzij jullie mijn theoretisch examen gehaald van de 1ste keer (yes yes jipie jeeeej whoop whoop) !!!

(FORUM / 12 december 12 / Britt D. uit Nijlen)

RIJBEWIJS B - 48/50
Vorige week ben ik mijn theoretisch examen rijbewijs B gaan afleggen.
Dankzij gratisrijbewijsonline.be was ik volledig voorbereid op de vragen en haalde ik 48 op 50. Ik vond de proefexamens zelfs iets moeilijker dan het eigenlijke examen. Een aanrader voor iedereen, zeker voor zij die het maar blijven uitstellen.

(FORUM / 10 december 12 / Kariann B. uit Gent)

RIJBEWIJS B - 50/50
Dag gratis rijbewijs online!
Op 26 november heb ik mijn theoretisch examen afgelegd. Ik heb het weekend er voor naar al jullie filmpjes gekeken en oefenvragen gemaakt en dankzij jullie leermethode heb ik maar liefst 50/50 gehaald.
Dank u, ik ben de eerste van mijn school ook van de vorige jaren. De leraren waren trots en ik ook.
Dus dank u voor de goede leermethode!

(FORUM / 10 december 12 / Julie M. uit Izegem)

RIJBEWIJS B
Met een bang hartje begaf ik mij naar Malle om mij aan te melden voor mijn theoretisch examen te gaan afleggen. Daar werd mij medegedeeld dat zij geen examens afnamen en verwezen mij door naar Kontich. Ik dacht bij mezelf 'LAP, dat begint hier al goed, moet mij weer eens overkomen'
In Kontich heb ik mij dan ingeschreven en ik mocht meteen starten, in mijn achterhoofd al de veronderstelling dat ik hier binnenkort wel weer terug zou staan. Toen ik terug buiten kwam vroeg mijn mama waarom ik zo bleek zag en beefde, groot was haar verwondering toen ik bibberend antwoorden dat ik GESLAAGD was !!!!!!!!!

(FORUM / 10 december 12 / Julie uit Nijlen)

RIJBEWIJS C
De site is zeer goed in mekaar gestoken op 2 dagen kende ik alles.
Als tip kan er misschien wat meer uitleg gegeven worden wanneer de mtm of mtb van toepassing is dat was bij mij het stuikelpunt.
Ik was er van de eerste keer door en ik zal iedereen de site aanraden.

(FORUM / 8 december 12 / Jef V. uit Herentals)

RIJBEWIJS B - 48/50
Beste,
Hiermee vermeld ik dat jullie site voor mij fantastisch gewerkt heeft. Na het bekijken van de filmpjes, het maken van de vragen en de proefexamens, was mijn resultaat een mooie 48/50. Alle vragen waren zeer herkenbaar. Na het bezoeken van jullie site is het bijna onmogelijk niet te slagen.
Dank hiervoor!

(FORUM / 8 december 12 / Thijs V.R.)

RIJBEWIJS B - 41/50
Na veel twijfels heb ik mijn theoretisch examen toch afgelegd met jullie echte examen door een smsje te struren en GESLAAGD en ik ben fier op me!! 41/ 50 het is niet "wauw" maar ik ben toch nog nipt geslaagd.
Dank u voor jullie hulp, jullie site is heel leerrijk.
Groetjes,

(FORUM / 8 december 12 / Anais M. uit Sint-Pieters-Leeuw)

RIJBEWIJS B - 47/50
Ik ben geslaagd voor mijn theoretisch examen van het rijbewijs B.
Ik had eerst geleerd via rijbewijsopschool maar het resultaat was niets. Dan heb ik over de site van gratisrijbewijsonline.be gehoord en ik dacht ik zal dat eens proberen. En... jawel, geslaagd met 47/50
Met die filmpjes op jullie site is het gemakkelijk om alles veel beter te begrijpen. Ik heb ook alle oefeningen en de testexamens gemaakt.
Bedankt aan iedereen die deze site gemaakt heeft!
Groetjes

(FORUM / 7 december 12 / Michiel V.)

RIJBEWIJS B
Hallo ik ben Dennis T..
Hartelijk bedankt voor de goede informatie die ik kon gebruiken op jullie site. Daarmee kon ik vandaag geslaagd toveren op het scherm waar ik mijn theorie examen heb afgelegd.
Ik was erg blij ik had donderdag maar pas beslist om mijn theorie exame te doen. Ik heb mijn theorie examen gaan afleggen in Deurne op de Bischoppenhoflaan.

(FORUM / 5 december 12 / Dennis T. uit Schilde )

RIJBEWIJS B - 48/50
Hallo,
Ik laat jullie weten dat ik dankzij jullie website geslaagd ben met 48/50!
Ik vind dat op de site alles heel duidelijk wordt uitgelegd. Ook de oefenvragen en de proefexamens zijn zeer handig.
Bedankt aan iedereen die deze site heeft gemaakt!
Met vriendelijke groeten,

(FORUM / 4 december 12 / Jeroen E. uit Hasselt)

RIJBEWIJS B
Van de eerste keer geslaagd voor mijn theorie dankzij jullie super goede site en proefexamens!
Heel erg bedankt!

(FORUM / 4 december 12 / Henri L. uit Sint-Andries)

RIJBEWIJS B - 47/50
Hallo, op 28 november was ik op vab site theorie rijbewijs B aan het leren dag erna was ik mijn examen gaan afleggen en was ik als gevolg niet geslaagd 40/50.
Ik ging dan op jullie site heb smsje gestuurd en een paar uurtjes zitten te leren hetgeen waar ik moeilijkheden mee had.
De volgende dag was ik als tweede bij de examen om 7u s' morgens en toen de vragen op me afkwamen kon ik het niet geloven hoe gemakkelijk en logisch het bleek te zijn, en zag op het einde van men test in het groen U BENT GESLAAGD! Ik denk dat ik zeker een minuut lang bleef staren naar mijn scherm 47/50.
Dank u voor deze site!

(FORUM / 1 december 12 / Konan)

RIJBEWIJS B - 49/50
Beste,
Gratisrijbewijsonline is een super website, de video's zijn super en de examenvragen zijn ongeveer als die van het examen!
Als je op de site al de vragen correct oplost kan je niet falen!

(FORUM / 1 december 12 / Saana E. uit Sint-Jans Molenbeek)

RIJBEWIJS B - 47/50
Er door voor mijn theorie-examen met 47/50 dankzij niet te veel te moeten blokken op deze site.
Waarvoor mijn dank .

(FORUM / 1 december 12 / Edwin V.)

RIJBEWIJS A - 46/50
Hallo !
En kleine woord om dank u te zeggen !
Uw site is prima, en heel nuttig. Ik heb mijn examen gedaan (Rijbewijs A) met succes : 46/50.
Natuurlijk, het kan nog meer informatie hebben (speciaal voor de motofietsen, bij voorbeeld : remmen methode, passagier, etc), maar voor de rest, het is super en gratis, ik ben heel blij !
Eerst had ik een beetje bang (ik heb mijn rijbewijs B sinds... 10 jaren misschien. Dus de "theorie" is een beetje vergeten ) maar alle was klaar, met veel voorbeeld. PERFECT !
Nog dank U voor uw werk !

(FORUM / 1 december 12 / Lanfeust)


vorige maand